Widgets Magazine

Αυτή η εβδομάδα θα μας απασχολήσει με ποικίλα θέματα. Για κάποιους θα έχει έρωτες, έντονα τα συναισθήματα, για κάποιους θα έχει εισρροή χρημάτων, διασπάσεις στις σχέσεις, για άλλους ουτοπία, και ψευδαισθήσεις. Ας δούμε λοιπόν για κάθε ζώδιο, λίγο πιο αναλυτικά, πως θα λειτουργήσει.

ΚΡΙΟΣ

Είναι γνωστό, ότι πρώτα βουτάμε την γλώσσα στο μυαλό, και μετά μιλάμε Κριοί μου. Αυτό ακριβώς, απαιτεί αυτή η εβδομάδα. Ως οι παρορμητικοί του ζωδιακού, πρώτα πράτετε και μετά σκέφτεστε. Όχι. Τώρα πρέπει να σκεφτείτε πριν μιλήσετε, και να φιλτράρετε καλά αυτό που ακούτε από τους άλλους. Είναι σημαντικό, για τις επαγγελματικές σας επαφές, οι οποίες θα λάβουν χώρα άμεσα, και θέλουμε να κερδίσετε και όχι να χάσετε, απλά και μόνο γιατί βιαστήκατε, να απαντήσετε ή να υπογράψετε. Στον συναισθηματικό τομέα, κινούμενος ο Άρης απέναντί σας, στο ζώδιο του Ζυγού, ίσως να σας φέρει σε αντιπαράθεση, με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Λίγη προσοχή λοιπόν, για να μην υπάρξουν απώλειες της κακής στιγμής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για εσάς Ταύροι μου. Θα έλεγα, να αφήσετε στην άκρη τα ρόζ γυαλάκια, και να μην κοιτάτε απλά, αλλά να βλέπετε. Νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Κατά τα άλλα, σχέσεις και συνεργασίες, πρέπει να τις τρέξετε, όσο υπάρχει η εύνοια από τον Ήλιο, τον Δία και την Αφροδίτη, που μες την καλή χαρά κινούνται στους τομείς που προανέφερα. Έχετε απελευθερώσει τον ρομαντισμό σας, πράγμα που σημαίνει ότι, εσείς και το ταίρι σας, περνάτε μια πολύ καλή περίοδο στην ζωή σας. Είχατε νομίζω αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να αισθανθείτε έτσι. Απολαύστε λοιπόν και χαρείτε αυτή την εσωτερική ηρεμία που έχετε. Το σύμπαν όμως έρχεται να σας βοηθήσει, και να δώσει και λύσεις για τα διλλήματα που έχετε. Αφουγκραστείτε λοιπόν, και παρατηρήστε τα σημάδια του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεχίζει το τρέξιμο με μεγάλη επιτυχία φίλοι Δίδυμοι. Γενικά, ο χώρος του επαγγέλματος θα είναι προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής κινείται στον Τοξότη, στο απέναντί σας ζώδιο δηλαδή, και σας καλεί να συνάψετε σχέσεις και συνεργασίες. Κρατάτε λίγο μικρό καλάθι σε ότι ακούτε, γιατί δεν θα είναι και όλα αληθινά, ή αυτά που σας λένε, να είναι απλά και μόνο η οπτική των άλλων, η οποία να μην είναι η σωστή για εσάς. Ο εργασιακός τομέας βασικά θα σας απασχολήσει, με το να βρείτε όσοι δεν έχετε εργασία, ή να αναλάβετε κάτι παραπάνω, εσείς που ήδη εργάζεστε. Κερδισμένοι λοιπόν, όπως και νάχει, αλλά με προσοχή και αρκετά υπεύθυνη σκέψη, πάνω σε αυτό που θέλετε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρχίζει κρύο, καιρός για δύο Καρκίνοι μου. Η εβδομάδα αφορά την συντροφικότητα, και την σχέση σας με το ταίρι. Ο ρομαντισμός και η εκδήλωση των συναισθημάτων, θα είναι το κυρίαρχο μέρος. Γνωριμίες, φλέρτ, συναντήσεις, θα λάβουν χώρα με πολύ ικανοποιητικό τρόπο για εσάς. Φαίνεται σαν να ξυπνήσατε λίγο ξαφνικά. Μήπως καταλάβατε ότι, κάτι πήγατε να χάσετε? Εσείς ξέρετε. Σχέδια για ανεξαρτητοποίησή σας, θα αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή, ο καθένας στον δικό του τομέα. Αυτό αφορά, ή εργασία, ή τα ερωτικά σας. Είναι μέρες που ευνοούν στο να τακτοποιήσετε τις δουλειές που για κάποιους λόγους είχαν μείνει πίσω. Δραστηριοποιηθείτε λοιπόν σε αυτόν τον τομέα. Κάντε τις αλλαγές που νομίζετε, για να πατήσετε γερά, και χωρίς προσωπικές απώλειες.

