Widgets Magazine

Η εβδομάδα αυτή, είναι λίγο πιο χαλαρή, και δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Η χαρούμενη διάθεση όσο πάει και μεγαλώνει, έως ότου φτάσει στην κορύφωσή της. Ο Ερμής, συνεχίζει ακάθεκτος την φαινομενικά ανάδρομη κίνησή του, αλλά φαίνεται να το διασκεδάζουμε, και εδώ σώζει το εορταστικό κλίμα που αποφεύγονται οι εκνευρισμοί. Τώρα, εδώ που τα λέμε, λίγο πολύ,όλοι αντιλαμβάνονται αμέσως την ανάδρομη κίνηση. Τα πράγματα πάνε σπρωχτά, ή καθυστερούν, άλλα λέμε άλλα καταλαβαίνουμε, μικροπαρεξηγήσεις γίνονται, και όποιος ρωτάει γιατί, παίρνει πια εύκολα την απάντηση, και ησυχάζει. Η επόμενη ερώτηση είναι, πότε ορθοδρομεί? Και όλα εντάξει. Ξέρει ότι θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή, και συνεχίζει την καθημερινότητά του. Έχουμε και μια δυνατή είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού. Τα πάθη φουντώνουν, ερωτικά και μη, όπου σε συνδιασμό με την Αφροδίτη που συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη, κάνουν την ατμόσφαιρα, ακόμα πιο χαρούμενη αλλά και ηλεκτρισμένη σε ερωτικό επίπεδο.  Ας πούμε όμως λίγα λόγια για το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα θα κυλίσει λίγο πιο ευχάριστα από την προηγούμενη Κριοί μου. Για τους περισσότερους από εσάς. Βγαίνετε, συναντάτε φίλους μπορεί και από τα παλιά, ή που είχατε ακόμα και χρόνια να δείτε. Επαναπροσδιορίζετε τους στόχους και το πρόγραμμα της καθημερινότητας. Έχετε πολλή ενέργεια, και πρέπει κάπου να την διοχετεύσετε. Πάντως όχι σε λογομαχίες. Δεν μπορώ να πω ότι είστε και στην πιο ήρεμη φάση της ζωής σας, αλλά το παλεύετε καλά και μπράβο σας. Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό, ίσως να πρέπει να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά, παντός τύπου, μην σας ζαλίζω πάλι με τα ίδια, αλλά τώρα πιο πολύ, το πάθος το ερωτικό, θα είναι κυρίαρχο. Οπότε, την ένταση, χρησιμοποιείστε την σε αυτό τον τομέα. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες, για να βγάλετε το άχτι σας πάνω σε επικοδομητικά πράγματα, στο να κάνετε και νέα επαγγελματικά σχέδια, ακόμη και να επανέλθει κάποια πρόταση που δεν είχε ευδοκιμήσει στο παρελθόν.  Μπορείτε επίσης, να εκμεταλλευτείτε και μια σχέση απ τα παλιά, απλά όμως για να περάσετε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι μου, ετοιμάζεστε για μεγάλα πράγματα. Δεν ξέρω από που θα έρθουν, γιατί εξαρτάται και από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός, αλλά η είσοδος του Άρη απέναντί σας, αρχίζει να ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Δεν αποκλείεται ο εκνευρισμός, θα είστε λίγο εριστικοί, μπορώ να πώ, αλλά θα είναι για καλό. Ασχολείστε τώρα με τον τομέα της εργασίας, δεδομένου του Ερμή από τον Τοξότη. Συνιστάται να προσπαθήσετε να διακανονίσετε τυχόν εκκρεμότητες, που αφορούν τα οικονομικά με το δημόσιο ή ότι άλλο νομίζετε ότι δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε. Κινητοποιηθείτε και δεν θα χάσετε. Η πάρα πολύ βοηθητική όψη του Δία με τον Ποσειδώνα, εξακολουθεί να είναι μαζί σας, για να σας γλυτώνει από τις κακοτοπιές. Υπενθύμιση λόγω του Ερμή, να διαβάζετε και δύο κα τρείς φορές, αν χρειαστεί να υπογράψετε έγγραφα. Πάντως, η διάθεσή σας φτιάχνει, και θα χαρείτε τις βόλτες στα μαγαζιά, προγραμματίζοντας με ποιούς και πώς,θα περάσετε τις ημέρες των εορτών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάλι δουλειά, τρέξιμο, πάλι σε ησυχία δεν είστε φίλοι Δίδυμοι. Ο Άρης στον Σκορπιό, ανεβάζει τις θερμοκρασίες σας, όσον αφορά την όρεξή σας να ανταπεξέλθετε σε όλα αυτά με τα οποία ασχολείστε. Προσωπικά, δεν γνωρίζω κανέναν Δίδυμο, που να κάθεται. Δεν έχει σημασία αν τρέχετε και χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα, ή τις απολαβές που προσδοκάτε. Το θέμα είναι, ότι χρόνος δεν υπάρχει, ούτε για ….