Widgets Magazine

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη και μερική Ηλιακή Έκλειψη στην 15η μοίρα στο ζώδιο του Αιγόκερου.  

Ηλιακή έκλειψη έχουμε όταν η Σελήνη μπαίνει ανάμεσα στην Γη και τον Ήλιο εμποδίζοντας το φως του. Μπορεί να είναι ολική η μερική. Η συγκεκριμένη είναι μερική με αποτέλεσμα να σκιαστεί το 71%  του Ηλίου και η επιρροή της έχει ήδη ξεκινήσει.

Κάθε Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το κλείσιμο ενός κύκλου και την αρχή ενός καινούργιου. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αφήσουμε πίσω μας θέματα και καταστάσεις  που δεν μας ικανοποιούν και να βάλουμε σε εφαρμογή νέα σχεδία και να κάνουμε νέες ενάρξεις, που θα μπορέσουμε να τα προχωρήσουμε και να τα εξελίξουμε με την Πανσέληνο του μήνα στις 21 Ιανουαρίου η όποια θα είναι και Έκλειψη Σελήνης. Η επιρροή της διαρκεί για 4 εβδομάδες ενώ στις εκλείψεις για έξι μήνες περίπου.

Η έκλειψη αυτή ανήκει στον κύκλο Σάρος 122 και επαναλήφθηκε τα τελευταία  χρόνια, το 1928, 1946, 1964, 1982, 2000

Θυμάστε αν αυτές τις χρονιές συνέβη κάτι στην ζωή σας ;

Οι όψεις της Ν. Σελήνης και τι να περιμένουμε

Με αυτή την έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερου που είναι ένα ζώδιο συντηρητικό, σοβαρό, πρακτικό, φιλόδοξο που αγωνίζεται για την ηγεσία, στον κύκλο αυτό της Ν. Σελήνης η προτεραιότητα μας θα είναι τα επαγγελματικά ζητήματα.

Οι όψεις που δέχεται αυτή η έκλειψη είναι η σύνοδος με τον Κρόνο και ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Επίσης, η έκλειψη πραγματοποιείται πολύ κοντά στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, που είναι ένα μεσοδιάστημα, βίας και εξαναγκασμού, σκληρής εργασίας και κατάλυσης της εξουσίας. Μπορεί κάποιοι να χάσουν την δουλειά τους και να χωρίσουν. Όπως επίσης θα δούμε και συμμετοχή μεγάλων ομάδων σε κοινές δραστηριότητες.

Ο κυβερνήτης αυτής της έκλειψης είναι ο Κρόνος που θα χρωματίσει με τα χαρακτηριστικά του τα καινούργια ξεκινήματα και θα πρέπει να έχουμε  πειθαρχία, υπομονή και αποφασιστικότητα για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ο Κρόνος ας μην ξεχνάμε, δεν χαρίζει τίποτα και για να έχουμε θετικές εξελίξεις θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ίσως να χρειαστεί να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες και να κουραστούμε για να έχουμε την θέση που μας αξίζει.

Το εξάγωνο της Ν. Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα αυξήσει την ευαισθησία μας και θα έχουμε ανοχή και κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Θα ενισχύσει την συνεργασία και την ομαδικότητα και θα δώσει έμπνευση στους καλλιτέχνες. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να δώσουμε σημασία στην διαίσθηση και στα όνειρα μας αυτό το διάστημα.

Το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες θα παίξει ρόλο σε αυτόν τον κύκλο και είναι μια όψη που μας βοηθά να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και διευκολύνει τα σχέδια μας. Το θέμα είναι πόσο αποφασισμένοι είμαστε για να δουλέψουμε.

Τα επόμενο διάστημα δεν θα λείψουν και οι δύσκολες καταστάσεις, τα προβλήματα με το περιβάλλον και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ποιοι επηρεάζονται

Από αυτή την ηλιακή έκλειψη επηρεάζονται όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από την 14η έως την 16η μοίρα του παρορμητικού σταυρού, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Εσείς που έχετε γεννηθεί από:

4-6 Απριλίου, 7-9 Ιουλίου,  8-10 Οκτωβρίου,  5-7 Ιανουαρίου

Τώρα είναι η στιγμή να πάρετε μια μοιραία απόφαση για μια σχέση σας ή συνεργασία.  Επιβάλλεται να κάνετε τις αλλαγές εκείνες που σας κρατούν πίσω και δεν σας αφήνουν να εξελιχτείτε.

Για το πώς ακριβώς θα επηρεαστεί ο καθένας είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου. Παρακάτω βλέπουμε συνοπτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει αυτή η Έκλειψη Ηλίου το κάθε ζώδιο.

 

ΚΡΙΟΣ Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα έχετε σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ H Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες και νομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας, τους φανερούς εχθρούς και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

ΛΕΩΝ Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την εργασίας σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας και τους έρωτες σας.

ΖΥΓΟΣ Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, γείτονες, αδέρφια, τον κοινωνικό σας περίγυρο και τα κοντινά ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Βρίσκετε τρόπους ώστε να βγάλετε περισσότερα χρήματα όμως θα πρέπει να προσέξετε πως τα διαχειρίζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η Ν. Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεάσει  θέματα που σχετίζονται με το φυσικό σώμα σας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι περίοδος αλλαγών και θα πρέπει να τις αποδεχτείτε για να εξελιχθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Ν. Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ανασφάλειες, το υποσυνείδητό σας και την ανάγκη σας να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματα σας.

ΙΧΘΥΕΣ Η Ν. Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ομάδες ή οργανώσεις, νέες φιλίες και συνεργασίες.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Ιανουαρίου- 2019
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο 2019
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here