ΛΕΩΝ

Ασχολείστε λοιπόν τώρα με το σπίτι και την οικογένεια Λιοντάρια μου. Βλέπετε, το σύμπαν, τα φέρνει με την σειρά. Η πολύ δουλειά, σας απομάκρυνε κάπως από τους δικούς σας ανθρώπους, και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε μαζί τους. Ακόμα και νέοι έρωτες, θα βρεθούν μπροστά σας, αλλά με πολύ πάθος, που δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει! δεν πειράζει, εσείς να το ευχαριστηθείτε και να το απολαύσετε. Επίσης, τα οικονομικά θα ζητήσουν να τα βάλετε σε κάποια σειρά. Βλέπετε, ανοίξατε πολλά κανάλια, που όλα, απαιτούν μόνο τον δικό σας χρόνο. Λίγη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο μετακινήστε, σε κοντινά ταξίδια, ή απλά την καθημερινή σας μετακίνηση, λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναντήσεις και επαφές με επικοδομητικό χαρακτήρα Παρθένοι μου αυτή την εβδομάδα. Τι εννοώ? Οι συνθήκες είναι τέτοιες, που σε συνδυασμό με την καλή σας διάθεση, σας ωθούν να βγείτε έξω και να επικοινωνήσετε, και να γνωρίσετε, γιατί όχι, κόσμο. Αυτό λοιπόν θα σας βγει σε καλό, διότι μέσα από εκεί, θα βγάλετε πράγματα που θα βοηθήσουν την πορεία σας. Λίγη προσοχή στα έξοδα τα οποία κάνετε, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού, πάνω στον ενθουσιασμό σας. Θα ήθελα να μην ξεχνάτε τον φίλο Ποσειδώνα, ο οποίος συνεχίζει να πετάει καπνό στα μάτια, και να παραπλανεί. Γι αυτό τον λόγο, εξετάστε προσεκτικά ότι καινούριο βρεθεί μπροστά σας, αν όντως, είναι και αληθινό.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγοί μου, μην τσακώνεστε και μην εκνευρίζεστε για πράγματα μικρά.Τα προβλήματα όλα έχουν την λύση τους, και στο φινάλε, ότι δεν λύνεται, κόβεται. Λόγω του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, αλλού έχετε το πρόβλημα, και αλλού ξεσπάτε. Σπίτι, οικογένεια, εργασία, κάτι από όλα σας ερεθίζει, και την πληρώνουν αυτοί που σας αγαπάνε. Το κάνετε και εκ του ασφαλούς! Τα οικονομικά σας φαίνεται όμως ότι καλά κρατούν. Έσοδα αυξημένα, κλείνετε συμφωνίες, ή στην χειρότερη παίρνετε αύξηση. Τακτοποιήτε λοιπόν, τα θέματα τα οικονομικά, διότι όλα είναι κουκιά μετρημένα. Δεν υπάρχει λόγος έντασης για τέτοια ζητήματα. Ταξιδάκια σχεδιάζετε, και οι μετακινήσεις, είναι αυξημένες, όπου μπορεί και να σας κουράσουν λίγο. Η οικονομική ασφάλεια όμως, προσελκύει καλώς, και το αντίθετο φύλο. Ρίξτε λοιπόν το βάρος εκεί, για να εκτονώσετε και την ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τέλεια τολμώ να πω, ξεκινάει αυτή η εβδομάδα Σκορπιοί μου. Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας, εξακολουθούν να δίνουν το μέγιστο της εύνοιάς τους. Μπορείτε να ασχοληθείτε με όλους τους τομείς. Να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε, να προχωρήσετε μια υπάρχουσα σχέση παρακάτω. Επίσης, εκρεμμότητες που αφορούν προηγούμενες αισθηματικές επαφές, και θέλετε να  απεγκλωβιστείτε, μπορείτε να το κάνετε με επιτυχία, και να πάτε αμέσως, παρακάτω. Οικονομικά, τα πράγματα είναι εξ ίσου πάρα πολύ καλά, αφού και εργασία έχετε βρει, ή κάνετε ανοίγματα και στην ήδη υπάρχουσα. Με μέτρο μόνο, τα έξοδα, για να μην έχετε απώλειες που ίσως μετανιώσετε. Όλο αυτό φυσικά μπορεί να σας δημιουργεί και αρκετό