Widgets Magazine

Λίγα λόγια για την εβδομάδα  20/10 – 26/11/2017

Ξεκινάμε με την Νέα Σελήνη, που πραγματοποιήθηκε στις 18 του Νοεμβρίου, στο ζώδιο του Σκορπιού και στην 26η μοίρα, και είμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή της. Μια σελήνη που είναι πολύ δυνατή, και με περισσότερο καλές υποσχέσεις, που επιτρέπει σε νέα ξεκινήματα, και γενικώς την δημιουργία. Φυσικά, η χαρά μας είναι και, η είσοδος του Ηλίου στον Τοξότη, όπου δανειζόμαστε την παιδικότητα και την αισιοδοξία του, και προετοιμαζόμαστε, για τις γιορτές. Επίσης, έχουμε επιτέλους και την ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, όπου ελευθερώνει τους Αέριδες και τις Φωτιές, από την θολούρα και την ψευδαίσθηση, και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, που βοηθάει στην εύρεση λύσεων. Ας δούμε λοιπόν για κάθε ζώδιο, λίγο πιο αναλυτικά.

ΚΡΙΟΣ

Λίγα και καλά Κριοί μου αυτή την εβδομάδα. Η είσοδος του Ηλίου στον χαρούμενο και αισιόδοξο Τοξότη, δεν θα μπορούσε να φέρει τίποτε άλλο, εκτός, από πολύ καλή διάθεση, για τον δρόμο που έχετε μπροστά σας. Συνδυάζοντας λοιπόν τον Ήλιο και την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, κάνετε την δουλειά, διασκέδαση, και όχι μόνο. Θα βγείτε, θα κάνετε γνωριμίες, ή , θα περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφο. Προετοιμάζεστε, και κάνετε σχέδια για ταξίδια, για τις γιορτές ίσως, και γενικώς περνάτε αρκετά όμορφα. Ο οικονομικός τομέας, έχει βοήθεια, που σας λέει να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν εκκρεμότητες με ότι αφορά το ρευστό. Κινηθείτε για να κλείσετε συμφωνίες, να κάνετε νέα ξεκινήματα, και μετά τις 23, που ορθοδρομεί ο Ποσειδώνας, θα έχετε μια πιο καθαρή εικόνα των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι μου εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τρέξτε να προλάβετε, Γιατί? Μα να εκμεταλλευτείτε την επιρροή του Δία που θα κινείται μέχρι τέλος του μηνός στο δεκαήμερό σας, από στον Σκορπιό. Συνδυασμός, Δία και Νέας Σελήνης, έ περιμένω πολύ ωραία πράγματα από εσάς. Σχέσεις, συνεργασίες, έρωτας, χρήμα. Θέλετε και κάτι άλλο?? Ο Ήλιος στον Τοξότη, ενισχύει τον τομέα των οικονομικών και βοηθάει να κάνετε τις κατάλληλες επαφές και συναντήσεις . Μπορείτε λοιπόν, χωρίς φόβο και πάθος, να ζητήσετε εργασία όσοι ψάχνετε, να κλείσετε θέματα φορολογικά, να διακανονίσετε εκ νέου τα δάνεια εάν υπάρχουν, και επίσης κληρονομικές διευθετήσεις. Ο έρωτας, καλά κρατεί, και υπόσχεται στιγμές μεγάλης ευχαρίστησης. Βγείτε έξω λοιπόν, και καταπλήξτε τα πλήθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βοήθεια εξ Ουρανού θα έλεγα την Αφροδίτη για εσάς Δίδυμοι. Οι τομείς, υγεία και εργασία, δέχονται την εύνοιά της, είτε εργάζεστε στον χώρο της υγείας, που συνδυάζει και τα δύο, είτε μόνο την εγασία, όπου εκεί κάποιοι, θα είναι η αιτία για την δική σας άνοδο. Ο Ποσειδώνας στην ορθοδρόμησή του, θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μέσα, ή για, την καθημερινότητά σας, που δεν μπορούσατε να αποφασίσετε για την εικόνα τους. Ο Ήλιος απέναντί σας, στον Τοξότη, και η κίνηση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, δημιουργούν τις προϋποθέσεις, για νέες γνωριμίες, οι οποίες είναι χρήσιμες και πλέον μπορείτε να βασιστείτε, καθότι ο Ποσειδώνας, σταματάει την ανάδρομη κίνησή του, και πλέον είναι ελάχιστο το ποσοστό λάθους στην κρίση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο καιρός για δύο, ισχύει και για αυτή την εβδομάδα Καρκίνοι μου, όπου σας βρίσκει αγκαλιά, ή με την ήδη υπάρχουσα σχέση, ή στα σύννεφα με μια νέα. Θα τολμήσω να πω, ότι το σύμπαν συνωμοτεί, για να περάσετε εσείς καλά. Ο εργασιακός σας χώρος σας περιμένει να τα δώσετε όλα που λέμε, γιατί πολύ απλά, μπορείτε. Όσοι δεν έχετε εργασία, τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός, για να αναζητήσετε και πιθανόν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Τώρα αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτόν σας, έχετε κατασταλάξει στο τι ζητάτε, και περιμένουμε από εσάς να ακούσουμε τα καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε, πάλι Λιοντάρια μου. Όλα τα φώτα επάνω σας, συνεχίζουν να φωτίζουν όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο Ήλιος με την είσοδό του στον Τοξότη, δίνει σε σας, την διάθεση, να συνεχίσετε ακάθεκτοι, το παιχνίδι με το άλλο φύλο. Θέλετε να ξεκινήσετε, ακόμα και οικογένεια, ή να την μεγαλώσετε. Το σπίτι μπορεί να σας απασχολήσει ακόμη και σαν ακίνητο, και γενικά το περιουσιακό στοιχείο θα ζητήσει