Widgets Magazine

Ένας πολύ θετικός κύκλος ανοίγει με την Νέα Σελήνη του μήνα, που πραγματοποιείται την Κυριακή 9 /9 /2018 στο ζώδιο της Παρθένου στην 17η μοίρα.

Στην αστρολογία έχουμε κάποιες κρίσιμες μοίρες και μια από αυτές είναι και η 17η της Παρθένου. Οι κρίσιμες μοίρες δείχνουν αυτοσυγκράτηση, προβληματισμό και δεν είναι ούτε θετικές ούτε αρνητικές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η Ν. Σελήνη σηματοδοτεί σημαντικές νέες εκκινήσεις. Με υπομονή και σωστούς χειρισμούς θα υπερπηδήσουμε τα εμπόδια που τυχόν παρουσιαστούν γιατί οι θετικές όψεις υπερτερούν των αρνητικών και έτσι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να μεταμορφώσουμε την ζωή μας.

Η επιρροή της θα κρατήσει έως την Πανσέληνο του μήνα στις 25 Σεπτεμβρίου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και να ξεκινήσουμε κάτι που σκεφτόμασταν η σχεδιάζαμε καιρό σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα και να τα δούμε να εξελίσσονται. Κυβερνήτης της Ν. Σελήνης ο Ερμής, βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο της Παρθένου δίνοντας μια επιπλέον βοήθεια στην πραγματοποίηση των σχεδίων μας. Το ζώδιο της Παρθένου χαρακτηρίζετε από την υπηρεσία, την  προσφορά, την λεπτομέρεια και την οργάνωση, στοιχεία πολύ χρήσιμα αυτή τη χρονική στιγμή.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρεις σημαντικές όψεις με πλανήτες:

Ν. Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα

Ν. Σελήνη εξάγωνο με Δία και

Ν. Σελήνη τρίγωνο με Πλούτωνα

Η Ν. Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα είναι η μόνη δύσκολη όψη που θέλει προσοχή γιατί προκαλεί ουτοπικές καταστάσεις, εξαπατήσεις και σύγχυση. Υπονόμευση των σχεδίων μας και απογοήτευση από άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και την ευαισθησία μας. Ψέματα, σκάνδαλα, κουτσομπολιά όλα στο μενού των ημερών γι αυτό καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επίσης να προσέχουμε στις αγορές που κάνουμε γιατί μπορεί να μας κοροϊδέψουν η να πάρουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε.

Ν. Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία είναι μια θετική όψη και χαρίζει τύχη ευκαιρίες και μας κάνει αισιόδοξους ώστε να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Δίνει ηθική και υλική βοήθεια και μας κάνει γενναιόδωρους. Επίσης συναντήσεις με ανθρώπους σε θέσεις- κλειδιά για την προώθηση νομικών η επαγγελματικών θεμάτων.

Ν. Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα μας παρέχει την δυνατότητα για ανάπτυξη και σταθερότητα. Δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις. Να αποκαλυφθούν μυστικά και ψέματα και να αποφύγουμε την σύγχυση.

Μια άλλη σημαντική όψη που πραγματοποιείται στις 12 του μηνός είναι το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα. Η ευνοϊκή αυτή όψη φέρνει εύνοια, τύχη, επαγγελματική άνοδο και θα συμβάλει στον κύκλο αυτό της Νέας Σελήνης. Ευνοεί συμφωνίες, συνεργασίες και βοηθά στην επέκταση των σχεδίων μας.

 Αυτή η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει θετικά αρκετά ζώδια, άλλα αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι τα μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες τον Ωροσκόπο ή το Μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια.

 

Κριός . Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με εργασία, καθημερινότητα και υγεία. Αυτό το διάστημα ίσως αφιερώσετε πολύ χρόνο στην εργασία σας η αν είστε χωρίς δουλειά τώρα μπορεί να βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί. Προσέχετε την υγεία σας και φροντίστε την φυσική σας κατάσταση.

Ταύρος.   Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας και τους έρωτες σας. Αν δεν βρίσκεστε σε σχέση πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να έχετε μια νέα ερωτική γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Δίδυμοι. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένεια σας. Επιλύεται  τυχόν προβλήματα υπάρχουν με την οικογένεια και κάνετε μια νέα αρχή σε προσωπικά θέματα. Πιθανόν να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση η επαγγελματική συνεργασία.

Καρκίνος. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, αδέρφια, τον κοινωνικό σας  περίγυρο και τα κοντινά ταξίδια. Είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για νέες συνεργασίες και το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα συμβάλλει να εντυπωσιάζετε τους συνομιλητές σας. Δεν αποκλείεται στις μετακινήσεις σας να έχετε και μια νέα ερωτική γνωριμία. Επίσης νέα ξεκινήματα σε θέματα σπουδών και επιμόρφωσης.

Λέων. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Βρίσκετε τρόπους ώστε να βγάλετε περισσότερα χρήματα και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Να είστε σε ετοιμότητα για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Επίσης το διάστημα είναι ευνοϊκό και για νέες επαγγελματικές συμφωνίες .

Παρθένος. Η Ν. Σελήνη που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο και στον πρώτο οίκο σας, θα επηρεάσει θέματα που σχετίζονται με το φυσικό σώμα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας και θα προβάλλετε τον εαυτό σας προς τα έξω με περισσότερη σιγουριά.  Είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να βάλετε σε εφαρμογή ότι σχεδιάζατε από καιρό και δεν τολμούσατε. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια αυτού του φεγγαριού, πιστέψτε στον εαυτό σας και κάντε αυτό το νέο ξεκίνημα, είτε αφορά  προσωπικό η επαγγελματικό θέμα.

Ζυγός. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον δωδέκατο              οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το υποσυνείδητό σας και την ανάγκη σας να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματα σας. Βρίσκεται λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν και αφήνετε πίσω σας άγχος και ανασφάλεια.  Ίσως να σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική  σχέση η συνεργασία την οποία θα θέλετε να κρατήσετε κρυφή.

Σκορπιός. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον ενδέκατο               οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ομάδες, οργανώσεις και συνεργασίες. Ίσως ενταχθείτε σε μία ομάδα, κάνετε νέους φίλους και δουλεύετε από κοινού για ένα όραμα. Θα αποκτήσετε καινούρια ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν και θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας.

Τοξότης.  Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική σας εικόνα και την επαγγελματική σας καταξίωση. Είστε αισιόδοξοι, κυνηγάτε τα όνειρα σας  και έχετε δίπλα σας ανθρώπους σας στηρίζουν.

Αιγόκερος. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες και νομικές υποθέσεις. Το επόμενο διάστημα θα καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια σας και να έχετε την επιτυχία που επιθυμείτε. Διευρύνονται οι ορίζοντες σας  και ίσως να κάνετε ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό.

ΥδροχόοςΗ Ν. Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους. Βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, διώχνετε τα αρνητικά συναισθήματα και αναγεννάται η ψυχή σας. Αν είστε χωρίς σχέση το επόμενο διάστημα ένας νέος έρωτας θα μπει στη ζωή σας που θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλετε.

Ιχθύες. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, φιλικές, επαγγελματικές, ερωτικές και τους συνεργάτες σας. Ευνοϊκό διάστημα για νέες επαφές και συνεργασίες αλλά και ερωτικές γνωριμίες. Αν έχετε μια σοβαρή σχέση ίσως τώρα να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε επισημοποίηση.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο αστρολογικό δελτίο προβλέψεων για το διάστημα 10-23/9/2018
Επόμενο άρθροΠροβλέψεις της εβδομάδας από 10 Σεπτεμβρίου ως 16 Σεπτεμβρίου 2018
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here