Widgets Magazine

 

Η εβδομάδα ξεκινάει με ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον τρίγωνο, αυτό του Ηλίου στους Ιχθύες, με τον Δία στον Σκορπιό, και αφορά κυρίως τα ζώδια του νερού, του τρίτου δεκαημέρου, αφού γίνεται στις 23ο 21΄. Επίσης, η Αφροδίτη από τον Κριόμε τον Κρόνο στον Αιγόκερω, κάνουν μια δύσκολη όψη τετραγώνου και ερχόμαστε και

στη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, η οποία γίνεται το Σάββατο 17 του μηνός στις 26ο 20΄και κάνει όψη τριγώνου με

τον Δία. Ο Ήλιος και η Σελήνη δηλαδή, κάνουν τρίγωνο με τον Δία. Το Σάββατο επίσης, έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω, αλλά και την σύνοδο του Ερμή με την Αφροδίτη στον Κριό. Ας πάμε να δούμε λοιπόν, πώς θα επιρρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Κριοί μου, για εσάς η εβδομάδα είναι λίγο περίεργη. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο θα σας ενεργοποιήσουν και θα βγείτε από τον λήθαργο που είσαστε τον τελευταίο καιρό. Αυτή η ενεργοποίηση είναι που πρέπει να προσέξετε λιγάκι. Επειδή έχετε μαζέψει ράμματα για τη γούνα πολλών, είτε από τον τομέα της εργασίας σας, είτε μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ενδέχεται η κατάσταση να φτάσει σε επίπεδα που θα πρέπει να αποφασίσετε, αν θα κάνετε μπαμ και ότι βρέξει ας κατεβάσει, ή θα το δείτε λίγο πονηρά και κάνετε τα παπιά αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν ρήγματα στις σχέσεις αυτές. Πάντως, θα έχετε όρεξη για όλα. Τώρα, πόσοι θα σας δουν και θα σας φοβηθούν, εσείς θα το αποφασίσετε. Έξοδοι και φλέρτ καλά κρατούν αφού θα αισθάνεστε δυνατοί, ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ίσως να σας κάνει να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο, αλλά με σκοπό να ξεπεράσετε κάποια θέματα που σας πονάνε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη αγαπητοί μου Ταύροι, είναι όπως το λέει. Νέα. Που σημαίνει ότι, δεν θα πρέπει να αφήσετε την ευκαιρία να φύγει μέσα από τα χέρια σας. Ιδιαίτερα, αφορά τον τομέα της εργασίας σας, όπου ή προτάσεις θα έχετε για κάποιο καινούριο πόστο, ή εσείς θα θελήσετε να προωθήσετε την δουλειά σας και να κάνετε κάποιο άνοιγμα. Από την άλλη, στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα φαίνεται να βγαίνουν από την μιζέρια του τελευταίου διαστήματος, και οι επαφές και οι γνωριμίες, να αρχίσουν να αποδίδουν ταμάλα. Κάτι νέο θα βρεθεί στον δρόμο σας, όπου αν μην τι άλλο θα περάσετε πολύ καλά. Μην το αφήσετε και μην βάλετε ταμπέλες. Αφήστε την άλλη πλευρά να σας ταξιδέψει και δεν θα βγείτε χαμένοι. Επίσης, η γνωριμία μπορεί να γίνει και κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού που εσείς θα πραγματοποιήσετε, πιθανώς για εργασιακούς λόγους. Οπότε, με ένα σμπάρο, όσα τρυγόνια θέλετε! Η προσοχή σας μόνο θα ήταν καλό να είναι στραμμένη στο πόσα λέει η γλώσσα σας, και πού τα λέει. Καλό λοιπόν θα είναι, να μην λέτε, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μην βρεθείτε εκτεθημένοι άνευ λόγου και αιτίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη για εσάς φίλοι Δίδυμοι, ίσως να σας κουράσει λίγο αφού θα ασχοληθείτε με τον τομέα της εργασίας σας, λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Κάτι καινούριο πάτε να κάνετε, το οποίο θα απορροφήσει πολύ από τον χρόνο σας. Αν πάλι δεν έχετε δουλειά, καλό θα είναι, αν θέλετε φυσικά, να στείλετε πάλι τα βιογραφικά σας. Τα κοντινά ταξιδάκια ή το πήγαινε έλα δεν θα λείψουν, αφού η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού θα το επιτρέψουν, και μάλιστα θα είστε σε διάθεση, πολύ ανεβασμένοι. Στα οικονομικά θέματα, τακτοποιείτε τις εκκρεμότητες, με τα φορολογικά, όπου έτσι κι αλλιώς είναι ο καιρός για όλους. Η είσοδος το Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω το Σάββατο επίσης, αφορά και πάλι τον τομέα της υγείας και της εργασίας, αλλά και γενικά τα οικονομικά τα οποία ίσως να χρειαστούν μια αναθεώρηση στον τρόπο διαχείρησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σύμπαν εργάζεται για εσάς αγαπητοί Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, ανεβάζει την διάθεσή σας και το ταμπεραμέντο σας. Τώρα θα ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το ταίρι σας, ή αν δεν υπάρχει τώρα είναι ο καιρός για τις κατάλληλες γνωριμίες. Σε γενικές γραμμές θα περάσετε, αν όχι πάρα πολύ καλά, καλύτερα πάντως από το προηγούμενο διάστημα. Η εργασία από την άλλη θα είναι ακόμη ένας τομέας που θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας, διότι με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω, απέναντί σας, ενδέχεται να εμφανιστεί η διάθεση για κόντρες, παντός τύπου. Δεν θα ήταν φρόνιμο αυτό, διότι μπορείτε και καλύτερα. Αυτό γιατί έχετε το χάρισμα να διαχειρίζεστε σιωπηλά και πονηρά, τις καταστάσεις που σας ενοχλούν, και να φέρνετε τα πράγματα εκεί που εσείς επιθυμείτε. Πράξτε έτσι λοιπόν, για να μην ενοχληθεί και η υγεία σας, από την ένταση. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

