Widgets Magazine
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα μας ανακουφίσει λίγο από τις δυσκολίες που μας ταλαιπώρησαν και μας πίεσαν τους προηγούμενους μήνες. Η είσοδος του Δία στον Τοξότη θα δώσει ανάσες οξυγόνου, η διάθεση μας θα γίνει πιο αισιόδοξη  αλλά δεν θα λείψουν και τα επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα από τις 17/11  με την αναδρομή του Ερμή.
Πλανητικά Γεγονότα του μήνα:
1/11: Η ανάδρομη Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο Ζυγού.
6/11: Η επιστροφή του ανάδρομου Ουρανού  στον Κριό.
8/11: Η είσοδος του Δία στον Τοξότη.
16/11: Η επιστροφή της Αφροδίτης σε Ορθή φορά.
17/11: Η Ανάδρομη κίνηση του Ερμή.
25/11:  Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή φορά στην 13η μοίρα Ιχθύων.

 Ας δούμε επιγραμματικά τις αστρολογικές όψεις του Νοεμβρίου 2018

1 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό λίγο πριν αλλάξει ζώδιο  επηρεάζει τα σταθερά ζώδια Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες που έχουν πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων με γεγονότα που προκαλούν αισθηματικές αναστατώσεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη μεταβαίνει στο ζώδιο του ζυγού για λίγες μέρες και μειώνει λίγο τις εντάσεις, τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τα παιχνίδια δύναμης και επιβολής. Τα ερωτικά πάθη, οι  ανικανοποίητες επιθυμίες, οι εντάσεις, καταλαγιάζουν και θα υπάρχει καλύτερη διάθεση συνεργασίας.

6  Νοεμβρίου: Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ψυχή και πνεύμα βρίσκονται σε αρμονία και νιώθουμε την επιθυμία να ασχοληθούμε με πνευματικά θέματα , καλλιτεχνικές δραστηριότητες και για χαλάρωση. Καλή στιγμή για την πραγματοποίηση ονείρων και έκφραση βαθύτερων επιθυμιών. Επηρεάζονται Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

7  Νοεμβρίου: Νέα Σελήνη στις 15 0 10’ του Σκορπιού και ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Καλή στιγμή για την προοπτική εξέλιξης σε πράγματα που ονειρευόμαστε και την έκφραση βαθύτερων επιθυμιών αφήνοντας πίσω συναισθηματικές ταλαιπωρίες με την δυνατότητα να αναγεννηθούμε.

8  Νοεμβρίου: Το χαρμόσυνο γεγονός του μήνα , η είσοδος του Δία στον Τοξότη ζώδιο που κυβερνά,  δίνει αέρα αισιοδοξίας και ανάσας στους Τοξότες, Κριούς Λέοντες αλλά και σε όλα τα ζώδια όπου αυτά επηρεάζονται.

9  Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη σε αρμονική γωνία τριγώνου με τον Άρη δίνει ένα καλό διήμερο για φλερτ και ερωτικές γνωριμίες και εκδηλώνονται ερωτικές διαθέσεις, ένα ερωτικό ξύπνημα, ενώ υπάρχει δυνατότητα να αναπτυχθούν διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες. Επηρεάζονται παρορμητικά ζώδια και σταθερά του 3ου δεκαημέρου.

11 Νοεμβρίου: Ο Ήλιος στην 19η 11΄μοίρα του Σκορπιού βρίσκεται σε εξάγωνο  με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και βοηθά στην αποκάλυψη θεμάτων που σας απασχολούσαν. Ικανοποίηση σε εξελίξεις χωρίς πίεση και εξαναγκασμό αλλά με ευκαιρίες για να πετύχετε οικονομικές συναλλαγές και προσωπικούς στόχους. Επηρεάζονται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες  του 2ου δεκαημέρου.

13 Νοεμβρίου: Ο Ερμής από το Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προκαλεί παρεξηγήσεις και απαιτείται προσοχή στις επικοινωνίες μας. Διάθεση για κριτική και σχόλια θα υπάρχει, σύγχυση και υποκριτικές συμπεριφορές καλό είναι να αποφεύγονται και ας στέψουμε την προσοχή μας διαβάζοντας ένα βιβλίο ή παρακολουθώντας μια ταινία ή σε διαλογισμό για να χαλαρώσουμε.

