Widgets Magazine

Ήλιος τετράγωνο με Άρη και το κλίμα είναι γενικά τεταμένο, καθώς συγκρούσεις εσωτερικές, προκαλούν εξωτερικές εντάσεις και καταστάσεις εκρήξεων.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη όπου νέα ξεκινήματα έρχονται αλλά με προσοχή καθώς μπορεί να ελλοχεύουν κινδύνους.

Άρης Ποσειδώνας σε σύνοδο, προσοχή ιώσεις, μολύνσεις, αλλά και κίνδυνος εξαπάτησης.

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και ευνοεί τα ζώδια της γης και του νερού.

Ο Ερμής σταματά την αναδρομή του και γυρίζει σε ορθή φορά, οπότε η επικοινωνία θα περάσει σε μια πλέον ομαλή κατάσταση μεταξύ των ανθρώπων.

 

 

Κριός

Η εβδομάδα αυτή, σας κάνει αρκετά δομημένο, καθώς προχωρείτε σε αλλαγές σχεδίων βάση των νέων καταστάσεων που υπάρχουν στη ζωή σας και προσπαθείτε να οργανωθείτε για το επόμενο διάστημα, όσο γίνετε καλύτερα. Η ξεκούραση θα επιδράσει αρκετά ωφέλιμα στη καθημερινότητά σας, καθώς το παρακάνετε και το ανοσοποιητικό σας είναι πεσμένο. Θέματα με παιδιά που υπήρχαν, προσπαθείτε τώρα να λύσετε καταστάσεις σε σχέση με αυτά και ίσως καταλάβετε πώς οι εξωτερικοί παράγοντες που περιμένατε για βοήθεια, δεν ισχύουν πια.
Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις γύρω σας και να εστιαστείτε περισσότερο στην υγεία σας.

 

Ταύρος

Αυτό το διάστημα επαναπροσδιορίζετε πράγματα στις σχέσεις και στις καταστάσεις γύρω σας και είστε βέβαιοι πώς άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα στηρίξουν τα σχέδια σας. Ωστόσο θα καταλάβετε σταδιακά  το ότι πρέπει να αφήσετε το “δεκανίκι” των άλλων και να στηριχθείτε στα πόδια σας. Από την Πέμπτη και μετά θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας τόσο να μη δανείσετε χρήματα όσο και να μην επενδύσετε κάπου που τελικά ίσως και να μην αξίζει ιδιαίτερα.  Η  Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα,  σας φέρνει μπροστά σε κάποια είδηση που θα πρέπει να επανεξετάσετε αν αληθεύει.

 

Δίδυμοι

Νέες προτάσεις είτε για εργασία είτε για ανοίξετε τα φτερά σας προς καινούρια πράγματα στη ζωή σας. Θα υπάρξουν αρκετές φορές που θα νιώσετε ότι ενθουσιάζεστε και πώς η τύχη σας χαμογελά. Προσοχή όμως καθώς κάνετε λάθη υπερεκτιμώντας ανθρώπους και ωραιοποιώντας καταστάσεις γιατί έτσι σας παρουσιάζονται. Επίσης μια συνεργασία που πιθανόν προκύπτει, εξετάστε την καλά και μην αφεθείτε σε ενθουσιασμό. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να αποφύγετε αρκετές επαφές και συναντήσεις, καθώς μπορεί να μπλεχτεί το όνομά σας, σε κουτσομπολιά. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα μπορέσουν να βρουν μια λύση στα οικονομικά τους. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, δείχνει καταστάσεις γύρω σας με οικονομικά και πώς μπορείτε να βρείτε διέξοδο.

Καρκίνος

Εβδομάδα με αρκετή οργάνωση από τη μεριά σας, στο πώς θα χειριστείτε  κάποια θέματα και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί καθώς υπάρχει περίπτωση να αμελήσετε κάτι σημαντικό και μετά να τρέχετε άδικα. Η υγεία σας θέλει αρκετή προσοχή και δεν θα πρέπει να μην δώσετε σημασία σε τυχόν ενοχλήσεις που έχετε. Κάποιο θέμα που σας προβληματίζει, δείχνει να μην προχωρά προς το παρόν και καλό θα ήταν να μην πιέσετε καταστάσεις αλλά να το αφήσετε να λυθεί στην ώρα του. Οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να περιμένουν έναν νέο έρωτα στη ζωή τους. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, δημιουργεί κάποια εμπόδια σε θέματα εργασίας.

 

Λέων

Εβδομάδα που είστε έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και να ομορφύνετε τη ζωή σας, είτε αυτό αφορά το σπίτι, είτε την εξωτερική σας εμφάνιση. Προσοχή λίγο στα έξοδα σας καθώς το παρακάνετε με θέματα σπατάλης. Για πολλούς θα είστε το χέρι που θα έρθει να δώσει βοήθεια εκεί όπου υπάρχει πόνος. Κάποιοι θα επανεξετάσετε καταστάσεις που αφορούν μια σχέση που έχετε, πόσο υγιής είναι και τελικά τι πρέπει να κάνετε με αυτήν.  Η υγεία σας θέλει προσοχή και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιο είδος διατροφής. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, δείχνει πώς θα δικτυωθείτε και θα κάνετε δημιουργικές κινήσεις στη ζωή σας.

