Widgets Magazine

Παρθένοι, ήρθε η ώρα να αποζημιωθείτε για όλα όσα έχετε περάσει, ήρθε η ώρα την ανταμοιβής για τη δουλειά που κάνατε τόσο καιρό! Άμεση βελτίωση των οικονομικών σας, συνάντηση ή γάμος με την αδερφή ψυχή σας προ των πυλών!

Η Παρθένος αποτελεί ίσως το πιο ευέλικτο και ευπροσάρμοστο ζώδιο, από τα ζώδια της γης, κυρίως εξαιτίας της μεταβλητότητας του. Είσαστε τελειομανείς, λεπτολόγοι και ταγμένοι στην υπηρεσία και τη φροντίδα των άλλων, πολλές φορές εις βάρος της δικής σας ζωής.

Το 2017 καθώς και τα υπόλοιπα έτη που θα ακολουθήσουν σας υπόσχονται επιβράβευση, κυρίως οικονομική, στα επαγγελματικά αλλά και συνάντηση με το άλλο σας μισό, γάμο ή και ένα μωρό!

Με τον Δία, πλανήτη της αφθονίας και της επέκτασης, στον δεύτερο σας οίκο, οίκο των οικονομικών σας απολαβών και των αποκτημάτων σας, οι παρθένοι του δευτέρου και του τρίτου δεκαήμερου θα απολαμβάνουν σημαντική βελτίωση στα οικονομικά τους. Μαζί λοιπόν με την αύξηση των οικονομικών σας απολαβών είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν και τα έξοδα σας σε ταξίδια, καλοπέραση και άλλα έξοδα, γι’ αυτό θέλει προσοχή! Επίσης μερικές φορές μέσα στην καλοπέραση μας δεν προσέχουμε τη διατροφή μας και μπορεί να μας δώσει και μερικά έξτρα κιλάκια!

Από της 10 Οκτωβρίου ο Δίας περνάει στο ζώδιο του σκορπιού και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας! Εδώ θα ευνοηθούν από τις ευεργετικές του ιδιότητες για αρχή κυρίως οι παρθένοι του 1ου δεκαήμερου! Με το Δία στον οίκο της επικοινωνίας και της σκέψης αρχίζετε να βλέπετε τη ζωή με άλλο μάτι! Θα παρατηρήσετε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας σας, και καθώς θα γίνεστε ποιο επικοινωνιακοί, θα αρχίσει να διευρύνεται και ο  κοινωνικός σας κύκλος! Σίγουρα θα σας κάνει εντύπωση η αισιοδοξία με την οποία θα αντιμετωπίζεται τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής, καθώς και η καθημερινή χαρά [που θα βιώνεται χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ναι, είναι μια περίοδος στη ζωή σας, που θα ξυπνάτε με προσμονή για την μέρα που θα ακολουθήσει και θα ξέρετε ότι όλα θα πάνε καλά! Επίσης ετοιμαστείτε για ψώνια! Ήρθε η ώρα να αλλάξετε εκείνο το αυτοκίνητο επιτέλους, που όλο το σκέφτεστε αλλά δεν το κάνετε! Καθώς και το κινητό σας ή τον υπολογιστή σας. Τσεκάρετε μόνο μην έχει ανάδρομο Ερμή εκείνες της ημέρες!!!

Στη συνεχεία, καθώς περνάει ο καιρός, θα ευνοηθούν και τα υπόλοιπα δεκαήμερα αντιστοίχως, λίγο υπομονή θέλει.

Ενδέχεται να κάνετε πολλά μικρά ταξιδάκια, που θα σας ανανεώσουν, καθώς και να πραγματοποιηθεί σημαντική βελτίωση των σχέσεων σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, όπως τα αδέρφια σας ή ακόμα και οι γείτονες! Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη προσοχή όμως στα θέματα επικοινωνίας, γιατί από εκεί που σας έχουν όλοι για μαζεμένους και συγκροτημένους, μπορεί η υπεραισιοδοξία των ημερών να σας κάνει υπερβολικά ομιλητικούς και φλύαρους, πράγμα κόντρα στην πραγματική σας φύση.

