Widgets Magazine

Στις 15 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:05 μ.μ. πραγματοποιείται Μερική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στο επαναστατικό και αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου, στην 27η μοίρα. Από αυτή την έκλειψη θα επηρεαστούν περισσότερο τα σταθερά ζώδια, οι  Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Η επιρροή της έκλειψης πάντα ξεκινά πριν τον σχηματισμό της και μας επηρεάζει για έξι μήνες περίπου μετά. Κάθε Νέα Σελήνη μας καλεί να κλείσουμε κύκλους , να αφήσουμε πίσω μας άτομα και καταστάσεις και να κάνουμε νέα σχέδια και καινούργια ξεκινήματα στη ζωή μας . Οι αλλαγές που θα κάνουμε με αυτή την έκλειψη  θα χρωματιστούν από τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου. Προσωπική ελευθερία, αλλαγές σχέσεων, ζητήματα ομαδικά, πρωτοποριακές ιδέες στην τεχνολογία είναι μερικά από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν. Ο Ουρανός και ο Ερμής σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη εστιάζουν στον τρόπο που επικοινωνούμε, την εκπαίδευση και τις νέες επαφές και σχέσεις. Είναι μια καλή Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη για να μπορέσουμε να χτίσουμε και να βάλουμε σε τάξη πολλά θέματα που μας απασχολούν.

Κριός

Εσάς τους Κριούς η έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων σας. Ίσως αναγκαστείτε να διακόψετε κάποια φιλία σας ή να αποχωρίσετε από μια ομάδα.

Ταύρος

Η έκλειψη Ηλίου εσάς τους Ταύρους που δεν σας αρέσουν οι αλλαγές θα σας δυσκολέψει λίγο. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές και ό,τι δε σας καλύπτει να το αφήσετε πίσω σας για να μπορέσετε να εξελιχθείτε.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι με αυτή τη νέα Σελήνη θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με γνώμονα την επιμόρφωση. Ένα ταξίδι και νέες επαφές με ανθρώπους από διαφορετική χώρα θα σας κάνουν να αλλάξετε τις αντιλήψεις που έχετε.

Καρκίνος

Η έκλειψη Ηλίου εσάς  τους Καρκίνους θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών και τα συναισθηματικά σας θέματα. Θα βρείτε λύση σε ότι σας  έχει ταλαιπωρήσει και θα απαλλαγείτε από αυτά. Εάν έχετε μια σχέση που δεν σας καλύπτει ίσως αποφασίσετε να την τερματίσετε.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες με αυτή την έκλειψη Ηλίου θα έχετε εξελίξεις σε όλες σας τις σχέσεις, επαγγελματικές, προσωπικές, συγγενικές. Ό,τι δεν σας καλύπτει θα το διακόψετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε νέες που να αξίζουν και να έχουν προοπτικές εξέλιξης.

Παρθένος

Εσάς τους Παρθένους αυτή η έκλειψη Ηλίου θα σας επηρεάσει στον τομέα της εργασίας  και της υγεία σας. Το άγχος για τα εργασιακά σας ζητήματα μπορεί να σας προκαλέσει ψυχοσωματικά προβλήματα γι αυτό να φροντίζετε να ξεκουράζεστε όσο περισσότερο μπορείτε.

Ζυγός

Η έκλειψη Ηλίου εσάς τους Ζυγούς θα σας επηρεάσει στις αισθηματικές σας σχέσεις. Νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας που θα έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλετε. Αν διατηρείτε κάποια σχέση  καλείστε να σκεφτείτε εάν αυτή η σχέση σας καλύπτει ή μένετε από ανασφάλεια, οπότε και θα αποφασίσετε πως πρέπει να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Σκορπιός

Εσάς τους Σκορπιούς η Ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει θέματα οικογένειας και καριέρας. Σαν ζώδιο του σταθερού σταυρού που είστε δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, όμως όταν βλέπετε ότι τα πράγματα είναι στάσιμα, σας έχουν κουράσει και δεν προχωρούν, οι αλλαγές επιβάλλονται ακόμα και για εσάς.

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη εσάς τους Τοξότες θα σας επηρεάσει σε θέματα που σχετίζονται με το στενό συγγενικό περιβάλλον, τις μετακινήσεις σας και την ανταλλαγή γνώσεων. Θα θελήσετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και όσα άτομα από το περιβάλλον σας δεν σας ταιριάζουν  θα τα αφήσετε πίσω σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου εσάς τους Αιγόκερους θα σας κάνει να ασχοληθείτε με τις πραγματικές σας ανάγκες, υλικές και συναισθηματικές. Αυτό θα σας βάλει σε σκέψεις και μπορεί να σας δημιουργήσει ανασφάλεια για το πώς μπορείτε να τις ικανοποιήσετε.

Υδροχόος

Η έκλειψη και Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, σας καλεί να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σε συλλογικές δραστηριότητες αλλά και στον εαυτό σας. Αλλάζετε την εμφάνιση σας και προβάλετε τον εαυτό σας προς τα έξω με περισσότερη σιγουριά και εκκεντρικότητα. Η επαναστατική διάθεση και η αίσθηση ανωτερότητας που θα έχετε απέναντι στους άλλους ,μπορεί να σας προκαλέσουν  προβλήματα και να διαταραχθούν οι σχέσεις σας.

Ιχθύες

Εσάς τους Ιχθύες η έκλειψη και Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον 12ο οίκο σας έχει να κάνει με τον εσωτερικό σας κόσμο. Είναι η ώρα να αφήσετε πίσω σας φοβίες και ανασφάλειες , να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛίγα λόγια για την εβδομάδα  05/02 – 11/02/2018
Επόμενο άρθροΑστρολογικές  προβλέψεις  για  τον  μήνα  Μάρτιο  2018
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here