Widgets Magazine

Ουρανός, γαλανός και απέραντος! Δεν υπάρχει κανένα έμβιο όν, που να μην εξαρτάται από την διάθεσή του. Την εύνοια, ή την οργή του. Ποιός μπορεί να μείνει ασυγκίνητος, μπροστά στο μεγαλείο του? Σαν πλανητικό σώμα, είναι ένας μεγάλος πλανήτης, ένας από τους τέσσερις γίγαντες, δηλαδή, μαζί με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα και, δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι.

Ήταν ο πρώτος πλανήτης που ανακαλύφθηκε με τηλεσκόπιο,από τον Ουίλιαμ Χέρσελ Βρετανό αστρονόμο, στις 13 Μαρτίου το 1781.

Κατά την Μυθολογία, ο Ουρανός ήταν το πρώτο παιδί της ένωσης, της Γαίας με το Χάος και αδέλφια του, τα βουνά και το πέλαγος. Ο Ουρανός μετά, ενώθηκε με την Γαία, και δημιούργησαν,τον Κρόνο, τον Ωκεανό, τους Κύκλωπες, τους Γίγαντες, τους Τιτάνες, και άλλες πολλές μορφές.

Κατά την αστρολογία, θεωρείται ένας βαρύς πλανήτης, αργοκίνητος και χρειάζεται περίπου 84 χρόνια, για να ολοκληρώσει τον κύκλο του, και στα 12 ζώδια. Σε κάθε ζώδιο, παραμένει περίπου 7 χρόνια καθώς κινείται μόνο 4 μοίρες τον χρόνο. Ο Ουρανός, είναι σαν μια ηλεκτρική ενέργεια, που χτυπάει ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση. Το σύμβολό του, αποτελείται από δύο μισοφέγγαρα αντίθετα μεταξύ τους, που συμβολίζουν την ψυχή, και συνδέονται μεταξύ τους, με τον σταυρό της ύλης. Δηλαδή, η δυαδική υπόσταση του ανθρώπου, χωρίζεται από την ύλη, και ενώνεται με το θείο.

Η φύση του, είναι ψυχρή, αέρινη εκκεντρική και διανοητική. Είναι ο πλανήτης των επαναστάσεων, της τεχνολογίας, του αποκρυφισμού, της έρευνας και της ανακάλυψης, των νέων πραγμάτων και εφευρέσεων. Είναι ο πλανήτης που δεν δέχεται πίεση και καταπίεση, και εντελώς ξαφνικά, θα αποτινάξει τα δεσμά από πάνω του. Έχει να κάνει με τον κινηματογράφο, την πνευματική ικανότητα, την σκέψη, την έμπνευση και την αντίληψη. Κυβερνήτης του είναι ο Υδροχόος, ένα σταθερό ζώδιο του αέρα, που αγαπάει την πρωτοτυπία, την ελευθερία, την διανόηση, την κυριαρχία.

Η έξαρσή του είναι στο ζώδιο του Σκορπιού, η πτώση του είναι στο ζώδιο του Ταύρου, και η αδυναμία του είναι στο ζώδιο του Λέοντα.

Ας έρθουμε τώρα και στο σωτήριο έτος 2018. Με το καλό να έρθει και να δώσει ό,τι καλύτερο σε όλο τον κόσμο.

Τελειώνει λοιπόν η θητεία του στο ζώδιο του Κριού, που εισήλθε εκεί, τον Ιούνιο του 2010, και στις 15 Μαϊου του 2018, κάνει το επόμενο βήμα του στο ζώδιο του Ταύρου. Γενικά, όταν ο Ουρανός αλλάζει την θέση του, γνωρίζουμε πλέον ότι πρέπει να περιμένουμε αλλαγές και ότι αυτές, θα είναι ξαφνικές.

Έρχεται λοιπόν να ανατρέψει το κατεστημένο, όπως το θεωρεί ο καθένας, στον δικό του τον τομέα και την δική του την ζωή, τις συνήθειές του. Αυτό αφορά όλον τον πλανήτη, και όχι κάποιους ιδιαιτέρως. Το ιδιαίτερο θα είναι για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, και τον οίκο από τον οποίο θα περάσει, για αλλάξει τα πράγματα. Οι αλλαγές που θα γίνουν, μπορεί να χαλάσουν την ηρεμία, και την βολεμένη κατάσταση που βρισκόμαστε, και ιδιαιτέρως οι Ταύροι, αφού θα περάσει στο δικό σας ζώδιο.

Το να γίνονται αλλαγές, είναι κάτι που θα  σοκάρει ίσως αρχικά, αλλά χωρίς το σοκ, δεν υπάρχει συνειδητοποίηση, αλλαγή και πρόοδος. Είναι λίγο βάρβαρο δεν λέω, αλλά κάποια πράγματα λειτουργούν και με αυτό τον τρόπο. Αφού λοιπόν θα περάσει στο ζώδιο που είναι η πτώση του, μια θέση που δεν είναι και στη χαρά του, να δούμε τι έχει να προσφέρει στον καθένα από εμάς. Γιατί, σίγουρα θα προσφέρει, αρκεί να έχουμε το μυαλό και τα μάτια, όχι μόνο σαν αισθητήρια όργανα, αλλά της ψυχής μας ανοιχτά, και να τον καλοδεχτούμε.

