Widgets Magazine

Καλή εβδομάδα αγαπητοί μου, και με την είσοδο του Ηλίου στον Κριό, στις 20 Μαρτίoυ, μπαίνουμε πια επισήμως στην εαρινή ισημερία. Άνοιξη, γέννηση, αναγέννηση και η διάθεση αρχίζει να ανθίζει μαζί με την φύση. Δεν σχηματίζονται πολλές όψεις αυτή την εβδομάδα, αλλά λίγες και καλές. Στις 20 επίσης, ο Ήλιος έρχεται σε μια γωνία λίγο δύσκολη με τον Άρη, ο οποίος έχει ήδη μπει στον Αιγόκερω. Αυτοί οι δύο θα πηγαίνουν παρέα έως και τις αρχές του Απριλίου. Επίσης, στις 23 του μήνα, ο φίλος αγγελιαφόρος Ερμής, θα αρχίσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του μέσα στον Κριό, έως και τις 15 του Απριλίου. Γι αυτόν τον λόγο λοιπόν, ότι θέλετε να προγραμματίσετε, κάντε το μέχρι τότε, διότι κατά την διάρκεια της αναδρομής, ενδέχεται να έχουμε καθυστερήσεις, ή αναβολές, ακόμη και ακυρώσεις. Η Αφροδίτη στις 23 επίσης, κάνει και αυτή με τον Πλούτωνα, μια δύσκολη όψη τετραγώνου.

Ας δούμε για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, πώς μπορεί να διαχειριστεί, τις μεταβολές του πλανητικού σκηνικού.

