Widgets Magazine

Η ροή των πραγμάτων λοιπόν, αγαπητοί μου αναγνώστες, φαίνεται να είναι ομαλή αυτή την εβδομάδα. Αφού κανένας πλανήτης δεν είναι ανάδρομος, περιμένουμε οι υποθέσεις που έχουμε, να τρέχουν χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Αυτό που την χαρακτηρίζει, και την κάνει να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, είναι ότι την Τετάρτη στις 17/01 έχουμε μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 26ο 57΄. Είναι η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς, και είναι πολύ σημαντική, στο ζώδιο που βρίσκεται. Ένα ζώδιο παρορμητικό και γήινο, που τα αιτήματά του είναι, σοβαρότητα, σταθερότητα, δουλειά με κόπο και υπευθυνότητα για να υπάρξει η σωστή έκβαση. Επίσης, την Πέμπτη 18/01, έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης, από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο, και στις 20/01 και τον Ήλιο. Για να δούμε όμως, πώς, όλη αυτή η πολυαστρία στον Αιγόκερω, και την Νέα Σελήνη θα ενοχλήσει ή θα ευνοήσει τον καθένα από εμάς.

ΚΡΙΟΣ

Κριοί μου, δεν νομίζω ότι θα βρείτε καλύτερη περίοδο από αυτή την εβδομάδα, για να ασχοληθείτε με ότι αφορά τα εργασιακά σας θέματα και την καριέρα. Ό,τι θέλετε να τρέξετε για την αύξηση του εισοδήματός σας, ή για όσους δεν έχετε εργασία, η κατάλληλη περίοδος είαι τώρα να στείλετε βιογραφικά, να βάλετε μπροστά ένα καινούριο σχέδιο, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που είναι σε θέση ισχύος, και μπορούν να σας προωθήσουν, να κάνετε πραγματικότητα ένα όνειρο που αφορά την καριέρα σας. Σκεφτείτε με ψυχραιμία, σοβαρότητα και μετρήστε καλά, τα υπέρ και τα κατά, της ήδη υπάρχουσας κατάστασης, και δείτε τι θέλετε και μπορείτε να αλλάξετε. Μιλήστε με τους προϊσταμένους αν θέλετε να λύσετε ένα πρόβλημα που είναι εμπόδιο για τον ομαλό τρόπο διεκπεραίωσης των υποχρεώσεων στην εργασία σας, ακόμη και κουβέντα για αύξηση του εισοδήματός σας, όσο και αν αυτό ακούγεται παράλογο αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να παίξετε και κανένα παιχνίδι τύχης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι μου εσείς, με την Νεα Σελήνη έχετε πολλά να κάνετε. Τακτοποιείτε θέματα που αφορούν, τον τομέα της καρδιάς σας, την οικογένεια, τα παιδιά, και επίσης ότι έχει να κάνει με: Εξωτερικό, με ανθρώπους που έρχονται από έξω, με εργασία που αφορά τις επαφές με αλλοδαπές χώρες, με αποφάσεις δικαστηρίων, ή την ομαλή έκβαση μιας συμφωνίας. Επίσης, συνεργασίες με σημαντικά πρόσωπα για την αποκατάσταση εκρεμμοτήτων που αφορούν οικονομικά ή περιουσιακά. Να ζητήσετε εργασία εάν δεν έχετε, και να βρείτε κάτι που θα σας αντιπροσωπεύει. Να ζητήσετε συμβουλές από ανθρώπους που είναι γνώστες του αντικειμένου που σας απασχολεί, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε ορθές κινήσεις. Ότι και να κάνετε, με ότι και αν έχετε πρόβλημα, τώρα μπορεί να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο, ή να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα διευκολύνει και θα σας δώσει τις λύσεις που χρειάζεστε. Μην αφήσετε λοιπόν, τίποτα στην τύχη του, βγείτε έξω και ψάξτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνθήκες αυτή τη στιγμή Δίδυμοι, είναι πολύ καλές, για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Φαίνεται αγαπητοί μου, ότι λύνονται θέματα ή βρίσκετε εσείς λύσεις, που θα σας ελευθερώσουν τα χέρια, σε ότι αφορά την εργασία, και την εισρροή των χρημάτων στο σπίτι σας. Νέα εργασία, ή το ξεκίνημα ενός νέου εγχειρήματος, ευνοεί η πολυαστρία στον Αιγόκερω με την βοήθεια της Νέας Σελήνης. Η φροντίδα κληρονομικών υποχρεώσεων ή κάποιος διακανονισμός με ότι αφορά δάνεια, τράπεζες, και χρηματοιοκονομικά γενικώς, έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, αν εσείς φανείτε υπομονετικοί, μεθοδικοί, και δεν κάνετε βιαστικές κινήσεις. Ακούστε ή ρωτήστε και κανέναν άνθρωπο που γνωρίζει κάτι παραπάνω από εσάς, ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση. Η είσοδος του Ηλίου και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, θα σας ωθήσει να βγείτε, να κάνετε καινούριες γνωριμίες, και μέσα από τις φιλικές και κοινωνικές επαφές, να γνωρίσετε και ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες, Καρκίνοι μου θα είναι στο φόρτε τους, αφού η Νέα Σελήνη γίνεται απέναντί σας.

