Widgets Magazine

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 9:20 το πρωί, πραγματοποιείται η Ν. Σελήνη του μήνα στην 15η μοίρα του Τοξότη. 

Κάθε Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών και μας υπόσχεται ότι έρχονται καλύτερες ημέρες. Είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα να αφήσουμε πίσω μας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μας καλύπτουν και δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες μας και να  κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η κατάλληλη χρονική στιγμή για νέες ενάρξεις είναι οι δύο πρώτες εβδομάδες μέχρι την Πανσέληνο στις 22 Δεκεμβρίου.

Οι όψεις της Ν. Σελήνης και τι να περιμένουμε

Ο κυβερνήτης της Ν. Σελήνης ο Δίας ”ισχυρός” που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, θα βγάλει τα χαρακτηριστικά του. Θα φέρει την αισιοδοξία, την ελπίδα, την υπερβολή και θα γίνουμε πιο χαρούμενοι και έτοιμοι για νέες εμπειρίες.

Η Ν. Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί την αναζήτηση της γνώσης και μας καλεί να  βρούμε τρόπους να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας.

Όμως, αυτό το φεγγάρι θα το χρωματίσει η σύνοδος του Άρη-Ποσειδώνα που θα σχηματίσει τετράγωνο με τα φώτα (Ήλιο -Σελήνη) και θα δώσει σε αυτόν τον νέο κύκλο σύγχυση, σκάνδαλα, προδοσία και εξαπάτηση.

Το διάστημα αυτό κρύβει παγίδες και είναι δύσκολο για νέα ξεκινήματα, το τοπίο θα είναι θολό και δεν θα μας επιτρέπει να δούμε καθαρά τι γίνεται γύρω μας.

Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε σε μια νέα ερωτική σχέση ή να ξεκινήσουμε  κάποια συνεργασία, να εξιδανικεύσουμε τις καταστάσεις και στο τέλος να απογοητευτούμε, γιατί θα μας υποσχεθούν πράγματα που δεν θα πραγματοποιηθούν. Κάποια στιγμή η μάσκα θα πέσει και αυτό που θα δούμε θα είναι πολύ απογοητευτικό.

Ας είμαστε λίγο υποψιασμένοι για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τις λάθος καταστάσεις και ανθρώπους. Επίσης προσέχουμε την υγεία μας γιατί αυτό το διάστημα είμαστε πιο επιρρεπείς σε ασθένειες και ιώσεις. Ωστόσο με αυτή την φάση του φεγγαριού ευνοείται η τέχνη που είναι ένα καλό μέσο εκτόνωσης, η μουσική, η προσευχή, και ο διαλογισμός.

Ποιοι επηρεάζονται

Κυρίως θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια του 2ου δεκαημέρου, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες, οι οποίοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και καλά οργανωμένοι σε νέα ξεκινήματα γιατί το τοπίο είναι απατηλό.

Την εύνοια αυτού του φεγγαριού θα έχουν αν κινηθούν με σύνεση και μέτρο, οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Επίσης θα επηρεαστούν και αυτοί που έχουν προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο τους, στο δεκαήμερο και τα ζώδια αυτά.

 

 

Πάντα για να ξέρουμε πως ακριβώς θα επηρεαστεί ο καθένας κοιτάζουμε το προσωπικό ωροσκόπιο. Παρακάτω βλέπουμε συνοπτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει αυτή η N. Σελήνη το κάθε ζώδιο.

 

Κριός. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με σπουδές, νομικές υποθέσεις και την φιλοσοφία της ζωής. Επίσης έχει να κάνει με την ανώτερη γνώση και τα μακρινά ταξίδια.

Ταύρος. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους.

Δίδυμοι. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας  και με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Επίσης είναι και ο οίκος που δείχνει τους φανερούς εχθρούς σας.

Καρκίνος. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη  θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την εργασία σας, την καθημερινότητα σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Λέων. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας, τους έρωτές σας, την χαρά και την απόλαυση της ζωής. Επίσης είναι ο οίκος που σχετίζεται και με τα τυχερά παιχνίδια.

Παρθένος. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας. Δείχνει επίσης τον τρόπο με τον οποίον θα εξελιχθεί η οικογενειακή σας κατάσταση και τα γεγονότα που θα συμβούν στο σπίτι σας.

Ζυγός. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το κοντινό περιβάλλον, τους γείτονες, τα αδέρφια, τις μετακινήσεις και τα κοντινά ταξίδια.

Σκορπιός. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα υλικά αγαθά, τα χρήματα που βγάζετε από την εργασία σας και τον τρόπο που τα ξοδεύετε.  Επίσης ο δεύτερος οίκος σχετίζεται και με την αυτοπεποίθηση σας.

Τοξότης. Η Ν. Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεάσει  θέματα που σχετίζονται με το φυσικό σώμα σας, την εμφάνισή σας και το κομμάτι της προσωπικότητάς σας που προβάλλετε στους άλλους. Το επόμενο δεκαπενθήμερο να είστε πολύ προσεκτικοί σε αλλαγές ή νέα ξεκινήματα που σκοπεύετε να κάνετε και τα σχέδια σας θα πρέπει να είναι καλά μελετημένα, γιατί το τοπίο είναι θολό και μπορεί να απογοητευτείτε.

Αιγόκερως. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας  και θέματα που σχετίζονται με ανασφάλειες, το υποσυνείδητό σας και την ανάγκη σας να απομονωθείτε ώστε να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματα σας.

Υδροχόος.  Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με οργανώσεις, σωματεία ή τις ομάδες στις οποίες ανήκετε ή είστε μέλη.

Ιχθύες. Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το επάγγελμα σας, την καριέρα σας, τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας στην κοινωνία.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 3 έως 9 Δεκεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 10 έως 16 Δεκεμβρίου 2018
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here