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια σας Πολλά Κριάρια μου, και εύχομαι επιτυχίες πάντα. Εμπλέκεστε άμεσα στις πλανητικές αλλαγές, κι αυτή την εβδομάδα, απ ότι φαίνεται, ασχολείστε με εσάς. Η ομορφιά και η εξωτερική σας εμφάνιση σας απασχολεί αρκετά. Η εργασία φυσικά, προτεραιότητά σας, αλλά και ο εκνευρισμός λόγω καθυστερήσεων, είναι προ των πυλών. Λίγη υπομονή φίλοι μου, δεκαπέντε μερούλες είναι, θα περάσουν. Παρεμβάλλει και το Πάσχα, και ούτε θα καταλάβετε πώς πέρασε ο καιρός. Εξ άλλου, δεν αφορά μόνον εσάς η αναδρομή, αλλά όλο τον κόσμο. Συζητάτε για δουλειές, δεν υπογράφετε, εργάζεστε πολύ, δεν αμείβεστε όμως όπως θα θέλατε ή όπως θα πρέπει. Εντάξει, εσείς και ο μισός Ελληνικός πληθυσμός. Όπως βλέπετε, τα πράγματα απλά θέλουν λίγη υπομονή και φιλοσοφία. Τίποτε άλλο.  Έτσι κι αλλιώς, ο έρωτας θα είναι εκείνος που θα βοηθήσει την κατάσταση για να βγείτε καθαροί από την ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γνωρίζουμε ότι είστε ευαίσθητοι, αλλά τώρα θα το παρακάνετε λίγο Ταύροι μου. Πρέπει να είστε παρατηρητές αυτόν τον μήνα. Τι εννοώ. Απλά, δεν παίρνετε αποφάσεις τουλάχιστον μέχρι τις 16, 17 Απριλίου, και μην βγάζετε έξω τα απωθημένα σας. Βασικά η ψυχολογική σας κατάσταση, θα είναι λίγο βαριά, αλλά οκ, το διαχειρίζεστε, ή πρέπει να το κάνετε. Η ενδοσκόπηση και η ασχολία με το διάβασμα, ή δραστηριότητες όπως η απασχόληση του πνεύματος, είναι μια καλή διέξοδος έως, να περάσει η μπόρα που λέμε. Κρυφές δουλίτσες θα κάνετε, και καλώς θα πράξετε, αλλά να το ξέρετε μόνον εσείς και ο Θεός. Επίσης, λόγω της αναδρομής του Ερμή, υπάρχει και η πιθανότητα της επαφής με το παρελθόν, είτε εργασία αφορά, είτε αισθηματική επαφή. Να σημειώσετε ότι, με τον Ερμή και τον Ήλιο πίσω σας, προσοχή λίγο στο να μην δίνεται αφορμές για σχόλια, διότι το να σας βάλουν στο μάτι και να σας σχολιάσουν αρνητικά, θα είναι πάρα πολύ εύκολο να γίνει πίσω από την πλάτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι, με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση, εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα ήθελα λίγο παραπάνω προσοχή σε ότι αφορά την δουλειά σας. Κάποιες παρανοήσεις, καθυστερήσεις, ίσως να γίνουν αφορμή για διαπληκτισμούς. Οι επαφές δεν θα λείψουν, το ίδιο και οι μετακινήσεις, και οι επαφές με το παρελθόν. Τα οικονομικά επίσης είναι ένας τομέας που θα σας απασχολήσει και κυρίως αυτά που αφορούν την εργασία. Η συνέπεια θα γίνει αυτή την περίοδο, λίγο βίωμα. Τι λέμε τώρα σε εσάς. Ναι, και όμως, το να φροντίσετε να είστε συνεπείς αυτή την περίοδο, θα βοηθήσει να γλυτώσετε κουτσομπολιά και κάποιους αρνητικούς σχολιασμούς για το πρόσωπο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά και διαφορετικά για εσάς Καρκίνοι μου. Εκ πρώτης, λίγη υπομονή, αφού έχετε και έναν Άρη απέναντί σας, που σημαίνει ότι την προσοχή σας χρειάζεται να έχουν οι τομείς, σύντροφου και συνεργατών. Διαπληκτισμοί είναι πιο εύκολο να υπάρξουν τώρα, και εσείς φαίνεται να μην έχετε υπομονή, για τους δικούς του λόγους ο καθένας. Δεν σας ενοχλεί το ταίρι σας ή ο συνεργάτης σας στην πραγματικότητα αλλά, ίσως η ίδια σας η σκέψη για τα θέλω σας και για αυτά που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε και εν ολίγης, σκέψεις πολλές. Θέλετε να μαζέψετε τα οικονομικά σας, κάνετε σχέδια και ανησυχείτε μήπως δεν βγουν, θέλετε να ταξιδέψετε αλλά και πάλι σκέφτεστε το πορτοφόλι, και όλα αυτά μαζί, και χαλάτε μόνοι την διάθεσή σας προκαλώντας και τους άλλους. Όλα θα γίνουν αγαπητοί μου, και η επιτυχία περιμένει να την καλωσορίσετε. Μην ανησυχείτε λοιπόν, αν υπάρξουν μικροκαθυστερήσεις.