15 Νοεμβρίου: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό δίνει ώθηση να λειτουργήσουμε παρορμητικά για να τακτοποιήσουμε άμεσα ζητήματα που μας απασχολούν  με  βιασύνη και εκκεντρικές δράσεις. Ασυνήθιστα πράγματα μπορεί να έλκουν το ενδιαφέρον μας και ανεβαίνει η επαναστατική μας διάθεση και η επιθυμία για ρίσκα. Επηρεάζονται Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

16 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ζυγού και οικονομικά ζητήματα, θέματα σχέσεων και συνεργασιών, συναισθηματικά θέματα θα αρχίσουν σιγά σιγά να καλυτερεύουν και να προχωρούν.

17 Νοεμβρίου Ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση στην 130 29 του Τοξότη και αυτό σημαίνει δυσκολίες σε θέματα συνεννόησης και υλοποίησης νέων στόχων, ενώ είναι μια περίοδος επαναπροσδιορισμού στόχων. Από τη θέση αυτή  βλέπει σε  τετράγωνο  τον Ποσειδώνα εντείνοντας τις παρεξηγήσεις και την αφηρημάδα, τις παραλήψεις και τα λάθη, ιδιαίτερα σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

  20 Νοεμβρίου: Ο Άρης από την 2η μοίρα των Ιχθύων σε όψη τετραγώνου με τον Δία στον Τοξότη μεγεθύνει τη εκρηκτικότητα και τις αναταραχές , τα ρίσκα και βάζει σε πειρασμό να κάνουμε παράτολμα πράγματα χωρίς πολύ σκέψη και σύνεση. Αυτές τις μέρες η μεγάλη αισιοδοξία θέλει προσοχή και έξυπνους χειρισμούς και απαιτείται προνοητικότητα καθώς τα ρίσκα μπορεί να επιφέρουν απώλειες.

22 Νοεμβρίου:  Ο Ήλιος εγκαταλείπει το μυστηριώδης ζώδιο του Σκορπιού και περνάει στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη δίνοντας ανάσες δροσιάς.

25 Νοεμβρίου: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία στον Τοξότη αποτελεί ένα υψηλό δείκτη αισιοδοξίας. Αισθανόμαστε καλύτερα σωματικά και ψυχικά ικανοί να κατακτήσουμε τα πάντα. Σε πνευματικό επίπεδο δίνει την ικανότητα να ικανοποιήσουμε τα θέλω μας και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Τύχη και βοηθητικές ευκαιρίες προκύπτουν. Ευνοούνται Κριοί, Λέοντες, Τοξότες Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου

Ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή φορά στην 13η μοίρα των Ιχθύων και έτσι θέματα Πίστης και Ιδανικών θα αναζωπυρωθούν.

26 Νοεμβρίου: Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και ευνοεί προκλητικές συμπεριφορές , έλλειψη ψυχραιμίας και οξυθυμία, τσακωμούς και ρήξεις. Προσοχή για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης ταυτόχρονα με τον Κρόνο  βοηθά τα Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους και Σκορπιούς, Ιχθύες, Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου, να αντιμετωπίζουν τα θέματα με πιο πρακτικούς  και αποφασιστικούς τρόπους και να σταθεροποιήσουν καταστάσεις.

28 Νοεμβρίου: Ο ανάδρομος Ερμής από τον Τοξότη συναντά σε σύνοδο τον Δία  έτσι δίνει ευκαιρίες και ιδέες , που έχουν δυνατότητα επίτευξης , τυχερές μετακινήσεις, επαφές που βοηθούν στην ανάπτυξη και ικανοποίηση  σε παρελθοντικά ειδικά θέματα τα οποία τώρα ανακινούνται και επανεξετάζονται. Ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου.

30 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη από την 29η  Ζυγού συναντά ξανά σε αντίθεση τον Ουρανό από την 29η  Κριού.  Απρόβλεπτα γεγονότα, τάσεις ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης μέσα σε σχέσεις που πιέζουν, και εκκρεμότητες που επανήλθαν για να ολοκληρωθούν,  για τους παρορμητικούς Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Νοέμβριο 2018
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της Εβδομάδας 5 – 11 Νοεμβρίου 2018
Ράνια Μαρκέλλη
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ.Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα youtube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα στα τέλη του 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Συνεχίζω να διδάσκομαι Αστροψυχολογία από το Χρήστο Άρχο και να παρακολουθώ σεμινάρια από διακεκριμένους δασκάλους. Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here