Widgets Magazine

 

Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας, τάσεις μέσα από δημιουργικότητα, ρομαντισμός, καλλιτεχνία.

 

Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας, πρακτικότητα και λύσεις στα προβλήματα.

 

Αφροδιτη εξάγωνο με Κρόνο, σταθεροποίηση καταστάσεων σε σχέσεις αλλά και σε θέματα χρημάτων.

 

Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας, λύσεις σε προβλήματα, νέες συμφωνίες.

 

Κριός

Η πίεση που νιώθετε από τους άλλους είναι έντονη και για αυτό είναι η στιγμή να βάλετε προτεραιότητες.

Χρησιμοποιώντας το μυαλό και των έλεγχο των καταστάσεων, θα καταλάβετε πώς κάτι δεν λειτουργεί όπως πιστεύατε ως τώρα και κυρίως μια νοοτροπία σας είναι το εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Ερωτικά είναι μια εβδομάδα όπου οι συγκρούσεις είναι αυτό που πρέπει να ξεπεράσετε καθώς ο εγωισμός δεν ωφελεί στη σχέση σας. Προσοχή στα επαγγελματικά σας, καθώς υπάρχουν παγίδες από το περιβάλλον ή και από απροσεξία. 19 και 20 του μήνα, μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα είναι στήριγμα στον τομέα της δουλειάς σας.

 

Ταύρος

Τα πράγματα λειτουργούν παρασκηνιακά για σας και νιώθετε πώς πολλά λόγια και πράξεις κινούνται πίσω από την πλάτη σας. Πολλές φορές είστε αντικείμενο ζήλιας, αλλά καμιά φορά αυτό σας δίνει τη δύναμη να συνεχίζετε να κάνετε βήματα.

Στις 16 του μήνα, η έκφραση των ιδεών σας μέσα από συλλόγους ή ομάδες ανθρώπων, θα είναι μια απελευθέρωση για σας αλλά νιώθετε ότι ευεργετείστε από τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι.  Στις  18 και 19 του μήνα, ο  έρωτας χτυπά την πόρτα με ένα τρόπο περίεργο και ίσως είναι από το εξωτερικό ή γενικά από μακριά. Τις ίδιες μέρες είναι καλή ευκαιρία για όσους αναζητούν εργασία, να κάνουν επαφή με ένα άτομο εξουσίας, γιατί είναι ευκαιρία να βρουν την απαραίτητη στήριξη.

 

 

Δίδυμοι

Η διάθεση σας είναι χρωματισμένη από εναλλαγές συναισθημάτων, οι οποίες όμως λειτουργούν κάποιες φορές ως ο σωτήρας των καταστάσεων ενώ άλλες σας κάνουν να νιώθετε αμφιβολίες και τύψεις ως προς τον τρόπο που αντιδράτε.

Στις 16 του μήνα, μπορείτε να μεταμορφώσετε μια κατάσταση στη δουλειά σας και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν πόσο αξίζετε σε θέμα δημιουργικότητας.  Μια γνωριμία όμως μέσα από το χώρο της δουλειάς σας, καταλαβαίνετε πώς έχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Στις 19 του μήνα, θα προσέξετε την υγεία σας και ίσως αποφασίσετε να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο διατροφής, όπως επίσης να αποφασίσετε να βάλετε στη ζωή σας την άθληση. Άτομο του περιβάλλοντος σας, θα είναι ο κύριος υποστηρικτής σε ένα νέο σχέδιο που έχει να κάνει με την εργασία και γενικά με την οργάνωση μιας κατάστασης μέσα στη δουλειά σας.

 

 

Καρκίνος

Μια περίοδος όπου τα επαγγελματικά σας αναθεωρούνται. Η εργασία σας περνάει από στάδιο δοκιμασίας και οι συνεργάτες ή θέματα με συναδέρφους θέλουν αλλαγές.  Αναζητάτε λύσεις γύρω και μέσα σας, αλλά αν δεν αλλάξετε μια κατάσταση θα αλλάξει με τη βία από μόνη της. Να θυμάστε πώς αν αναβάλλεται κάτι που είναι να γίνει εκείνη τη στιγμή, μπορεί να το μετανιώσετε.

Στις 16 του μήνα, βρίσκετε την ευκαιρία μέσα κυρίως μέσα από μυστικές σχέσεις ή επαφές βλέπετε πώς μια κατάσταση λειτουργεί υπέρ σας, αφού δείχνετε ένα δυναμικό που οι άλλοι δεν πίστευαν.

Στις 18 και 19 του μήνα, είναι ευκαιρία να χαλαρώσετε και διασκεδάσετε αλλά μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας με κάποιο πρόσωπο που δεν περιμένατε.

