Widgets Magazine

Την  Δευτέρα  4 /2 /2019, πραγματοποιείται η  Νέα Σελήνη του μήνα στις 11:00 μ.μ στην 15η μοίρα του Υδροχόου.

Με κάθε Ν. Σελήνη είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό η επαγγελματικό επίπεδο. Το καλύτερο διάστημα για καινούργια ξεκινήματα είναι οι δυο πρώτες εβδομάδες, μέχρι την Πανσέληνο του μήνα στις 19 Φεβρουαρίου.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης και τι να περιμένουμε

 Οι αλλαγές που θα κάνουμε με αυτή την Ν. Σελήνη θα χρωματιστούν από τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου. Προσωπική ελευθερία, αλλαγές σχέσεων, ξαφνικές ευκαιρίες, ζητήματα ομαδικά, πρωτοποριακές ιδέες στην τεχνολογία είναι μερικά από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν.

Ο  Ήλιος και η Σελήνη σε σύνοδο με τον  Ερμή στον Υδροχόο κάνουν εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη εστιάζοντας στον τρόπο που επικοινωνούμε.

Το διάστημα θα είναι πολύ ευνοϊκό με καλές ειδήσεις και θα φέρει ευκαιρίες για υλική και πνευματική ανάπτυξη, νέες επαφές και σχέσεις. Η θετική συμμετοχή του  Δία θα δώσει σε αυτόν τον κύκλο ελπίδα, αισιοδοξία και τις ευκαιρίες που χρειαζόμαστε και επιθυμούμε για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε και να βάλουμε σε τάξη πολλά θέματα που μας απασχολούν.

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου που είναι ο Κρόνος σε ακριβές εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας προτρέπει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας αρκεί να έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Με υπομονή, σκληρή δουλεία και αυτοπειθαρχία θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα. Επίσης τώρα θα μπορούμε να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε  και άλλους ανθρώπους να υλοποιήσουν  τα όνειρα τους.

Ποιοι επηρεάζονται

Τα ζώδια που επηρεάζονται για νέες σημαντικές ενάρξεις είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι, Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου. Επίσης και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Για το πώς ακριβώς θα επηρεαστεί ο καθένας είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου. Παρακάτω βλέπουμε συνοπτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει αυτή η N. Σελήνη το κάθε ζώδιο.

Κριός. Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με οργανώσεις, σωματεία ή τις ομάδες στις οποίες ανήκετε ή είστε μέλη.

 

Ταύρος. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το επάγγελμα σας, την καριέρα σας, τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας στην κοινωνία.

 

Δίδυμοι. H Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με σπουδές, νομικές υποθέσεις και την φιλοσοφία της ζωής. Επίσης έχει να κάνει με την ανώτερη γνώση και τα μακρινά ταξίδια.

 

Καρκίνος. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους.

 

Λέων. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας  και με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Επίσης είναι και ο οίκος που δείχνει τους φανερούς εχθρούς σας.

 

Παρθένος. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την εργασίας σας, την καθημερινότητα σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.

 

Ζυγός. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας, τους έρωτες σας, την χαρά και την απόλαυση της ζωής.

 

Σκορπιός. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας. Δείχνει επίσης τον τρόπο με τον οποίον θα εξελιχθεί η οικογενειακή σας κατάσταση και τα γεγονότα που θα συμβούν στο σπίτι σας.

 

Τοξότης. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το κοντινό περιβάλλον, τους γείτονες, τα αδέρφια, τις μετακινήσεις και τα κοντινά ταξίδια.

 

Αιγόκερως. Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα  υλικά αγαθά, τα χρήματα που βγάζετε από την εργασία σας και τον τρόπο που τα ξοδεύετε.  Επίσης ο δεύτερος οίκος σχετίζετε και με την αυτοπεποίθηση σας.

 

Υδροχόος. Η Ν. Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεάσει θέματα που σχετίζονται με το φυσικό σώμα σας, την εμφάνισή σας και το κομμάτι της προσωπικότητάς σας που προβάλλετε στους άλλους. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα να κάνετε νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά σας και να βάλετε νέους στόχους για το μέλλον.

 

Ιχθύες. Η Ν. Σελήνη θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ανασφάλειες, το υποσυνείδητό σας και την ανάγκη σας να απομονωθείτε ώστε να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματα σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Φεβρουαρίου- 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 4 Φεβρουαρίου ως 10 Φεβρουαρίου.
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here