Widgets Magazine

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2018 ώρα 3:11 μμ στο ζώδιο των Ιχθύων στην 26’53’’ και θα επηρεάσει  κυρίως τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού του τρίτου δεκαημέρου.

Για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στα ζώδια που αναφέραμε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνουν νέα σχέδια και νέα ξεκινήματα.Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή όπου εμείς θέλουμε, είναι οι επόμενες δύο εβδομάδες μέχρι τις 31 Μαρτίου την επόμενη Πανσέληνο.

Προσοχή μόνο γιατί με τόσους πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να παρασυρθούμε από τα συναισθήματα μας και να εξαπατηθούμε.

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα έχουμε τη συμμετοχή του Άρη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη και του Χείρωνα σε σύνοδο επίσης με τον Ήλιο και τη Σελήνη.

Το τετράγωνο του Άρη θα φέρει προβλήματα και εντάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις γι’ αυτό ας είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να μην αντιδρούμε απερίσκεπτα. Η σύνοδος με το Χείρωνα σημαίνει τη βαθιά πληγή μας και για το επόμενο διάστημα θα πρέπει όσοι επηρεάζονται να έρθουν αντιμέτωποι με πρόσωπα και καταστάσεις που τους πληγώνουν και τους στεναχωρούν ώστε να μπορέσουν να βρουν τη λύση και να απαλλαγούν από ό,τι τους ενοχλεί.

 

Κριός

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και στον δωδέκατο οίκο σας θα αισθανθείτε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με το υποσυνείδητό σας και να βγάλετε στην επιφάνεια τα συναισθήματα σας. Θα είναι ένα διάστημα που θα κλειστείτε στον εαυτό σας και θα θέλετε να βρίσκεστε με τα πολύ δικά σας άτομα, κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

Ταύρος

Με τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, το επόμενο διάστημα ίσως ενταχθείτε σε μία ομάδα, κάνετε νέους φίλους και δουλέψετε από κοινού για ένα όραμα. Θα αποκτήσετε καινούρια ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν και θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Με τη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας να σας ευνοεί, κυνηγάτε τα όνειρα σας και η επαγγελματική σας επιτυχία είναι δεδομένη. Είστε αισιόδοξοι και ξεπερνάτε με ευκολία τα όποια εμπόδια συναντάτε.

Καρκίνοι

Η Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας σάς ευνοεί ιδιαίτερα γιατί γίνεται στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων. Το επόμενο διάστημα θα καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια σας και να έχετε την επιτυχία που επιθυμείτε. Διευρύνονται οι ορίζοντες σας και ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή σας. Ίσως το επόμενο διάστημα κάνετε ένα ταξίδι ή έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας σχετίζεται με χρήματα που αφορούν άλλους, δάνεια, χρέη και την ερωτική σας ζωή. Έτσι το επόμενο διάστημα είναι ευνοϊκό να βρείτε λύσεις για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Αν είστε χωρίς σχέση το επόμενο διάστημα ένας νέος έρωτας θα μπει στη ζωή σας που θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλετε.

Παρθένος

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας αυτό που θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα θα είναι οι σχέσεις, φιλικές, επαγγελματικές και ερωτικές. Το τελευταίο διάστημα ίσως να είχατε πολλά προβλήματα και τώρα με το νέο φεγγάρι θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να δείτε ποιες σχέσεις αξίζει να μείνουν στη ζωή σας και ποιες θα αφήσετε πίσω σας.

Ζυγός

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας θα σας απασχολήσουν θέματα καθημερινότητας και υγείας. Το επόμενο διάστημα ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην εργασία σας ή να κάνετε κάποιες αλλαγές. Για όσους είναι άνεργοι, αν το επιδιώξουν, σίγουρα θα βρουν κάτι που θα τους ικανοποιήσει. Επίσης είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άθλησης.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας είναι πολύ ευνοϊκή για το ζώδιο σας. Βγαίνετε, διασκεδάζετε και απολαμβάνετε τη ζωή και τον έρωτα. Για όσους έχουν σχέση ίσως τώρα να θελήσουν να την επισημοποιήσουν, όσοι είναι χωρίς ταίρι σίγουρα αυτό το διάστημα θα έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Χαρές και ευτυχισμένες στιγμές θα έχετε με τα παιδιά σας όσοι είστε γονείς.

Τοξότης

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας το επόμενο διάστημα θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας. Αν θέλετε να κάνετε μία ανακαίνιση ή μετακόμιση τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Η σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα θα γίνει πιο συναισθηματική και θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας.

Αιγόκερως

Με τη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας ίσως να σκέφτεστε να ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες. Γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και αυτό σας βοηθά να επεκταθείτε στα επαγγελματικά σας και να κάνετε νέες συμφωνίες.

Υδροχόος

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα εισοδήματα σας και την επέκταση της περιουσίας σας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να είστε σε ετοιμότητα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας θα σας κάνει πολύ ευαίσθητους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας και να προβάλλετε τον εαυτό σας προς τα έξω με περισσότερη σιγουριά. Επίσης θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, θα κάνετε νέες σχέσεις και συνεργασίες και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛίγα λόγια για την εβδομάδα   12/03 – 18/03/2018
Επόμενο άρθροΛίγα λόγια για την εβδομάδα 19/03 – 25/03/2018
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here