Widgets Magazine

 

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, ώρα  4:56 π.μ. πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στην  15ο 48΄ στο ζώδιο του Ζυγού. Κάθε Σελήνη σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου και η επιρροή της θα διαρκέσει μέχρι την πανσέληνο του μήνα στις 24 Οκτωβρίου.  

Το ζώδιο του Ζυγού αντιπροσωπεύει τις στενές μας σχέσεις και συνεργασίες και χαρακτηρίζετε για την διπλωματία του, την δικαιοσύνη, την αρμονία και την αναποφασιστικότητα που έχει. Με αυτήν τη Ν. Σελήνη θα εστιάσουμε στις σχέσεις μας και θα χρειαστεί να κάνουμε υποχωρήσεις, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να επιστρατεύσουμε την διπλωματία μας για να μην διαταραχτούν.

Οι δυσαρμονικές όψεις που θα σχηματίσει η Ν. Σελήνη με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα θα φέρει ισχυρές πιέσεις, ψευδαισθήσεις και εγωιστικές συμπεριφορές σε κάποια προσωπική μας σχέση ή συνεργασία.  Σε κάθε περίπτωση δεν παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις γιατί δεν θα βλέπουμε καθαρά τα πράγματα. Δεν βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία την κάθε περίπτωση και οτιδήποτε θέλουμε να ξεκινήσουμε θα πρέπει να το μελετήσουμε προσεχτικά.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μεταμόρφωση, αναθεώρηση και ξεκαθάρισμα σε όλες μας τις σχέσεις, είτε αυτή είναι αισθηματική, φιλική, επαγγελματική και αν βλέπουμε ότι κάποια δεν μας καλύπτει να την αφήσουμε πίσω μας και να πάμε παρακάτω. Όλα αυτά προϋποθέτουν να έχουμε κάνει πρώτα την αυτοκριτική μας να δούμε τα λάθη μας, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να ξέρουμε τι ζητάμε από τους άλλους. Υπάρχει ένας κανόνας ο οποίος είναι από τους πιο βασικούς: η ανταλλαγή στην σχέση, ή αλλιώς «δούναι και λαβείν». Μόνο έτσι θα επιτύχουμε να έχουμε αρμονικές και υγιείς σχέσεις.

Αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή τη νέα Σελήνη είναι τα παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου: οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι  και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Παρακάτω βλέπουμε συνοπτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει αυτή η Νέα Σελήνη το κάθε ζώδιο.

 

Κριός . Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο Ζυγού θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και τις συνεργασίες σας.

Ταύρος.   Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την εργασίας σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Δίδυμοι. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας και τους έρωτές σας.

Καρκίνος. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας.

Λέων. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, γείτονες, αδέρφια, τον κοινωνικό σας περίγυρο και τα κοντινά ταξίδια.

Παρθένος. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας .

Ζυγός. Η Ν. Σελήνη που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο και στον πρώτο οίκο σας, θα επηρεάσει  θέματα που σχετίζονται με το σώμα σας, την εμφάνιση σας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί, ανανεώνεστε και ξεκινάτε καινούργια πράγματα στην ζωή σας. Ένας νέος κύκλος ανοίγει σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

Σκορπιός. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας  και θέματα που σχετίζονται με ανασφάλειες, το υποσυνείδητό σας και την ανάγκη σας να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματα σας.

 Τοξότης.  Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ομάδες ή οργανώσεις, νέες φιλίες και συνεργασίες.

Αιγόκερος. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα έχετε σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας.

ΥδροχόοςΗ Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες και νομικές υποθέσεις.

Ιχθύες. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του ζυγού θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 1/10 έως 7/10/18
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 8 έως 14 Οκτωβρίου 2018
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here