Widgets Magazine

Καλή εβδομάδα αγαπητοί μου, και αυτές οι ημέρες, είναι θεωρητικά λίγο δύσκολες. Ο λόγος είναι ότι έχει αρχίσει η επιρροή μιας δύσκολης Πανσελήνου στον άξονα Κριού- Ζυγού, στις 31. Επίσης αυτή την τελευταία μέρα του μήνα, περνάει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου. Να και κάτι καλό που συμβαίνει μέσα στο ταραχώδες σκηνικό. Αυτοί που θα καταλάβουν αυτό το φεγγάρι, θα είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι που έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο, ή πλανήτες γύρω στην 10ο του παρορμητικού σταυρού. Στις 29/03, ο Ήλιος κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, ενώ την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη, συναντά τον Ουρανό, με όψη συνόδου.

Ας δούμε για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, πώς μπορεί να διαχειριστεί, τις μεταβολές του πλανητικού σκηνικού.

ΚΡΙΟΣ

Κριοί, εσείς που ανήκετε στην 27ο μοίρα, δηλαδή του τρίτου δεκαημέρου γεννημένοι στις 18/04, ενδέχεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό, να φέρει μια ερωτική ξαφνική γνωριμία, που κατά την γνώμη μου δεν θα πρέπει να αφήσετε. Εδώ έχει ένα ΑΛΛΑ. Να το ζήσετε και να το ευχαριστηθείτε, αλλά να γνωρίζετε ότι δεν θα υπάρχει διάρκεια. Όπως ήρθε, έτσι και θα φύγει. Συνήθως όμως, στατιστικά πάντα, αυτά είναι που  αφήνουν τις ωραιότερες αναμνήσεις και εμπειρίες. Η Πανσέληνος, που γίνεται στην 10η μοίρα, λέει ότι θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Για να μην γίνω κουραστική απαριθμώντας, η συμβουλή είναι κρατήστε χαμηλά τους τόνους και κάνετε λίγο υπομονή και πολλή γιόγκα, και διαλογισμό. Επίσης εφαρμογή και απασχόληση στον έρωτα. Το πέρασμα της εν λόγω κυρίας Αφροδίτης στις 31 στον Ταύρο, είναι σωτηρία, για να φέρει σταθερότητα στον έρωτα,και άνοδο στα οικονομικά, αρχικά για τους γεννημένους στην μηδενική μοίρα του Κριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή, θα σας επηρεάσει αγαπητοί Ταύροι, περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο. Έχετε άγχη, αγωνίες, είστε σε αναμονή απαντήσεων, και τα νεύρα σας είναι λίγο χάλια. Εντάξει λίγες μερούλες ακόμη, αλλά τα πράγματα θα βοηθηθούν για να μπορέσετε να αντέξετε και να τα καταφέρετε, με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό της περιβάλλον, στην κυβέρνησή της και στο δικό σας ζώδιο. Έρχεται για να δώσει μια ανάσα και μια χείρα βοηθείας, στα οικονομικά και να βοηθήσει να δώσετε βάση στην εξωτερική σας εμφάνιση. Να ομορφήνετε, να γυμναστείτε, και γενικά να ασχοληθείτε, με τον έρωτα. Οι νέες συναντήσεις ευνοούνται και φαίνεται ότι παρά τις τρικλοποδιές του Άρη με τον Κρόνο, στο εργασιακό σας περιβάλλον, στα θέματα σπουδών ή και με θέματα εξωτερικού, εσείς θα καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας Ερμή, συνεχίζεται και μπορεί στην επικοινωνία που είναι το ταλέντο σας, να υπάρχει μπλοκάρισμα Δίδυμοι. Η Πανσέληνος, φέρνει μπερδέματα στην καθημερινότητα, και σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία. Εντάξει, η ένταση και το τρέξιμο δεν είναι κάτι καινούριο για εσάς, μόνο που τώρα θα έχει λίγο παραπάνω άγχος. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό, αναμένεται να φέρει στον δρόμο σας, ίσως φίλους τους οποίους έχετε να δείτε πολύ καιρό, και ίσως να είχατε αναπτύξει και κάτι παραπάνω, το οποίο δεν ευδοκίμησε. Αφήστε να περάσει λίγο χρονικό διάστημα πριν ενδώσετε , για να δείτε πώς θα πάει. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, αρχικά βοηθάει τους γεννημένους στην πρώτη μοίρα του ζωδίου, και αργότερα τους υπόλοιπους, στο να καταφέρετε να κρατήσετε κρυφή αυτή την γνωριμία, ή να κρατήσετε κρυφά, κάποια οικονομικά θέματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς φίλοι Καρκίνοι που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έλεγα να κρατήσετε λίγο χαμηλά τους τόνους, διότι έχετε απέναντί σας τους δύο ζόρικους. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δεν θα έλεγα ότι είναι και υπέρ σας. Προσπαθήστε να μην πάρετε τόσο τις μετρητοίς τα πράγματα που αφορούν τον συναισθηματικό σας κόσμο, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων στα θέματα οικογενείας, συντρόφων ακι συνεργασιών. Ψυχραιμία λοιπόν, και η λογική θα πριτανεύσει. Προσοχή στις συνεργασίες, και θα ήταν φρόνιμο να αποφύγετε να βάλετε υπογραφές. Η επιτυχία δεν αποκλείεται, στον αισθηματικό τομέα, αφού στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, κάποιος-κάποια, σας βλέπει με άλλο μάτι.

