Widgets Magazine

Η εβδομάδα αυτή, είναι η αρχή ενός μήνα, που έχει αρκετές εορτές, οι οποίες και είναι φυσικό, να μας φτιάχνουν την διάθεση. Προετοιμαζόμαστε και για την μεγαλύτερη, τα Χριστούγεννα. Λοιπόν, κάνουμε σχέδια, για το πότε θα πάμε στα μαγαζιά, τι θα ψωνίσουμε, φτιάχνουμε το πρόγραμμά μας για τις εξόδους, για το γιορτινό τραπέζι κλπ.

Είναι λοιπόν η εβδομάδα της προετοιμασίας, για χαρούμενες εκδηλώσεις. Πλανητικά, ο Ερμής συνεχίζει ακάθεκτος την φαινομενικά ανάδρομη κίνησή του στον Τοξότη, και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, μπήκε για τα καλά και αυτή. Στις 3 του μήνα, πραγματοποιήθηκε μια Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, στην 11η40΄ μοίρα που θα επιρρεάσει για αρκετές ημέρες. Είναι η πιο φωτεινή και μεγαλύτερη Σελήνη μετά από το 1930. Στις 10 του μηνός, έχουμε την είσοδο του Άρη, στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλά για αυτό το γεγονός, θα μιλήσουμε την επόμενη φορά.

Ας δούμε λοιπόν για κάθε ζώδιο, λίγο πιο αναλυτικά, την δυναμική της Πανσελήνου.