τακτοποίηση. Έχετε φίλους ή γενικά ανθρώπους δίπλα σας, οι οποίοι θα σας δώσουν την βοήθειά τους, ώστε εσείς, να πραγματοποιήσετε κάτι σημαντικό, που το γυρνούσατε στο μυαλό σας, αρκετό καιρό πριν. Προγραμματίστε κοντινές ή μακρινές διαδρομές, για τις γιορτινές μέρες, τώρα που μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα των αλλαγών και για εσάς Παρθένοι μου. Η Νέα Σελήνη βοηθάει στις επαφές, σας και στον επικοινωνιακό σας τομέα. Κοντινές διαδρομές, συναντήσεις, και συζητήσεις για την εφαρμογή, νέων πραγμάτων στην ζωή σας. Βγαίνεται έξω πλέον και ανασαίνετε και ακόμα είναι η αρχή. Φτιάχνετε το σπίτι σας, το στολίζετε πιθανόν και λόγω εορτών, αλλά ίσως και βρίσκετε νέα κατοικία. Ο Ποσειδώνας επιτέλους, έρχεται στην ορθή του φορά, οπότε και θα σας βοηθήσει να βλέπετε τα πράγματα, πιο καθαρά και με αποτέλεσμα, πιο σωστές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ηρεμία αγαπητοί μου Ζυγοί. Τα οικονομικά σας, είναι ο τομέας που θα σας κάνει να νιώσετε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, και να προγραμματίσετε επιτέλους, την ζωή σας από εδώ και στο εξής, Όσο είναι εφικτό φυσικά για τον καθένα. Μπορείτε τώρα να κλείσετε νέες συμφωνίες, και οι Ήλιος και Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, θα είναι οι μεγάλοι βοηθοί σας, σε ότι έχει να κάνει με τις απαραίτητες επαφές. Ο αισθηματικός τομέας φυσικά, δεν θα μείνει απ έξω, αφού μέσα από τις πολλές συναντήσεις, μάλλον φαίνεται ότι θα περάσετε αρκετά καλά και εδώ.  Σημασία έχει ότι, αρχίζετε πλέον να βάζετε σιγά σιγά σε ένα δρόμο την ζωή σας, με πολύ καλές προϋποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίζουμε, στον ίδιο σκοπό φίλοι Σκορπιοί. Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ από τις προηγούμενες ημέρες, αντιθέτως, πάμε σταθερά καλά. Βοήθεια για τους λίγους νομίζω παραπονεμένους στον αισθηματικό τομέα, η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, μαζί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Ακόμη και αν δεν γνωρίζετε τίποτα από ζώδια, καταλαβαίνετε ότι, κάτι, αρκετά καλό είναι αυτό. Νέες γνωριμίες, συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα, έρχονται για να ανασάνουν ακόμη και όσοι ήταν λίγο με παράπονο. Σταθεροποιείτε λοιπόν τα θέματα της καθημερινότητάς σας και αξιοποιείτε κάποιες ιδέες που είχατε, με την βοήθεια προσώπων που θέλουν να σας δουν να προοδεύετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρόνια σας Πολλά αγαπητοί μου Τοξότες. Ο δρόμος φαίνεται να ανοίγει, και να ζωντανεύουν τα όνειρά σας, για όσους έχουν. Ο Ήλιος και ο Ερμής, Κρόνος και Ουρανός,βασικές βοήθειες για να μπορέσετε εσείς, να βγείτε μπροστά και να δείξετε τα ταλέντα και την δύναμής σας. Το ποιό θετικό είναι ότι τώρα, θα την καταλάβουν καλά αυτοί που θέλετε. Φυσικά, πολλές οι συζητήσεις που γίνονται γύρω από το άτομό σας, που μπορεί να αφορούν τις ικανότητές σας και την πρόοδό σας. Ο αισθηματικός τομέας, είναι το ίδιο δημιουργικός, με σχέσεις που θα είναι όπως τις θέλετε. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να την αξιοποιήσετε, σε όλα της τα επίπεδα. Ο Ποσειδώνας, παίρνει πια την ορθή του πορεία, πράγμα που σημαίνει ότι, τα ρόζ γυαλιά, τα κάνετε ότι χρώμα θέλετε εσείς. Όπως και νάχει, θα βλέπετε καθαρά .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχωράτε καλά Αιγόκεροί μου. Συνεχίζετε την καλή και σταθερή πορεία σας. Ο εργασιακός χώρος που σας απασχολεί και τα οικονομικά σας, φαίνεται ότι έχει πάρει πλέον τον δρόμο της επιτυχίας. Συναντήσεις, συζητήσεις, βγαίνετε έξω, μιλάτε και συνέχεια μάλιστα. Έ πάνω στις πολλές κουβέντες λοιπόν, θα έρθει και μια γνωριμία πολύ καλή όμως, που θεωρώ ότι θα σας ταρακουνήσει αρκετά. Ο Ήλιος στον Τοξότη, θα φέρει στην επιφάνεια, τα συναισθήματα που κρατούσατε κρυμμένα καλά, και να τα εκφράσετε εκεί, που νομίζει ο καθένας. Ο Ερμής στον Τοξότη επίσης, είναι σε μια θέση, πίσω σας, και γι αυτό τον λόγο, εσείς, δεν θα πρέπει να δίνετε λαβές για σχόλια, διότι οι κουβέντες που θα γίνουν γύρω από το όνομά σας, θέλουμε να είναι μόνο θετικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ηρεμία και στην δική σας ζωή αγαπητοί μου Υδροχόοι. Φαίνεται ότι και εσείς έχετε τακτοποιήσει, ότι μπορέσατε, αλλά η πορεία, φαίνεται ότι συνεχίζει να δείχνει το καλό της πρόσωπο. Αν δεν περνάτε καλά, θα περάσετε καλύτερα αυτή την εβδομάδα, με βοηθό τον Ήλιο και τον Ερμή από τον φιλικότατο και χαρούμενο Τοξότη. Πολλές συναντήσεις, έξοδοι και γνωριμίες. Στον εργασιακό χώρο, έχουν αποδεχθεί πια την αξία σας.

