Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ: Δυστυχώς ο Κριός προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα της σχέσης τους με υπερβολικά ξεσπάσματα και εκρηκτικούς τσακωμούς.
Αν είσαι εσύ Κριός προσπάθησε από εδώ και πέρα με ηρεμία και συζήτηση να λύνεις τις διαφορές με τον σύντροφο, συγκρατώντας τα νεύρα που θα φθείρουν ακόμα περισσότερο την σχέση.
Αν είσαι σύντροφος Κριού, κάνε υπομονή μέχρι να του περάσουν τα βραχυπρόθεσμα νεύρα του και ύστερα με ηρεμία επιδίωξε συζήτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Κακώς, αλλά ο Ταύρος θα αργήσει πολύ να καταλάβει ότι υπάρχει κρίση στη σχέση του και ακόμα κι όταν το καταλάβει, η αντιμετώπιση του θα είναι απλά υπομονή, χωρίς να επιδιώξει να αλλάξει κάτι.
Αν είσαι Ταύρος, μην θεωρείς κανένα σύντροφο ή σχέση δεδομένα και προσπάθησε να αλλάξεις κάποια αρνητικά σου χαρακτηριστικά.
Αν είσαι σύντροφος Ταύρου, μίλησε του ειλικρινά και καθαρά. Εκτιμά τις σταράτες κουβέντες και αν σε αγαπάει, θα σε ακούσει και θα αλλάξει κάποια πράγματα, αφού βέβαια αλλάξεις και εσύ.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δυστυχώς μία κρίση στη σχέση δεν είναι σοβαρό ζήτημα για έναν Δίδυμο, αφού με κλειδί την πειθώ και το λέγειν του, «κουκουλώνει» για λίγο το πρόβλημα, μέχρι να επανεμφανιστεί και να κάνει ξανά το ίδιο.
Αν είσαι Δίδυμος, σταμάτησε να βλέπεις επιφανειακά κάποια πράγματα και φρόντισε το πρόβλημα εκ βάθους και όχι μόνο με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις.
Αν είσαι με Δίδυμο, ζήτησε του ότι έχει να σου πει, να στο πει με πράξεις και όχι με λόγια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος αντιμετωπίζει την κρίση στη σχέση με γκρίνια και παράπονα. Δυστυχώς όμως λόγω της ανασφάλειας του, φαντάζεται πολλές φορές προβλήματα από το πουθενά.
Αν είσαι Καρκίνος, πάρε λίγο την κατάσταση στα χέρια σου και κινήσου με γνώμονα την διαίσθηση και την λογική σου και όχι την ευαισθησία σου.
Αν είσαι με Καρκίνο, εξήγησε του με γλυκό τρόπο ότι με κλάματα και ξεσπάσματα δεν λύνονται τα προβλήματα και καθίστε μαζί να βρείτε έμπρακτες και ουσιαστικές λύσεις.

ΛΕΩΝ: Ο Λέων δυστυχώς βιώνει υπερβολικά δραματικά τις κρίσεις στις σχέσεις του και σχεδόν πάντα κατηγορεί για αυτές τον σύντροφο.
Αν είσαι Λέων, προσπάθησε να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και ακόμα κι αν δεν θες να τα παραδεχτείς στο σύντροφο, τουλάχιστον προσπάθησε να τα διορθώσεις.
Αν ο σύντροφος σου είναι Λέων, μπορείς εύκολα να επιδιώξεις μία ήρεμη και διαλλακτική ουσιώδη συζήτηση μαζί του, αφού πρώτα τον διεκδικήσεις και φυσικά να σταματήσεις να τον κρίνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος ξέρει να βρίσκει λύσεις στις κρίσεις των σχέσεων του, ωστόσο είναι αρκετά αδύναμος να πάρει πρωτοβουλία, ιδίως αν έχει ένα δυναμικό και εγωιστικό ταίρι.
Αν είσαι Παρθένος πρότεινε τις λύσεις σου με θάρρος στον σύντροφο αλλά μην είσαι τελειομανής. Ακόμα κι αν δεν γίνουν όλα όσα προτείνεις, σημασία έχει ότι κάνατε το πρώτο βήμα.
Αν είσαι σύντροφος Παρθένου, πρότεινε του να σου βρει εκείνος τη λύση και εξήγησε του ξεκάθαρα σε τι συμφωνείς και σε τι όχι.

ΖΥΓΟΣ: Ο Ζυγός ενώ στεναχωριέται πολύ με τυχόν κρίση στη σχέση, μαθαίνει να προσαρμόζεται σε αυτή, με αποτέλεσμα να μην λύνεται ποτέ το πρόβλημα.
Αν είσαι Ζυγός προσπάθησε να επιμείνεις στην γνώμη σου για τα «σκοτεινά» σας σημεία και να μην πηγαίνεις πάντα με τα νερά του συντρόφου.