Εσείς και οι άλλοι λοπόν, λογαριάζεστε και ενδίδετε σε συναισθηματικές και ερωτικές περιπτύξεις. Τα πράγματα είναι σοβαρά, και αυτό που θα πρέπει να κοιτάξετε, με αυτή την πολυαστρία στον Αιγόκερω, είναι αν αυτό που βρέθηκε ή που θα βρεθεί, στον δρόμο σας, καλύπτει και άλλα πράγματα εκτός του έρωτα και του ρομαντισμού.Με λίγα λόγια, θα κοιτάξετε και το πρακτικό μέρος της υπόθεσης. Γενικώς, αφού έχετε καταλάβει και εσείς οι ίδιοι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και μέσα  και έξω σας, η πορεία της ζωής, έχει τώρα άλλα αιτήματα που, καλείστε να αναλάβετε, να αποκρυπτογραφίσετε, και να πάρετε την ζωή στα χέρια σας, μακριά από τα δεκανίκια του παρελθόντος. Η επιτυχία, φαίνεται στα μάτια και το χαμόγελό σας. Ακόμη και στο περπάτημα το οποίο έχει γίνει πιο γρήγορο και πιο σταθερό από την προηγούμενη περίοδο.

ΛΕΩΝ

Λέοντες, επιτυχία και πάλι επιτυχία, αν κρατήσετε στάση τυπική και συνεχίσετε στον ρυθμό, όχι τον εξοντωτικό, αλλά αυτόν τον σταθερό στην εργασία σας, με τον απαραίτητο ζήλο που έχετε. Εδώ θα σας υπενθυμίσω, ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, και αν σας φάει, τότε οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει τόσον καιρό, δεν θα πάνε χαμένες, αλλά χρονικά θα έρθουν  πίσω τα σχέδιά σας. Προσοχή λοιπόν στην υγεία σας, και αν σας ενοχλήσει κάτι, να το κοιτάξετε αμέσως, ώστε να μην σας ταλαιπωρήσει παραπάνω. Η Νέα Σελήνη, βάζει πρόγραμμα και κάνετε καινούρια πράγματα και κλείνετε νέες συμφωνίες, πάνω σε κάτι που μάλλον θα σας αρέσει και,  όχι για τους γνωστούς λόγους. Ίσως να πάρετε απόφαση να αλλάξετε ακόμη και το αντικείμενο που είσαστε έως τώρα. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θα σας ενισχύσουν σε συναίσθημα και καινούριες γνωριμίες, και ίσως κάποιες από αυτές να συνδέονται και με το επαγγελματικό περιβάλλον, ή , να είναι από αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένοι μου, αρκετά μεγάλη κινητικότητα, έξοδοι με φίλους, γενικά με κόσμο γνωστό, θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Μέσα λοιπόν από όλη αυτή την διαδικασία, των πλανητών και με την βοήθεια της Νέας Σελήνης, η γνωριμία που θα προκύψει, θα έχει πάρα πολύ σοβαρό χαρακτήρα. Σχέδια που αφορούν δημιουργικό, έχουν επιτυχία, και εσείς θα αισθανθείτε πολύ ανανεωμένοι και χρήσιμοι. Ως εκ τούτου, η διάθεσή σας θα είναι πάρα πολύ καλή, για να ασχοληθείτε και με τα παιδιά και την οικογένεια, ή να την μεγαλώσετε , πράγμα που παραπέμπει σε αρκετά ανεβασμένο ηθικό και επιτυχία και στην εργασία, λόγω ευφορίας. Καλά δεν λέμε ότι θα είστε χαζοχαρούμενα, αλλά σίγουρα αν μη τι άλλο, θα είστε αισιόδοξοι σε ότι αφορά τα σχέδια και τα πλάνα σας. Αλλαγή διάθεσης λοιπόν, και βρίσκετε λύσεις, για να κάνετε ενδιαφέροντα πράγματα στην καθημερινή σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Αλλαγές