ΛΕΩΝ

Σε καλό μάλλον θα βγει για εσάς η Πανσέληνος Λιοντάρια μου. Φαίνεται ότι κάποια πράγματα και υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν καιρό, τώρα φτάνουν στο τέλος τους και ολοκληρώνονται. Οπότε εσείς, παίρνετε ανάσα ευχάριστη. Πάντως, στο εξής ξεκαθαρίζει το τοπίο των εκκρεμοτήτων και της αναμονής. Στον εργασιακό σας χώρο, υπάρχει αναγνώριση και όπως τον τελευταίο καιρό, αρκετή δουλειά. Προσοχή προσοχή! Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε και να ζητάτε διευκρινήσεις σε αυτά που σας λένε, διότι από μια παρανόηση, ίσως να βρεθείτε εκτεθειμένοι στην εργασία σας, και να βγούν λανθασμένα συμπεράσματα που θα έχουν κόστος για εσάς. Είναι το μόνο μελανό σημείο, όπως και η προσοχή σας γενικά στον τρόπο που κινήστε. Όχι στην βιασύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται να είστε μέσα στους ευνοημένους φίλοι Παρθένοι. Η Πανσέληνος ενημερώνει την τσέπη σας, με καλό σκοπό. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα ευνοηθεί με κάποιον τρόπο, ουράνιο και ξαφνικό. Φυσικά, και μακάρι να σας έρθουν χρήματα ουρανοκατέβατα, δεν χρειάζεται πιστεύω να ξαναπώ την προσοχή σας. Αν είναι ουράνια, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος, όπως έρθουν έτσι να τα χάσετε, και είναι κρίμα. Επίσης, η αναδρομή του Ερμή, ίσως να σας φέρει σε επαφή, ξανά με ένα πρόσωπο από τα παλιά, που για κάποιους λόγους, δεν ήταν εφικτό να προχωρήσετε σε κάτι παραπάνω. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά ικανοποιητική και συνεχίζετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Θα εφιστούσα την προσοχή σας, επίσης, σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά. Μην εκνευρίζεστε μαζί τους, θυμηθείτε τι κάνατε και εσείς στην ηλικία τους, όταν οι γονείς σας μάλωναν και εσείς δεν καταλαβαίνατε γιατί. Ηρεμία λοιπόν και όλα θα πάνε κατ ευχήν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγοί μου, τα πράγματα είναι λίγο αγριεμένα για εσάς, αφού η Πανσέληνος γίνεται στον δικό σας άξονα. Η προσοχή σας πρέπει να είναι γύρω από θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το ακίνητο, τις σχέσεις γενικά και τον τομέα τον επαγγελματικό. Εντάσεις φαίνονται στον ορίζοντα, ειδικότερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Εκεί λαμβάνουν χώρα οι Άρης και Κρόνος, στον τομέα της οικογενείας, όπως προαναφέρθηκε. Όμως, έρχεται να ισορροπήσει το θέμα, με μια γνωριμία νέα, ή παρελθούσα. Θα περάσετε όμορφα σε αυτό το σημείο, οπότε κοιτάξτε να το ευχαριστηθείτε, σε προτεραιότητα οι του τρίτου δεκαημέρου. Φροντίστε οι απαιτήσεις σας να μην είναι υπερβολικές και να λάβετε υπόψιν και τα θέλω της άλλης πλευράς. Αλλιώς θα έρθετε αντιμέτωποι με καυγάδες και συγκρούσεις και όχι τίποτα άλλο, δεν θα βγάλετε και αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η βελτίωσή σας είναι εμφανής Σκορπιοί μου. Έχετε βάλει πλώρη για την άνοδο και δεν σταματάτε πουθενά. Όσοι δεν είχατε εργασία, το πιο πιθανό είναι να έχετε βρει. Η Πανσέληνος θα φέρει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι θα έχετε αρκετή συναισθηματική αναστάτωση. Εργασιακά, τα πράγματα είναι στρωμμένα, εκτός από τις μικροπαρεξηγήσεις, και μικροκαθυστερήσεις, λόγω της αναδρομής του Ερμή. Ολοκληρώνονται θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα, και έτσι μπαίνουν σε τάξη και τα τελευταία. Ανατροπές και αλλαγές, για τους γεννημένους στις τελευταίες μοίρες, του ζωδίου σας, λόγω της συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Αυτό αφορά τον επαγγελματικό χώρο. Θα έλεγα λίγη προσοχή εκεί, για να μην έχετε απρόοπτα, αν δεν θέλετε να το προκαλέσετε. Ετοιμάστε το επόμενο βήμα, και μετά, κάντε ότι θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αχ αυτά τα οικονομικά, έσοδα, έξοδα πιο πολλά Τοξότες μου , αλλά δεν πτοείστε. Ευκαιρίες θα σας δοθούν αγαπητοί μου, για να αυξήσετε το εισόδημά σας, αφού κάποιες προτάσεις θα γίνουν απ το πουθενά. Πουθενά θα φανεί τώρα, όμως δεν είναι έτσι. Το ότι είστε αυτοί που είστε και παίζετε σε πολλά ταμπλό, σε επίπεδο εργασιακό μιλάω πάντα, είναι γνωστό όπως και οι ικανότητές σας, ήρθε η ώρα να αμοιφθούν. Χρειάζεται αρκετή προσοχή και όχι μεγάλος ενθουσιασμός, μέχρι να δείτε ότι τα πράγματα όντως ισχύουν, και από την άλλη εβδομάδα συζητάτε, που η όμορφη Αφροδίτη θα μπει στον Ταύρο και θα μπορείτε να βασιστείτε στις κουβέντες των άλλων. Τα αισθηματικά? Ακόμη καλύτερα. Επιστροφές, που εύχομαι να μην είναι καταστροφές, ή νέες γνωριμίες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πάλι, κάτι που μπορεί να το έχετε ξεχάσει. Ζήστε όσο καλύτερα μπορείτε, γιατί οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά. Προσοχή στα παράνομα φιλιά, διότι θα φανερωθούν, και δεν το θέλετε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε νευρικοί λίγο, το ξέρουμε, αλλά τώρα ο γιατρός είπε να λέμε ναι. Αιγόκεροι, για εσάς το πλανητικό σκηνικό, είναι λίγο ζόρικο. Άρης, Κρόνος είναι οι άμεσοι εμπλεκόμενοι και μαζί με την Πανσέληνο, ποιος σας βλέπει και δεν φεύγει. Υπομονή λοιπόν, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Οι υποχρεώσεις πολλές, τα θέματα τα εργασιακά που πρέπει να διευθετήσετε, τα θέματα μέσα στο οικείο περιβάλλον, και η ταχύτητα σε όλο της το μεγαλείο. Προσοχή λοιπόν, στην  κεκτημένη ταχύτητα. Προσέχετε πώς οδηγείτε, πώς κινείστε, πώς μιλάτε και τι λέτε. Χαμηλώστε τους τόνους διότι μπορεί να πείτε λόγια που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Μια εβδομάδα είναι, θα περάσει. Φροντίστε απλά, να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας, και δεν θα συμβεί τίποτα. Μετά το Πάσχα, θα μπορέσετε να ζητήσετε αυτά που θέλετε και να λυθούν όλα ήρεμα και απλά. Περιμένετε λίγο διότι θα έλθει βοήθεια, από την Αφροδίτη, η οποία κάνει την είσοδό της, στις 31 στον Ταύρο, φιλικότατη για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαφές με κόσμο, φίλους, συγγενείς και η Πανσέληνος είναι φιλική για εσάς Υδροχόοι μου. Σχετική ηρεμία επικρατεί και το μόνο μελανό σημείο, είναι στην επικοινωνία, όπως και στον περισσότερο κόσμο, λόγω της αναδρομής του Ερμή. Άρης και Κρόνος πίσω σας, συνιστούν να είστε φιδωλοί και προσεκτικοί, στο να μην δίνεται λαβές για σχόλια, διότι η τρίχα θα γίνει τριχιά, ιδιαιτέρως μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.  Μην εμπιστεύεστε κανέναν αυτό το διάστημα και μην αφήσετε ανθρώπους να εμπλακούν, στην προσωπική σας ζωή. Κατά τα άλλα θα έχετε μια ωραία κοινωνική ζωή, με συναντήσεις και επαφές από το παρελθόν, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ          

