Widgets Magazine

Η νοητική κατάσταση-αντίληψη των ζωδίων

Το ζώδιο του Κριού
Εκφράζει το πολεμικό πνεύμα το οποίο καταστρέφει και επιτίθεται. Είναι η ενεργητική θέληση η οποία εκφράζεται μέσα από την εκτέλεση της πράξης. Ποτέ δεν υποκύπτει στον έλεγχο των άλλων, έχοντας μια δική του λογική για τα πράγματα.

Το ζώδιο του Ταύρου
Είναι η γονιμοποιός δύναμη, η οποία μέσω της σιωπηλής σκέψης εκφράζει το χαρούμενο και το ευχάριστο. Δηλαδή έχει μια ικανότητα στο να αφομοιώνει το καλό και το ευχάριστο . Αργός αλλά και σταθερός αναμένει τα αποτελέσματα των πράξεών του, διαθέτοντας υπομονή και επιμονή.

Το ζώδιο του Διδύμου
Ενώνει τη λογική με διαίσθηση.
Κατέχει περίσσια πνευματική δύναμη, οποία τον ωθεί να πέσει με τα μούτρα σε μεγαλύτερα εγχειρήματα. Μέσα από τη διανοητική δραστηριότητα την οποία διαθέτει
μπορούν να εκφράσουν αλλά και να εκφραστούν τα μεγαλύτερα ιδεώδη.

Το ζώδιο του Καρκίνου
Δείχνει την ισορροπία των πνευματικών και παράλληλα των υλικών δυνάμεων πάνω στη γη. Συχνά διαθέτει κάποιες εκλάμψεις διαίσθησης-έμπνευσης θα μπορούσαμε να πούμε καλύτερα. Θεωρείται ένας ακούραστος εργάτης στο πνευματικό επίπεδο. Διατηρεί τις δυνάμεις του και έτσι μπορεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να εκφραστεί μέσα από βαθύ στοχασμό.

Το ζώδιο του Λιονταριού
Έχει να κάνει με τις συμπάθεια της καρδιάς . Συμπάσχει με τους άλλους και οι ιδέες του πάντα υπερβαίνουν τα μέσα που διαθέτει για να πραγματοποιήσει το στόχο του.
Εκφράζει το έντονο πάθος αλλά κυρίως μέσα από ενθουσιασμό και σταθερότητα δύναμης.

Το ζώδιο της Παρθένου
Εκφράζει την πραγμάτωση της ελπίδας και της αυτάρκειας. Λόγω της αγνής φύσης του σε συνδυασμό με τη διανοητική κατάσταση του Ερμή οι άνθρωποι αυτοί, είναι κατάλληλοι για να εφαρμόσουν επιστημονικές και διαφόρου είδους γενικότερα, μελέτες.

Το ζώδιο του Ζυγού
Δηλώνει την εξωτερική αντίληψη η οποία προσπαθεί να ισορροπήσει χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τη διαίσθηση. Είναι κατά κάποιο τρόπο η λογική η οποία συνδυάζεται με την προνοητικότητα. Αντιλήψεις όπως η ισότητα, η συναδελφοσύνη κτλ είναι τα σημεία που τους βρίσκουν ένθερμους υποστηρικτές.

Το ζώδιο του Σκορπιού
Μια αντίληψη δυνατή αλλά μέσα από ένα φίλτρο λεπτής διαισθητικής ικανότητας, η οποία χρησιμοποιείται για να γεννήσει νέες ιδέες και καταστάσεις μέσα από οτιδήποτε φθαρτό ή χαμένο. Συνήθως ασχολούνται με μια νέα σύλληψη ιδέας ή γενικότερα μιας φάσης νεωτερισμού στα πράγματα.

Το ζώδιο του Τοξότη
Η πειθαρχία και η υπακοή, η οποία υπακούει τον Συμπαντικό νόμο, προσωποποιημένη με δύναμη βούλησης για τα πράγματα. Είναι δεινός συζητητής και κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι άμεσες αποφάσεις δείχνοντας πάντα ένα έλεος προς τους φτωχούς και τους αδυνάτους.

Το ζώδιο του Αιγόκερου
Ικανότητα εγρήγορσης του εγκεφάλου και ετοιμότητα στο να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που βρίσκονται γύρω τους μέσα από έναν δολοπλόκο χαρακτήρα, ο οποίος προσπαθεί να βρει λύσεις για επίτευξη σκοπών και στόχων. Ανακαλύπτει εύκολα στους άλλους τα αδύνατα σημεία τους, κάτι που μπορεί εύκολα να εκμεταλλευτεί.

Το ζώδιο του Υδροχόου
Εκφράζει και αντιπροσωπεύει την αλήθεια για την κοινή γνώση. Είναι παράδειγμα διάνοιας καθώς ξεφεύγουν από τον όχλο-μάζα και βάζουν ένα λιθάρι δικός τους στα πράγματα. Μέσα από εκλεπτυσμένες συναναστροφές βάζουν σε τάξη τις γνώσεις τους και τις επεκτείνουν.

Το ζώδιο των Ιχθύων.
Δηλώνουν την αδιαφορία προς τα πράγματα κυρίως τα κοινά που απασχολούν τους περισσότερους και για αυτό το λόγω διαφέρουν από τους άλλους. Δέχονται τις καταστάσεις και τα γεγονότα χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα αλλά αντίθετα φιλοσοφούν ως προς αυτές βγάζοντας δικά τους πορίσματα.

Mελίνα Κλεάνθη

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη αντίθεση με Πλούτωνα και τετράγωνο με το Δία! Νέες σχέσεις!
Επόμενο άρθροΠλανητικοί Σχηματισμοί εβδομάδας 21 έως 27 Αυγούστου 2017
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here