Widgets Magazine

Η εβδομάδα αυτή αγαπητοί μου αναγνώστες, ζητά να προχωρήσουμε και να κλείσουμε όλους τους παλιούς λογαριασμούς που μας έτρωγαν την ενέργεια και το μυαλό μας. Ζητά να ολοκληρώσουμε ό,τι ήταν στην μέση, ή ότι έπρεπε να τελειώσει. Η Πανσέληνος στις 4/11 στο Ταύρο γίνεται στην 11η μοίρα και η επιρροή της αφορά περισσότερο τα σταθερά ζώδια. Ας δούμε λοιπόν την δυναμική, λίγο πιο αναλυτικά.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα αγαπητοί μου Κριοί, να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας θέματα, ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε στο πλείστον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το αισθηματικό κομμάτι θα μείνει πίσω. Όμως, εδώ έχουμε να κάνουμε το τι σας δίνει ικανοποίηση, και τι όχι. Ότι είναι σαθρό, πρέπει να τελειώσει για να ξεκινήσει κάτι άλλο, νέο στην ζωή σας. Και στην μία περίπτωση, και στην άλλη, θα πρέπει να κοιτάξετε, τι είναι αυτό που σας συμφέρει, τι είναι αυτό που σας δίνει χαρά και, αυτό να κρατήσετε. Νομίζω ότι τώρα πρέπει να κάνετε ένα restart στην ζωή σας. Σκεφτείτε και δύο και τρείς φορές αυτό που πάτε να κάνετε, προς αποφυγήν λαθών. Η επιτυχία σας περιμένει, και εσείς πρέπει να είστε εκεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχίζετε να έχετε ένα μόνιμο χαμόγελο αγαπητοί μου Ταύροι. Τα πράγματα για εσάς πάνε αρκετά καλά και τώρα βρίσκετε τον δρόμο σας. Έχει μπεί το νερό στ΄αυλάκι που λέμε. Ηρεμείτε από τα θέματα του σπιτιού, αφού ή τα λύσατε ή έχετε ήδη βρεί λύσεις και είναι σε εφαρμογή. Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στο δικό σας ζώδιο, και υπόσχεται ρομαντισμό και ανάγκη να περάσετε καλά με το ταίρι σας, ή να βγείτε έξω για να ανακαλύψετε ένα καινούριο. Ο Δίας φυσικά είναι μαζί σας, για να σας βοηθήσει να κλείσετε συμφωνίες, να ολοκληρώσετε πράγματα μέσα στην εργασία σας, και φυσικά, να αμοιφθείτε για αυτό. Καθαρίστε ότι σας ενοχλούσε μέχρι τώρα και σας κρατούσε πίσω, γιατί έρχονται πολύ ωραίες στιγμές για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ενεργοποιηθεί αγαπητοί μου Δίδυμοι, και πλέον ο συναισθηματικός σας κόσμος, φαίνεται να αγαλλιάζει. Η καλή σας διάθεση, είναι αυτή που θα προσελκύσει και τις καλές συμφωνίες, όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Θα ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο για όσο διαρκεί η Πανσέληνος, θα προβληματιστείτε και λίγο αν, όλα αυτά που νιώθετε είναι παραγματικά, ή της φαντασίας σας. Οργανωθείτε αγαπητοί μου φίλοι, προσαρμοστείτε και προωθείστε τα σχέδιά σας. Νέες σχέσεις που θα αφορούν το συναίσθημα, που θα είναι ισχυρό, έρχονται για να ταράξουν τα νερά που ήταν λίγο στάσιμα μπορούμε να πούμε. Ακόμα και αν αυτές αφορούν το παρελθόν, ίσως να πρέπει να επανεξετάσετε το είδος τους, και, ή να το δεχτείτε, ή να το απορρίψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φυσικά και η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει, εμφανώς, αγαπητοί μου Καρκίνοι. Τα νέα που λαμβάνετε είναι άκρως θετικά για την επαγγελματική σας πορεία, και φυσικά αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Οι στόχοι που έχετε βάλει, φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθούν, και καιρός ήταν, μετά από όλο το άγχος και την αβεβαιότητα που, τώρα είναι παρελθόν. Ο έρωτας στην ζωή σας, είτε εισβάλει, είτε ο εισβολέας είστε εσείς, στην ζωή κάποιου-ας.

