Widgets Magazine

 

Στις 13 Ιουλίου 2018, ώρα 5:47 π.μ. πραγματοποιείται Μερική Ηλιακή έκλειψη

στις 20ο 41΄στο ζώδιο του Καρκίνου. Η επιρροή της έχει ήδη ξεκινήσει και είναι έντονη.

Το πιο δύσκολο διάστημα της χρονιάς είναι αυτό του καλοκαιριού, με πολλούς πλανήτες ανάδρομους ταυτόχρονα και με τρεις εκλείψεις στη σειρά.

Έχουμε δύο εκλείψεις τον Ιούλιο,

13 Ιουλίου: έκλειψη Ηλίου-Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου,

27 Ιουλίου: έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου και

11 Αυγούστου: έκλειψη Ηλίου-Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα.

Ηλιακή έκλειψη έχουμε όταν η Σελήνη μπαίνει ανάμεσα στην Γη και τον  Ήλιο εμποδίζοντας το φως του. Μπορεί να είναι ολική η μερική. Η συγκεκριμένη είναι μερική με αποτέλεσμα να χαθεί μερικώς το φως του Ηλίου.

Η επιρροή μιας έκλειψης έχει διάρκεια για τόσο καιρό, όσο διαρκεί η έκλειψη σε           ώρα–λεπτά. Αν για παράδειγμα η έκλειψη έχει διάρκεια μία ώρα, τα αποτελέσματα της     θα διαρκέσουν για περίπου ένα χρόνο.

Όπως και να έχει, οι αλλαγές που θα φέρει μια έκλειψη θα γίνουν τον πρώτο καιρό, όμως τα αποτελέσματά της μπορεί να χρειαστεί και χρόνια μέχρι να τα συνειδητοποιήσουμε.

Ο κύκλος αυτής της έκλειψης ξεκίνησε στις  24-6-792 μ.Χ  και πλησιάζει στην  ολοκλήρωση του, που θα γίνει στις  23-7-2036, οπότε και η δυναμική της έκλειψης δεν είναι μεγάλη.

Η έκλειψη αυτή επαναλήφθηκε τα τελευταία  χρόνια, το 1928, το 1946, το 1964, το 1982 και το 2000.

Θυμάστε αν σας επηρέασε? Αν αυτά τις  χρονιές συνέβη κάτι στη ζωή σας?

Σε αυτή την έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου που κυβερνάται από την Σελήνη θα λειτουργήσει το ένστικτο προκειμένου να προστατευτούμε. Έχει να κάνει με αλλαγές σε θέματα που αφορούν το σπίτι – οικογένεια-πατρίδα και την ασφάλεια που νιώθουμε. Πάντα με κάθε Ν. Σελήνη είναι το ιδανικό διάστημα  να κάνουμε νέα ξεκινήματα, απλά όταν οι όψεις που σχηματίζονται στη Ν. Σελήνη είναι δυσμενείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Η δύσκολη όψη της αντίθεσης του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με την Ηλιακή έκλειψη, θα προσδώσει σε αυτή τη Ν. Σελήνη Πλουτώνια χαρακτηριστικά.

Το διάστημα αυτό θα έχουμε πολλά προβλήματα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, με βίαια ξεσπάσματα, συναισθηματική ένταση, ζήλια, θυμό, χειραγώγηση.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο των άλλων παρά μόνο του εαυτού μας.

Η στενή σύνοδος του Πλούτωνα, με μία μόνο μοίρα μακριά από την έκλειψη, θα βγάλει στην επιφάνεια ότι έχουμε κρύψει στο βάθος της ψυχής μας, τους φόβους μας, τις επιθυμίες μας, ώστε να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Μας ζητά να αναγεννηθούμε και να μεταμορφώσουμε τις σχέσεις μας και αν αυτό δεν είναι δυνατόν να βάλουμε ένα τέλος. Θα έχουμε πολλά τελειώματα σε σχέσεις όμως θα δημιουργηθούν άλλες καινούργιες, που θα αξίζουν πραγματικά, με ανθρώπους που θα είναι κοντά μας και θα μας στηρίζουν.

Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται με Αφροδίτη – Κρόνο – Ουρανό, θα ισορροπήσει κάπως την κατάσταση και θα δώσει αρκετές δυνατότητες , ώστε να βρούμε τρόπους για να κάνουμε τις αλλαγές που χρειαζόμαστε.

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι χώρες που θα επηρεαστούν από αυτή την έκλειψη είναι η Βραζιλία, η Μέση Ανατολή και τα ανατολικά της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας.

Τα επόμενο διάστημα θα είναι με δύσκολες καταστάσεις, μαζικές καταστροφές, και προβλήματα με το περιβάλλον.

Από αυτή την ηλιακή έκλειψη επηρεάζονται  όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ωροσκόπο και μεσουράνημα από την 18η έως την 22η μοίρα του παρορμητικού σταυρού, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Από αντισκιά επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες στην 8η ,9η και 10η μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη.

 Κριός: Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας. Αφήνετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας είναι χρήσιμα και ξεκινάτε μια καινούρια ζωή.

Ταύρος: Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, γείτονες, αδέρφια, τον κοινωνικό σας περίγυρο και τα κοντινά ταξίδια.

Δίδυμος: Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Βρίσκετε τρόπους ώστε να βγάλετε περισσότερα χρήματα όμως θα πρέπει να προσέξετε πως τα διαχειρίζεστε.

Καρκίνος: Η Ν. Σελήνη πραγματοποιείτε στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεάσει  θέματα που σχετίζονται με το φυσικό σώμα σας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι περίοδος αλλαγών και μεταμόρφωσης προς το καλύτερο. Τώρα θα πρέπει  να αποδεχτείτε τις αλλαγές και να βγάλετε από την ζωή σας άτομα που σας φθείρουν και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε.

Λέων: Η Ν. Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ανασφάλειες, το υποσυνείδητό σας και την ανάγκη σας να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματα σας.

Παρθένος: Η Ν. Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ομάδες ή οργανώσεις, νέες φιλίες και συνεργασίες.

Ζυγός: Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα έχετε σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας.

Σκορπιός: H Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες και νομικές υποθέσεις.

Τοξότης: Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους.

Αιγόκερως: Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας, τους φανερούς εχθρούς, τις νομικές υποθέσεις και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

Υδροχόος : Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την εργασίας σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Ιχθύες: Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας και τους έρωτες σας. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να έχετε μια αναπάντεχη ερωτική γνωριμία.

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης 9-15/7 : Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΈκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο 27 Ιουλίου: Προβλέψεις για τα Ζώδια.
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here