Widgets Magazine

Διανύουμε την εβδομάδα κατά την οποία βρισκόμαστε στο φόρτε της προετοιμασίας για την Θεία Γέννηση.

Το κλίμα συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα να κινείται στα ίδια επίπεδα πάνω κάτω, από την άποψη της διάθεσης. Έχοντας μια πολυαστρία στο χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη, έρχεται και η Νέα Σελήνη στις 18/12 να δέσει το γλυκό. Επίσης, έχουμε επιτέλους, τον Ερμή να έρχεται πιά στην ορθή του φορά, στις 23/12, που για λίγο διάστημα, έσπασε λίγο τα νεύρα του κόσμου με τις καθυστερήσεις και τις παρανοήσεις. Σημαντική είναι η αλλαγή του Κρόνου, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη, και κάνει την είσοδό του στον Αγόκερω στις 20/12. Στις 22/12, έρχεται σε σύνοδο με τον Ήλιο, όπου και αυτός κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Αιγόκερω.  Όλο αυτό το πλανητικό σκηνικό, λοιπόν, τι μας λέει. Ήρθε η ώρα να γίνουν τα τελικά ξεκαθαρίσματα, και τώρα να σοβαρέψουμε, σχετικά με τους στόχους και τις επιδιώξεις του ο καθένας από εμάς, για να δουλέψουμε, και να επιτύχουμε. Η Νέα Σελήνη είναι μεγάλη βοήθεια σε αυτό, αλλά, να ξέρετε ότι ο Κρόνος, δεν χαρίζει κάστανα. Για να απολαύσουμε αγαθά, πρέπει να τα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, και να τα αξίζουμε για να τα δώσει. Ας δούμε όμως, για το κάθε ζώδιο πώς θα λειτουργήσει η Νέα Σελήνη.

ΚΡΙΟΣ

Ένας νέος κύκλος ανοίγεται για εσάς Κριοί μου. Η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, σηματοδοτεί καινούρια ξεκινήματα, σε όλους τους τομείς. Τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσετε, τι ακριβώς ζητάτε απ τη ζωή σας, ποιοί πρέπει να φύγουν από δίπλα σας και ποιοί πρέπει να μείνουν, γιατί οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή τη στιγμή θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας. Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Προτάσεις στον εργασιακό τομέα, θα σας φέρουν μπροστά σε διλλήματα, για το αν πρέπει να αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία. Το ίδιο αίτημα έχει και ο Κρόνος που μπαίνει στον τομέα της καριέρας σας, και ζητάει να δουλέψετε πολύ, και να σοβαρευτείτε ακόμα πιο πολύ, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταξιωθείτε και θα λάβετε, και θα απολαύσετε αυτό που σας αξίζει, και που ονειρεύεστε. Οι αποφάσεις είναι δικές σας φυσικά, ανάλογα τα θέλω του καθενός. Νέες γνωριμίες, θα έρθουν για να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά, αλλά πρέπει να τις αντιμετωπίσετε, επίσης με σοβαρότητα, ακόμα και τις επιστροφές. Αξίζουν της προσοχής σας? Ή μήπως όχι?

