Widgets Magazine

Οι πιο κάτω προβλέψεις έχουν καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα. Για μία πιο ολοκληρωμένη ερωτική πρόβλεψη, εξίσου σημαντικό είναι να διαβάζετε εκτός από το ζώδιο σας (Ήλιο), τον Ωροσκόπο, την Αφροδίτη και (οι γυναίκες) τη Σελήνη σας. Δώστε την ίδια βαρύτητα αν το δεκαήμερο σας αναφέρεται πιο κάτω! Εάν δεν γνωρίζετε σε πιο ζώδιο ανήκουν οι πιο πάνω πλανήτες και σε πιο δεκαήμερο στον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη, συμβουλευθείτε το πιό κάτω λινκ: https://www.oroskopos.gr/zwdia/astrologikos-xartis          1ο δεκαήμερο 0-9 μοίρες, 2ο δεκαήμερο 10-19 μοίρες, 3ο δεκαήμερο 20-29 μοίρες.

ΚΡΙΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ  

Ο Μάρτιος προβλέπεται ένας μήνας δύσκολος για τα ερωτικά για το 1ο δεκαήμερο του Κριού, ειδικά στα μέσα και τέλη του μήνα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους χειρισμούς σας. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον παρορμητισμό σας και να μην είστε οξύθυμοι. Αυτός ο μήνας, θα σας δοκιμάσει. Κάποιες σχέσεις μπορεί να φτάσουν και στο τέλος τους για τους δεσμευμένους από εσάς. Το σίγουρο είναι ότι καλείστε να αντιμετωπίσετε και να λύσετε θέματα… Οι αδέσμευτοι Κριοί του 1ου δεκαημέρου, θα βιώσουν κάποια απογοήτευση από κάποια γνωριμία, Οι σχέσεις για το 1ο δεκαήμερο θα δοκιμαστούν αυτό τον μήνα…

Το 2ο δεκαήμερο του Κριού, αυτό τον μήνα ευνοείτε επικοινωνιακά και θα έχει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή και ανανέωση της αισθηματικής του ζωής. Άν θέλετε να διεκδικήσετε κάποια σχέση από το παρελθόν ευνοήστε από τις 23 Μαρτίου μέχρι και το τέλος του μήνα, όπου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο και θα σας δώσει την ευκαιρία για επικοινωνία με το παρελθόν. Τέλος του μήνα όμως χρειάζεται προσοχή, αφού στις 31 Μαρτίου πραγματοποιείτε η Πανσέληνος (Blue Moon) στο ζώδιο του Ζυγού. Σας επηρεάζει άμεσα και φέρνει μαζί της σημαντικές εξελίξεις που θα καθορίσουν την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Επηρεάζει τέλη του 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου του Κριού. Προσοχή σε ξεσπάσματα και υπερβολικές συμπεριφορές.

Για το 3ο δεκαήμερο ο μήνας προβλέπεται ερωτικός με ευκαιρίες για ανανέωση της ερωτικής σας ζωής. Ξαφνικές συναντήσεις, επικοινωνίες και εύνοια σας χαρακτηρίζουν μέχρι και το τέλος του μήνα. Πρός το τέλος του μήνα όμως, είστε ευάλωτοι σε αυτοκαταστροφικές σχέσεις, μοιραία πάθη και λάθος επιλογές, που οδηγούν σε δυσάρεστες ανατροπές γι’αυτό και χρειάζεται προσοχή…

ΤΑΥΡΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 

Το 1ο δεκαήμερο του Ταύρου, θα περάσει ευχάριστα. Νέες γνωριμίες και σημαντική βελτίωση της προσωπικής σας ζωής.

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος  στο ζώδιο του Κριού. Έρωτες από το παρελθόν έρχονται ξανά στο προσκήνιο για τους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου. Σχέσεις που περιβάλλονται με ένα πέπλο ¨μυστικοπάθειας¨ από μέρος σας. Πιθανόν να θελήσετε να κρατήσετε την ερωτική αυτή επικοινωνία κρυφή για τους δικούς σας  λόγους, είτε επειδή υπάρχει κάτι το παράνομο, είτε επειδή αφορά κάποιες δικές σας κινήσεις και χειρισμούς, που σε αυτό το στάδιο προτιμάτε να κρατήσετε τον τρόπο δράσης σας, για τον εαυτό σας και μόνο. Πάντως σίγουρα οι επικοινωνίες και επαφές από το ερωτικό σας παρελθόν ή θέματα σε υπάρχουσα σχέση που ήρθαν ξανά στο προσκήνιο για επανεξέταση, δεν είναι κάτι που θα θελήσετε να βγάλετε προς τα έξω.

