Widgets Magazine

Η εβδομάδα αυτή αγαπητοί μου αναγνώστες, έχει απ΄όλα. Είμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης και, δύο ακόμη πλανητικά σώματα, αλλάζουν σπίτι. Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 23/10 και ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού την ίδια ημέρα επίσης. Ας δούμε λοιπόν την δυναμική τους όσον αφορά τα ζώδια, λίγο πιο αναλυτικά.

ΚΡΙΟΣ

Κριάρια μου, είναι μία εβδομάδα για εσάς που θα σας απασχολήσουν δύο τομείς. Ο οικονομικός και ο ερωτικός. Ας τα πάρουμε με την σειρά. Σε ότι αφορά τα οικονομικά, θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει να κάνει με υποχρεώσεις, ή τακτοποιήσεις αυτών, σε κληρονομικά, ότι αφορά δάνεια, ασφάλειες, συμβόλαια ή και ακόμα να λάβετε χρήματα από άλλες πλευρές. Στην χειρότερη, θα απασχολήσετε το μυαλό σας, με το πώς θα βγάλετε χρήματα. Αγνοήστε τις προκλήσεις στο εργασιακό περιβάλλον, και αφοσιωθείτε στους στόχους σας. Στον αισθηματικό τομέα, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον Ζυγό, ασχολήστε με την έρευνα για νέο σύντροφο, όσοι είστε ελεύθεροι, και με τον σύντροφο όσοι έχετε, φροντίζοντας οι στιγμές σας να είναι απολαυστικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα αγαπητά μου Ταυράκια. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό, για εσάς ιδιαιτέρως του πρώτου δεκαημέρου, τα πράγματα φαντάζουν κάτι παραπάνω από καλά. Κλείστε λοιπόν συμφωνίες που θα είναι αρκετά επιτυχημένες ή κυνηγείστε και αδράξτε ευκαιρίες που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Αυτό το διάστημα δεν πρέπει να το αφήσετε να φύγει ανεκμετάλλευτο. Όλο το πλανητικό σκηνικό, αφορά την εργασία και τις σχέσεις γενικότερα, ακόμα και τις ερωτικές.Κούραση βέβαια, αφού τα γεγονότα δεν θα σας αφήνουν να ηρεμήσετε, αλλά να είστε σίγουροι ότι οι κόποι σας θα έχουν και την ανάλογη αμοιβή. Αποφύγετε τις εντάσεις όσο μπορείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι τόσα πολλά αυτά που κάνετε, και που θέλετε να κάνετε, που η κούραση είναι δεδομένη.Το ίδιο και ο εκνευρισμός, αλλά ως Δίδυμοι, δεν κάνει και μεγάλη εντύπωση στους γύρω σας. Τώρα όμως, το κάτι παραπάνω στα νεύρα σας, θα προκαλέσει υποψίες. Δεν είναι αδικαιολόγητο αφού κάποιοι, ή κάποιες συμπεριφορές, σας απογοήτευσαν. Όμως έχετε βάλει πλώρη να κάνετε τους άλλους να τρίβουν τα μάτια τους και το πετυχαίνετε. Το βάρος θα πέσει στην οικογένεια, στον σύντροφο και στα παιδιά, αφού η προσοχή σας θα είναι στραμμένη εκεί. Για εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, ο τομέας της εργασίας θα είναι σημαντικός, είτε μέσα σε αυτήν, είτε αν θέλετε να βρείτε εργασία, το πετυχαίνετε. Μόνο την έντασή σας λίγο να προσέξετε, για να μην πληγώσετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο καιρός ο δικός σας Καρκινάκια μου, αφού τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με το φυσικό σας ταλέντο, το συναίσθημα και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι ήδη υπάρχουσες, θα έχουν την απόλυτη προσοχή σας, και ίσως πάρετε και πιο σοβαρές αποφάσεις, να προχωρήσετε και ένα βήμα πιο πάνω. Για τους ελεύθερους, κάποιος, κάποια θα τραβήξει την προσοχή σας και θα νιώσετε αμέσως ότι δεν είναι απλά για να περάσετε την ώρα σας, οπότε και θα δημιουργήσετε τις  συνθήκες να καταλάβετε περισσότερα για αυτό το άτομο. Το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν, και ίσως λίγες εντάσεις μέσα σε αυτό να σας χαλάσουν την διάθεση αλλά με την χρήση της διπλωματίας, βάζετε ανθρώπους και καταστάσεις στην θέση τους.