ΤΑΥΡΟΣ

Τσακώνεστε εσείς Ταύροι?? Δεν το πιστεύω. Εντάξει , το δικαιούστε νομίζω αφού είναι πολλά αυτά που έχετε να διευθετήσετε, και  όλα περνάνε από το δικό σας το κεφάλι. Ως σταθεροί άνθρωποι, έρχεται η ώρα που καταλαβαίνετε ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν την ίδια πορεία, και πρέπει να αλλάξουν. Θα αλλάξουν είτε το θέλετε, είτε όχι. Όλα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, με την εργασία ή και την ακίνητη περιουσία. Όλα αυτά πρέπει να μπουν σε μια σειρά, και να κλείσουν οι εκκρεμότητες με το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη και η πολυαστρία στον Τοξότη, έρχεται να σας πει αυτό ακριβώς. Να ανοίξει τους νέους ορίζοντες, να φέρει τα όνειρα και τις προσδοκίες, ξανά μπροστά στα μάτια σας, και να σας πει ότι, τίποτα δεν είναι ανέφικτο, αρκεί να το θελήσετε. Αρκεί να ξεκολλήσετε τα πόδια σας από την γη και να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Απίστευτη βοήθεια, είναι για εσάς και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, και ο Ήλιος, και ο Δίας, και  ο Ποσειδώνας. Βλέπετε ότι, όλο το σύμπαν, προσπαθεί να σας πει <<κουνηθείτε>> και κάνετε κάτι από αυτά που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα Σελήνη στον Τοξότη, απέναντί σας φίλοι Δίδυμοι. Τι σημαίνει αυτό. Σχέσεις και συνεργασίες φωνάζουν από μακριά, <<ξεκαθάρισμα>>. Για να προχωρήσετε παρακάτω, πρέπει να κλείσετε τους λογαριασμούς σας, ότι κι αν σημαίνει αυτό για το κάθε άτομο.  Η στιγμή που πολλοί από εσάς ζητάτε, έχει φτάσει. Νέα πράγματα λοιπόν ξεκινάνε, στην προσωπική σας ζωή και στην εργασία. Δουλειά, πολύ δουλειά σας περιμένει, αλλά αυτή τη φορά, εσείς θα είστε το αφεντικό. Θεωρώ ότι οι όροι που θα μπουν, θα είναι στα μέτρα σας. Άλλωστε, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, δεν θα είναι ακριβώς ευκαιρίες, υπό αυτή την έννοια. Έχετε δουλέψει στο παρελθόν, για να τις δημιουργήσετε και το καταφέρατε. Ξεκινάτε με άλλον αέρα, αυτόν της εμπειρίας, οπότε το μόνο που απαιτείται πλέον, είναι να σοβαρευτείτε και εσείς, και να δείξετε συνέπεια για να έχετε και την επιτυχία, που τόσο έχετε κουραστεί γι αυτήν. Ο αισθηματικός τομέας, φέρνει ξαφνικά, παίρνει ξαφνικά. Περνάτε ωραία όμως. Στο εξής ό,τι έρθει, θα έχει άλλο χαρακτήρα και ίσως πρέπει να μην το δείτε σαν πουκάμισο προς αλλαγή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε εν όψη αλλαγών αγαπητοί φίλοι Καρκίνοι, και όλα αφορούν την εργασία σας. Καινούρια πράγματα ή ετοιμάζετε, ή ξεκινήσατε ήδη. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, και όλη η πολυαστρία εκεί, χτυπάνε τις καμπάνες της Παναγιάς των Παρισίων. Έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, αλλάζετε και πετάτε, και αφήνετε πίσω ότι δεν σας ικανοποιεί, και ώ του θαύματος, τα λέτε και έξω απ τα δόντια. Ο νέος κύκλος, που ανοίγει, αφορά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εκεί είναι λίγο περίπλοκα τα πράγματα. Άλλα θέλετε, άλλα κάνετε, κάνετε και γκάφες, δεν πειράζει, ο Ερμής θα ορθοδρομίσει που θα πάει! Γεγονός σε αυτό τον τομέα είστε σε δίλλημα. Να φύγω? Να μείνω? Μα κάτι άλλο είναι πιο πέρα που με γλυκοκοιτάει και είναι και καλό! Θα κουραστείτε και για τα δύο. Συνέπεια και πρόγραμμα αυστηρά, αν θέλετε να πετύχετε κάποιον συγκεκριμένο στόχο.