Με τον Κρόνο στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας εσείς του 3ου δεκαήμερου μπορεί να αισθανθείτε, ότι αυξάνονται οι ευθύνες μέσα στο σπίτι. Μπορεί να επωμιστείτε την οικονομική ή ηθική υποστήριξη ενός ή και τον δυο γονιών σας. Επίσης μπορεί ένα άτομο μεγάλης ηλικίας να μετακομίσει σπίτι σας ή να χρειάζεται τη συνεχή φροντίδα σας. Ακόμα, το αίσθημα του να αποκτήσετε δικό σας σπίτι ή να ξεκαθαρίσετε οποιαδήποτε προβλήματα έχετε με το υπάρχον σπίτι σας είναι έντονο! Στα επαγγελματικά σας χρειάζεται αυτή την περίοδο περισσότερο από ποτέ μεθοδικότητα, προσοχή και σοβαρότητα. Είστε από τη φύση σας ένα από τα πιο εργατικά ζώδια, και τώρα που έχει πέσει ο προβολέας πάνω σας, δεν είναι καιρός να δείξετε εκείνο τον άλλο σας εαυτό! Ο Κρόνος απαιτεί εργατικότητα και συνέπεια και θα ανταμειφτείτε γι’ αυτό! Επίσης πολλοί από εσάς, με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση του ωροσκοπίου σας, τα τελευταία δυο χρόνια νοιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα πια να σοβαρευτείτε, να «νοικοκυρευτείτε», πολλοί μπορεί να σκέπτεστε, ότι έχει έρθει η ώρα να εγκατασταθείτε κάπου μόνιμα πλέον …ίσως και να παντρευτείτε και να κάνετε το δικό σας σπιτικό.

Στις 21 Δεκεμβρίου ο Κρόνος μπαίνει στον 5ο σας οίκο. Αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει αρχικά εκείνους του 1ου δεκαήμερου και σταδιακά και όλους τους υπόλοιπους. Σοβαρές σχέσεις λοιπόν για όλους τους ελευθέρους παρθένους εκεί έξω. Ήρθε η ώρα να καταλάβετε, ότι για να έχει κάποιος μια υγιή και λειτουργική σχέση, δεν αρκεί μόνο να μας ελκύει εξωτερικά. Ιδιαίτερα για εσάς, ένα τόσο εγκεφαλικό ζώδιο, η σεξουαλική διέγερση περνάει από τον εγκέφαλο, μια σχέση θέλει χρόνο, αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Είναι σημαντικό να είναι βασισμένη στον αλληλοσεβασμό και την αλληλοκατανόηση. Δεν πρέπει να προσφέρει μόνο ο ένας, αλλά και οι δύο.

Παρθένοι, το επόμενο διάστημα έχετε την ευκαιρία με τον Κρόνο στον 5ο σας οίκο και τον Ποσειδώνα να κινείτε ακόμα στον 7ο οίκο σας, να παντρευτείτε από πραγματικό έρωτα, να παντρευτείτε την αδερφή ψυχή σας. Ανοίξτε τα μάτια σας λοιπόν και την κάρδια σας, αν είναι αληθινό και πραγματικό θα κρατήσει για πάντα, με δουλειά και αφοσίωση, αγάπη και αποδοχή του άλλου. Σταματήστε να εστιάζετε λοιπόν στις λεπτομέρειες (τι σας λέω τώρα) και εστιάστε στα αισθήματα που σας προκαλεί.