Άρης και Κρόνος αγαπητοί μου Ιχθύες, έρχονται να δημιουργήσουν αναταράξεις, στο εργασιακό και οικιακό σας περιβάλλον. Έ, εντάξει η πολλή ησυχία καταντάει και ρουτίνα. Η προσοχή σας τώρα στραμμένη στα οικονομικά, όπου χρειάζεται να διαχειριστείτε με περισσότερη επιμέλεια, διότι και ένας Ερμής στην αναδρομή του, ίσως να σας πετάξει έξω από τον προϋπολογισμό σας. Η Πανσέληνος, θα φέρει ξαφνικά έσοδα, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να καταβάλετε τρομερή προσπάθεια για να τα κρατήσετε. Νέα γνωριμία στον αισθηματικό τομέα αναπτερώνει το ηθικό σας και η εξέλιξη μυρίζει μέλλον. Ο Δίας, συνεχίζει να βοηθάει την καριέρα, και τις αισθηματικές επαφές, ενώ ίσως, να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα φιλικό πρόσωπο. Καταστάσεις που σας ταλαιπωρούσαν, θα έρθουν να τελειώσουν και να είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛίγα λόγια για την εβδομάδα 19/03 – 25/03/2018
Επόμενο άρθροΗ Γυναίκα Μούσα μέσα από τα ζώδια
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here