Για εσάς που δεν εργάζεστε, τα πράγματα φαίνονται θετικά στο να κάνετε προσπάθειες εύρεσης. Τα αισθηματικά, είναι σε αρκετά καλό σημείο, όχι αδιάφορα. Κάθε άλλο θα έλεγα. Θα παρουσιαστεί κάτι, που θα σας τραβήξει την προσοχή.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες μου, συνεχίζετε την ανοδική σας πορεία. Σχέσεις, συνεργασίες, οικονομική άνοδος, είναι τα θέματα που συνεχίζετε να ασχολείστε, με την βοήθεια της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο Ποσειδώνας που παίρνει την ορθή του φορά, είναι ένα βάρος που φεύγει από την μέση, σε ότι αφορά τον τρόπο που βλέπατε τα πράγματα. Τώρα λοιπόν η διαύγειά σας, είναι αυτή που θα δώσει και τα επιθυμητά αποτελέσματα στην εργασία και ακόμα, και στις προσωπικές σχέσεις. Οργανώνετε την ζωή σας, φτιάχνεται το πρόγραμμα των εορτών μαζί με την οικογένεια, ή τους στενούς σας φίλους. Όσοι είστε μόνοι, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να διεκδικήσετε την καρδιά του άλλου φύλου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα από 20 -11 έως 26-11 -2017
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 20-27 Νοεμβρίου 2017
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here