στο σπίτι ή την εργασία είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν Ζυγοί μου αυτό το διάστημα. Η ιδέα του να αλλάξετε τόπο κατοικίας, ή την ίδια την κατοικία που είστε μέχρι τώρα, ή την βελτίωσή της, στον τομέα της διακόσμισης, έχει επιτυχία, και οι συνθήκες επιτρέπουν να υπάρχει καλό αποτέλεσμα. Ο οικονομικός τομέας, έχει βελτίωση, από τον σύντροφο ίσως, ή κάποιον συνεργάτη που ίσως σας ωφείλει κάποιο ποσό. Μια συγκατοίκιση επίσης, είναι ακόμη ένα ενδεχόμενο στον ορίζοντα. Η είσοδος του Ηλίου και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, σας λέει ότι θα συναντήσετε  το ταίρι σας, μέσα από μια, εκ των εξόδων που θα κάνετε, πράγμα το οποίο θα σας ευχαριστήσει ιδιαιτέρως φυσικά, και μέσα από αυτή την καλή διάθεση, θα είστε περισσότερο ανοιχτοί, στις σχέσεις και τις συνεργασίες, βάζοντας ξανά σε λειτουργία την διπλωματία που είχατε κρυμμένη αρκετό καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι και η επικοινωνία, θα είναι το ζητούμενο, αυτής της εβδομάδας Σκορπιοί μου. Η Νέα Σελήνη, σας ανοίγει τον δρόμο της εξωστρέφειας τολμώ να πω. Αυτό σημαίνει ότι, δεν θα είστε απλοί παρατηρητές όταν βγαίνετε έξω,   ( κατ΄αρχήν θα βγείτε έξω πιο πολύ), αλλά θα είστε ενεργοί συνομιλητές. Θα μοιραστείτε τις ιδέες σας , και γιατί όχι, θα ζητήσετε και την γνώμη τους, και θα μοιραστείτε τις ανησυχίες ή τις ιδέες σας με τους άλλους. Πάντως θα ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και τι όχι, και θα τελειώσετε, ό,τι νομίζετε ότι δεν σας κάνει άλλο, κάποια σχέση, είτε στον επαγγελματικό χώρο είναι, είτε αφορά τον συναισθηματικό τομέα. Επίσης, θα ασχοληθείτε και με τα θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομική εβδομάδα Τοξότες, και σας βλέπω λίγο πιο σοβαρούς και αποφασισμένους να τακτοποιήσετε και να τελειώνετε με θέματα που σας απασχολούν από τον περασμένο χρόνο. Κάποιες κινήσεις που είχατε κάνει και δεν σας βγήκαν, όσον αφορά την αύξηση των εσόδων σας, τον περασμένο χρόνο, έρχονται πάλι και νομίζω με καλύτερες συνθήκες. Δηλαδή, μάλλον έχουν δίκιο αυτοί που λένε κάθε εμπόδιο για καλό. Τώρα λοιπόν, ασχολείστε να κλείσετε κεφάλαια οικονομικά, που ήταν εκρεμμότητες στο κεφάλι σας. Αλλαγή τόπου κατοικίας, ή αλλαγή εργασίας, ή και τα δύο. Πάντως ψάχνετε να βρείτε τρόπους αύξησης του εισοδήματός σας και το πετυχαίνετε, αρκεί να κρατήσετε την απαραίτητη σοβαρότητα στις συμφωνίες που θα επιβληθεί να κάνετε, ώστε και η άλλη πλευρά να πάρει το μήνυμα ότι δεν παίζετε. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα σας δώσει επικοινωνία, ταξιδάκια σε κοντινές διαδρομές, και επαφές με πολλούς φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Μπορούμε να πούμε ότι είστε αρκετά ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις της ζωής σας, φίλοι Αιγόκεροι. Αυτή η Νέα Σελήνη, που γίνεται στο ζώδιό σας, καλεί να κοιτάξετε και λίγο μέσα σας. Μια αυτογνωσία λοιπόν, η οποία φαίνετια ότι είναι ανάγκη να γίνει, για την δική σας πρόοδο και εξέλιξη. Είναι φρόνιμο να ανοίξετε το μυαλό σας λίγο παραπάνω, ώστε αν καταλάβετε τον εαυτόν σας, θα καταλάβετε και τους άλλους, και ενδεχομένως να σας εξηγηθούν και συμπεριφορές, τις οποίες έχετε προκαλέσει εσείς οι ίδιοι. Η επιτυχία σε ότι κάνετε, είναι εγγυημένη, όταν κάνετε αυτόν τον εσωτερικό απολογισμό. Κατά τα άλλα, η εργασία που είναι η πρώτη σας ανάγκη, φαίνεται να ανεβαίνει όλο και περισσότερο, και η φήμη σας προηγείται. Συναντήσεις και επαφές, είναι απαραίτητο να γίνουν, όσο και αν είστε πιεσμένοι στον χρόνο σας, διότι από εκεί μέσα, θα βγουν πράγματα που δεν φαντάζεστε. Αυτό αφορά και τους δυο τομείς, δηλαδή, εργασία και συναίσθημα σε σοβαρό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με το μέσα σας αυτή την εβδομάδα Υδροχόοι μου. Πιθανότατα έχουν συμβεί αρκετά γεγονότα τελευταία, όχι ευχάριστα, που όμως σας ωθούν να επανεξετάσετε, τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Σας σκλήρυναν θα τολμήσω να πω. Τώρα λοιπόν, ξεκινάτε πάλι να βλέπετε τον εαυτόν σας και τους άλλους, από άλλη οπτική, η οποία θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τι είναι να κάνετε στο εξής. Τελειώνετε καταστάσεις που δεν βοηθούσαν, ούτε την πρόοδό σας, ή ξεκινάτε νέες, που θα σας σπρώξουν, να φύγετε από την δύσκολη κατάσταση που δεν θέλετε άλλο. Τακτοποιείτε εκρεμμότητες παντός τύπου και αλλάζετε τα δεδομένα. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη που θα μπουν στο ζώδιό σας, θα σας δώσουν κάποια τυχερά, σε ότι αφορά την τσέπη σας, και η εσωτερική πληρότητα, μαζί με την Αφροδίτη, θα τραβούν τις μελισσούλες πάνω σας!

ΙΧΘΥΕΣ

Στενές επαφές τρίτου τύπου αγαπητοί Ιχθύες. Αυτή η εβδομάδα, είναι πολύ διαφωτιστική. Βάζετε, βγάζετε απ΄την ζωή σας ότι χρειάζεται και ότι δεν χρειάζεται. Παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον, συνειδητοποιείτε και κατασταλάζετε σχετικά με τις φιλίες, ή τις γνωριμίες, και γενικά σας βλέπω πλέον πιο σταθερούς στα θέλω σας, περισσότερο από ποτέ. Αυτό που λέτε, το εννοείτε και το βάζετε σε εφαρμογή, αρκεί να μπορεί να γίνει, και να μην είναι ακόμη ένα παλάτι στην άμμο. Γνωριμίες που θα γίνουν, θα είναι πολύ βοηθητικές για εσάς, και σε ότι αφορά τον εαυτόν σας, αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο. Τα χρήματα θα έρχονται τώρα αρκετά πιο εύκολα από πριν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα δουλέψετε. Το σύμπαν είναι μαζί σας, και ,ζητήστε και θα λάβετε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΆστρα και Έρωτας 15-21 Ιανουαρίου 2018
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου 2018
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here