ΛΕΩΝ

Μες την καλή χαρά σας βλέπω αγαπητοί Λέοντες. Από διάθεση, καλά πάτε, από άγχος, είναι θέμα διαχείρισης του καθενός. Πάντως όλα έχουν να κάνουν με την εργασία, που έχετε πέσει με τα μούτρα. Καλά κάνετε, διότι εδώ και πολύ καιρό σας βρέθηκε η ευκαιρία και την αρπάξατε. Δουλειά, ταξίδια μικρά ή μεγάλα, είναι ανάσες αλλά και γέμισμα των γνώσεών σας. Με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Ερμή, έστω και ανάδρομο, εσείς διασκεδάζετε, διευρύνετε τις γνώσεις σας, ερωτεύεστε και γενικώς το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας, το έχετε καλά δρομολογημένο. Τώρα, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, είναι ένα μικρό μελανό σημείο, που το μόνο που λέει είναι, λίγη περισσότερη προσοχή στο πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά τα δικά σας, αλλά και αυτά που έχουν να κάνουν με τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όμως, οι οιωνοί καλά τα λένε Παρθένοι μου.Χαρά και εργασία. Λογικά, ψάχνετε ή έχετε ήδη κάνει τις απαραίτητες επαφές για όσους δεν είχατε δουλειά και κάτι καταφέρατε νομίζω. Κάνετε σχέδια τώρα για το μέλλον σας, θα ικανοποιήσετε και όσες επιθυμίες σας, στον βαθμό που επιτρέπεται στον καθένα. Τα πράγματα φαίνεται να είναι στο χέρι σας στο μεγαλύτερο μέρος. Αν υπάρξουν θέματα, θα αφορούν τα οικονομικά και τη διαχείρισή τους, σε ότι έχει να κάνει με το οικείο περιβάλλον. Τα παιδιά, για όσους έχουν, θα απορροφήσουν αρκετόν από το χρόνο σας. Το παρελθόν, λόγω αναδρομής του Ερμή, θα σας απασχολήσει μόνο σε ότι αφορά τον εαυτόν σας και τι θα πρέπει να διορθώσετε στον τρόπο που αντιμετωπίσατε κάποιες καταστάσεις κάποτε, και πώς θα πρέπει να τις χειριστείτε τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Υποχρεώσεις, και αλλαγές Ζυγοί μου. Θα έλεγα ότι τρέχετε και δεν σας φτάνει το εικοσιτετράωρο. Ευτυχώς έχετε και χιούμορ και το καλαμπουρίζετε. Καλώς πράττετε γιατί αλλιώς δεν βγαίνει η ζωή με τα ζόρια της. Όμως, όλο αυτό το τρέξιμο δεν πάει χαμένο. Πετυχαίνετε εκεί που θέλετε, έστω και μετ εμποδίων. Η φήμη σας είναι πολύ καλή, και βοηθάει στην παραπέρα πορεία σας. Λίγες αναταράξεις μέσα το σπίτι θα είναι η αιτία να χαλάει λίγο η διάθεσή σας, αλλάζετε πράγματα, ακόμα και τόπο κατοικίας, ή το λιγότερο και πιο εύκολο, την διακόσμηση στο σπίτι. Οι γυναίκες έχετε λίγο ταλέντο σε αυτό. Γυρίζει ο σύζυγος, και νομίζει ότι μπήκε σε λάθος σπίτι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πήγαινε έλα, δεν σταματάει Σκορπιοί μου. Επικοινωνείτε με συνοπτικές διαδικασίες, και αυτό διότι πλέον έχετε πάρει φόρα και έχετε βρει τον δρόμο σας, ακόμη και αν αυτό συμβαίνει μόνο στο μυαλό σας. Δηλαδή έχετε πλέον καταφέρει να συγκεντρώσετε την σκέψη σας, ώστε να βάζετε τα πράγματα άμεσα εκεί όπου ανήκουν. Οι επαφές θα είναι πολλές και συζητήσεις επί παντός. Ενδέχεται να ρίξετε έτσι, και κανένα καυγαδάκι, με αδέλφια ή συγγενικά πρόσωπα,αλλά χρειάζεται κι αυτό, αρκεί να μην φταίτε εσείς. Τα επαγγελματικά σας, συνεχίζουν να στέφονται από επιτυχία, αλλά και ο έρωτας επίσης. Όλα μαζί λοιπόν, έρχονται και  σας ανταμείβουν με την σειρά του το καθένα, για ένα πολύ δύσκολο περασμένο ευτυχώς, διάστημα. Όμως, και κάτι καινούριο αισθηματικά, έρχεται για κάποιους, που θα σας ενθουσιάσει, ή ακόμη και από το παρελθόν, που κάποτε δεν είχατε δώσει την απαραίτητη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζορίζεστε λίγο αγαπημένοι μου Τοξότες, πού αλλού? Οικονομικά όπως και ο μισός πλανήτης. Όμως, ως φιλόσοφοι και αισιόδοξοι, το προσπερνάτε με επιτυχία. Είναι κι αυτό στο πρόγραμμα της ζωής. Σημαντικό για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, αφού ο Άρης στον τομέα αυτόν θα σας ζορίσει αρκετά. Αυτό δεν σημαίνει παρά, κλείσιμο λίγο της τρύπας του χεριού, για να μην έχετε μεγάλες απώλειες, και όχι τίποτα άλλο, θα φταίτε εσείς. Λίγες ημέρες είναι, θα περάσουν.  