Widgets Magazine

 

Την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και ώρα 2:47 μ.μ. σχηματίζεται η Νέα  Σελήνη στην 24ο 36’ στο ζώδιο του Ταύρου.

Με αυτή τη Ν. Σελήνη θα επηρεαστούν κυρίως τα σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στα ζώδια που αναφέραμε.

Η Ν. Σελήνη θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαΐου που είναι η επόμενη Πανσέληνος.

Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κλείσουμε κύκλους και να ανοίξουμε άλλους καινούργιους με νέα σταθερά ξεκινήματα.

Ο Ταύρος εστιάζεται στην ύλη και έχει ανάγκη τόσο για υλική όσο και συναισθηματική ασφάλεια.

Η Ν. Σελήνη στον Ταύρο μας ζητά να επανεξετάσουμε και να αλλάξουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα χρήματά μας , να δώσουμε περισσότερη αξία στον εαυτό μας και στα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς.

Η Ν. Σελήνη σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα θα προσδώσει μεγάλη δυναμική στα γεγονότα με βαθιές και θετικές αλλαγές.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι μια δύσκολη όψη και χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί γιατί αυξάνεται ο κίνδυνος ατυχημάτων. Αυτό το διάστημα ίσως να συμβούν ξαφνικά γεγονότα ή εμείς να συμπεριφερόμαστε απερίσκεπτα.

 

Κριός   Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και την αυτοεκτίμησή σας. Βρίσκετε τρόπους ώστε να βγάλετε περισσότερα χρήματα και αυξάνετε τα έσοδα σας.

Ταύρος:  Η Ν. Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και στον πρώτο οίκο σας, θα επηρεάσει  θέματα που σχετίζονται με το φυσικό σώμα σας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είστε δυναμικοί, γοητευτικοί και κάνετε καλή εντύπωση. Ένας νέος κύκλος ανοίγει στη ζωή σας σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα με πολύ καλές προοπτικές.

Δίδυμος:  Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας  και θέματα που σχετίζονται με ανασφάλειες ,τους κρυφούς εχθρούς , το υποσυνείδητό σας και την ανάγκη σας να προετοιμάσετε τα επόμενα   βήματά σας.

Καρκίνος: Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ομάδες ή οργανώσεις. Πραγματοποιείται κάποια από τα όνειρά σας και  κάνετε νέα  σχεδία και ενδιαφέρουσες  γνωριμίες. Θα επανεξετάσετε  φίλους και ομάδες και θα απομακρυνθείτε από αυτούς που δεν ταιριάζουν με τα ιδανικά και τις άξιες σας.

Λέων: Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον δέκατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Αλλαγές , προτάσεις και νέα ξεκινήματα θα έχετε σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας.

Παρθένος: Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον ένατο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες και νομικές υποθέσεις. Κάνεις σχεδία και έχεις κέφι και αισιοδοξία.

Ζυγός: Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον όγδοο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με δάνεια, χρέη, κληρονομικά και γενικά χρήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους. Βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, αποβάλλετε τα αρνητικά συναισθήματα και αναγεννάται η ψυχή σας.

Σκορπιός: Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον έβδομο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, τις νομικές υποθέσεις και τους συνεργάτες σας . Είναι μια καλή εποχή για να κάνετε μακροχρόνιες νέες σχέσεις και γνωριμίες.

Τοξότης: Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον έκτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με την εργασίας σας, το περιβάλλον που εργάζεστε, την φροντίδα του σώματός σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Αιγόκερος: Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας ταλέντα, τα παιδιά σας και τους έρωτές σας. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να έχετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

Υδροχόος: Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον τέταρτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας ως ακίνητο και την οικογένειά σας. Αυτές τις μέρες μπορεί να κάνετε μια ανανεώση στο χώρο του σπιτιού σας ή να πραγματοποιήσετε μία μετακόμιση.

Ιχθύες: Η Ν. Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον τρίτο οίκο σας και θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, γείτονες, αδέρφια, τον κοινωνικό σας περίγυρο και τα κοντινά ταξίδια. Είναι ένα ευχάριστο διάστημα που βγαίνετε, διασκεδάζετε και συναντάτε καινούργιους ανθρώπους .

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου 2018 και προβλέψεις για τα ζώδια.
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2018
Τζένη Λατσώνα
Η Τζένη Λατσώνα έχει κάνει σπουδές πάνω στην πληροφορική. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε να παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων,όπου και ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για την αστρολογία και τη μεταφυσική, οπότε μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και σε βάθος. Από το 2007 κάνει έρευνα και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αστρολογίας και ψυχολογικής αστρολογίας από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μαθήτευσε κοντά στον διακεκριμένο αστροψυχολόγο Χρήστο Άρχο κλασσική και μοντέρνα αστρολογία και συνεχίζει να μελετά την ψυχολογική αστρολογία. Πιστεύει ότι η αστρολογία είναι ένα τέλειο σύστημα μελέτης με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί η κατανόηση της αρχαίας ρήσης, άνθρωπε «γνώθι σ’ αυτόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here