 

 

Λέων

Η ενέργεια σας είναι στο μέγιστο αυτές τις μέρες καθώς τα πράγματα τρέχουν με τρελούς ρυθμούς στη ζωή σας. Προσπαθείτε να οργανώσετε καταστάσεις γύρω σας και νιώθετε πώς ενώ από τη μία πρέπει να είστε επιφυλακτικοί κυρίως με συμφωνίες ή συνεργασίες, από την άλλη έχετε τη βεβαιότητα πώς δεν σας ξεγελούν αυτά που νιώθετε από τους γύρω σας. Επειδή γνωρίζετε όμως τις δυνάμεις σας καθώς και αυτά που θέλετε, κάντε τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα και μην αφήνετε τρίτους να επηρεάζουν τις αποφάσεις σας. Στις 16 του μήνα, χρησιμοποιείται όλη τη μαεστρία και το ταλέντο σας, ώστε να εντυπωσιάσετε στη δουλειά σας. Στις 18 και 19 του μήνα, θα καταλάβετε πώς τελικά τη λύση σε μια κατάσταση, τη βρίσκεται από ένα άτομο της οικογένειας σας.

 

 

Παρθένος

Κινείστε και λειτουργείτε με μυστικότητα, καθώς θέλετε να προωθήσετε πράγματα στη ζωή σας, που δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή να φανούν. Πολλές φορές κάνετε υπερπροσπάθεια και μπορεί να νιώθετε πώς η ενέργεια σας, σας προδίδει. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο να αρχίσετε να ξεπερνάτε μια φοβία ή μια ανασφάλεια που έχετε.

Το να προσέξετε πώς χειρίζεστε το χρόνο στη καθημερινότητά σας είναι το μάθημα της εβδομάδας, καθώς  εγκλωβίζεστε στους άλλους και δεν προλαβαίνετε να κάνετε τα δικά σας. Στις 16 του μήνα, ένα έκτακτο ταξίδι ή μια απρόβλεπτη έξοδος, μπορεί να σας βγάλει από αδιέξοδο και να γεμίσει τις μπαταρίες σας. Ωστόσο η ίδια μέρα, μπορεί να κρύβει για σας ερωτικές εκπλήξεις.  Στις 18 και 19 του μήνα,  ένα άτομο κοντινό σας, λειτουργεί ως η γέφυρα για να βγείτε από ένα αδιέξοδο.

 

 

Ζυγός

Κάποιες από τις σχέσεις σας, λειτουργούν με λάθος τρόπο. Ή δεν έχετε το όφελος που περιμένατε ή απλά είναι σαν βαρίδια στα πόδια σας, που σας πάνε πίσω στη ζωή σας. Από δω και πέρα ξεκαθαρίζετε πράγματα και βάζετε ένα τέλος σε ότι σας πονάει. Ενώ για καιρό νιώθατε το θύμα, τώρα περνάτε στην αντίποινα και διεκδικείτε αυτά που πιστεύετε πώς οι άλλοι σας έχουν στερήσει.

Στις 16 του μήνα, χειρίζεστε με διπλωματία μια κατάσταση και μπορεί να βγείτε κερδισμένοι είτε οικονομικά αλλά και να γλυτώσετε και χρόνο από κάτι που ήταν για σας βαρύ.

Στις 18 και 19 του μήνα, βλέπετε πλέον μια κατάσταση με άλλο μάτι και δίνετε χρόνο σε τακτοποιήσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή με την εργασία σας. Μια βοήθεια από ένα άτομο που δεν το περιμένατε, θα είναι για σας η σανίδα σωτηρίας.

 

Σκορπιός

Πιέσεις και μικρομπερδέματα, σας κάνουν να τρέχετε και να μη φτάνετε. Πολλά εξαρτώνται από τα χέρια σας και είστε αυτοί που πρέπει να διεκπεραιώσετε καταστάσεις, γιατί απλά μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε. Αν και η ένταση είναι μεγάλη, γοητεύετε στο πέρασμά σας και νιώθετε δύναμη και ενέργεια, καθώς μέσα από τον εμπεριστατωμένο λόγο σας,  πετυχαίνετε να εντυπωσιάζετε ή να κερδίζετε μικρές «μάχες».

Μια έκπληξη στις 16 του μήνα, από ένα δικό σας πρόσωπο, θα είναι η ευκαιρία να ξεχαστείτε από προβλήματα και υποχρεώσεις και να ανανεωθείτε.