Ξαφνικές θετικές ανατροπές και εύνοια στα ερωτικά θα έχουν οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου από τις αρχές κιόλας του μήνα. Δεν θα λείψει το πάθος και η ένταση, στην ερωτική σας  ζωή. Οι δεσμευμένοι αναθερμένουν τις σχέσεις τους, ενώ οι ελέυθεροι έχουν έντονη σεξουαλικότητα, ερωτισμό και ευκαιρίες για νέες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ & ΕΡΩΤΑΣ Από 23 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού και θα δώσει λίγη νευρικότητα στις σχέσεις σας για το 1ο  δεκαήμερο.

Χρειάζεται προσοχή για τους Διδύμους μέσα του 2ου δεκαημέρου γύρω στις 23 Μαρτίου, μέχρι και το τέλος του μήνα. Θα υπάρξουν επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν, γεγονός που θα σας χαροποιήσει. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε ή να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις.

Το 3ο δεκαήμερο θα έχει ερωτισμό, και ξαφνική χαρά στην αισθηματική του ζωή, ειδικά από τις 10 του μήνα και μετά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις που θα προκληθούν στις αρχές του μήνα και υπεύθυνοι θα είστε εσείς…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ

Οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου, αυτό τον μήνα βιώνουν περιορισμό και ένταση στα ερωτικά τους. Προσοχή χρειάζεται από τις 10 Μαρτίου και μετά ειδικά. Θα αισθανθήτε κάποια πίεση μέσα από τις πολυ στενές διαποροσωπικές σας σχέσεις…

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος απο τις 23 Μαρτίου μέχρι και το τέλος του μήνα, επηρεάζοντας άμεσα το 2ο δεκαήμερο του Καρκίνου. Σε συνδιασμό με την Πανσέληνο (Blue Moon)  στο ζώδιο του Ζυγού την τελευταία μέρα του μήνα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αυτά που λέτε και πώς αντιδράτε. Θα έλθετε αντιμέτωποι με θέματα από το παρελθόν και χρειάζεται προσοχή στο πώς θα τα χειριστείτε. Αυτά μπορεί να είναι σχέσεις και πρόσωπα από το παρελθόν σας, ή κάποια θέματα στην υπάρχουσα σχέση σας, τα οπόια καλείστε να επανεξετάσετε και θα έλθουν ξανά στο προσκήνιο.

Το 3ο δεκαήμερο ανανεώνεται, με γνωριμίες, ερωτισμό και πάθος.

ΛΕΩΝ & ΕΡΩΤΑΣ 

Φοβερή τύχη στον έρωτα, γνωριμίες, επικοινωνίες και επαφές θα υπάρχουν έντονα για όλα τα δεκαήμερα του Λέωντα.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος από τις 23 Μαρτίου μέχρι και 15 Απριλίου. Θα επηρεάσει άμεσα το 2ο δεκαήμερο με επαφές από το παρελθόν και ευκαιρίες επανασύνδεσης, πιθανόν με άτομα από το εξωτερικό ή με άτομα άλλης κουλτούρας…

Το 3ο δεκαήμερο είναι το πλέον ευνοημένο με ξαφνικούς νέους έρωτες και ερωτικές επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 

Η Πανσέληνος στις αρχές Μαρτίου, σας βάζει στην διαδικασία εξιδανίκευσης καταστάσεων. Βάλτε και λίγη λογική γιατί κάποια πράγματα δεν τα βλέπετε όπως ακριβώς είναι και υπάρχει κίνδυνος να απογοητευθείτε μετά, οι Παρθένοι τέλη με αρχές του 1ου δεκαημέρου. Τύχη, διασκέδαση και πολλές ευκαιρίες για σχέσεις θα προσφέρει ο μηνας Μάρτιος για τους ελεύθερους Παρθένους του 1ου δεκαημέρου, ενώ οι δεσμευμένοι αναθερμένουν την σχέση τους.

Ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες, σας επισυλάσσει ο Μάρτιος για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Από 23 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Κριό και θα σας προβληματισει, με σχέσεις ή γνωριμίες από το παρελθόν που ήταν βασισμένες κυρίως όμως στο σεξουαλικό κομμάτι και τώρα κάνουν την επιστροφή τους. Μπερδεμένες καταστάσεις, εμμονές και απωθημένα θα είναι αυτά που θα σας παρασύρουν γύρω στις 23 του μήνα και μετά.

Πάθος, τύχη ανανέωση και εξομολογήσεις, όλα παίζουν για αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ όλο το 3ο δεκαήμερο της Παρθένου ευνοείτε με την Νέα Σελήνη στις 17 του μήνα και για τον επόμενο μήνα στα ερωτικά του ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 

Προσχή χρειάζεται για Ζυγούς του 1ου  δεκαημέρου ειδικά στο πρώτο μισό του μήνα. Αντιπαραθέσεις και ρήξεις είναι πιθανές και θα πρέπει να δείξετε υπομονή και διπλωματικότητα καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, γιατί οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν…

Από 23 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Κριό και θα προβληματισει το 2ο δεκαήμερο, με σχέσεις ή γνωριμίες από το παρελθόν που θα κάνουν σίγουρα την εμφάνιση τους ξανά στην ζωή σας.