ΚΡΙΟΣ

Τι συνιστά λοιπόν αυτή η εβδομάδα για εσάς Κριοί μου? Μα να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, και δυό και τρείς φορές. Πώς λέμε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς? Κάτι τέτοιο. Αυτό βέβαια, πρέπει να το κάνετε, έτσι κι αλλιώς στην καθημερινότητά σας, πόσο μάλλον τώρα με έναν ανάδρομο Ερμή. Θα μάθετε αρκετά πράγματα που  θα σας εκπλήξουν, αλλά θα ξεκαθαρίσουν και θα καθαρίσουν θέματα σχετικά με το περιβάλλον σας. Ο εκνευρισμός δεν θα λείπει, και εσείς θα προσπαθείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει. Αφήστε το. Ασχοληθείτε με τα αιτήματα της Σελήνης, δηλαδή την επαφή με τους φίλους, τις κοντινές αλλά ανανεωτικές εξόδους, τις βόλτες στα μαγαζιά, και τα σχέδια για τις γιορτές. Μην απορρίπτετε προσκλήσεις, διότι κάποιες από αυτές, ίσως να σας φανούν πολύτιμες λίγο αργότερα. Η Αφροδίτη στο φιλικότατο ζώδιο του Τοξότη, θα είναι σύμμαχός σας. Επίσης, το τρίγωνο του Δία με το Ποσειδώνα, εξακολουθεί να ισχύει για λίγο ακόμα και να ευνοεί στα θέματα τα οικονομικά, τον ρομαντισμό και την ευαισθησία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στους Διδύμους Ταύροι μου, σας καλεί να προσέξετε πάρα πολύ, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, γενικώς όμως, και με όλα. Από τα του κράτους, έως και του Σούπερ Μάρκετ. Συνιστώ να περιμένετε, και αν δεν είναι ανάγκη, να μεταφέρετε για μετά τα Χριστούγεννα, ότι αφορά τακτοποιήσεις θεμάτων σοβαρών. Αν πάλι κάτι δεν μπορεί να περιμένει, τότε προσοχή μεγάλη, στο τι διαβάζετε, τι καταλαβαίνετε από αυτά που διαβάζετε, πού βάζετε υπογραφή, καλύτερα να μην βάλετε, και γενικά πολλή μα πολλή προσοχή. Από την άλλη, ίσως να σας πιάσει μια στεναχώρια, κάτι που αφορά γενικώς τον εσωτερικό σας κόσμο και τα απωθημένα, χωρίς να καταλάβετε πώς, και χωρίς να το προκαλέσετε. Δεν είστε μόνο εσείς σε αυτή την θέση, είναι σχεδόν όλος ο κόσμος, γιατί ιδιαίτερα όταν πλησιάζουν γιορτές, θέλουμε να κάνουμε πάρα πολλά και να δώσουμε επίσης. Όταν όμως υπάρχει τέτοια στενότης, λογικό επόμενο η στεναχώρια. Γι αυτό αγαπητοί μου, ασχοληθείτε με αυτά που έχετε, και όχι με αυτά που δεν έχετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν σας πηγαίνει η κατήφια αγαπητοί μου Δίδυμοι, σε καμία περίπτωση. Εσείς οι χαρούμενοι και πάντα γελαστοί και ομιλητικοί, δεν είναι δυνατόν να αφήσετε μια Σελήνη να σας πάρει από κάτω. Ότι έχετε εσείς, το έχει και τα ¾ του πληθυσμού. Λοιπόν, η σωστή κίνηση για αποφύγετε τις δυσάρεστες καταστάσεις, είναι να το γυρίσετε ανάποδα, και να εκμεταλλευτείτε, την Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στον Τοξότη, και να βγείτε έξω να κάνετε, ότι κάνετε πάντα. Δηλαδή, να επικοινωνήσετε, να προσπαθήσετε τουλάχιστον, να φλερτάρετε, να προσπαθήσετε τουλάχιστον, και να κάνετε σχέδια για το πώς θα περάσετε πιο ευχάριστα το διάστημα των εορτών. Να μην προσπαθήσετε, να λύσετε θέματα που έχουν πέσει στην αντίληψή σας εδώ και καιρό γιατί, όχι μόνο δεν θα βγάλετε άκρη, αλλά θα τα μπερδέψετε χειρότερα, και ίσως να χάσετε το δίκιο σας, και δεν το θέλετε αυτό. Κρατήστε όσο μπορείτε το στόμα σας κλειστό, (τι είπα εγώ τώρα), και μετά από τις γιορτές, ξεσπαθώστε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποτε Καρκίνοι μου, πρέπει να κλείνουμε και κάποιους κύκλους στην ζωή μας, και να ξεκινάμε άλλους, νέους, με άλλα ενδιαφέροντα και αξίες. Λοιπόν για εσάς, ίσως ήρθε αυτή η ώρα. Δηλαδή, να κλείσετε τις επαφές με ανθρώπους, οι οποίοι, μάλλον δεν ήταν αυτό που εσείς νομίζατε. Η απογοήτευση θα είναι το πρώτο συναίσθημα που θα νιώσετε αλλά μετά, από ώριμη σκέψη και απολογισμό, θα δείτε ότι έπρεπε από καιρό να το έχετε καταλάβει, γιατί τα κουδουνάκια ηχούσαν, αλλά εσείς δεν τα ακούγατε. Όπως και νάχει, ολοκληρώνονται και τελειώνουν εδώ κάποιες σχέσει και ανοίγουν νέες. Καλό θα ήταν και ένας έλεγχος της υγείας σας, ή να πρέπει να ασχοληθείτε με αυτήν γενικώς. Με τον εαυτόν σας, με τα θέλω σας. Κοιτάξτε τι έχετε μπροστά σας, και προχωρήστε, είτε αυτό αφορά τον απαγγελματικό τομέα, είτε τον αισθηματικό. Κοιτάξτε εκεί που θέλετε να πάτε, αλλιώς θα βρεθείτε, εκεί που κοιτάτε!  Για την ώρα, οραματιστείτε την ομορφιά του γιορτινού τραπεζιού, και της οικογενειακής αξίας!