Αν είσαι με Ζυγό, μάθε να ακούς αυτά που σου λέει και να μην βολεύεσαι επειδή συνηθίζει να προσαρμόζεται σε αυτά που λες εσύ.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δυστυχώς τις κρίσεις στις σχέσεις ο Σκορπιός τις δημιουργεί πολλές φορές από μόνος του, λόγω καχυποψίας. Το χειρότερο όμως είναι πως όταν η σχέση περνάει κρίση, έχει την τάση να απαιτεί παράλογα και να κάνει το σύντροφο να νιώθει ένοχος, χωρίς να είναι.
Αν είσαι Σκορπιός, προσπάθησε να μην σου φταίει πάντα ο άλλος και κυρίως να μην εντείνεις το πολεμικό κλίμα σε μία σχέση που ήδη έχει πρόβλημα.
Αν είσαι με Σκορπιό, εξήγησε του πόσο σε πονάει με κάποια λόγια του ή πράξεις του μέσα στα νεύρα του και ότι θες να βρείτε την ιδανική λύση και για τους δυο. Μην επηρεάζεσαι από τυχόν απειλές ή ψυχολογικό πόλεμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης καταλαβαίνει την κρίση στη σχέση πιο δύσκολα απ’ όλους. Το θέμα όμως είναι πως όταν το καταλάβει και δεν αλλάξουν κάποια πράγματα άμεσα, δεν πρόκειται να προσπαθήσει, αλλά αντίθετα, θα θελήσει να φύγει.
Αν είσαι Τοξότης, προσπάθησε να μην φέρεσαι επιπόλαια σε κρίσεις στη σχέση αλλά να προσπαθείς υπομονετικά με πράξεις.
Αν είσαι με Τοξότη, μην πιστεύεις ότι θα καταλάβει τι συμβαίνει με σπόντες και γκρίνιες. Πρέπει να του μιλήσεις άμεσα έξω από τα δόντια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως χειρίζεται μία κρίση στη σχέση καλύτερα από όλους. Με όπλα την λογική, την επιμονή, την υπομονή και την ακούραστη προσπάθεια, θα καταφέρει να την ξεπεράσει. Το κακό είναι πως η τάση του για αρχηγεία στη σχέση, μπορεί να φέρει ακόμα πιο μεγάλα προβλήματα.
Αν είσαι Αιγόκερως να ξέρεις ότι για να λυθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, δεν χρειάζονται μόνο λογικές λύσεις και έμπρακτες προσπάθειες αλλά και αρκετό συναίσθημα και πάθος.
Αν είσαι με Αιγόκερω, μην κάνεις ποτέ το λάθος να σε ξεγελάσει η υπομονή του, θεωρώντας τον δεδομένο και σίγουρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος αναγνωρίζει την κρίση στη σχέση, όταν ο σύντροφος του αρχίζει να του υποδεικνύει λάθη, να τον καταπιέζει και να γκρινιάζει συνεχώς. Η λύση τους είναι η φιλική και ειρηνική προσέγγιση, ωστόσο τα νεύρα του είναι ασυγκράτητα και οι εντάσεις είναι αρκετές.
Αν είσαι Υδροχόος, μάθε να ακούς αυτά που σου λέει ο σύντροφος για τα «θέλω» του και να μην επιμένεις εσύ στις δικές σου ιδέες, όσο κι αν θεωρείς ότι θα είναι η λύση σας.
Αν είσαι με Υδροχόο, μίλα του ειλικρινά και ήρεμα, χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Θα σε ακούσει, ακόμα κι αν ακολουθήσει τα «θέλω» με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΙΧΘΥΣ: Ο Ιχθύς αντιμετωπίζει την κρίση στη σχέση με τον πιο περίεργο τρόπο. Από την μία γίνεται υπερβολικά δραματικός και κλείνεται στον εαυτό του και από την άλλη δεν θέλει να δεχτεί την αλήθεια και πείθει τον εαυτό του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Αν είσαι Ιχθύς επιστράτευσε διαίσθηση και κυρίως λογική και δημιούργησε εσύ ο ίδιος την λύση.
Αν είσαι με Ιχθύ σύντροφο, να ξέρεις πως ποτέ δεν θα σου φανερώσει όλα όσα σκέφτεται. Καλό θα ήταν να τον πλησιάσεις εσύ με τρυφερότητα και συναίσθημα να συζητήσετε και εκείνος σίγουρα έχει ακούσει και νιώσει αυτά που του είπες.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 9-15 Οκτωβρίου 2017
Επόμενο άρθροΕτήσια Πρόβλεψη 2017-2018 για το Ζώδιο του Ζυγού!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here