 

Παρθένος

Η εβδομάδα θέλει προσοχή για αρκετούς από σας, καθώς νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι. Άτομα που γνωρίζετε και θέλετε κατά κάποιο τρόπο να κάνετε μια συνεργασία μαζί τους, ίσως σας φανούν αρκετά αξιόπιστοι, ωστόσο υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Κάποιοι από σας, θα βρεθούν με άτομα από το παρελθόν τους και θα περάσουν όμορφα. Έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει, αναμένεται να εμφανιστούν και να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από μια πρόταση, να επεκταθούν, αλλά και να αυξήσουν τα κέρδη τους.  Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, δείχνει πώς θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, έρχονται στην επιφάνεια.

 

Ζυγός

Για σας, προκύπτουν αρκετές ευκαιρίες να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα που σας αφορά και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Θέλετε να βγείτε και να διασκεδάσετε, αφήνοντας πίσω τα όποια προβλήματα σας έχει δημιουργήσει το παρελθόν. Με γνώμονα όλα όσα περάσατε, θα πρέπει να βαδίζετε πλέον σε σταθερά μονοπάτια. Ίσως βέβαια το ότι κινείστε παραπάνω από ότι πρέπει να σας βάλει στο στόχαστρο σχολίων, από τρίτα άτομα. Αλλά πλέον δεν σας νοιάζει τίποτα. Προσοχή στις ιώσεις και γενικά στο ανοσοποιητικό σας. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, θα υπάρξει ως η γέφυρα του να λύσετε θέματα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, που ασχολούνται αρκετά με σας και ίσως θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας.

 

Σκορπιός

Μια περίοδος όπου βρίσκεται τη χαμένη σας χαρά. Μέσα από την Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σας, περνάτε αρκετά καλά και νιώθετε δημιουργικότητα και ανανέωση. Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο και το δεύτερο, ίσως εμφανιστεί και ένας νέος έρωτας. Προσοχή σε θέματα οικονομικών, να μην εξαπατηθείτε και κυρίως θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές σας. Ενώ κάποιοι ταλαιπωρείστε ακόμη από θέματα εργασιακών, η εβδομάδα αυτή έρχεται να δώσει τέλος στην ταλαιπωρία σας. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, δείχνει πώς θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας στα οικονομικά σας και να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις σε σχέση με αυτά.

 

Τοξότης

Μια περίοδος ανανέωσης αλλά παράλληλα και προσοχής για κάποιους. Νιώθετε μια αισιοδοξία και θέλετε να βγείτε μπροστά σε ότι κάνετε, βλέπετε πώς τα πράγματα σας πάνε καλά και συνεχίζετε την αγωνιστικότητά σας με το δυναμικό που διαθέτετε. Για κάποιους από σας τα πράγματα θα είναι λίγο πιεστικά και ίσως νιώσετε πώς οι άλλοι σας περιορίζουν και πώς σας κλείνουν τις πόρτες για την εξέλιξή σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, βλέπετε πώς σε ένα θέμα που σας προβληματίζει, θα  έρθει η λύση, εκεί όπου δεν το περιμένετε. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, που γίνεται στο ζώδιο σας, σας βάζει σε διλήμματα στο να κάνετε επιλογές μέσα από καταστάσεις που έχουν να κάνουν με αντίθετα πράγματα.

 

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα, όπου αισθάνεστε αρκετά ανανεωμένοι και πλέον θέλετε την ησυχία σας και την ξεκούρασή σας. Φίλοι θα βοηθήσουν να προωθήσετε οικονομικά και όχι μόνο, σχέδια σας. Θα καταλάβετε προς τα μέσα της εβδομάδας, πώς κάποιοι κινούνται υπογείως, δημιουργώντας πρόβλημα και σχολιάζοντας το όνομά σας, σε ότι και αν κάνετε. Προσοχή σε ότι έχει να κάνει με υπογραφές συμβολαίων, αλλά επίσης και στον τρόπο που οδηγείτε. Καταστάσεις μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, απαιτούν αρκετή δουλειά από μέρους σας. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, προσοχή στις κινήσεις σας και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους.

 

Υδροχόος

Είναι ευκαιρία αυτές τις ημέρες να κάνετε νέα ξεκινήματα αλλά θα πρέπει να πάρετε πολλές γνώμες προτού αποφασίσετε να κάνετε κάτι. Προσοχή σε ότι αφορά συνεταιρισμούς, αποφύγετε μέσα στη βδομάδα να υπογράψετε συμβόλαια. Το τρίτο δεκαήμερο  του ζωδίου, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κατάλληλα άτομα, τα οποία θα προωθήσουν τα σχέδια τους και κάποιοι από σας θα νιώσετε πώς βρίσκετε λύση σε ένα σας πρόβλημα. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, θα σας δώσει ώθηση σε νέα ξεκινήματα αλλά και ξεκαθαρίσματα σε θέματα καριέρας.

 

Ιχθύες

Είναι μέρες όπου πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας έρχονται και αφού αρκετοί από σας έχετε ανεβασμένη διάθεση, να βγείτε προς τα έξω και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Έχετε όμως αυτό το διάστημα αρκετούς αντίζηλους, που θέλουν να βάλουν εμπόδια στα σχέδια σας, οπότε κρατήστε μυστική όσο μπορείτε τη ζωή σας. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα καθώς προκύπτουν εκεί όπου δεν το περιμένετε. Θα ανοίξει μια ευκαιρία σε σχέση με τα επαγγελματικά σας όπου θα πρέπει να μελετήσετε αρκετά, πριν αποφασίσετε. Η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα, σας δείχνει πώς θα πρέπει να κρατήσετε μυστικά κάποια σχέδια, καθώς υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων.

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Δεκέμβριος 2018
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Τοξότη στις 7 Δεκεμβρίου 2018.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here