Ο χρυσός μας Ήλιος είναι ένα άστρο και το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος. Σε ένα ωροσκόπιο συμβολίζει τη ζωντάνια και το Εγώ μας. Διασχίζει το ζωδιακό κάθε χρόνο και μένει περίπου ένα μήνα σε κάθε ζώδιο.

Η μοναδική ταυτότητα του καθενός ορίζεται από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ήλιος του. Είναι το σημείο εκκίνησης στην ανάλυση ενός γενέθλιου χάρτη φωτογραφίζοντας τη μοναδικότητα κάθε ατόμου και τον χαρακτήρα του.

Ένας ισχυρός Ήλιος σε ένα γενέθλιο χάρτη με καλές όψεις και σε καλή θέση οίκο, θα δώσει στο άτομο όλες τις καλές ιδιότητες του Ηλίου όπως ζωντάνια, δύναμη, ενέργεια, δημιουργικότητα, αναγνώριση, επιτυχία σε σκοπούς και στόχους.Ενώ σε κάποιο άλλο άτομο με όχι και τόσο καλές όψεις στο χάρτη του, θα συναντήσει περισσότερες δυσκολίες και θα πρέπει να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχει πράγματα και να χαράξει το ατομικό μονοπάτι της ζωής του.

Ο Ήλιος δηλώνει το αρσενικό αρχέτυπο, τον πατέρα, τον σύζυγο, τον αδερφό κλπ.Κυβερνά το ζώδιο του Λέοντα, βρίσκεται σε έξαρση στον Κριό, σε αδυναμία στον Υδροχόο και πτώση στον Ζυγό. Η μοίρα έξαρσης για τον Ήλιο είναι η 19η μοίρα του Κριού και πτώσης του η 19η μοίρα Ζυγού. Ο φυσικός οίκος του Ηλίου είναι ο πέμπτος.

 

Κριός

Στοιχείο: Φωτιά

Κυβερνήτης πλανήτης: Άρης

Ανήκει στα παρορμητικά ζώδια.

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού. Εκφράζεται αυθόρμητα με αυτοπεποίθηση, εγωιστικά με εριστικότητα και έλλειψη λεπτότητας. Πολεμοχαρής τύπος η σύγκρουση είναι στο αίμα του. Ενθουσιάζεται εύκολα, είναι ασυγκράτητος στην συμπεριφορά του έτοιμος να ρισκάρει για να πετύχει το σκοπό του χωρίς προηγουμένως να έχει κάνει σωστή εκτίμηση της κατάστασης. Ανυπόμονος αγαπά την ανεξαρτησία και του αρέσουν οι εξερευνήσεις. Λόγω παρορμητικότητας και βιασύνης είναι επιρρεπής σε ατυχήματα. Έχει ταραγμένες σχέσεις με πολλές διαφωνίες λόγω επιπολαιότητας και δεν θεωρείτε πιστός. Είναι ο τύπος που μπορεί να αποφασίσει μέσα σε μια στιγμή να παντρευτεί. Συχνά γίνεται πολύ κυριαρχικός και δρα απερίσκεπτα. Δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον για γνώση έχει όμως κλίση για τα αθλήματα γενικότερα. Έχει αρκετούς φίλους αλλά και εχθρούς.

 

Ταύρος

Στοιχείο: Γη

Κυβερνήτης πλανήτης: Αφροδίτη

Ανήκει στα σταθερά ζώδια.