ΛΕΩΝ

Λιοντάρια, εσείς έχετε δουλέψει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, με μικρές ενδιάμεσες παύσεις. Η Νέα Σελήνη από τα ψάρια, έρχεται να σας θυμήσει την διευθέτηση των οικονομικών σας και όχι μόνο. Ζητήματα που αφορούν κληρονομικά, τράπεζες, εφορίες, δάνεια, είναι καλό να έχουν την προσοχή σας, για να γίνουν εύκολα και γρήγορα. Άλλωστε δεν θέλουμε να αναλώνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας εκεί. Επειδή λοιπόν έχετε και καλύτερα πράγματα να κάνετε μετά από αυτό, θα ασχοληθείτε με τα παιδάκια σας, το σπίτι σαν ακίνητο, τον χώρο που ζείτε ή εργάζεστε. Το ιδιωτικό σας περιβάλλον με λίγα λόγια. Ο χώρος που είστε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, πρέπει να σας ευχαριστεί διότι στο εξής, θα ξανασχοληθείτε πολλές ώρες με την εργασία σας. Όταν εργαζόμαστε πολύ, ξεχνάμε τον παράγοντα υγεία. Για να μην σας θυμηθεί όμως από μόνος του, φροντίστε τον σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο για εσάς Παρθένοι μου. Οι προτάσεις θα είναι πολλές, για αυτούς που γυρίζουν, και κατά συνέπεια, μυρίζουν. Κάτι καλό έρχεται στους τομείς αυτούς. Βγείτε έξω και ποιός ξέρει? Ίσως να γνωρίσετε και το ταίρι σας, για όσους δεν έχουν. Ίσως εκεί που κάθεστε να σας έρθει η ιδέα να πάρετε στη στιγμή τον-την σύντροφό σας και να φύγετε Σαββατοκύριακο! Καλά θα σας λατρέψει. Μπορεί να έχετε έτοιμα κάποια πράγματα για υπογραφή, και τώρα να είναι η ώρα. Σημειωτέον: ( ότι είναι προς υπογραφήν, φροντίστε όσο είναι στο χέρι σας να γίνει πριν τις 23 του μηνός Μαρτίου, διότι μετά έχουμε την αναδρομή του Ερμή και δεν το συνιστώ).

