Widgets Magazine

Αυτή την εβδομάδα η σημαντικότερη όψη που γίνεται είναι το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου . Γίνεται στην 21η μοίρα Λέοντα-Τοξότη και επηρεάζει τους  Λέοντες-Τοξότες  του 3ου δεκαημέρου η όσους έχουν πλανήτες πάνω σ΄αυτές τις μοίρες.

Μ΄αυτή την όψη κάνουμε αργά αλλά σταθερά βήματα,  δεν βιαζόμαστε, παρ΄όλο που η όψη γίνεται σε ζώδια της φωτιάς. Μπορούμε να εκπληρώσουμε αλλά και να πραγματοποιήσουμε θέματα και καταστάσεις για τα οποία κοπιάσαμε στο παρελθόν .

Μας δίνει την ικανότητα μέσα από δικές μας προσπάθειες να πετύχουμε αφού θα είμαστε συγκεντρωμένοι και οργανωτικοί. Σε ότι κάνουμε  δεν θα λείπει  η υπευθυνότητα και η πειθαρχία.

Είναι μια πολύ καλή όψη για καινούριες δημιουργίες, για  καλλιτεχνικά ξεκινήματα και για  να σταθεροποιήσουμε τις σχέσεις μας  με τα παιδιά. Οι καλλιτέχνες θα έχουν πρακτική εμπνευση και οι δημιουργίες τους θα έχουν την τάση της πρακτικότητας περισσότερο κι όχι της φαντασίας και της ονειροπόλησης.

Είναι εποχή που αποκομίζουμε τα οφέλη από  επίπονες προσπάθειες που κάναμε στο παρελθόν για να πετύχουμε κάποιους  στόχους μας.

Αντιμετωπίζουμε πράγματα και καταστάσεις με μεγάλη υπευθυνότητα , σοβαρότητα και ωριμότητα. Περιορίζεται η οποιαδήποτε τάση για σπατάλες και υπερβολές . Οι συναλλαγές μας χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, υπευθυνότητα και μετριοφροσύνη.

Καινούριες ερωτικές γνωριμίες θα χαρακτηρίζονται από σταθερότητα, διάρκεια, σοβαρότητα, καλοσύνη, πνευματικότητα και  ειλικρίνεια.

Αυτή η όψη φέρνει πολλα ευεργετήματα και ευκαιρίες. Αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μας και ερχόμαστε σ΄επαφή με  σοφότερα και πιο ηλικιωμένα άτομα καθώς και με άτομα που έχουν κάποια εξουσία και επιρροή .

Οι φιλίες που δημιουργούνται κατά την διάρκεια αυτής της όψης, χαρακτηρίζονται από σταθερότητα, σοβαρότητα, ειλικρίνεια  και είναι ευεργετικές.

Αυτό το διάστημα θα είμαστε περισσότερο  συνετοί, σκεφτικοί, με μεγαλύτερη υπομονή, προσεκτικοί στο λόγο μας και τις αποφάσεις μας, με καλύτερο αυτοέλεγχο και πιο ενάρετοι.

Είναι επίσης μια όψη που μας κάνει δυνατούς και εύρωστους.

Ανάλογα ποιον  τομέα του ωροσκοπίου μας επηρεάζει αυτή η όψη εκεί θα έχουμε και τις αντίστοιχες εξελίξεις.

Αν τώρα αυτή την όψη την έχουν κάποιοι  στον γενέθλιο  χάρτη τους , σημαίνει ότι  θα είναι άτομα  αξιόπιστα, αυτοδημιούργητα πιθανόν,  σοβαρά, θα έχουν  την ικανότητα της  συγκέντρωσης  και θα είναι  οργανωτικοί.

Στο γενέθλιο χάρτη μιας γυναίκας  επιπλέον αυτή η όψη δείχνει έναν πατέρα επιτυχημένο η και έναν σύζυγο. Επίσης μπορεί να δηλώνει  ότι το άτομο θα πετύχει τους στόχους του και θα έχει αναγνώριση από τον κόσμο.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣτον ρυθμό των Εκλείψεων του Αυγούστου 2017
Επόμενο άρθροSex Astro Tips για την εβδομάδα 7-13 Αυγούστου 2017
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here