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού. Άτομο σταθερό, αισθησιακό ισχυρογνώμων και ρεαλιστής. Έχει πολύ καλή μνήμη και δεν ξεχνά εύκολα.   Κατακτιτικός,αγαπά την καλή ζωή, το χρήμα, το φαγητό, την πολυτέλεια και τον έρωτα. Είναι καλλιτεχνικό άτομο και έχει έμφυτη αίσθηση της αρμονίας του ρυθμού και του χρώματος. Ο Ήλιος σε αυτό το ζώδιο μας δίνει άτομο αξιαγάπητο, που μπορείς να εμπιστευτείς. Δεν του αρέσουν οι καυγάδες είναι ήρεμοι αρκεί να μην τους προκαλέσεις.   Στον έρωτα είναι ζηλιάρης και κτητικός. Είναι γενναιόδωρος με το ταίρι του και ζητά απόλυτη αφοσίωση. Του  αρέσει η οικογενειακή ζωή και θέλει να κάνει πολλά  παιδιά. Θέλει να έχει ένα όμορφο σπίτι και γενικότερα του αρέσει η ασφάλεια. Δουλεύει από πολύ μικρός οι κινήσεις του είναι αργές και σταθερές. Δεν σταματά αν δεν καταφέρει να πετύχει αυτό που θέλει και με πολύ υπομονή φτάνει στο στόχο του.

 

Δίδυμοι

Στοιχείο: Αέρας

Κυβερνήτης πλανήτης: Ερμής

Ανήκει στα μεταβλητά ζώδια.

Ο Δίδυμος είναι το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού.  Άτομο που εκφράζεται μέσα από την επικοινωνία. Είναι έξυπνος, δραστήριος, ζωηρός. Στα αρνητικά του χαρακτηριστικά είναι φλύαρος, ασυνεπής, περίεργος, επιφανειακός. Πολυμήχανος,του αρέσει να καταπιάνεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, χωρίς πολλές φορές να τα ολοκληρώνει. Πάντα θα βρει λύση σε ότι τον απασχολεί ερευνώντας με κάθε λεπτομέρεια. Ετοιμόλογος, έχει γρήγορη αντίληψη, του αρέσει το διάβασμα, μιλά πολύ και έχει χιούμορ. Το νευρικό του σύστημα είναι ευαίσθητο και δεν του αρέσει η στασιμότητα, βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και δύσκολα χαλαρώνει. Είναι κοινωνικός, φιλικός και ευχάριστος στην παρέα. Του αρέσει να φλερτάρει κάνει εύκολα σχέσεις αλλά δεν θέλει συναισθηματική προσκόλληση. Στον έρωτα έχει ανάγκη για εγκεφαλική επικοινωνία με τον σύντροφο. Του αρέσει η ελευθέρια και δύσκολα μένει πιστός. Ο δίδυμος είναι γοητευτικός, νεανικός δύσκολα μπορεί κάποιος να προβλέψει την ηλικία του, όσα χρόνια και αν περάσουν θα αισθάνεται  παιδί και θα δείχνει  μικρότερος από αυτό που είναι.

 

 

Καρκίνος

Στοιχείο: Νερό

Κυβερνήτης πλανήτης: Σελήνη

Ανήκει στα παρορμητικά ζώδια.

Ο Καρκίνος είναι το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού.Τα κύρια χαρακτηριστικά του Καρκίνου είναι η επιφυλακτικότητα, τρυφερότητα, ανθρωπιά, η γρήγορη αντίληψη, ο συναισθηματικός πλούτος και η αγάπη του για την οικογένεια. Είναι ευγενικά άτομα, φιλόδοξα, σταθερά, ρομαντικά με μεγάλη διαίσθηση και ίσως τα πιο ευαίσθητα άτομα του ζωδιακού. Επιζητά την ασφάλεια και αν κάποιος τον πληγώσει δύσκολα το ξεχνά. Ζουν στον κόσμο των αισθήσεων και μερικές φορές έχουν ευμετάβλητη διάθεση με έντονες συναισθηματικές αλλαγές από τη χαρά στη λύπη. Έχει ζωηρή φαντασία σκέφτεται συχνά το παρελθόν και οραματίζεται το μέλλον. Επηρεάζεται πολύ από τη γνώμη των άλλων  όταν σχολιάζεται αρνητικά. Δεν εμπιστεύεται εύκολα και δεν αποκαλύπτει τα συναισθήματά του, έτσι δύσκολα μπαίνει κάποιος στη ζωή του. Καλλιτεχνική φύση, έχει τάση στη μεταφυσική και την ψυχολογία. Θέλει να είναι οικονομικά ανεξάρτητος ξέρει να αποταμιεύει και είναι ικανός επαγγελματικά σε πολλά και διαφορετικά πεδία. Αγαπά βαθιά και αληθινά, ο γάμος δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές του, όταν γίνει είναι ιδιαίτερα περιποιητικός και πιστός σύντροφος. Δένεται πολύ με τα παιδιά και γίνεται προστατευτικός. Θα του άρεσε να ζει κοντά στη θάλασσα  γιατί είναι για αυτόν πηγή χαλάρωσης.