ΛΕΩΝ

Άλλα τα μάτια του Λαγού, κι άλλα της Κουκουβάγιας Λιοντάρια μου. Η Πανσέληνος, αν και βρίσκεται σε φιλικότατο ζώδιο για εσάς, κάτι θα θέλει να ολοκληρώσετε. Τι είναι αυτό άραγε? Κάτι θέλει να πει σε σχέση με το φιλικό σας περιβάλλον. Μήπως αναθεωρήσετε την άποψή σας για κάποιους που θεωρούσατε πολύ κοντά σας, αλλά τελικά δεν άξιζαν την εκτίμηση και την προσοχή σας? Μήπως αλλιώς τα βλέπατε και αλλιώς είναι η πραγματικότητα? Μήπως είχατε μπει σε κάποια ομάδα με όλη την καλή σας διάθεση, να δημιουργήσετε, και τελικά άνθρακας ο θησαυρός? Θα δείξει. Όμως, έχουμε και μια Αφροδίτη μέσα στον Τοξότη, που είναι πάρα πολύ βοηθητική για εσάς και σας ρίχνει και ένα φλέρτ από δίπλα, ώστε να ξεχάσετε, ή να μην πάρετε τόσο κατάκαρδα τα των φίλων, και να ασχοληθείτε με κάτι αρκετά χαρούμενο. Έπειτα, έρχονται και οι γιορτές, όπου πιστεύω είναι για σας τα λιοντάρια οι ιδανικές αφού έχουν τόση λάμψη και φως. Λοιπόν έχετε τόσα όμορφα πράγματα να ασχοληθείτε! Γιατί να αφήσετε κάτι μηδαμινό, να σας χαλάσει???

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό δεν λέει η παροιμία φίλοι Παρθένοι? Αυτό κάνετε και το κάνετε καλά και μπράβο σας. Θέλετε όμως και κάποια στιγμή να σας το αναγνωρίσουν και όταν αυτό δεν γίνεται, όπως τώρα, ίσως να απογοητευτείτε, και είναι πολύ φυσικό. Η πανσέληνος, αφορά αυτό ακριβώς, Στο σπίτι και την εργασία εστιάζει, όπου μάλλον έχετε δώσει τον καλύτερό σας εαυτό, αλλά σας φέρονται σαν να τους είστε και υποχρεωμένοι. Το αντίδοτο λοιπόν είναι, να αφήσετε να περάσει η αναδρομή του Ερμή, και να τον εκμεταλλευτείτε, κοιτάζοντας όλο αυτό το διάστημα που θα παραμείνει σε αυτή την θέση, μέσα σας. Ναι, μέσα, σε εσάς. Νομίζω ότι, την συμπεριφορά αυτή των άλλων, την έχετε προκαλέσει εσείς. Ψάξτε λοιπόν να δείτε, τι λάθη έχετε κάνει εσείς, και μετά την περίοδο των εορτών, αλλάξτε ότι εντοπίσατε οτι χρειάζεται αλλαγή στον τρόπο σας. Ναι, βοηθάτε, αλλά παντού υπάρχουν και όρια. Βάλτε τα λοιπόν, και να κάνετε σχέδια για το πως θα περάσετε όμορφα τις γιορτές.