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα θέματα τακτοποιούνται με ωραίο τρόπο και ώρα είναι να αρχίσετε να απολαμβάνετε την ομοφιά της δικής σας ζωής, και να αφήσετε τους άλλους στην δική τους. Όσο και να θέλετε να βοηθήσετε, μην ξεχνάτε ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις και τις πράξεις του.

ΖΥΓΟΣ

Έχω την αίσθηση ότι, το σύμπαν είναι σαν να ασχολείται αυτή την περίοδο, μόνο μαζί σας και με τα υδάτινα ζώδια. Γιατί το λέω αυτό?  Η Νέα Σελήνη Ζυγούλια μου, φροντίζει να βάλετε σε μια σειρά ότι αφορά τους παράγοντες, υγεία-εργασία.  Φαίνεται ότι έχει μπει το νερό στ΄αυλάκι, και εσείς έχετε τα μάτια στραμμένα σε κάτι πιο ψηλά. Εύγε σας! Αυτό που σας <<τρώει>> θα έλεγα, είναι ότι θέλετε να απεγκλωβιστείτε από μια σχέση ή συνεργασία, που ταλαιπωρείστε καιρό εξ αιτίας της. Έρχεται και αυτό. Ο Άρης στον Αιγόκερω από το Σάββατο και όλον τον Απρίλιο, θα φροντίζει να ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία σας. Προσπαθείστε όσο το δυνατόν, να κάνετε τις κινήσεις σας, ΕΞΥΠΝΑ. Από την άλλη, η Αφροδίτη και ο Ερμής, σας φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα, όπου εσείς θα κρίνετε πόσο κατάλληλα είναι για να προχωρήσετε και να κάνετε την σχέση, μακροχρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάλι σας φέγγει φίλοι Σκορπιοί, εκτός και αν ο προσωπικός σας χάρτης, λέει κάτι άλλο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, θέλει να ενδώσετε στο ερωτικό παιχνίδι. Μέχρι και το Σάββατο που και ο Άρης μπαίνει στον χώρο του κοινωνικού σας περιβάλλοντος και των φίλων, εσείς έχετε κάνει ένα πλάνο για το πού και πώς, θα κινηθείτε στο εξής. Έχετε καταλάβει λοιπόν ποιός, ή ποιοί εκινούντο πίσω από την πλάτη σας όλο τον μήνα, και τώρα είστε έτοιμοι για δράση. Ασχοληθείτε με τις νέες γνωριμίες, είτε αυτές αφορούν τον τομέα τον αισθηματικό, είτε τον επαγγελματικό. Και στις δύο περιπτώσεις, θα χαρείτε, διότι έχετε την στήριξη ακόμη του Δία και του Κρόνου εσείς ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου.  Η Αφροδίτη και ο Ερμής, θα φροντίσουν μαζί με τον Δία, να λάβετε τα χρήματα που θέλετε, να κλείσετε τις ανάλογες συμφωνίες, ή ακόμη και αυτά που σας χρωστάνε καιρό. Απαιτείστε τα στο φινάλε, μπορείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγο πιο σοβαρά, τα οικονομικά σας αγαπητοί μου Τοξότες. Αρχίζετε να απεγκλωβίζεστε και να ηρεμείτε από θέματα που σας απασχολούσαν πολύ καιρό τώρα και αφορούσαν το σπίτι και το περιεχόμενό του. Το σπίτι σαν ακίνητο, και το περιεχόμενο σαν οικογένεια. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους πάρα πολύ όμορφα. Ένα πρόγραμμα  πρέπει να μπει απαραίτητα και στην καθημερινότητά σας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, και αυτό θα το αναλάβει ο  Άρης στον Αιγόκερω. Θα έχετε διάθεση να δράσετε για να βγάλετε χρήμα αλλά και πρέπει να το διοχετεύσετε σωστά. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός, διότι η τρύπια παλάμη που είναι το ταλέντο μας, θα ήταν μόνιμα καταστροφική. Τώρα λοιπόν, ας αρχίσετε να μαζεύετε, διότι τα πλάνα για ταξίδια του καλοκαιριού, είναι μπροστά σας. Η γοητεία και η λίμπιντό σας, ανεβαίνει και το πρόσωπό σας λάμπει.Φαίνεται να περνάτε καλά και οι δεσμευμένοι και οι αδέσμευτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον προηγούμενο μήνα αγαπητοί μου Αιγόκεροι, νιώθατε σαν να έχετε κάτι μάτια μόνιμα κολλημένα στην πλάτη σας να σας παρακολουθούν. Αυτό όντως συνέβαινε, αλλά στο στυλ ότι κάποιοι, παρακολουθούσαν την πορεία και τις αποδόσεις σας. Όχι χωρίς λόγο βέβαια. Όταν κάποιος θέλει να προωθήσει ένα άτομο στην εργασία και ενδεχομένως να του προτείνει κάποια καλύτερη θέση, φυσικά και θα παρακολουθεί όλο το σκηνικό. Η ζωή σας αλλάζει, και την αλλάζετε εσείς μόνοι σας, και όχι οι άλλοι. Κάποιοι έχετε ήδη αλλάξει είτε τόπο κατοικίας, είτε εργασία, είτε σύντροφο, είτε όλα αυτά μαζί. Τώρα λοιπόν ξεκινάτε το κοντέρ πάλι από την αρχή, αφού μηδενίσατε. Οι υπόλοιποι, έρχεστε. Είναι όλοι οι τομείς που θα χρειαστούν και θα γίνουν αλλαγές, αλλά αυτή την φορά θα τις έχετε κάνει εσείς γιατί έτσι θελήσατε. Η φήμη σας προηγείται οπότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φαίνεται Υδροχόοι μου ότι στο εξής αρχίζετε να ηρεμείτε και εσείς, όσον αφορά τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη που θα βρεθεί εκεί, το Σάββατο, θα δείξει το δρόμο και τον τρόπο για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Τώρα, θα βρείτε νέους τρόπους διαχείρησης? Θα αναλάβετε θέση πιο υπεύθυνη? Θα κάνετε κάτι δικό σας? Πάντως θα είστε πιο καλά και πιο ήσυχοι. Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Κριό, θα σας φέρει σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους και η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να είναι πιο ικανοποιητική. Ο Άρης από τον Αιγόκερω ίσως να προκαλέσει τον ψυχικό σας κόσμο. Άντε και εσείς σαν άνθρωποι να κάνετε και κανένα παράπονο, ή μέσα σας να έχετε έτσι μια αναταραχή. Εντάξει πρέπει να γίνει και αυτό. Όμως, δεν χρειάζεται να κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, για να καταφέρετε επιτυχώς, να αδράξετε τις  ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μακριά από τις κακές γλώσσες.