ΛΕΩΝ

Οικογένεια, τα παιδιά,το σπίτι σαν ακίνητο και η εργασία, είναι μερικά από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν Λιονταράκια μου. Αυτά όμως, σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, και θα έχουν χαρακτήρα ευχάριστο. Εν όψη και της Εθνικής μας εορτής, είναι λογικό για όσους έχουν παιδιά, να πάνε να τα καμαρώσουν στην παρέλαση. Το σπίτι σαν ακίνητο, ίσως να έχει ανάγκη κάποιων διορθώσεων, ή  και αλλαγή διακόσμησης που θα σας ευχαριστεί περισσότερο, η παραμονή σας μέσα σε αυτό. Κοινωνικές επαφές και γνωριμίες επίσης, θα είναι ιδιαίτερα επικοδομητικές και βοηθούν ακόμα και στο να βρείτε εργασία που δεν είχατε σκεφτεί. Ακόμη και να σας προταθεί κάποιο σχέδιο ή ιδέα, που να αποδόσει αργότερα σε οικονομικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσετε να φύγει η όποια ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καταλαβαίνετε τα πάντα, εν ριπή οφθαλμού αγαπητοί μου Παρθένοι. Το θέμα είναι στο πώς μεταφράζει ο καθένας αυτό που καταλαβαίνει. Η εριστική σας τάση ίσως, να μην έχει το αποτέλεσμα που θέλετε, οπότε και μάλλον θα ακολουθήσετε την οδό της συζήτησης. Συναντήσεις, κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες, θα κάνουν πολύ ευχάριστη την καθημερινή σας ζωή. Ο οικονομικός τομέας φαίνεται να έχει αρκετά καλό άνοιγμα, ώστε να μπορέσετε να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες και τρύπες. Η σταθερότητα φαίνεται να κυριαρχεί πλέον στην ζωή σας, και φυσικά η διάθεσή σας δεν έχει καμία σχέση με της προηγούμενες περιόδους. Περνάτε καλά, βγαίνετε έξω και χαίρεστε την ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικός απεγκλωβισμός αγαπητοί μου Ζυγοί, και ποιός δεν θα χαιρόταν. Φυσικά όλο αυτό φαίνετε στην όψη σας και το μεταδίδετε και στο στενό σας περιβάλλον, είτε φιλικό, είτε οικογενειακό. Τακτοποιείτε φυσικά θέματα που είχατε στο κεφάλι σας και δεν σας άφηναν να λειτουργήσετε με ηρεμία. Διόρθωση λοιπόν, του οικονομικού κλάδου, συνέπεια, άνοιγμα ψυχολογικό και ανεβαίνει η διάθεση για προσέλκηση ερωτικού συντρόφου. Νέες ξαφνικές γνωριμίες λοιπόν, θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και εσείς αφήνεστε στα χέρια του φτερωτού θεού. Όμορφη περίοδος για εσάς, και συμβουλεύω να την αξιοποιήσετε, σαν τον μέρμυγκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα μάτια στραμμένα πάνω σας Σκορπιοί μου. Επιτυχία, με ότι και να ασχοληθείτε, σε οικονομικό επίπεδο και σε αισθηματικό. Λαμβάνετε χρήματα, βρίσκετε εργασία , ή ανεβαίνετε επίπεδο στην ήδη υπάρχουσα. Η ψυχολογία σας είναι πάρα πολύ καλή, όπου θα μπορούμε να παρομοιάσουμε και με τον <<βήχα>>. Δεν κρύβεται! Συζητήσεις φυσικά θα προκληθούν γύρω από το άτομό σας και εσείς δεν θα πρέπει να προκαλέσετε με  την συμπεριφορά σας. Κάποιοι, ίσως να θέλουν να σας προωθήσουν, να έχουν σχέδια για εσάς, και αν εσείς το παρακάνετε με το να κομπάζετε, να χάσετε κάτι πάρα πολύ βοηθητικό για την καριέρα, ή ακόμα και την συναισθηματική σας ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σιωπηλή προετοιμασία θα το έλεγα εγώ αυτό που συμβαίνει σε εσάς Τοξότες μου. Έχετε κάτσει αρκετά σε κατάσταση ζεν, και μόνο το μυαλό σας είναι αυτό που δουλεύει. Τώρα ήρθε η ώρα να δουλέψει σε αρμονία και με το σώμα. Βγαίνετε έξω και διεκδικείτε, συζητάτε, ζητάτε και θα πετύχετε. Τι είναι όλο αυτό??? Η απόφασή σας πλέον να ξαναχτίσετε