 

 

Λέων

Στοιχείο: Φωτιά

Κυβερνήτης πλανήτης: Ήλιος

Ανήκει στα σταθερά ζώδια.

Είναι το πέμπτο ζώδιο του ζωδιακού.Ο Λέοντας είναι υπερήφανος, γενναιόδωρος, δημιουργικός. Αξιοπρεπής, ευγενικός και εγωκεντρικός. Του αρέσει η διασκέδαση και ο τζόγος. Επιζητά την προβολή και τα κοπλιμέντα. Θέλει να είναι ο αρχηγός, συχνά γίνεται αυταρχικός και σκληρός ελέγχοντας τα πάντα. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση είναι σπάταλος,φιλάρεσκος και αμετακίνητος στα πιστεύω του.  Αισιόδοξος, ζει έντονα και θέλει ένα ευχάριστο περιβάλλον. Τον προσελκύει η τέχνη και του ταιριάζει το ελεύθερο επάγγελμα. Ξέρει με ποιον τρόπο θα φτάσει στην κορυφή και βαδίζοντας σταθερά πετυχαίνει επαγγελματικά. Έχει πολλούς φίλους με υψηλή κοινωνική θέση που τον στηρίζουν όταν χρειάζεται. Στις προτιμήσεις του είναι τα εντυπωσιακά κοσμήματα και το ακριβό ντύσιμο. Του αρέσει το σεξ, θέλει πάθος και κάνει πολλές σχέσεις. Όταν όμως αγαπήσει πραγματικά αφοσιώνεται και γίνεται ένας τρυφερός και σταθερός σύντροφος. Του αρέσει  η οικογένεια και αγαπά τα παιδιά.

 

 

Παρθένος

Στοιχείο: Γη

Κυβερνήτης πλανήτης: Ερμής

Ανήκει στα μεταβλητά ζώδια.

Είναι το έκτο ζώδιο του ζωδιακού.Ο Παρθένος είναι μεθοδικός, πρακτικός, σχολαστικός, οργανωτικός, αγχώδης και τελειομανής.  Αγαπά την υγιεινή ζωή, είναι συντηρητικός, επιφυλακτικός και πολύ σχολαστικός κάτι που μπορεί να κουράζει τους γύρω του. Άνθρωπος συνεσταλμένος., φροντίζει ,βοηθά τους άλλους και αγαπά τα ζώα. Δεν θυμώνει εύκολα όμως δύσκολα θα ξεχάσει μια προσβολή που θα του κάνουν. Παραπονιάρης δίνει πολύ σημασία στη λεπτομέρεια και αναζητά την τελειότητα. Κριτικάρει τους άλλους αδιαφορώντας αν τους πληγώνει και γίνεται δύστροπος και μικροπρεπείς.  Έχει πνευματικές ανησυχίες και είναι αγχώδης. Δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και προτιμά να εργάζεται για άλλους ακόμα και όταν έχει τη δυνατότητα να κάνει δική του δουλειά.  Στον έρωτα είναι σταθερός ψάχνει τον τέλειο σύντροφο όμως δεν του είναι εύκολο να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Ο γάμος για αυτόν είναι σημαντική υπόθεση και γίνεται υποδειγματικός  σύντροφος.

