Widgets Magazine

Η εβδομάδα αυτή φαίνεται να έχει αρκετά καλή ροή. Μετά την Πανσέληνο – Έκλειψη που έγινε στις 31/01, πάμε ολοταχώς για την Νέα Σελήνη και Σεληνιακή έκλειψη της 15ης Φεβρουαρίου. Αλλά γι αυτήν θα μιλήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Στις 7 του μήνα, πραγματοποιείται το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό. Είναι μια βοηθητική αλλά αποτελεσματική όψη, που αφορά τους γεννημένους, το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς.  Προς το παρόν η μόνη αλλαγή που έχουμε, είναι στις 11 του μηνός, όπου η αγαπημένη Αφροδίτη, αλλάζει ζώδιο, και από τον φιλικό ,ανεξάρτητο και αδέσμευτο Υδροχόο, περνάει στους αγαπησιάρηδες Ιχθύες. Το συναίσθημα και ο ρομαντισμός, θα χτυπήσουν κόκκινα. Επίσης, την ίδια ημέρα, έχουμε και ένα τετράγωνο μεταξύ του Ηλίου και του Δία , όψη η οποία θα φέρει μια υπερβολή στην έκφραση των συναισθημάτων. Ας πάμε όμως να δούμε για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό Κριάρια μου, είναι μια όψη που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Ο λόγος είναι ότι, θα βοηθήσει να ανεβάσετε τα νούμερα στο πορτοφόλι σας, αφ’ ενός, να κλείσετε ξαφνικές οικονομικές συμφωνίες, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ενδεχομένως και διαφορετικής κουλτούρας από την δική σας, αλλά ακόμη και μέσα από το φιλικό περβάλλον να κάνετε μια ερωρικής φύσεως γνωριμία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να βγείτε έξω και να κυκλοφορίσετε ακόμη και σε μέρη όπου δεν έχετε ξαναπάει. Κάντε κοντινά ταξιδάκια, ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας, έτσι ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες, να προκαλέσετε την τύχη σας. Αν νομίσετε ότι κάνοντας αυτά, δεν βγήκε τίποτα, θα έχετε λάθος, διότι, θα έχετε ξεκουραστεί, θα έχετε δει κι άλλα μέρη και ανθρώπους, όπου αυτά θα είναι το εφόδιό σας για να έχετε δύναμη να συνεχίσετε την πορεία σας. Στο τέλος της εβδομάδας, φροντίστε να μην είστε ως συνήθως υπερβολκοί στις αντιδράσεις σας, για να μην προκαλέσετε διαμάχες, άνευ λόγου και αιτίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Λίγο εκνευρισμό διακρίνω Ταύροι μου σε εσάς. Ελπίζω να τον βγάζετε και να τον διοχετεύετε, σε πράγματα επικοδομητικά, όπως η εργασία σας. Οι ευκαιρίες που σας εμφανίζονται, και θα πρέπει να τις αρπάξετε, είναι φυσικά, εισητήριο, για την άνοδο και την πρόοδο στην ζωή σας. Μπορείτε αυτή την εβδομμάδα, να κλείσετε συναντήσεις για να τακτοποιήσετε ίσως οικονομικής φύσεως κενά. Δεν θα συνιστούσα  όμως να κάνετε νέα ξεκινήματα. Κλείστε πρώτα ότι είναι πίσω και σας δυσκολεύει, διότι την άλλη εβδομάδα, οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για τέτοιες δουλειές. Κατά τα άλλα, και ο αισθηματικός τομέας, καλά κρατεί. Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας, και βγείτε έξω έστω και για ένα ποτάκι, δεν μιλάμε για υπερβολές, τότε θα δείτε τα πράγματα πιο φωτεινά ίσως. Μπορεί οι εικόνες που θα αλλάξετε, να σας δώσουν κάποιες νέες ιδέες, όπου θα αρχίσετε να ψάχνετε την υλοποίησή τους, και φυσικά αύξηση του εισοδήματός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όχι ποιός σας πιάνει Δίδυμοι, αλλά ποιός μπορεί να σας πλησιάσει έστω. Γιατί για να σας πιάσει, κομματάκι δύσκολο. Σκάτε ακόμα και τον γάιδαρο. Να μην σας ματιάσω, που την βρίσκετε όλη αυτή την ενέργεια? Βέβαια, όλο αυτό είναι πρακτικά αποτελεσματικό για εσάς, αλλά ο κόσμος που είναι δίπλα σας, θα πρέπει να είναι ήδη ζαλισμένος, και να έχει παραιτηθεί από το να προσπαθεί να σας καταλάβει. Ευτυχώς αυτή η εβδομάδα, θα έχει λίγο ηρεμία, για τους περισσότερους από εσάς, ενώ για τους λίγους, του πρώτου δεκαημέρου, η ένταση θα βγει και στον σύντροφο, ή τους συνεργάτες. Θα προλάβετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτόν σας, τα παιδιά και γενικώς το σπίτι σας. Μαζεύετε πληροφορίες όμως, για τα θέματα που σας απασχολούν και ψάχνετε να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Θα τους βρείτε και αυτό είναι το εκπληκτικό. Ταξίδια μικρά ή μεγάλα, και η ενασχόλησή σας με τις σπουδές, σας δίνουν την πνευματική ενίσχυση για να συνεχίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι μου εσείς νομίζω ότι έχετε βρει τον δρόμο σας πια. Το εγασιακό κομμάτι είναι αυτό που έχει απορροφήσει όλο σας το είναι που λέμε. Παλεύετε εδώ και ένα χρόνο πολύ σκληρά αλλά, νομίζω ότι έχετε πετύχει την καταξίωση που θέλετε. Αυτή η εβδομάδα, σας επιτρέπει να κάνετε τις επαφές που θέλετε, είτε για να βρείτε εργασία, όσοι δεν έχετε, αλλά εσείς που  ήδη εργάζεστε, να κάνετε τις απαραίτητες επαφές, που θα σας προάγουν, θα προωθήσετε τα ταλέντα σας, ή να σας δοθούν ιδέες που θα ενισχύσουν την ήδη υπάρχουσα εργασία. Μην καθίσετε μέσα στο σπίτι, επιδιώξτε να βγείτε, ή να αποδεχθείτε, κάθε πρόσκληση. Μάλλον θα βγει υπέρ σας. Κάτι θα κερδίσετε από αυτές τις συναντήσει και εξόδους. Δεν σας λέω να μην κάνετε έξοδα, γιατί ήδη διαθέτετε αυτό το ταλέντο του να καταφέρνετε να κάνετε αυτό που θέλετε, χωρίς υπερβολές!

ΛΕΩΝ

Λιοντάρια, δύο οι εκλείψεις που σας αγγίζουν. Η μία που έγινε στις 31/01 και η επόμενη που έρχεται στις 15/02. Βρίσκεστε λοιπόν, στο κέντρο και αυτό σημαίνει αλλαγές. Αυτές βασικά αγγίζουν εσάς που είστε γεννημένοι, στην 11η μοίρα του ζωδίου. Σχέσεις και συνεργασίες, είναι στο επίκεντρο, και καλείστε να τελειώσετε, ή να διορθώσετε κάποια λάθη που ενδεχομένως ανακαλύψατε ότι σας ανακόπτουν την ομαλή πορεία. Ο Ουρανός και ο Άρης, είναι βοήθειά σας, στο να πάρετε τις αποφάσεις σας τώρα όμως. Είναι σαν να λέτε, ή τώρα ή ποτέ. Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη επίσης στον τομέα των σχέσεων, καταλαβαίνετε ότι αυτό το σύμπαν κάτι παλεύει να σας πει. Ανοίξτε λοιπόν τα αυτιά σας, το μυαλό και τα μάτια της ψυχής σας, και βάλτε την ζωή σας στην πορεία που ο καθένας από εσάς θέλει. Την δική σας πορεία, και κανενός άλλου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι είστε άσχημα Παρθένοι μου. Κάθε άλλο θα έλεγα. Συνεχίζετε την πορεία σας και την τακτοποίηση των οικονομικών σας, όπως άλλωστε απαιτείται σε όλους, μόνο που εσείς το κάνετε με μεγαλύτερη άνεση απ’ ότι οι άλλοι γύρω σας. Όντας πολύ καλοί στον προγραμματισμό, αυτή την εβδομάδα είναι ευνοϊκά αυτά τα θέματα. Εργασία σε τάξη, οικονομικά σε τάξη, υγεία σε έλεγχο. Ένα τσέκ θα ήταν καλά να γίνει, χωρίς να είναι απαραίτητο.  