ΛΕΩΝ

Και να θέλετε να κάτσετε, δεν θα σας αφήσουν φίλοι Λέοντες. Όλες οι φωτιές εκεί που είναι μαζεμένες, μόνο  ησυχία δεν έχετε. Νέος κύκλος και για εσάς, που αφορά τον τομέα των παιδιών, της χαράς, της διασκέδασης. Ταξίδια, είτε για σπουδές, είτε για αναψυχή, θα περάσετε πολύ ωραία τις γιορτές. Ξαφνικά χαρμόσυνα νέα, ή ξαφνικές γνωριμίες, δεν θα έχουν χαρακτήρα προσωρινό. Έχει μέλλον εδώ. Κλείνετε δουλειές, ξεκινάτε νέα προγράμματα, κάνετε αλλαγές και εξελίσεστε πάνω στο ήδη υπάρχον αντικείμενο. Ο Ήλιος και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, θα σας βάλουν σε πρόγραμμα.  Η καθημερινότητά σας, θα είναι τόσο γεμάτη, αλλά με πράγματα, θέματα και δραστηριότητες, που θα σας αρέσουν, γιατί θα τις έχετε διαλέξει εσείς. Δεν μπορεί παρά να είστε, τραβάτε με κι ας κλαίω!  Φυσικά παίζει ακόμα και μια σχέση από τα παλιά να βρεθεί μπροστά σας, με την οποία, ίσως και να ευχαριστηθείτε. Θα κολακευτείτε, δεν λέω, αλλά πρέπει να αποφασίσετε πάρα πολύ γρήγορα, για την πορεία της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη Παρθένοι μου, έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια. Θα μαγειρέψετε, θα στολίσετε, θα βγείτε να ψωνίσετε, και όλα αυτά για να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Για εσάς, νομίζω ότι με κάποιον τρόπο, σας έχει επιβληθεί να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, σε ότι αφορά και την εργασία, και με το ταίρι σας, και με την υγεία σας. Όλα αυτά, απαιτούν την προσοχή σας, διότι θα κλιθείτε να πάρετε αποφάσεις για την υλοποίησή τους. Νομίζω ότι έχετε εκτεθεί, όχι ακριβώς με υποσχέσεις, αλλά μόνο με το ενδιαφέρον που έχετε δείξει σε αυτούς τους τομείς. Σκεφτείτε καλά πριν πράξετε, και σε αυτό θα έχετε σύμμαχους, έναν Ήλιο και έναν Κρόνο, οι οποίοι, έρχονται να δέσουν και να δεσμεύσουν, αυτά που εσείς, βάλατε σκοπό να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Τι να πω για εσάς Ζυγοί μου. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο, στο μεγαλείο του. Δρόμους παίρνετε, δρόμους αφήνετε, και τίποτα όρθιο δεν μένει. Σάρωση, βλέπω και μου αρέσει πολύ. Δεν είναι μόνο οι επαφές με τους φίλους και γενικά με τον κόσμο γύρω σας. Έχετε αλλάξει και την φιλοσοφία σας, και ως εκ τούτου, τα πράγματα έρχονται και γίνονται μόνα τους. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, και όλοι οι πλανήτες όσοι βρίσκονται εκεί, στον Τοξότη δηλαδή, είναι η βοήθειά σας, επιτρέποντας ακόμη και να αυθαδιάσετε. Ναι εσείς. Καλά θα κάνετε. Με τον Κρόνο και τον Ήλιο στον Αιγόκερω, κάνετε αγοραπωλησίες ακινήτων, ή φτιάχνετε πράγματα μέσα στο σπίτι, κλείνετε δουλειές οι οποίες θα ξεκινήσουν μετά τις 10 Ιανουαρίου, και γενικά η ζωή σας, έχει μπει σε άλλη τροχιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας κύκλος κλείνει, και για εσάς, Σκορπιοί μου. Ξεκαθαρίζετε τα θέματά σας, όσον αφορά τον τομέα των οικονομικών. Λοιπόν φαίνεται ότι το εισόδημά σας αλλάζει, διότι εσείς διεκδικείτε και λαμβάνετε χρήματα ίσως που σας όφειλαν, μπορεί από σύντροφο, παλιό συνεργάτη, συγγενικά πρόσωπα. Επίσης θα εστιάσετε στον τομέα της εργασίας σας ο οποίος και αυτός θα υποστεί αλλαγές, αλλά από δική σας επιλογή. Ίσως να αποφασίσετε ότι η εργασία αυτή που κάνετε χρόνια, πλέον δεν σας γεμίζει άλλο, ή δεν αποδίδει αυτά τα οποία εσείς θεωρείτε ότι αξίζετε, και να μπείτε στην διαδικασία μετατροπής ή και ολοκληρωτικής αλλαγής ακόμη και στο αντικείμενο. Κάτι άλλο νέο όμως βάζετε μπροστά, που απ ότι φαίνεται θα  σας ικανοποιήσει πολύ περισσότερο. Προσοχή στους χειρισμούς, όχι ανυπομονησία και σπασμωδικές κινήσεις. Ο Κρόνος και ο Ήλιος από τον Αιγόκερω, ζητούν να αντιμετωπίσετε τα θέματα με σοβαρότητα, και φυσικά θα σας φέρει και τα κατάλληλα άτομα μπροστά σας, να βοηθήσουν σε αυτή την άνοδο και τις επερχόμενες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον η ζωή σας αγαπητοί Τοξότες. Καιρός ήταν. Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιό σας, και επιτέλους, βγαίνετε νικητές από τον περιορισμό που σας είχε 2μιση χρόνια. Μέσα σε αυτό το διάστημα όμως, εσείς μάθατε πολλά, ελπίζω! Τώρα λοιπόν, έρχεται η Νέα Σελήνη, να σας σπρώξει, να βάλετε σε εφαρμογή αυτά, τα οποία μάθατε. Να ξεκαθαρίσετε, ότι δεν σας προσέφερε τίποτα, ανακάλυψη σοβαρή αυτή που κάνατε, και να βάλετε πλέον την ζωή σας σε τάξη. Καινούρια πράγματα λοιπόν, είστε έτοιμοι να κάνετε, και οι άνθρωποι που έχετε γύρω σας, είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να αλλάξετε αυτά τα οποία έχετε αποφασίσει. Δουλειά ας πούμε. Μην νομίζετε ότι ο κόσμος δεν παρακολουθούσε την πορεία σας. Τώρα που εσείς αποφασίσατε ότι ως εδώ ήταν, εμφανίζονται άτομα και από το παρελθόν, που γνωρίζουν καλά τις ικανότητές σας, να σας προσφέρουν την βοήθειά τους σε αυτή την πολύ σοβαρή για εσάς αλλαγή. Αν θελήσετε να υπογράψετε κάτι, κάπου, θα έλεγα καλύτερα να το κάνετε με το νέο έτος, για να μην είναι ο Ερμής μέσα στο όριο της αναδρομής του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, και οι υπόλοιποι πλανήτες, βρίσκονται σε μια θέση, που σας καλεί να κοιτάξετε μέσα σας. Να κλείσετε πληγές του παρελθόντος, και να συνειδητοποιήσετε, ότι η ζωή πάει μπροστά. Το ίδιο και εσείς. Κλείνοντας λοιπόν τα θέματα τα προηγούμενα, ξεκινάτε με ηθικό ακμαιότατο, αν και προβληματισμένο, δε πειράζει, και προσπαθείτε να γίνετε λίγο παρατηρητές. Η διαδικασία στην οποία θα μπείτε, αφορά, όλους τους κλάδους. Αρχής γενομένης, φυσικά, τα εργασιακά σας θέματα. Πού πάτε, πώς θα εξελίξετε την δουλειά σας, με ποιούς θα την προχωρήσετε, και πολύ σκέψη γενικώς ακόμα και στον αισθηματικό τομέα όπου εκεί, γίνεστε λίγο μυστικοπαθείς. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει, αν έχετε καταλάβει καλά για το πού πάει μια σχέση ήδη υπάρχουσα, πλην όμως νεαρή, τον τρόπο που θα το χειριστείτε. Ο Κρόνος ο οποίος κάνει την είσοδό του στο δικό σας ζώδιο, μαζί με τον Ήλιο, μαζί με την Νέα Σελήνη, και τον Ερμή που έρχεται στην ορθή φορά του, σας βάζουν στον ίσιο δρόμο θα έλεγα, και βοηθούν να δείτε τα πράγματα με ακόμη μεγαλύτερη υπευθυνότητα, και να πάρετε αποφάσεις σοβαρές που αφορούν το μέλλον σας. Αν είστε σοβαροί, μία, τώρα πρέπει να γίνετε, δέκα. Οι νέες γνωριμίες, πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ όψιν, διότι σίγουρα έχουν να σας προσφέρουν κάτι καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγκαλιά με τους τοξότες, τι άλλο θέλετε Υδροχόοι μου. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο, βγαίνει προς τα έξω και το χρησιμοποιείτε με μεγάλη μαεστρία. Γνωστοί για την ικανότητά σας να ηγήστε σε ομάδες και συλλογικές εργασίες, να τους λέτε τι θα κάνουν, και ότι αυτό που λέτε είναι το σωστό, αυτή τη στιγμή η Νέα Σελήνη, έρχεται να  το υποστηρίξει. Οι γιορτές θα περάσουν πολύ ευχάριστα, ανάμεσα σε φίλους αγαπημένους, θα ξεχάσετε για λίγο κάποιες παρελθοντικές παρεξηγήσεις ενδεχομένως, και αν είστε από τους ελεύθερους, κάτι περιμένει στην γωνία να το βγάλετε βόλτα. Αν πάλι είστε από τους δεσμευμένους, κάτι από το παρελθόν, ίσως να ξαναέρθει και να ζητήσει την προσοχή σας. Οι νέες προοπτικές που εμφανίζονται μπροστά σας, θα σας βάλουν σε διλλήματα, καθότι δεν είστε άτομα της ρουτίνας, ανεξάρτητα εάν γίνατε λόγω κάποιων συνθηκών. Το μυαλό σας, δεν έπαψε ποτέ να γυρίζει γύρω από αυτά που εσείς θέλετε να κάνετε. Τώρα λοιπόν, και όχι αύριο, αμέσως, θα σας δοθεί αυτή η ευκαιρία, για την πραγματοποίηση αυτού του σχεδίου, της ιδέας. Σκεφτείτε και ξανασκεφτείτε, για να μην βρεθείτε κατηγορούμενοι από τους ανθρώπους που σας στήριζαν στο προηγούμενο δύσκολο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ          