 

Ζυγός

Στοιχείο: Αέρας

Κυβερνήτης πλανήτης: Αφροδίτη

Ανήκει στα παρορμητικά ζώδια.

Είναι το έβδομο ζώδιο του ζωδιακού.Ο Ζυγός αντιπροσωπεύει τη συντροφικότητα, την αρμονία, είναι διπλωμάτης, κοινωνικός καλλιεργημένος και ευχάριστη προσωπικότητα. Είναι ιδιαίτερα υποχωριτικός και αναποφάσιστος. Έχει μεγάλη αντίληψη είναι συνεργάσιμος αλλά μερικές φορές γίνεται ματαιόδοξος. Με την προσεγμένη εμφάνιση με τους καλούς και ευγενικούς τρόπους ελκύει ανθρώπους. Κάνει εύκολα φίλους και απεχθάνεται τους διαπληκτισμούς. Θέλει αρμονία στο χώρο του, έχει καλό γούστο και καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Μέσα από την τέχνη προσπαθεί να βγάλει τα δημιουργικά του ταλέντα. Του ταιριάζουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την μόδα κ την αισθητική.Το αίσθημα της δικαιοσύνης είναι πολύ ανεπτυγμένο για αυτό γίνονται καλοί διπλωμάτες. Είναι δίκαιος και για να πάρει μια απόφαση ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά για να δει τι τον συμφέρει. Με αυτόν τον τρόπο καθυστερεί και χάνει ευκαιρίες. Συχνά συμβιβάζεται με τις καταστάσεις γιατί φοβάται τη μοναξιά. Όταν ερωτευτεί είναι πολύ συντροφικός και ρομαντικός. Χρειάζεται έναν άνθρωπο που να τον αγαπά και όταν βρεθεί  θα αρχίσει να σκέφτεται το γάμο.

 

 Σκορπιός

Στοιχείο: Νερό

Κυβερνήτης πλανήτης: Πλούτωνας

Ανήκει στα σταθερά ζώδια.

Είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού.Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο του θανάτου και της αναγέννησης. Eίναι επιβλητικός , αποφασιστικός, μυστικοπαθής, διαισθητικός με έντονα και βαθιά συναισθήματα. Μυστήριο, περίεργο άτομο, απόμακρο δεν ανοίγεται εύκολα στους άλλους, δεν του αρέσει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και προτιμά την απομόνωση. Τα χτυπήματα που δέχεται από μικρή ηλικία τον δυναμώνουν και τον πεισμώνουν. Γίνεται εργασιομανής, δουλεύει σκληρά και πηγαίνει μπροστά, καλύπτοντας την υλική ασφάλεια. Εστιάζει στο σκοπό και δεν εγκαταλείπει ποτέ. Διαθέτει έντονη φαντασία, έχει τάση στη μεταφυσική, του αρέσει να ερευνά να δίνει λύση στα προβλήματα των άλλων και γίνεται πολύ καλός ψυχολόγος και ντετέκτιβ. Είναι παθιασμένος, ακροβατεί συχνά ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος και αν αισθανθεί προδομένος χάνει τον έλεγχο θυμώνει και γίνεται ψυχρός, εκδικητικός και πολλές φορές αυτοκαταστροφικός. Διακατέχεται από έντονη σεξουαλικότητα και γίνεται ζηλιάρης, χειριστικός, θέλει να κυριαρχεί στις σχέσεις του και σπάνια δείχνει τα αληθινά του αισθήματα. Όταν όμως εκδηλωθεί και βγάλει όλα αυτά τα συναισθήματα που κρύβει μέσα του, οι άλλοι βλέπουν ότι δεν είναι τόσο κακός όσο φαίνεται και πως κρύβεται επειδή πιστεύει ότι κανένας δεν μπορεί να τον καταλάβει και να συμμεριστεί τις ευαισθησίες του.