Για όσους από εσάς ψάχνετε εργασία, θα είναι καλό να στείλετε βιογραφικά, ή να κυκλοφορίσετε λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο. Η ευκαιρία βρίσκεται εκεί έξω. Από το τέλος της εβδομάδας, είναι σίγουρο ότι θα δείτε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Στο σπίτι, κάποιες αλλαγές, αλλά ίσως και θέματα που θα σας απασχολήσουν, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε καταλάβει και νιώσει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο Ζυγοί μου, και αυτό αφορά τον τομέα της επικοινωνίας σας. Οι έξοδοι και οι επαφές σας, δεν έχουν καμία σχέση με το προηγούμενο γκρίζο διάστημα που σας ήθελε κατηφείς και κλεισμένους στον εαυτόν σας. Τώρα μπορεί να τρέχετε ασταμάτητα, μου φέρνει λίγο κάτι από Δίδυμο, αλλά όχι σε τέτοια υπερβολή. Εσείς έχετε όρια. Οι μικρές διαδρομές, τα κοντινά ταξίδια, και γενικώς οι συχνές επαφές με φίλους, ακόμα και με το συγγενικό σας περιβάλλον, είναι γεγονός. Το χαρακτηριστικό είναι ότι, θα υπάρξει όφελος από αυτές, είτε ερωτικής φύσεως, είτε επαγγελματικής, αφού Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη,Άρης και Δίας βρίσκονται μαζί σας, και φωνάζουν, κινηθείτε. Κινηθείτε για να έχετε τα αποτελέσματα που ζητάτε, ο καθένας στον τομέα που θέλει. Προσοχή μόνο μην υπερβάλλετε στις εκτιμήσεις σας. Σαν Ζυγοί που είστε, ζυγίστε πρώτα και πάρτε τον χρόνο σας πριν πράξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα γεγονότα θα διαδραματιστούν στον τομέα του σπιτιού και της καριέρας Σκορπιοί μου. Την εβδομάδα αυτή, σας βοηθάει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό να φτιάξετε ή να αλλάξετε κάτι μέσα στο σπίτι σας, ακόμη και να αποφασίσετε μια συγκατοίκιση με το έτερον ήμισυ. Η καριέρα σας, πάει πολύ καλά και βλέπετε τα αποτελέσματα στο πορτοφόλι σας πια. Δεν μένετε φυσικά ανεπηρέαστοι από τις εκλείψεις, οι οποίες είναι βοηθητικές, παρά τις δυσκολίες  που μπορεί να παρουσιαστούν. Η έκβαση θα είναι θετική αν και ίσως να περάσετε έναν μικρό εκνευρισμό, λόγω ευχάριστων αναστατώσεων ίσως. Πάντως όσο πάτε και ανεβαίνετε και στον ηθικό και στον επαγγελματικό τομέα. Προχωρείστε και έχετε πίστη στις δυνάμεις τις δικές σας αλλά και του σύμπαντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύναμη σας πλημμυρίζει Τοξότες, και η όρεξή σας να κάνετε πράγματα, μεγάλη. Ο φίλος Άρης στο ζώδιό σας, οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα –Υδροχόο και  ένας μεγαλοπρεπείς  Ουρανός στον Κριό, και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό,  σας πάνε σπρώχνοντας για ξαφνικές επιτυχίες. Αποφάσεις  για την δική σας πορεία και εύρεση ή αλλαγή εργασίας, είναι από τις πρωταρχικές ανάγκες που θα θελήσετε να διευθετήσετε.  Ο Ουρανός στον Κριό, αφορά τον τομέα του έρωτα, πράγμα που σημαίνει ότι θα περιμένετε και τίποτα κεραυνοβολιές. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοούν τις επαφές με φίλους, μικρά κοντινά ταξίδια , όπου ακόμη και εκεί μπορεί να βρείτε τον έρωτά σας. Γενικά είναι μια εβδομάδα που είναι πολύ βοηθητική για να κάνετε τα πλάνα σας, και να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Προσοχή μόνο που ανοίγεστε , για να μην βρεθείτε ξαφνικά εκτεθειμένοι και σίγουρα δεν το θέλετε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας Αιγόκεροί μου αλλά κινείται ακόμη στο πρώτο δεκαήμερο αυτό τον μήνα από την 5η έως και την 7η μοίρα του ζωδίου σας. Ευκαιρίες παρουσιάζονται μπροστά σας, αφού το μυαλό σας γυρίζει πού αλλού? Στην δουλειά. Τα οικονομικά σας ανεβαίνουν, από την διέλευση της Αφροδίτης και του Ηλίου από τον Υδροχόο, που είναι στον δεύτερό σας οίκο. Θα βγείτε έξω και θα χαρείτε αφού θα συναντηθείτε με άτομα που ίσως έχετε και καιρό να δείτε. Θα περάσετε καλά και τώρα θα ξοδέψετε και δεν θα το σκεφτείτε. Αυτό σημαίνει ότι η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, είτε γιατί έχετε κλείσει μια καλή συμφωνία, είτε γιατί πήρατε κάποιο μπόνους, είτε γιατί απλά, έτσι θέλετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Εκλείψεις αγαπητοί μου Υδροχόοι, σας επηρεάζουν άμεσα όπως και τους απέναντί σας, τους Λέοντες. Σχέσεις και συνεργασίες, έρωτες κεραυνοβόλοι, έρχονται και για εσάς, εφ όσον το επιτρέπει και ο προσωπικός σας χάρτης. Γεγονός είναι ότι είστε στην μέση των εκλείψεων, όπου αναμένονται και για εσάς αλλαγές, που όμως θα είναι ευχάριστες. Αυτή την εβδομάδα, ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη, βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, πράγμα που καταλαβαίνετε ότι είναι άκρως βοηθητικό για την εικόνα που παρουσιάζετε προς τα έξω, και για τις συναντήσεις που κάνετε με το αντίθετο φύλο. Το εξάγωνο που θα γίνει μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος είναι και κυβερνήτης σας, θα φέρει τι άλλο? Αναπάντεχα γεγονότα που θα αφορούν, μια ξαφνική σχέση ερωτικής φύσεως, ή ένα κλείσιμο συμφωνίας επαγγελματικής. Στην μία ή την άλλη, εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε και να εξετάσετε προσεκτικά τις παραμέτρους. Αυτό φυσικά, μόνο για την επαγγελματική εκδοχή. Το άλλο απλά ζήστε το.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι σαν να σας ακούω να λέτε, έ πολύ καλά ήταν για να είναι αληθινά. Όχι Ιχθύες μου. Είναι μια παύση που πρέπει να γίνει, για να κάνετε έναν μίνι απολογισμό για το πού πάτε, αν οι κινήσεις που κάνατε τελευταία ήταν σωστές, και αν αυτές που είναι να κάνετε, σας βγουν σε καλό. Οι εκλείψεις, σας επηρρεάζουν στον επαγγελματικό τομέα, όχι άσχημα απαραίτητα, αλλά μεταρρυθμιστικά ίσως. Καλό θα είναι αυτή την εβδομάδα και εκμεταλλευόμενοι την επιρροή της, να κοιτάξετε πίσω, και να δείτε ποιά ήταν τα λάθη που ίσως είχατε κάνει και δεν ευδοκίμησαν κάποιες από τις προηγούμενες προσπάθειές σας. Είτε σε συναισθηματικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε ακόμη και στον τομέα της υγείας σας. Μπορεί να χρειαστεί να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες. Κάντε το, γιατί έχετε δρόμο ανοιχτό και πρέπει να είστε καλά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠρoστατευμένο: Φεβρουάριος 2018 και Έρωτας
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη και Μερική Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου 2018
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here