Γιατί να ξεκαθαρίζουν όλοι οι άλλοι, και όχι εσείς Ιχθύες μου? Όχι βέβαια έχει και για εσάς. Τελειώνετε τις καταστάσεις, που αφορούν και το οικογενειακό περιβάλλον, και το εργασιακό. Κάτι νέο θα κάνετε που το παλεύατε καιρό τώρα. Γνωριμίες παλιές θα σας βοηθήσουν σε αυτό το μεγάλο βήμα που πάτε να κάνετε. Εννοείται και δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια, δεν απλώνεστε παραπάνω από εκεί που φτάνει το χέρι σας. Ο Κρόνος και ο Ήλιος στον Αιγόκερο, ευτυχώς, έρχονται να μαζέψουν τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας και καλά θα κάνουν. Αν πάτε με σύνεση και σοβαρότητα, έρχεται η αναγνώριση που για αυτήν, έχετε κουραστεί πάρα πολύ. Σιγά σιγά λοιπόν, μπορείτε να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία, για αυτά που θέλετε να επιτύχετε. Νομίζω έχετε καταλάβει στο πετσί σας, ποιοι ήταν οι άνθρωποι που σας έκαναν παρέα τόσα χρόνια γιατί είχαν να λαμβάνουν από εσάς, και ήρθε η ώρα να τους βγάλετε από την ζωή σας, άπαξ και δια παντός. Στο εξής θα κουράζεστε, αλλά θα αμείβεστε κιόλας. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, είναι μαζί σας σε αυτή σας την προσπάθεια. Ιχθύες μου για εσάς, όλα βαίνουν καλώς, έως πάρα πολύ καλώς. Έ, λίγο άγχος, λίγη πίεση, αλλά όλο αυτό αφορά τον εργασιακό τομέα, όπου εκεί έχετε ρίξει όλο το βάρος, για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε, ή να πετύχετε πια αυτά που τόσα χρόνια ονειρεύεστε. Ναι , τώρα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας, σταθερά οι μεγάλοι βοηθοί, σε ότι βάλει το μυαλό σας. Να επισημοποιήσετε την σχέση σας, να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, να κάνετε καινούριες γνωριμίες, να περάσετε καλά με αυτές που έχετε κάνει ήδη, να διώξετε επίσης αυτές που σας κούρασαν, αλλά μόνοι δεν μένετε. Στο εξής, τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους, κατά πώς επιθμεί ο καθένας, και στον τομέα που θέλει να καλύψει. Έχουμε και έναν Ερμή, ο οποίος φωνάζει να τον προσέξετε λιγάκι, διότι, οι παρεξηγήσεις, μπορεί να γίνουν άμεσα, και για ψύλλου πήδημα. Αυτό φυσικά ισχύει για όλο τον κόσμο, σε εσάς όμως, επειδή βρίσκεται στο επαγγελματικό σας τομέα, καλά είναι να προσέχετε διπλά και τριπλά, και να μασήσετε, πριν μιλήσετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕτήσιες Οικονομικές Προβλέψεις Ζωδίων 2018
Επόμενο άρθροΚριός 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο!
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here