Για τους γονείς παρθένους, αυτή η περίοδος μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, και να αισθανθούν ότι δεν μπορούν να αντλήσουν χαρά από τα παιδιά τους, αλλά μόνο προβλήματα και ευθύνες. Δείτε το σαν μια περίοδο προσαρμογής, κατανοήστε τις ιδιαιτερότητες των παιδιών σας, και με προσπάθεια και συνέπεια σύντομα θα δείτε ότι είναι πιο εύκολα τα πράγματα, από όσο φαντάζουν στην αρχή.

Καλό θα είναι για τα επόμενα περίπου δυόμιση χρόνια, που ο Κρόνος θα μείνει σε αυτό τον οίκο σας, να είσαστε πολύ προσεχτικοί όταν παίζετε τυχερά παιχνίδια.

Με τον πλανήτη των αλλαγών και των ανατροπών ουρανό στον 9ο οίκο σας, να επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξαφνικά θα αισθανθείτε την ανάγκη να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε καινούριες χώρες. Επίσης είναι η κατάλληλη περίοδος να ξανά ξεκινήσετε σπουδές ή να ασχοληθείτε με σεμινάρια, καθώς και με χόμπι, όπως η αστρολογία ή αστρονομία για παράδειγμα.

Αργότερα τον Μάιο ο πλανήτης ουρανός θα περάσει, μετά από παρά πολλά χρόνια, στο ζώδιο του ταύρου και στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό για τους παρθένους, αρχικά του πρώτου δεκαήμερου, θα σημάνει την αρχή μεγάλων αλλαγών στην κοινωνική τους εικόνα. Θα μπορούσε να μας δώσει αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, μετακόμιση σε εξωτερικό, θα μπορούσε να δώσει γάμο με ξένο-ξένη, καθώς και ένα αμετανόητο εργένη να τον δούμε να μετατρέπετε σε υποδειγματικό μπαμπά ή ένα άτομο, που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για την κοινωνική του εικόνα ή την εργασία του, ξαφνικά να προβάλλει τον εαυτό του, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα του και τις πεποιθήσεις του. Όπως και να έχει όμως, σε όποιο δεκαήμερο και αν είσαστε, ο ουρανός στον ταύρο αργά ή γρήγορα θα σας ευνοήσει, αφού είναι σε φιλικό ζώδιο με το ζώδιο σας και θα σας ευεργετήσει πλουσιοπάροχα, αρκεί να είσαστε έτοιμοι να δεχθείτε την αλλαγή στη ζωή σας.

Με τον Ποσειδώνα τον πλανήτη της φαντασίας και των ψευδαισθήσεων στον 7ο οίκο σας, εσείς του 2ου δεκαήμερου κυρίως, μπορεί να νοιώθετε ένα σύννεφο να καλύπτει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε ότι ο σύζυγος, ο συνεργάτης ή ο σύντροφος σας, σας εξαπατούν. Οπότε θέλει αρκετή σύνεση και να προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα κυρίως ως εξωτερικός παρατηρητής. Επίσης μπορεί να νοιώθετε ότι θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας καλλιτεχνικά. Είναι μια ωραία περίοδος για εσάς και το σύντροφο σας, να ασχοληθείτε μαζί με πνευματικές εργασίες, όπως γιόγκα και διαλογισμός. Ο Ποσειδώνας εδώ όμως, μπορεί να σας δώσει και ένα μεγάλο και ρομαντικό έρωτα, που θα σας ταξιδέψει και θα οδηγήσει σε ένα γάμο, από έρωτα και ανιδιοτελή αγάπη. Σπάνιο αλλά όχι αδύνατο!

Όπως και να έχει όμως, πρέπει σίγουρα να είσαστε πολύ προσεκτικοί, σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις γενικά γύρω σας. Αυτή η περίοδος θέλει προσοχή και διαύγεια, για να μην εξαπατήσετε άθελά σας κάποιον και να μη σας εξαπατήσει.