Από την άλλη, τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μια φάση αρκετά καλή, και το παιχνίδι θα έλεγα είναι στα χέρια σας. Επιτυχίες ακολουθούν το πρόσωπό σας, και νέες γνωριμίες έρχονται να σας κάνουν να αισθανθείτε ακόμη καλύτερα. Φαίνεται να βελτιώνεστε αρκετά, και βήμα βήμα να φτιάχνετε την ζωή σας, και να την φέρνετε στα μέτρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εγώ πάντως θα συμβουλέψω όσους είναι γύρω, να σας λένε, ναι. Σε όλα ναι. Αιγόκεροί μου, θα έχετε δίκιο αφού ένας Άρης πάνω στο κεφάλι σας, δίνει δύναμη αλλά και ο συνδυασμός με τον Ερμή ανάδρομο, ο εκνευρισμός, γίνεται κάτι παραπάνω από εύκολος. Όμως οι προοπτικές σε ότι αφορά τον εργασιακό σας τομέα, είναι πάρα πολύ καλές, και όλοι είναι ευχαριστημένοι από αυτά που προσφέρετε. Αυτό φυσικά θα σας εξελίξει και θα προοδεύσετε. Η πιθανότητα για νέα γνωριμία σε αισθηματικό επίπεδο, είναι αρκετά μεγάλη, όπου θα ηρεμήσει λίγο αυτή την ένταση που θα έχετε. Θα περάσετε καλά πάντως, χωρίς σοβαρά προβλήματα. Υποκειμενικό βέβαια το σοβαρά, αλλά λίγη ένταση δεν είναι και υπερθετικός. Γονείς, ή πρόσωπα μέσα από το συγγενικό περιβάλλον, ίσως να ζητήσουν ένα μέρος του χρόνου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κυκλοθυμία, είναι κάτι που θα σας χαρακτηρίσει αυτό το διάστημα Υδροχόοι μου. Δεν έχετε συνηθίσει ούτε τον εαυτόν σας σε αυτό, πόσο μάλλον τους άλλους. Ο Άρης ο οποίος θα βρίσκεται πίσω σας, θα δημιουργήσει μια ψυχολογική αναταραχή. Οι επαφές και οι έξοδοι όμως δεν θα λείψουν, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως και να πρέπει να το επιδιώξετε, στην περίπτωση που δεν νιώθετε καλά. Θα βοηθήσει για να ξεχαστείτε, ή ακόμη και να δείτε τα πράγματα με άλλη οπτική.  Στον επαγγελματικό τομέα, είστε καλά, και το μυαλό σας γυρίζει συνέχεια για το πώς θα φτιάξετε νέα πρότζεκτς, ή πώς θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Επιτυχώς, το καταφέρνετε, αν και ίσως να υπάρξει και κάποια καθυστέρηση ή ασυνεννοησία, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

ΙΧΘΥΕΣ

Πιστεύω να έχετε πράξει τα δέοντα το προηγούμενο διάστημα Ιχθύες μου, για να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, στα οικονομικά  σας τα οποία βάλλονται με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω. Οικονομικά που έχουν να κάνουν με την εργασία και την καριέρα αν είστε σε ελεύθερο επάγγελμα. Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη, βρίσκονται στον δεύτερο οίκο σας αυτόν των οικονομικών. Παρά τις δυσκολίες, φαίνεται να τα έχετε καταφέρει, και τώρα λαμβάνετε. Ο Ερμής, μπορεί να σας φέρει ακόμη και χρήματα που σας οφείλουν. Για ψάξτε λίγο μήπως θυμηθείτε κάτι που έχετε ξεχάσει ότι έχετε δανείσει ή από κάποιον εργοδότη που έχετε υπόλοιπα να λάβετε. Πάντως, να θυμάστε, πως ότι δεν λύνεται, κόβεται!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 17 Μαρτίου 2018 – Προβλέψεις για τα ζώδια
Επόμενο άρθροΛίγα λόγια για την εβδομάδα 26/03 – 01/04/2018
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here