ΖΥΓΟΣ

Όμορφη σχετικά Ζυγοί μου, αυτή η εβδομάδα, αν δεν ασχοληθείτε με τους άλλους. Πώς θα γίνει αυτό? Καλή ερώτηση και έχει απάντηση. Απλά προσέχουμε, για να έχουμε! Προσέχουμε τι λέμε, σε ποιόν το λέμε, γιατί το λέμε, και καλά είναι με έναν Ερμή στην θέση που βρίσκεται, να μην πούμε και τίποτα. Αν όμως σας προκαλέσουν, γίνετε Σπαρτιάτες. Δύο κουβέντες, αρκούν για να πείτε αυτό που θέλετε, χωρίς τον κίνδυνο να παρεξηγηθείτε. Γιατί ειδικά εσείς του τρίτου δεκαημέρου, με τον Άρη στο ζώδιό σας ακόμη, τον τσακωμό τον έχετε στο τσεπάκι. Βγείτε έξω, πηγαίνετε βόλτα στα μαγαζιά, και ελάτε κοντά στην Αφροδίτη, η οποία είναι στο ζώδιο του Τοξότη. Σας επιτρέπει να συναντήσετε φίλους, να κάνετε γενικώς αρκετές συναντήσεις, να κάνετε κοντινές διαδρομές με τον σύντροφο ή και με φίλους. Πρέπει να κάνετε κάτι, που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε  από την καθημερινότητα και τις απαιτήσεις της. Δυστυχώς, οι απαιτήσεις είναι πιο πολλές από τις ικανοποιήσεις. Συν Αθηνά και χείρα κίνει όμως. Δημιουργήστε μόνοι σας τις διεξόδους. Είναι τόσο απλό, αρκεί να το θελήσετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί μου, αυτό το διάστημα, δηλαδή γύρω στις 15 ημέρες, πρέπει να ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με τα οικονομικά σας. Τα οικονομικά που αφορούν, και τα καθημερινά έξοδα, και κληρονομικά, δάνεια, εφορίες, διατροφές κλπ. Τα πράγματα ναι, πήγαν περισσότερο καλά απ όσο περιμένατε, αλλά ώπα, εδώ πρέπει να προσέχουμε, για να συνεχίσουμε να έχουμε. Οι κινήσεις πρέπει να είναι μετρημένες, και ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε για κάποια έξοδα, αγορές ίσως που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε. Ο ανάδρομος Ερμής, ίσως να σας γελάσει, και να ξοδευτείτε παραπάνω του επιτρεπτού. Το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, εξακολουθεί να υφίσταται, και ο ρομαντισμός και η φαντασία σας, οργιάζουν. Παγίδα αυτό. Μην ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα, και ειδικά με τα οικονομικά, γνώμη μου, επειδή ο κίνδυνος παραπλάνησης, είναι αρκετά μεγάλος.  Μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εδώ αγαπητοί μου Τοξότες, έχετε να κάνετε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, έχει ήδη αρχίσει να σας επιρρεάζει και κάποιες μέρες πιο πριν. Διακρίνω κάποια νεύρα, πολλές οι σκέψεις για θέματα που σας απασχολούν είτε σε συνεργασίες, είτε έχουν να κάνουν με τον σύντροφο. Σας έχει πιάσει μανία να ξεκαθαρίσετε και να τελειώνετε με εκρεμμότητες, για να προχωρήσετε παρακάτω. Θα έλεγα να κάνετε λίγο υπομονή ακόμα. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη που μόλις μπήκε στο δικό σας ζώδιο, για να φλερτάρετε, να βγείτε έξω και να επικοινωνήσετε με τον κόσμο, να πάτε για μια έρευνα αγοράς. Επειδή η ατμόσφαιρα, ίσως να μυρίσει λίγο μπαρούτι, καλό θα ήταν, όσο μπορείτε, και αν θέλετε φυσικά, να μην προσπαθήσετε να λύσετε διαφορές τώρα. Ίσως να μάθατε, ή να μάθετε, κάποια πράγματα που παίζονταν πίσω από την πλάτη σας, και όπως είναι φυσικό, να θελήσετε να βάλετε φωτιά στο φυτίλι. Όχι. Είστε έξυπνοι άνθρωποι, και έτσι πρέπει να φερθείτε. Περιμένετε στην γωνία και θα έρθει η στιγμή που θα καθαρίσετε το τοπίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα μάτια κάποιων Αιγόκεροί μου, είναι πάνω και πίσω σας! Με τον Ήλιο, τον Ερμή, και την Αφροδίτη τώρα, κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σας. Εξακολουθείτε να το νιώθετε και όλο αυτό να σας δημιουργεί, εκνευρισμό, διότι στον εργασιακό σας χώρο, είστε όσο πιο εντάξει γίνεται. Άλλωστε φημίζεστε γι αυτό. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, σας έχει φέρει σε διλλήματα. Δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε, τι να διαλλέξετε, και ούτε θα το βρείτε τώρα. Αυτό τον καιρό, θα συνιστούσα να περιμένετε, και τα πράγματα θα σας δείξουν μόνα τους τον δρόμο. Ο οικονομικός τομέας, θα συνεχίσει να είναι στην προεπιλογή σας, και η ανησυχία σας είναι πώς θα τακτοποιήσετε, τα θέματα με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες, ναι ομολογώ ότι ο Δεκέμβριος, είναι φορτωμένος για όλο τον κόσμο. Όμως, έχετε και το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, που δεν πρέπει να το ξεχνάτε, γιατί συνεχίζει να σας σώζει απ το να τα βλέπετε όλα μαύρα. Λοιπόν, ασχοληθείτε και εσείς με τα σχέδια των εορτών, και φροντίστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτόν σας, και λίγες ώρες χαλάρωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι μου εσείς, με το φεγγάρι αυτό, ίσως να ζοριστείτε λίγο. Συναισθηματική υπερένταση θα το αποκαλούσα. Θέλετε να κάνετε πολλά και στο τέλος μπερδεύεστε και δημιουργούνται θέματα. Με την Σελήνη στους Διδύμους, φιλικότατη για εσάς, τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη, και την Αφροδίτη πάλι μέσα στο ίδιο ζώδιο, μόνο άτακτους θα μπορούσα να σας αποκαλέσω, και αυτό λείαν επιεικώς. Έχετε την διάθεση να ξεσαλώσετε, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο σε αυτό τον βαθμό. Δίκιο έχετε, διότι έχετε μαζέψει πολύ απωθημένο και, τώρα που αισθάνεστε καλύτερα, παρά τις κλασικές ανθρώπινες δυσκολίες της ζωής, νιώθετε ότι πρέπει, και σας αξίζει, να το διασκεδάσετε. Το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα, και είναι στην δική σας απόφαση αν θα ανοίξετε πάλι. Επίσης, και κάτι νέο μπορεί να εμφανιστεί αλλά με περίεργο χαρακτήρα, πράγμα που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Κάντε ότι θέλετε για να περάσετε όσο το δυνατόν πιο όμορφα, αρκεί να μην ενοχλήσετε ανθρώπους που είναι δίπλα σας πολύ καιρό και σας στηρίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ          

