Widgets Magazine

 

Την Τέταρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ. διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στην 15η μοίρα στο ζώδιο του Σκορπιού.

Κάθε Ν. Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό η επαγγελματικό επίπεδο. Το καλύτερο διάστημα για καινούργια ξεκινήματα είναι μέχρι την Πανσέληνο του μήνα στις 23 Νοεμβρίου.

Η Σελήνη στον Σκορπιό δεν είναι σε καλή θέση για αυτό λέμε ότι είναι σε πτώση, γιατί δεν μπορεί να εκφράσει τα χαρακτηριστικά της. Η Σελήνη εδώ αγαπά βαθιά με πάθος αλλά σπάνια εκδηλώνεται συναισθηματικά. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις προσωπικές σχέσεις, να είναι η κυρίαρχη του παιχνιδιού γιατί φοβάται και σπάνια ζητά συγγνώμη.

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο σταθερό, έχει πολύ ισχυρή θέληση, του αρέσει να κυριαρχεί, είναι επίμονος και αποφασιστικός. Αγαπά με πάθος και ένταση, δεν ανοίγετε εύκολα στους άλλους, είναι πιστός, έχει έντονο σεξουαλισμό και σχετίζεται με την αναγέννηση, τον θάνατο και την μεταμόρφωση. Τα συναισθήματα είναι υπερβολικά έντονα και συχνά βασίζονται στην σκόπιμη επιθυμία. Μερικές φορές ο Σκορπιός είναι σε πόλεμο με τον ίδιο του τον εαυτό.

Αυτή η Ν. Σελήνη μας καλεί για βαθιές αλλαγές, πνευματική αναγέννηση και μεταμόρφωση.

Είναι μια καλή Ν. Σελήνη και μας ζητά να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας, να διώξουμε τον φόβο και τα αρνητικά συναισθήματα που μας κρατούν πίσω στη ζωή. Είναι η εποχή που μπορούμε να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας. Ο στόχος είναι να πιστέψουμε στην εσωτερική μας δύναμη και να κάνουμε τις αλλαγές εκείνες που θα μας φέρουν πιο κοντά στα όνειρα μας. Στον κύκλο αυτό θα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη για λάθη του παρελθόντος και να διορθώσουμε προβλήματα στις σχέσεις μας. Με αυτό το νέο φεγγάρι θα αποκαλυφθούν μυστικά και θα αποκατασταθεί η αλήθεια. Θα αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και αν έχουμε αδικήσει κάποιον τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσουμε συγχώρηση. Να δείξουμε τα συναισθήματα μας για να έρθουμε πιο κοντά στην αγάπη. Οι σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη θα γίνουν πιο δυνατές. Οι θετικές όψεις που σχηματίζουν ο Ήλιος και η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, θα μας κάνουν φιλεύσπλαχνους, δίνουν πίστη και αισιοδοξία ώστε να βάλουμε στόχους και να τους επιτύχουμε.

Αυτή η Ν. Σελήνη θα είναι πολύ ερωτική αφού την ημέρα που πραγματοποιείται, ο Άρης ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού σχηματίζει τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη. Ένας νέος κύκλος λοιπόν θα ανοίξει και στα αισθηματικά μας με επανασυνδέσεις και νέους έρωτες.

Από τη Νέα Σελήνη επηρεάζονται θετικά οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Για το πώς ακριβώς θα επηρεαστεί ο καθένας είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου. Παρακάτω βλέπουμε συνοπτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει αυτή η N.Σελήνη το κάθε ζώδιο.

 

Κριός . Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους. Βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, αποβάλλετε τα αρνητικά συναισθήματα και αναγεννάται η ψυχή σας.

Ταύρος.   Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, τις νομικές υποθέσεις και τους συνεργάτες σας. Είναι μια καλή εποχή για να κάνετε μακροχρόνιες νέες σχέσεις και γνωριμίες.

Δίδυμοι. Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Καρκίνος. Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας και τους έρωτες σας. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να έχετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

Λέων. Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας. Αφήνετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας είναι χρήσιμα και ξεκινάτε μια καινούρια ζωή.

Παρθένος. Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, γείτονες, αδέρφια, τον κοινωνικό σας περίγυρο και τα κοντινά ταξίδια. Είναι ένα ευχάριστο διάστημα που βγαίνετε, διασκεδάζετε και συναντάτε καινούργιους ανθρώπους.

Ζυγός. Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και την αυτοεκτίμησή σας. Βρίσκετε τρόπους ώστε να βγάλετε περισσότερα χρήματα για να αυξήσετε τα έσοδα σας.

 Σκορπιός. Η Ν. Σελήνη που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάσει  θέματα που σχετίζονται με το φυσικό σώμα σας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είστε μαγνητικοί, δυναμικοί και κάνετε καλή εντύπωση. Ένας νέος κύκλος ανοίγει στη ζωή σας με καλές προοπτικές, αφήνοντας πίσω σας φοβίες και ανασφάλειες.

Τοξότης.  Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ανασφάλειες, τους κρυφούς εχθρούς, το υποσυνείδητό σας και την ανάγκη σας να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματά σας.

Αιγόκερος. Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ομάδες ή οργανώσεις. Πραγματοποιείτε κάποια από τα όνειρα σας και  κάνετε νέα  σχεδία και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Υδροχόος.  Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Ενδιαφέρουσες προτάσεις και νέα ξεκινήματα θα έχετε σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας.

Ιχθύες. Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες και νομικές υποθέσεις. Κάνετε σχέδια και έχετε κέφι και αισιοδοξία.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της Εβδομάδας 5 – 11 Νοεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΤι Ζητάς από μία Σχέση; Ο Ωροσκόπος σου αποκαλύπτει
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here