 

 

Τοξότης

Στοιχείο: Φωτιά

Κυβερνήτης πλανήτης: Δίας

Ανήκει στα μεταβλητά ζώδια.

Είναι το ένατο ζώδιο του ζωδιακού.Ο Τοξότης εκφράζεται μέσα από την περιπέτεια. Είναι αισιόδοξος, αυθόρμητος, εξωστρεφής, πρόσχαρος, Στα αρνητικά του χαρακτηριστικά είναι  ασταθής, επιπόλαιος, νευρικός και ιδιότροπος,  Αγαπά την ελευθερία, ψάχνει συνεχώς για νέες εμπειρίες, του αρέσουν τα ταξίδια και δεν μπορεί να περιοριστεί εύκολα.Στη  ζωή του είναι τυχερός, η ανώτερη γνώση, η εκπαίδευση και οι ξένες γλώσσες είναι μέσα στα ενδιαφέροντα του και δεν του αρέσει μια καθιστική εργασία. Δεν διατηρεί στενές φιλίες έχει όμως πολλούς γνωστούς. Ενθουσιαζεται με κάθε νέα πρόκληση και έχει πολλά   ενδιαφέροντα. Διακρίνεται για τις συχνές αλλαγές στους στόχους του και την ανυπομονησία του. Συχνά γίνεται ευέξαπτος και αντιδρά απότομα. Ο τομέας των σχέσεων είναι αρκετά ταραχώδης με σκανδαλώδη επεισόδια. Θεωρείτε άστατος σύντροφος. Αφού δεν είναι από αυτούς που μένουν πιστοί και στην καρδιά τους μπορούν να χωράνε δυο άτομα ταυτόχρονα. Στο θέμα του γάμου είναι αρνητικός δεν θέλει παιδιά και ευθύνες, συνήθως δεν κάνει κανένα ή μόνο ένα.

 

Αιγόκερος

Στοιχείο: Γη

Κυβερνήτης πλανήτης: Κρόνος

Ανήκει στα παρορμητικά ζώδια.

Είναι το δέκατο ζώδιο του ζωδιακού.Ο Αιγόκερος εκφράζεται συγκρατημένα είναι σοβαρός, οργανωτικός, υπεύθυνος, φιλόδοξος, αυστηρός, συντηρητικός και βάζει υψηλούς στόχους. Παίρνει τη ζωή πολύ σοβαρά και κάθε του κίνηση είναι ελεγχόμενη. Φιλόδοξος, ξέρει τι θέλει και είναι αποφασισμένος να το κατακτήσει με κάθε προσπάθεια, κάνοντας υποχωρήσεις, υπομονή και πρόγραμμα μέχρι να υλοποιήσει τους στόχους του. Έτσι πολύ σύντομα καταφέρνει να έχει μια καλή θέση στην κοινωνία όπως το επιθυμεί. Η εξουσία είναι πιο σημαντική για αυτόν από ότι τα πλούτη. Δεν είναι ματαιόδοξος, δεν χαλά άσκοπα χρήματα, κάνει οικονομία, περιορίζοντας τον εαυτό του στα απολύτως απαραίτητα. Οι Αιγόκεροι δεν είναι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν πολλές κουβέντες. Κάτω από το σοβαρό παρουσιαστικό υπάρχει μια ζεστή καρδιά. Οι δικοί του άνθρωποι τον κατηγορούν για ψυχρότητα. Το θέμα είναι ότι ο Αιγόκερος είναι ανασφαλές άτομο και η ανασφάλεια του αυτή τον οδηγεί στην καταπίεση του  συναισθηματικού του κόσμου. Με αποτέλεσμα η φύση του αυτή να τον κάνει συγκρατημένο. Δεν ερωτεύεται εύκολα αλλά όταν ερωτευτεί γίνεται καλός σύντροφος.

 

Υδροχόος

Στοιχείο: Αέρας

Κυβερνήτης πλανήτης: Ουρανός

Ανήκει στα σταθερά ζώδια.