Ο Ερμής απέναντι στο ζώδιο του Τοξότη, σας ταλαιπωρεί λίγο, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, καθότι και η αναδρομή του, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Όμως, βγαίνετε, συναντάτε φίλους, γνωρίζετε άλλους, ακόμα και το παρελθόν ίσως να σας χτυπήσει την πόρτα. Θα ανοίξετε?? Δεν θα ανοίξετε?? Αν ανοίξετε, πιείτε έναν καφέ και μέχρι εκεί. Φυσικά οι αποφάσεις είναι δικές σας. Όμως, ηρεμείτε και σχεδιάζετε τα ταξιδάκια σας, το μέλλον σας γενικά, διότι θα σας δοθούν και οι κατάλληλες ευκαιρίες, τις οποίες εσείς, ως Δίδυμοι, που πιάνετε πουλιά στον αέρα, θα τις αρπάξετε και θα τις κάνετε κόμπο για το άμεσο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπερδέματα, καθυστερήσεις, ασυννενοησία, και όλα τα σχετικά που φέρνει μαζί του η αναδρομή του Ερμή, στον τομέα κυρίως στην εργασία, ή και την υγεία σας Καρκίνοι μου. Μήπως πρέπει να κοιτάξετε κάτι που σας ενοχλούσε καιρό? Τίποτα το ανησυχητικό αφού η Αφροδίτη στον Τοξότη, έρχεται για να λύσει γρήγορα τα θέματα με την βοήθειά της. Πάραυτα, σας κάνει και λίγο πιο παιχνιδιάρηδες, και ανεβάζει και την διάθεσή σας για φλέρτ, περιπέτεια και ταξιδάκια με τον-την σύντροφο. Έρχεται κι άλλη βοήθεια εξ ουρανού όμως, ο Άρης στον Σκορπιό, ο οποίος, τώρα ανεβάζει κατά πολύ την λίμπιντο, και κάνει και κρύο, και καιρός για δύο, άκρως αντιπροσωπευτικό για εσάς. Απ ότι φαίνεται, θα περάσετε αρκετά καλά, και αρχίζετε να αναθεωρείτε πολλά από τα πιστεύω σας. Αυτό θα βοηθήσει και στην εργασία, και στην προσωπική σας ζωή, διότι ανοίγοντας τους ορίζοντές σας, έρχεται και η εξέλιξη, που για αρκετό καιρό ήταν κολλημένη. Δεν έφταιγε αυτή φυσικά. Προχωρήστε μπροστά, διότι οι ευκαιρίες, δεν έρχονται κάθε μέρα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητά μου Λιοντάρια, είστε από αυτούς που λέμε, ξέρουν να ζουν την ζωή τους. Ειδικά αυτή η εποχή των εορτών είναι λες και δημιουργήθηκε για εσάς. Ξέρουμε ότι οι τελευταίοι που θα γεράσουν, θα είναι οι Λέοντες. Παραμένετε παιδιά, και ως εκ τούτου, χαίρεστε μαζί με αυτά, όλη την περίοδο του στολισμού. Ο Άρης στον Σκορπιό, έρχεται να φέρει αλλαγές, που φαίνεται ότι ήταν δικό σας αίτημα. Θα δώσει κίνηση σε τομείς που αφορούν το σπίτι, την καριέρα σας και την ερωτική σας διάθεση. Αυτό που είναι πιο ευχάριστο απ όλα, είναι ότι την δική σας χαρά και κίνηση, την μεταφέρετε και στο περιβάλλον σας. Έτσι, μαζί σας, χαίρονται και όλοι οι υπόλοιποι. Μετακινήσεις, αλλαγές στο σπίτι, στην εργασία, στην διάθεση. Φίλοι, συγγενείς, βρίσκονται δίπλα σας, για να βοηθήσουν να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα, και με περιορισμό χρόνου. Γνωριμίες, και αυτές στο πρόγραμμα που θα σας ανεβάσουν ακόμη περισσότερο. Επίσης, έχουμε και έναν Ερμή, που μπορεί να φέρει καταστάσεις, από το παρελθόν. Αυτό, αν θέλετε το κρατάτε, μετά από πολλή σκέψη φυσικά, είτε αφορά την ερωτική σας ζωή, είτε την εργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα αρχίζουν να στρώνουν σημαντικά Παρθένοι μου σε εσάς. Η πορεία του  Κρόνου στον Τοξότη, που σας ταλαιπώρησε πάρα πολύ, φτάνει στο τέλος του. Η ανάσα μεγάλη που θα πάρετε, και στο οικονομικό, και στο ψυχολογικό επίπεδο. Δυστυχώς, αυτά τα δύο συνδέονται πλέον στις μέρες μας. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό. Φιλικός για εσάς, παρά ταύτα όμως μπορεί να δημιουργήσει και κάποιες εντάσεις, με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ήλιος και Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, σας ωθεί να δημιουργήσετε σχέσεις, και να κάνετε και , γιατί όχι, και νέες γνωριμίες, ερωτικού χαρακτήρα. Σιγά σιγά το κλίμα βλέπετε ότι αλλάζει σε όλα τα επίπεδα, και ακόμη και το παρελθόν, μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σας. Ίσως και στα επαγγελματικά σας, να χρειαστεί να ξανασκεφτείτε μια πρόταση που σας είχε γίνει, ή μια πρόταση που εσείς είχατε κάνει, και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Σκεφτείτε πολύ καλά τώρα τι έχετε, και τι θέλετε να κάνετε, στο εξής, που πολλά από τα βάρη, φεύγουν σιγά σιγά από πάνω σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγοί μου, έξοδα κάνετε, αλλά η διαφορά τώρα είναι, ότι είναι για εσάς και όχι μόνο για τους άλλους. Όλο στον δρόμο είστε, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο, τώρα δεν σας κουράζει τόσο, όσο την προηγούμενη περίοδο. Βλέπετε, πώς, μόνο η ιδέα ότι έρχονται χαρούμενες ημέρες, είναι ικανή, να ξεκουράζει την ψυχή, και να κουράζεται μόνο το σώμα. Επαφές λοιπόν παντός τύπου. Φίλοι, συγγενείς, λύνετε, δένετε, αισθάνεστε δυνατοί. Η επικοινωνία από την άλλη, όπως και σε όλο τον κόσμο, με διακοπές, λόγω του Ερμή και της ανάδρομης πορείας του. Το ξεπερνάτε και αυτό. Είναι σαν να έχετε μαζί σας, τον φύλακα άγγελο, που σας εμποδίζει να πάτε, ή να κάνετε κάτι που δεν πρέπει. Έσοδα που έρχονται, είτε γιατί σας όφειλαν, είτε γιατί τα έχετε δουλέψει, είτε από μια μεριά που είναι μόνο από τύχη, προσθέτουν στην καλή ψυχική σας διάθεση, τα μέγιστα. Γνωριμίες, ερωτικού περιεχομένου, σας κάνουν να φουσκώνετε σαν τον γάλο, και γιατί όχι? Επιτέλους, το δικαιούστε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαίρεστε την ζωή σας αγαπητοί Σκορπιοί. Τα πράγματα είναι πάρα  πολύ καλά, τόσο που δεν νομίζω ότι το πιστεύετε κιόλας. Έχω την εντύπωση ότι αυτό συμβαίνει, γιατί, έφυγαν κάποια βάρη που είχατε στην ζωή σας, για πολλά χρόνια, από επιλογή σας πάντα, αλλά τώρα βλέπετε καθαρά, ότι μόνο βάρη ήταν τελικά, και ότι εμπόδιζαν τρόπον τινά, την εξέλιξη της πορείας σας. Η δύναμή σας είναι μεγάλη και πλέον έχετε πάρει την ζωή στα χέρια σας. Κουραστήκατε αρκετά, και ήρθε η ώρα της απολαβής, και της πληρωμής. Το πείσμα σας μεγάλο κα ίσως και γι αυτό τραβήξατε όλον αυτό τον Γολγοθά. Από πείσμα. Καλά κάνατε, αν έτσι νομίζατε ότι έπρεπε να γίνει. Σύμμαχοι, απ΄όλες τις πλευρές, Δίας και Ποσειδώνας, Ήλιος και Αφροδίτη, Ερμής κι ας είναι και ανάδρομος. Ο Ερμής, πιθανόν, να σας φέρει και κέρδη, αν είστε από αυτούς που κυνηγάνε και την τύχη τους. Δεν χρειάζεται συστηματικά, ούτε και να δίνετε πολλά χρήματα. Άμα είναι να δώσει, θα δώσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες από τις σχέσεις, Τοξότες μου, κυρίως φιλικές, κάνουν την επανεμφάνισή τους, και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα! Χαίρεστε αμφότεροι, καθώς είστε παιδιά που δεν κρατάτε κακία, δεν γνωρίζετε την λέξη αυτή. Ως φιλόσοφοι, έχετε κατασταλάξει στα συναισθήματά σας, και πλέον βάλατε όρια. Πολλές κουβέντες γίνονται πίσω από την πλάτη σας, πολλά λόγια λέγονται, αλλά και πολλά μαθαίνετε κι εσείς. Όλα αυτά είναι δημιουργήματα, του Ερμή και του Άρη. Και πού είστε ακόμα! Σας παρομοιάζω, με τα σκυλάκια, που όταν βρέχονται, τινάζονται σε όλο το σώμα τους, να διώξουν αυτό που τα ενοχλεί. Το ίδιο κάνατε και εσείς με τα βάρη. Τα τινάξατε, και προχωράτε σε νέους δρόμους που ανοίξατε, και σε νέους στόχους που βάλατε. Οι νέες γνωριμίες, αναπτερώνουν το ηθικό σας, γιατί τελευταία νομίζατε ότι πάνω σας ήταν μια αιθαλομίχλη. Αλλά είπαμε. Τινάζεστε, και τραβάτε μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκεροί μου, αέρας ανανέωσης, και κατάσταση ηρεμίας αυτή την εβδομάδα! Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, είναι βοηθητικό. Πώς όμως? Στο εργασιακό σας περιβάλλον που ίσως να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις, η βοήθειά του θα είναι, μαζί με τον Δία, από τύχη να σας κρατήσει μακριά, και να μην εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις ή σε παρανοήσεις, λόγω και του Ερμή, που βρίσκεται σε αυτήν την περίεργη θέση, δηλαδή στην ανάδρομη πορεία του. Κατά τα άλλα. Όποιος πλανήτης είναι στον Τοξότη, είναι πίσω σας. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό? το παρασκήνιο οργιάζει, αλλά και εσείς, κάτι κρυφό κάνετε. Μυστικά, αλλά ελπίζω όχι ψέμματα, τα κρατάτε, ή σας κρατάνε, και θα έρθει η ώρα φυσικά που θα τα μάθετε. Νέες στενές επαφές, θα σας κρατήσουν σε φόρμα για αρχή, μέχρι να καταλάβετε ποιόν ακριβώς έχετε απέναντί σας, και που μπορεί να σας βγάλει αυτό. Να επενδύσετε? Ή όχι? Η πορεία θα δείξει. Κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και τότε θα μάθετε τι ακριβώς ζητάτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι επικρατεί αυτή την εβδομάδα Υδροχόοι μου? Λίγη ένταση λόγω της εισόδου του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλά σε ότι αφορά το επαγγελματικό σας επίπεδο. Βάζετε νέους στόχους, ή αυξημένη ροή στην ήδη υπάρχουσα εργασία, να σας κάνουν να τρέχετε και να μην φτάνετε. Όλο αυτό φυσικά, γνωρίζουμε όλοι που θα βγει. Δεν το γνωρίζει όμως, αυτός που θα κάνει το λάθος να βρεθεί την λάθος στιγμή μπροστά σας. Η λύση είναι να πάρετε τους φίλους σας τους Τοξότες, και να κοιτάξετε μαζί το μέλλον. Η παρέα μαζί τους, δεν απαιτεί χρήματα, δεν έχει κόστος. Αντιθέτως, οφελείστε μόνο από την παρουσία τους και την διάθεσή τους. Με έναν Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή, και Κρόνο σε αυτό το ζώδιο, μπορεί και να κάνετε γνωριμία, ακόμη και μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον ή ακόμη και να συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που ίσως και να σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Στα οικονομικά σας ανασαίνετε, και ξέπερνάτε σιγά σιγά και το άγχος που δεν σας άφηνε για αρκετό καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ          

Ιχθύες μου για εσάς, όλα βαίνουν καλώς, έως πάρα πολύ καλώς. Έ, λίγο άγχος, λίγη πίεση, αλλά όλο αυτό αφορά τον εργασιακό τομέα, όπου εκεί έχετε ρίξει όλο το βάρος, για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε, ή να πετύχετε πια αυτά που τόσα χρόνια ονειρεύεστε. Ναι , τώρα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας, σταθερά οι μεγάλοι βοηθοί, σε ότι βάλει το μυαλό σας. Να επισημοποιήσετε την σχέση σας, να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, να κάνετε καινούριες γνωριμίες, να περάσετε καλά με αυτές που έχετε κάνει ήδη, να διώξετε επίσης αυτές που σας κούρασαν, αλλά μόνοι δεν μένετε. Στο εξής, τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους, κατά πώς επιθμεί ο καθένας, και στον τομέα που θέλει να καλύψει. Έχουμε και έναν Ερμή, ο οποίος φωνάζει να τον προσέξετε λιγάκι, διότι, οι παρεξηγήσεις, μπορεί να γίνουν άμεσα, και για ψύλλου πήδημα. Αυτό φυσικά ισχύει για όλο τον κόσμο, σε εσάς όμως, επειδή βρίσκεται στο επαγγελματικό σας τομέα, καλά είναι να προσέχετε διπλά και τριπλά, και να μασήσετε, πριν μιλήσετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠως να κατακτήσεις έναν Τοξότη!
Επόμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα από 11 -12 έως 17-12 -2017
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here