Η Πανσέληνος (Blue Moon) στο ζώδιο σας την τελευταία μέρα του μήνα, σας κάνει παρορμητικούς ευαίσθητους, γκρινιάρηδες και έχετε πολλά να πείτε που σας προβληματίζουν και ενοχλούν, σε θέματα σχέσεων. Μην το παρακάνετε…. Προσοχή στα παράνομα για Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου. Επιλέξτε το καινούργιο αυτό τον μήνα αλλιώς θα πληγωθείτε σίγουρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ

Ευνοική περίοδος χαρακτηρίζεται για εσάς ο Μάρτιος. Εώς 7 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτή την περίοδο ευνοούντε σχέσεις, νέες γνωριμίες υπάρχει φλέρτ και ερωτισμός στην ζωή σας. Τύχη, επιθυμίες, ερωτική ανανέωση και πάθος.

Από τις 17 Μαρτίου και μετά, απολαμβάνετε την απόλυτη ανανέωση οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, αφού ευνοήστε με φλέρτ, ερωτισμό και πάθος.

Από τις 23 Μαρτίου και μετά, σχέσεις από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους για κάποιους απο εσάς του 2ου δεκαημέρου και αν μία επανασυνδεση είναι κάτι που σας ενδιαφέρει ευνοήστε ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΕΡΩΤΑΣ 

Εώς 7 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτή την περίοδο ευνοούνται σχέσεις με συμβίους και οι πολύ στενές ερωτικές σας σχέσεις, ειδικά για Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

Αποφύγετε συζητήσεις μέχρι 23 Μαρτίου, γιατι πιθανόν να απογοητευθείτε.  Από 23 Μαρτίου όμως, μέχρι και τις15 Απριλίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Κριό και θα προβληματισει το 1ο και 2ο δεκαήμερο, με ερωτικές σχέσεις ή γνωριμίες από το παρελθόν που θα βρεθούν και πάλι στο προσκήνιο.

Οι Τοξότες αρχές του 3ου δεκαημέρου θα έχουν ξαφνική τύχη στα ερωτικά. Προσοχή στον παρορμητισμο σας αυτό τον μήνα. Γενικά αποφύγετε επικοινωνία με το παρελθόν μέχρι και τις 23 του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 

Ο Κρόνος σας πιέζει να λύσετε θέματα σχέσεων που ήταν σε εκκρεμότητα εσάς του 1ου δεκαημέρου. Θα υπάρξουν ρήξεις και για κάποιους οι σχέσεις θα δοκιμαστούν. Προσοχή μην είστε ευέξαπτοι και προσπαθήστε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και θέματα που σας ενοχλούν μέσω της επικοινωνιακής οδού. Συγκρατήστε τον παρορμητισμό σας. Λάθη από το παρελθόν σας κτυπούν την πόρτα και καλέιστε να δώσετε λύσεις άμεσα και να τα αντιμετωπίσετε.

Από τις 23 Μαρτίου οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου ευνοούντε για επανασυνδέσεις με το ερωτικό τους παρελθόν. Προσοχή όμως χρειάζεται τις τελευταίες μέρες του μήνα, μιάς και το Blue Moon στο Ζυγό σας κάνει πολύ ευαίσθητους και παρορμητικούς σε θέματα σχέσεων.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι επικοινωνιακά οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου. Προσοχή χρειάζεται μόνο την τελευταία εβδομάδα του Μάρτη γιατί θα έχετε αυξημένο παρορμητσμό. Προσοχή σε λάθος πάθη και εμμονές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Ιδιαίτερα ευνοημένο το 1ο δεκαήμερο του Υδροχόου επικοινωνιακά. Νέες γνωριμιες, και ερωτισμός. Από 23 Μαρτίου και μετά ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος και σας ευνοεί για νέεςς γνωριμίες αλλά και για επανασυνδέσεις. Κάποιο μύνημα σας, θα έχει την ανταπόκριση που θέλετε, ή το ερωτικό σας παρελθόν θα σας κτυπήσει την πόρτα. Το σίγουρο είναι ότι ευνοήστε για επανασυνδέσεις αν αυτό επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΣ & ΕΡΩΤΑΣ 2018

Εώς τις 7 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας και αυτή την περίοδο ευνοούνται σχέσεις, νέες γνωριμίες, υπάρχει φλέρτ και ερωτσμός στην ζωή σας.

Το 2ο δεκαήμερο του Ιχθύ, ευνοείτε για το ξεκίνημα μία πολύ σημαντικής σχέσεης και γνωριμίας, ειδικά το γεννήμένο μέσα του 2ου δεκαημέρου! Το 3ο δεκαήμερο έχει ιδιαίτερη εύνοια αυτό τον μήνα.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here