Μια ευκαιρία να μπορέσετε να βρείτε μια άκρη στα οικονομικά σας, εμφανίζετε στις 19 του μήνα. Μπορείτε τώρα να καταφέρετε μέσα από μια πληροφορία, να εκμεταλλευτείτε τα αντίστοιχα άτομα που εξυπηρετούν το στόχο σας.

Τοξότης

Ο τρόπος που κινείστε και μπαίνετε στη δράση αυτό το διάστημα, έχει να κάνει με το πόσο όλα αυτά που σας τυχαίνουν, εξυπηρετούν ή όχι τους στόχους σας. Θα αναγκαστείτε να βρείτε τρόπους και μεθόδους που να αναπτύξετε μηχανισμούς, ώστε να βρείτε λύσεις ή και διέξοδο στα δικά σας προβλήματα. Είτε κάνετε καλλιτεχνικό επάγγελμα είτε όχι, θα βρείτε να τρόπο να βγάλετε προς τα έξω τη δημιουργικότητά σας και να τη δείξετε σε όσους σας αμφισβητούσαν ή ήταν επιφυλακτικοί μαζί σας.

Στις 16 του μήνα, καταφέρνετε να επεκτείνετε τη δραστηριότητά σας και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέα μονοπάτια. Μην το παρακάνετε όμως στο να εντυπωσιάσετε τρίτους κυρίως αν είναι να ξοδέψετε χρήματα.  Στις 18 του μήνα, μέσα από κάποια κατάσταση που θα ανοίξει στη ζωή σας, μπορεί να αυξήσετε τα έσοδά σας.

 

Αιγόκερως

Το σπίτι και η οικογένεια είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν. Από τη μία νιώθετε πώς πρέπει να βρείτε λύσεις και από την άλλη πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις για να λειτουργείτε πιο πρακτικά. Ότι δεν είναι πλέον χρήσιμο και λειτουργικό στη ζωή σας πρέπει να το απομακρύνεται και να κλείσετε με εκκρεμότητες που σας βαραίνουν.

Η συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφο σου, κάποιες φορές θα είναι ακραία και θα σου δημιουργεί προβλήματα.  Το να μην αφήνετε το αστρικό σας συναισθηματισμό χωρίς όρια, είναι κάτι που πρέπει να το θυμάστε συνεχόμενα.

Στις 18 του μήνα, βοήθεια από φιλικό άτομο, δίνει μια λύση σε ένα σας πρόβλημα. Ενώ με ένα άτομο που είχατε μια απλή σχέση, βλέπετε πώς τώρα το ενδιαφέρον παίρνει μια ερωτική μορφή.

 

 

 

Υδροχόος

Οι ισορροπίες στη ζωή σας, είναι σε αδιέξοδο και δυσκολεύεστε να βρείτε άκρες στο πώς να διαθέσετε το χώρο και το χρόνο σας σε αυτά που κάνετε. Στα μέσα της εβδομάδας, γίνεστε το άτομο που κάποιες φορές ίσως να μπείτε χωρίς να το θέλετε στο στόχαστρο κάποιων ανθρώπων και μπορεί να οδηγηθείτε σε μπερδέματα. Τα οικονομικά σας, μπαίνουν τώρα σε καλύτερη φάση και μπορείτε να υπολογίζετε και σε νέες επενδύσεις ή νέα ξεκινήματα. 16 του μήνα,  προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε κάθε τι που θα τύχει στο δρόμο σας, γιατί το οικονομικό όφελος θα βγει εκεί που δεν το περιμένετε.

Στις 18 του μήνα, μέσα από συζητήσεις ή επαφές, θα καταλάβετε πώς μπορείτε να βρείτε μια άκρη σε ένα θέμα που είναι φλέγον.

 

 

Ιχθύες

Τα πράγματα γύρω σας τα νιώθετε μπερδεμένα. Πολλές φορές έχετε την αίσθηση πώς κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σας, αλλά δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τι. Το γιατί των πραγμάτων σας απασχολεί έντονα και λειτουργείτε με ένα πέπλο μυστηρίου, καθώς προσπαθείτε να βρείτε τι είναι αυτό που φταίει και πώς να το αλλάξετε. Μέσα στη βδομάδα, θα ζητήσετε τη βοήθεια φίλων ή γνωστών για κάτι που θέλετε, απλά προσέξτε να έχετε λίγο τακτ και να μην είστε υπερβολικοί στους τρόπους σας. 16 του μήνα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ένα ταλέντο σας, για πετύχετε ένα στόχο. Στις 18 και 19 του μήνα, μια μικρή μετακίνηση ή ένα ταξίδι θα σας δώσει αέρα ανανέωσης.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 14/10/2019 και προβλέψεις ζωδίων.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 21 έως 27 Οκτωβρίου
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here