Widgets Magazine

Στις 16 Απριλίου 2018 και ώρα 04:57 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην 26η μοίρα στο παρορμητικό  ζώδιο του Κριού. Θα επηρεάσει όλους μας αλλά κυρίως τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού,  Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η μεσουράνημα κοντά στην 26η μοίρα αυτών των ζωδίων. 

Τώρα είναι η χρονική περίοδος όπου καλούμαστε να κάνουμε νέα ξεκινήματα , είτε στην ερωτική μας ζωή είτε στα επαγγελματικά μας με πολύ καλές προοπτικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η Ν. Σελήνη σχηματίζει κάποιες ευνοϊκές  αλλά και κάποιες σκληρές όψεις, που απεικονίζουν ότι τα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν θα εμπεριέχουν το στοιχείο του αναπάντεχου και του ξαφνικού, λόγω του Ουρανού σε σύνοδο με την Ν. Σελήνη, γι αυτό καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί, να μη βιαζόμαστε για να μην κάνουμε λάθος κινήσεις.

 Με την συμμετοχή και άλλων πλανητικών όψεων όπως, την δύσκολη όψη του Κρόνου σε τετράγωνο με τον Ερμή, που από ανάδρομος περνά σε στάση για να μπει στην ορθόδρομη πορεία του, μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες για τον τρόπο που χειριστήκαμε κάποιες καταστάσεις. Ίσως τώρα  να πρέπει αποφασίσουμε τι να κρατήσουμε και τι να αφήσουμε πίσω μας.

Με το εξάγωνο του Δία -Πλούτωνα βλέπουμε ότι οι αλλαγές που θα γίνουν θα έχουν θετικές  εξελίξεις και επιτυχία.

Με την αντίθεση Αφροδίτης – Δία καλό είναι να προσέξουμε τις σπατάλες και τις επιπολαιότητες.

Τέλος ,το τρίγωνο Αφροδίτης –Άρη και Αφροδίτης –Πλούτωνα σηματοδοτεί ότι θα υπάρξουν σημαντικές γνωριμίες ,επιτυχία σε θέματα σχέσεων ,οικονομικών  και επαγγελματικών.

 

Κριός: Η Ν. Σελήνη πραγματοποιείτε στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεάσει  θέματα που σχετίζονται με το φυσικό σώμα σας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα φέρει ξαφνικές αλλαγές  τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείτε ώστε να κάνετε ένα βήμα μπροστά.

Ταύρος: Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας  και θέματα που σχετίζονται με ανασφάλειες , το υποσυνείδητό σας και την ανάγκη σας να προετοιμάσετε τα επόμενα   βηματά σας.

Δίδυμος: Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ομάδες ή οργανώσεις νέες φιλίες και συνεργασίες.

Καρκίνος: Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα έχετε σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας.

Λέων: H Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες και νομικές υποθέσεις.

Παρθένος: Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους.

Ζυγός: Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Ξεκινάτε μια νέα σχέση η μια νέα επιχείρηση μαζί με συνεργάτες.

Σκορπιός: Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την εργασίας σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Τοξότης: Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας και τους έρωτές σας. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να έχετε μια αναπάντεχη ερωτική γνωριμία.

Αιγόκερος: Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας. Αφήνετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας είναι χρήσιμα και ξεκινάτε μια καινούρια ζωή.

Υδροχόος: Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, γείτονες, αδέρφια, τον κοινωνικό σας περίγυρο και τα κοντινά ταξίδια.

Ιχθύες: Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας . Βρίσκετε τρόπους ώστε να βγάλετε περισσότερα χρήματα και αυξάνεται τα έσοδα σας. Επίσης ευνοείστε και για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 31 Μαρτίου 2018 και προβλέψεις για τα ζώδια.
Επόμενο άρθροΠανσέληνος στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου 2018 και προβλέψεις για τα ζώδια.
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here