Με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της αναγέννησης στον 5ο οίκο σας, τον οίκο του έρωτα και της δημιουργίας, εσείς κυρίως τέλος δεύτερου δεκαήμερου και αρχές του 3ου ετοιμαστείτε για ένα βαθύ, άκρως ερωτικό και αναζωογονητικό έρωτα. Έναν έρωτα που θα σας αλλάξει ριζικά τη μέχρι τώρα θεωρία σας για τον έρωτα και θα σας κάνει να εκπληρώσετε στο έπακρο τις ερωτικές σας επιθυμίες. Από την άλλη μπορεί να αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να εκφραστείτε μέσω της δημιουργίας και της τέχνης, καθώς και μέσα από τα παιδιά σας.

Όσοι ασχολείστε με τυχερά παιχνίδια θέλει σύνεση και προσοχή.

Από τις 9 Μάιου οι δεσμοί της σελήνης έχουν περάσει από τον άξονα ιχθύ –παρθένου στον άξονα λέοντα- υδροχόου. Αυτό για εσάς σημαίνει ουσιαστικά ότι ενώ ως τώρα είχατε δώσει βάρος στη ζωή σας, στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες και στον εαυτό σας, τώρα το κέντρο βάρους της ζωής σας μετατοπίζεται. Από εδώ και πέρα λοιπόν θα παρατηρήσετε, ότι ασχολείστε κυρίως με θέματα που πραγματεύονται την καθημερινότητα σας, τις συνήθειες διατροφής και την εργασία σας. Επίσης μπορεί να αισθανθείτε κατά διαστήματα, ότι θέλετε να μείνετε μόνοι, να απομονωθείτε από τους γύρω σας και να πάρετε το χρόνο σας. Είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι πνευματικό, όπως γιόγκα και διαλογισμό.

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του λιονταριού στις 21 Αυγούστου εντείνει τα παραπάνω συναισθήματα. Καμία φορά μέσα από την απομόνωση ερχόμαστε σε επαφή με τον βαθύτερο μας εαυτό και αυτό συμβάλει στην εξέλιξη μας. Για να πάει κανείς μπροστά πρέπει να κοντοσταθεί και να κοιτάξει το σήμερα. Στιγμές απομόνωσης χρειαζόμαστε όλοι, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε στιγμές διαύγειας στη ζωή μας, που στη συνέχεια θα γίνουν εφαλτήρια για αναστοχασμό και αναδιοργάνωση της ζωής μας. Αυτή η διεργασία είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο μονοπάτι της εξέλιξης.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι πιο σημαντικές αστρολογικές όψεις για την εβδομάδα 18-24 Αυγούστου 2017
Επόμενο άρθροΗ απαιτητική Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20/09 & η επιρροή της στα ζώδια
Μαρία Σόγια
Η Μαρία Σόγια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και ζει. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Bradford, του Ηνωμένου Βασίλειου, BSc in Beauty Τherapy with Μanagement και διατηρεί το δικό της Εργαστήριο Αισθητικής. Ταξιδεύει στο εξωτερικό για σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις που αφορούν τη εργασία της. Από το 2011 ξεκίνησε την ενασχόληση της με την αστρολογία, αρχικά παρακολούθησε κάποια μαθήματα στην Κρήτη και στη συνέχεια, καθώς την μάγευε η αστρολογία, αποφάσισε να εντρυφήσει σε αυτή. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα με το Χρήστο Άρχο, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια όταν της δοθεί ευκαιρία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τελευταία παρακολουθεί μαθήματα συμβουλευτικής και life coaching στο πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πιστεύει ότι η αστρολογία σε συνδυασμό με την ψυχολογία βοηθούν το άτομο να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του, και να ξεπεράσει ότι του συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο και εποικοδομητικό τρόπο. Αποκτώντας αυτογνωσία, κάποιος διαχειρίζεται καλύτερα τη ζωή του, τις διαπροσωπικές του σχέσεις και τις επιλογές του. Μεγάλη της αγάπη εκτός από την αστρολογία είναι η ζωγραφική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here