ΙΧΘΥΕΣ          

Τώρα, αν μιλήσετε κι εσείς, θα πέσει φωτιά να σας κάψει γλυκύτατοί μου Ιχθύες. Αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο δεν λέει κάτι άλλο, τα πράγματα για εσάς, είναι σε φάση, που παίζει να μην έχετε υπάρξει και ποτέ ξανά. Όλοι μιλούν, οι πλανήτες, για τους δυο πιο σημαντικούς τομείς. Έρωτας και χρήμα. Εδώ φίλοι μου έχετε πετάξει τα κυάλια σε πολλούς. Εκ πρώτης, αυτοί που έχουν τον Ήλιο τους στην 26η μοίρα, υπάρχει πιθανότητα να πάρουν ξαφνικά χρήματα. Μακάρι και σας το εύχομαι ολόψυχα. Όμως, προσοχή μεγάλη, διότι υπάρχει ο κίνδυνος, όπως ξαφνικά να έρθουν, άλλο τόσο ξαφνικά μπορούν και να χαθούν, αν εσείς δεν ακούσετε λίγο τον Κρόνο να μην πάτε παρέα με τους τρυπιοχέρηδες αγαπημένους Τοξότες! Από αισθηματικής άποψης, γνωριμίες και ρομάντζο δουλεύει κανονικότατα. Αν δεν, τότε κάτι άλλο συμβαίνει και πρέπει να το κοιτάξετε ιδιαιτέρως!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜάρτιος 2018, Ζώδια και Έρωτας…
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 17 Μαρτίου 2018 – Προβλέψεις για τα ζώδια
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here