Το σπίτι και η οικογένεια, πάντα σας απασχολούν, και ίσως και εκεί να κάνετε και κάποιες αλλαγές και να λύσετε θέματα που σας ενοχλούσαν. Κάποιες απαντήσεις που περιμένετε, και αφορούν το εξωτερικό, είτε για εργασία, είτε για σπουδές, έρχονται να σας χαροποιήσουν ακόμα περισσότερο και να βοηθήσουν επιτέλους στον προγραμματισμό σας.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία στο φόρτε της αγαπημένοι μου Λέοντες. Σας απασχολούν θέματα δύο πλευρών. Συναισθηματικά και επαγγελματικά. Και στα δύο αγαπητοί μου θα έχετε επιτυχία. Στον επαγγελματικό τομέα ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε επιτέλους τα σχέδια που είχατε από καιρό στο νου σας, ή να αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματά τους. Επιτυχία όπως και να έχει.Το σπίτι και η οικογένεια φυσικά, μπορεί να εκδηλώσει κάποια δυσαρέσκεια, αφού οι ώρες που θα απασχολείστε στην εργασία σας, θα είναι παραπάνω του κανονικού. Στον αισθηματικό τομέα, ο έρωτας καραδοκεί και, ίσως να σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Κεραυνοβολιά αγαπητοί μου. Γενικώς όμως, φαίνεται να απολαμβάνετε κάθε στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αίσθημα εν όψη φίλοι ελεύθεροι, Παρθένοι. Η Πανσέληνος στον τομέα της αγάπης, της χαράς και της δημιουργίας, σας ωθεί στην διασκέδαση. Η καθημερινή σας ζωή έχει αλλάξει και ως εκ τούτου, και οι επαφές έχουν γίνει πολύ περισσότερες. Είστε αγαπητοί, και απολαμβάνετε την αποδοχή του φιλικού περιβάλλοντος. Επίσης, στον επαγγελματικό τομέα, έχετε κάνει έρευνα αγοράς και τώρα είστε έτοιμοι να κλείσετε τις συμφωνίες που περιμένατε εδώ και καιρό. Τώρα είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, αν και δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Θέλω να προσέξετε λιγάκι αυτό το σημείο, μην βιαστείτε, και να είστε απολύτως σίγουροι για το πρακτικό μέρος. Στην ανάγκη, ζητήστε και την βοήθεια ατόμου που εμπιστεύεστε.

ΖΥΓΟΣ

Έξοδος και επαφές με φίλους αγαπητοί Ζυγοί μου, σας φτιάχνουν την διάθεση. Το πλανητικό σκηνικό, και κάτω από το φως της Πανσελήνου, σας δείχνει τον δρόμο της αποκάλυψης. Κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα κλείσουν που ήταν καιρό σε αναμονή. Τώρα φαίνεται να παίρνετε την ικανοποίηση που περιμένατε καιρό. Αφορά το ηθικό μέρος περισσότερο. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, και με τον Ουρανό απέναντί της, ίσως να φέρουν έναν εντελώς αναπάντεχο έρωτα. Στον επαγγελματικό χώρο, είστε λίγο μπερδεμένοι, ανάμεσα σε δύο πράγματα. Να κρατήσετε αυτό που έχετε? Ή να πάτε σε κάτι νέο που σας έχουν προτείνει? Αυτό φυσικά είναι στην δική σας την κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζωής σας έχει βρεί τον δρόμο της αγαπητοί μου Σκορπιοί. Βρίσκεστε σε μεγάλη εύνοια σε όλα τα επίπεδα και η επιτυχία μικρή ή μεγάλη, γεγονός ότι υπάρχει. Το πλανητικό σκηνικό, ζωγραφίζει για εσάς, όμορφους πίνακες, τόσο, που ίσως και να μην το πιστεύετε. Στον επαγγελματικό τομέα, συνεργασίες ολοκληρώνουν την πορεία τους, αμοίβεστε, ή ξεκινάτε κάτι άλλο. Το ίδιο ισχύει και στον αισθηματικό τομέα όπου οι ελεύθεροι βγαίνετε έξω και περνάτε καλά, και κάνετε ή δέχεστε, προτάσεις ακόμα πιο σοβαρές. Οι υπόλοιποι, με το ταίρι σας απολαμβάνετε την Πανσέληνο με ρομαντισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα σκέφτεστε να κάνετε τα βήματά σας αγαπητοί φίλοι Τοξότες. Τις αποφάσεις τις έχετε πάρει, αλλά πρέπει και να σπάσετε τα αυγά για να γίνει η ομελέτα. Η Πανσέληνος αυτή σας δίνει τώρα την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, περισσότερο στον εργασιακό σας χώρο και γενικώς, σε ότι αφορά τον ψυχικό σας κόσμο. Μην αφήσετε την αμφιβολία ή την κακή διάθεση να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Αυτό που είναι άμμεση ανάγκη και χρήζει της προσοχής σας, είναι η αποκατάστασή σας στο επάγγελμα που ο καθένας έχει αποφασίσει.

Θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία, φαίνεται να βρίσκουν τη λύση τους και να φεύγει από πάνω σας, ένα μεγάλο βάρος. Η Αφροδίτη που συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, φροντίζει για την γοητεία και την αρμονία στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή φίλοι Αιγόκεροι, σας δίνει προβάδισμα για ακόμη μια φορά σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Η διάθεσή σας ανεβασμένη και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε αποκατάσταση των θεμάτων που, σας ήταν λίγο βραχνάς. Η Πανσέληνος στον Ταύρο, φιλικότατη για εσάς, καλεί να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με μακρινά ταξίδια, ή ακόμα και με σπουδές. Ο έρωτας σας περιμένει στην γωνία και εσείς φυσικά δεν λέτε όχι. Γνωριμίες λοιπόν που θα σας δώσουν ιδιαίτερη χαρά και επιτέλους βγαίνετε από το σκυθρωπό και πολύ σοβαρό σας ύφος. Έρωτας και χρήμα αγαπητοί μου, που δεν μπορείτε να κρύψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι μου, η άνοδός σας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Βγαίνετε, συζητάτε, κάνετε σχέδια. Φυσικά αυτό που απασχολεί, και όχι μόνον εσάς, είναι η εργασία σας. Η καριέρα είναι το σημαντικό σημείο που θα ασχοληθείτε τώρα λόγω της Πανσελήνου στο αγαπητό ζώδιο του Ταύρου, με αρκετή κούραση φυσικά. Καλό θα είναι τα θέματα της εργασίας, μην τα μεταφέρετε στο σπίτι. Η Αφροδίτη, εξακολουθεί να ευνοεί σε σχέσεις, και ταξίδια που αφορούν το εξωτερικό. Έχετε βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα και πρέπει να παλέψετε για την υλοποίησή τους. Το σύμπαν είναι μαζί σας.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες μου, στην επικοινωνία σας πρέπει να δώσετε λίγη βάση παραπάνω. Οι γνωριμίες που θα κάνετε, ή οι πρόσφατες που έχετε κάνει, απαιτούν προσοχή μεγάλη, λόγω του ότι ο κυβερνήτης σας, ο Ποσειδώνας, τώρα θολώνει τα νερά. Την σωστή κρίση δηλαδή. Κρατάτε μικρό καλάθι σε αυτά που σας λένε. Μετακινείστε συνέχεια και πολλά είναι αυτά που κάνετε. Εννοείται, ότι όλα αυτά αφορούν τον τομέα της εργασίας σας.  Αναπτέρωση όμως του ηθικού, διότι ο έρωτας, είναι ο παράγοντας, που ό,τι και να έχετε, λειτουργεί σαν γιατρός. Αυτός ο γιατρός λοιπόν, θα σας κάνει καλά και όχι μόνο. Το πρόσωπό σας θα φωτιστεί επιτέλους, από τον φτερωτό Θεό και η ψυχή σας θα αγαλλιάσει επιτέλους.

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ βίος του ανθρώπου μέσα από τους… Πλανήτες!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2017
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here