ότι αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα, την καριέρα σας. Έχετε σκεφτεί και αποφασίσει τι θα κάνετε και πώς θα πλησιάσετε, ή πώς θα ζητήσετε αυτό που νομίζετε, ότι θα σας βγάλει πλέον από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε εδώ και χρόνια. Τώρα λοιπόν. Βοήθειά σας είναι και ο ΄Ηλιος, και ο Δίας, μαζί και ο Ερμής, που βοηθούν στο να βρεθείτε στον κατάλληλο τόπο, με τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να μπορέσετε να πείτε τις ιδέες σας, με σκοπό να γίνουν πράξεις. Θα έλεγα να προσέξετε λίγο όμως, να μιλήσετε μόνο εκεί που πρέπει για τα σχέδιά σας, και όχι οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε, για σίγουρη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φιλικό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα αγαπητοί μου Αιγόκεροι. Το πώς? θα είναι διαφορετικό για τον καθένα, όπως και το γιατί, και το πού. Το σημείο αναφοράς όμως θα είναι κοινό για όλους. Η επιτυχία στην καριέρα σας. Ιδέες και λύσεις βρίσκονται, και οι φίλοι είναι κοντά σας και να βοηθήσουν, και να τους βοηθήσετε. Προτάσεις και ανάλυψη ευθυνών που ίσως, να σας εκνευρίσουν, αλλά, λόγω των ικανοτήτων που είστε σίγουροι ότι έχετε, θα τις αναλάβετε. Θα έλεγα ότι σας δοκιμάζουν, να δουν τα όριά σας, και πώς αντιδράτε κάτω από πίεση. Φυσικά και όλα θα πάνε ρολόι, παρά το ότι θα εκνευριστείτε λιγάκι. Φυσικά κάτι μεγάλο κρύβεται από πίσω και θα το δείτε αργότερα, όταν θα σας γίνει πρόταση να αναλάβετε κάτι, που, πιο πολύ θα έχει να κάνει με το ότι θα είστε το άτομο που θα μπορούν να εμπιστευθούν. Με το αζημίωτο βέβαια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι μου, κάποιες κινήσεις που αφορούν τα  οικονομικά σας, είναι φρόνιμο να τις κάνετε τώρα, που το σύμπαν είναι μαζί σας. Επίσης, ετοιμάζεστε για μεγάλα βήματα, και πρέπει να τα κάνετε πραγματικότητα. Μην αφήσετε αυτή την εβδομάδα να πάει χαμένη. Η επικοινωνία και η κοινωνικότητα,  θα σας βοηθήσουν για τις κατάλληλες συναντήσεις που θα φέρουν σε εσάς τις ανάλογες απολαβές. Αρκετά τυχερή λοιπόν η εβδομάδα και για εσάς. Τα παιδιά, και το σπίτι θα είναι κάτω από την επίβλεψή σας, θέλοντας να βάλετε σε τάξη κάποια πράγματα, και σε αυτόν τον τομέα. Όλα, θα έρθουν όπως τα θέλετε, με τις ανάλογες και μεθοδικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ τυχερή όψη της εβδομάδας, η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Σκορπιό, Ιχθύες μου. Οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας και υποχρεώσεις προς τρίτους, είναι πιο εύκολο τώρα να τις καλύψετε, αφού τα έσοδα θα είναι υπέρ σας. Είτε νομικές υποχρεώσεις, είτε ταξίδια, είτε θέματα που αφορούν επισημοποίηση σχέσεων εκτός των επαγγελματικών, ακόμα και αισθηματικών. Σκεφτείτε καλά αυτά που είναι να κάνετε, και πάρτε και την γνώμη ανθρώπου που έχει παραπάνω γνώσεις από εσάς, ή είναι η ειδικότητά του. Η επιτυχία θα έρθει λόγω του ότι έχετε πλέον την πείρα της <<αποτυχίας>> ή της <<ατυχίας>>, και δεν φταίγατε εσείς πάντα. Τώρα θα δείτε ότι από αυτά που πάθατε, μάθατε και όλα είναι τώρα θετικά διαχειρήσιμα, με άλλα λόγια παιχνιδάκι για σας. Προσοχή στην σιγουριά σας!

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο6 Ζωδιακές Συμβουλές για να είσαι αγαπητός
Επόμενο άρθροΟ βίος του ανθρώπου μέσα από τους… Πλανήτες!
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here