Όχι και άσχημα για εσάς Ιχθύες μου, τα πράγματα αυτή την εβδομάδα. Τα μελανά σημεία? Στον εργασιακό τομέα θα χρειαστεί προσοχή, διότι ένας Ερμής σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση, κάνει και την επικοινωνία σας, φαινομενικά κατανοητή. Άλλα λέει η κυρά σας, κι άλλα ακούν τα αυτιά σας. Δεν είστε μόνο εσείς που το παθαίνετε αυτό, απλά εσείς έχετε και έναν λόγο παραπάνω, διότι το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, σας έχει πάει σε άλλα επίπεδα αντίληψης. Ο έρωτας, ή σας πήρε τα μυαλά, ή θα σας τα πάρει άμεσα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν έχει απαίτηση κανείς να συννενοηθείτε κιόλας. Εδώ όμως είναι που θέλει την αμέρηστη προσοχή σας. Η ευκολία να εξαπατηθείτε, είναι αρκετά μεγάλη. Στην δουλειά σας, ίσως να νιώσετε ότι οι συνάδελφοι, ή οι εργοδότες, δεν σας δίνουν την απαραίτητη προσοχή, ή δεν σας αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα. Δεν το καταλαβαίνετε, αλλά δεν δίνετε αυτόν τον καιρό και την εικόνα του ανθρώπου που ξέρει τι θέλει. Θα έλεγα, να απολαύσετε τον έρωτα, όσο μπορείτε, και αν είναι εφικτό, να πάρετε και καμιά άδεια αυτές τις μέρες, θα αποφεύγατε αρκετά δυσάρεστα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα από 4 -12 έως 10-12 -2017
Επόμενο άρθροΔεκέμβριος 2017 και Έρωτας!
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here