Είναι το ενδέκατο ζώδιο του ζωδιακού.Ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος, προοδευτικός, αλτρουιστής, εκκεντρικός και επαναστάτης. Του αρέσει η ελευθερία, η ανεξαρτησία και έχει κάτι που σε μαγνητίζει. Εφευρετικό μυαλό με ανοιχτό πνεύμα, πρωτότυπες ιδέες με τάση στις επιστήμες. Ξεροκέφαλος, πολλές φορές γίνεται ο επαναστάτης απέναντι στο οτιδήποτε. Λατρεύει τους φίλους του και έχει πολλούς οι οποίοι τον στηρίζουν ενώ και ο ίδιος κάνει πολλά για αυτούς. Είναι η ψυχή της παρέας, κοινωνικός κάνει εύκολα γνωριμίες γιατί είναι συμπαθής. Διακατέχεται από ισχυρογνωμοσύνη, αλαζονεία και έχει έλλειψη προσαρμοστικότητας. Είναι ανθρωπιστής  για αυτόν δεν υπάρχουν διακρίσεις λόγω φυλής, χρώματος ή δόγματος και πιστεύει πώς όλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα. Η οικονομική του κατάσταση έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Έχει επιθυμία για υλικό κέρδος, αλλά δεν είναι άπληστος. Συχνά έχει οικονομικές απώλειες που τις προκαλούν άτομα του περιβάλλοντός του. Οι φίλοι τον βοηθούν με τις συμβουλές τους και με την εργατικότητα και εξυπνάδα του αποκτά οικονομική ανεξαρτησία. Σαν σύντροφος δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά του είναι λίγο ψυχρός και ασταθής. Αρκετοί αστρολόγοι βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο.

 

Ιχθείς

Στοιχείο: Νερό

Κυβερνήτης πλανήτης: Ποσειδώνας

Ανήκει στα μεταβλητά ζώδια.

Είναι το δωδέκατο ζώδιο του ζωδιακού.Ο Ιχθείς έχει μεγάλη ευαισθησία είναι ονειροπόλος, παθητικός, αμφιταλαντευόμενος, με εναλλαγές στη διάθεση και τάσεις φυγής. Έχει πολύ αγάπη μέσα του, καλοσύνη, διαίσθηση και τρυφερότητα. Είναι ευγενικός, πονά τους ανθρώπους και είναι ικανός για αυτοθυσία. Συχνά ζει σε έναν δικό του κόσμο μέσω του οποίου δραπετεύει από την καθημερινότητα. Πολλές φορές γίνεται σκληρός με τον εαυτό του, έχει την τάση να γίνεται μελαγχολικός και παθαίνει συχνά κατάθλιψη.Αδύναμος χαρακτήρας παρασύρεται συχνά σε εξαρτήσεις κάθε είδους και έχει μεταφυσικά ενδιαφέροντα. Συναντά πολλά προβλήματα στη ζωή του και μπορεί να πέσει θύμα εξαπάτησης. Κατά κανόνα έχει μεγάλες καλλιτεχνικές ικανότητες. Διαθέτει  ζωηρή φαντασία και δημιουργικότητα που αν του δοθεί η δυνατότητα να τα εκφράσει μέσω της τέχνης, διακρίνεται. Επαγγελματικά πετυχαίνει και είναι ικανός για πολλές δουλειές. Είναι ρομαντικός, αγαπά και δίνεται ολοκληρωτικά στη σχέση.Του αρέσει η οικογένεια και αγαπά τα παιδιά. Παρόλα αυτά κατατάσσεται στα άπιστα ζώδια. Του αρέσουν τα θαλάσσια σπορ και να ζει κοντά στη θάλασσα.

Προηγούμενο άρθροΟι βασικές δομές της Αφροδίτης στην Αστρολογία
Επόμενο άρθροΤο αρχαϊκό σύμβολο της Σελήνης
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here