άγχος, οπότε, η άθληση νομίζω, είναι μια καλή λύση για εκτόνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θυμάστε τα παλιά αγαπητοί μου Τοξότες, και αυτό είναι καλό γιατί εκτιμάτε πλέον αυτά που έχετε, και όχι αυτά που δεν έχετε. Βάση αυτού, στρώνετε και καταστρώνετε τα σχέδια για την από εδώ και πέρα πορεία σας. Θα σας πω να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα, και θα απεγκλωβιστείτε σύντομα, στον τομέα που αφορά τον καθένα από εσάς. Εργασιακά, τα θέματα είναι αρκετά καλά, με την δική σας προσπάθεια φυσικά, και θα πάνε ακόμα καλύτερα όσο δεν απογοητεύεστε. Οργανώνεστε και καθαρίζετε, το μέσα σας και το έξω σας. Προσοχή λίγο, σε ότι αφορά το υγρό στοιχείο, μέσα στο σπίτι, καθ΄ότι ο Ποσειδώνας, αφορά αυτό το κομμάτι. Ξεκουραστείτε λοιπόν αυτή την εβδομάδα, για να βοηθηθείτε, να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να είναι το μυαλό σας καθαρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτική η εβδομάδα για εσάς αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Νέες γνωριμίες, νέοι έρωτες, ακόμη και φιλίες, που μπορεί να καταλήξουν σε σχέση. Κοινωνικές σχέσεις αναβαθμίζονται, μαζί με τα οικονομικά σας. Νέα πολλά έρχονται στα αφτιά σας, πληροφορίες που θα μπορέσετε  να χρησιμοποιήσετε για καλό και για την πρόοδό σας. Κάτι γίνεται και πίσω από την πλάτη σας. Οι συζητήσεις πολλές, αλλά όχι απαραίτητα για κακό. Κάποιοι άνθρωποι, μπορεί να θέλουν να σας προωθήσουν, και να συζητάνε γύρω από το όνομά σας. Θα τα μάθετε λίγο αργότερα. Το ζητούμενο είναι λοιπόν, να βγείτε έξω και να δικτυωθείτε αναλόγως!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα με την εργασία ασχολείστε Υδροχόοι μου. Αυτό σημαίνει ότι είστε καλά. Καιρό είχατε να αισθανθείτε αυτή την σιγουριά της εργασιακής και οικονομικής ασφάλειας. Κάποιοι θα κάνετε και νέα ξεκινήματα, που είχατε πολύ καιρό στο μυαλό σας. Αν πάλι δεν έχετε εργασία, μπορείτε αυτές τις ημέρες, να κινηθείτε πάνω σε αυτό το κομμάτι και να έχετε ανταπόκριση. Καλό θα είναι επίσης, ότι νέο σχέδιο έχετε, να μην το κοινοποιήσετε σε άλλο περιβάλλον εκτός της οικογενείας σας. Κάποιοι φίλοι ίσως, να μην είναι αυτοί που νομίζετε. Στα αισθηματικά, τα πράγματα κυλούν ομαλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχετε και γνωριμίες που ίσως σας συναρπάσουν.

ΙΧΘΥΣ

Ρομαντισμό, έρωτα, φλέρτ και γνωριμίες, καλεί η εβδομάδα για εσάς Ιχθύες. Ζείτε το όνειρο και δεν το πιστεύετε. Οι πλανητικές διελεύσεις, είναι σε πάρα πολύ ευνοϊκή θέση, και βοήθειά σας. Σε ότι και αν θέλετε να κάνετε, ή ήδη έχετε βάλει σε εφαρμογή, θα έχει επιτυχία. Έχετε καταλάβει ότι, τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν άρδην, προς όφελός σας. Κυνηγήστε τώρα αυτό που σας ενδιαφέρει, είτε οικονομικής φύσεως είναι, είτε αισθηματικής. Είστε λίγο υπερβολικοί, με ότι ενθουσιαστείτε, γι αυτό θα έλεγα, λέω εγώ τώρα, να βάλετε λίγη εγκράτεια. Όχι τίποτα άλλο, μην πέσετε απ τα σύννεφα, και σας έρθει λίγο βαριά η απογοήτευση.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα από 13 -11 έως 19-11 -2017
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13-20 Νοεμβρίου 2017
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here