Όσον αφορά λοιπόν τον Κριό, αυτός ο βαρύς πλανήτης, θα περάσει στον δεύτερο οίκο σας, στο σπίτι των οικονομικών σας. Ο τρόπος που πιθανόν είχατε μάθει να διαχειρίζεστε τα χρήματα σας, ή οι πηγές εσόδων, θα ανατραπούν θα αλλάξουν, θα ανανεωθούν. Η διέλευση αυτή, έρχεται για να σας δείξει ότι, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, να βρείτε πηγές εσόδων, ή να καταλάβετε ότι το χρήμα δεν είναι το παν σε αυτή την ζωή. Το χρήμα είναι απλά μια κινητήριος δύναμη. Αυτός που το έχει σαν <<θεό>> του, με μια τέτοια διέλευση, το πιο πιθανό είναι να έχει ξαφνικές απώλειες. Η ξαφνική εισρροή, είναι επίσης μια πιθανότητα. Γενικώς, όσο ξαφνικά έρχονται χρήματα, άλλο τόσο ξαφνικά, μπορεί να χάνονται. Επίσης η είσοδος ή η απώλεια, μπορεί να προέρχεται από κληρονομιές, ή τυχερά παιχνίδια. Επίσης, η ενασχόληση σε εργασιακό επίπεδο παίζει να σας ωθήσει σε επαγγέλματα που αφορούν την τεχνολογία. Ηλεκτρονικά επαγγέλματα, πληροφορική κλπ.

Όσον αφορά εσάς τους Ταύρους, αγαπητοί μου υποδεχτείτε με δέος αυτόν τον πλανήτη. Εγώ θα σας πω ότι ίσως, είναι η σωτηρία σας. Η ανατροπή που θα υποστείτε, θα σας ξεβολέψει, θα σας βγάλει από την ασφάλεια που ζούσατε μέχρι τώρα, ίσως και αναγκαστικά και σας βλέπω με το μπαϊράκι στο χέρι. Η αλλαγή στην συμπεριφορά σας, θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Θα προκαλέσει έκπληξη, και πολλοί θα μείνουν με  το στόμα ανοιχτό. Ακόμη και εσείς οι ίδιοι θα αναρωτηθείτε, αν είστε εσείς. Τέλος η υπομονή, τέλος οι επιβεβλημμένες συνήθειες, τέλος η σιωπή απέναντι σε έναν δυνάστη εργοδότη, τέλος ένα επάγγελμα που σας προκαλεί άγχος και πρόβλημα στην προσωπική σας υγεία. Ίσως ήρθε η ώρα, να μάθετε να λειτουργείτε αυτόνομα, και να αποτινάξετε δεσμά και υποχρεώσεις, που σας ταλάνιζαν για πολλά χρόνια. Αυτό φυσικά, δε θα γίνει αναίμακτα. Κάθε αλλαγή, έχει αναστάτωση. Με λίγα λόγια, η αντίληψη που έχετε για την ζωή, και το χρήμα, θα αλλάξει. Αν ασχοληθείτε με ομάδες, με την τεχνολογία, με την μελέτη του  πνευματικού, τότε ο Ουρανός μπορεί να σας υποσχεθεί, μια εξέλιξη στην πορεία σας, που δεν φαντάζεστε.

Ομολογώ, ότι δεν θα ήθελα με τέτοια διέλευση, να είμαι μπροστά, ούτε καν παραδίπλα, όταν θα έρθει η ώρα να ξεσπάσει ένας Δίδυμος. Η δουλειά του Ουρανού, είναι σε εσάς, να δημιουργήσει έκρηξη απωθημένων και θαμμένων συναισθημάτων. Αφορά τον δωδέκατο οίκο σας, που συνδέεται με το υποσυνείδητο και το ασυνείδητο. Ίσως να έρθει η ώρα να τα πείτε πια, έξω από τα δόντια, για  πράγματα που κρατούσατε μέσα σας, ίσως και από τότε που θυμάστε τον εαυτόν σας. Πράγματα βαθιά θαμμένα, αλλά που πρέπει να βγούν για να ξαλαφρώσετε και να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις με το παρελθόν, το όχι κα τόσο καλό. Μυστικά που θα αποκαλυφθούν, ή άνθρωποι που  έπαιζαν παιχνίδια για πολλά χρόνια πίσω από την πλάτη σας, ίσως να είναι η αφορμή αυτή, που θα αποφασίσετε να πείτε, νυσάφι πια, και να αρχίσει το ξέσπασμα. Κάθαρση το λέω εγώ, και νομίζω ότι αυτό, είναι το άλφα και το ωμέγα, για την ψυχική υγεία, κατά συνέπεια στην διαμόρφωση της συμπεριφοράς, απέναντι στον κόσμο που συναναστρεφόμαστε. Σας θεωρώ τυχερούς, όσους καταφέρετε να βγάλετε έξω τους φόβους και τις ανασφάλειες, και να τους πολεμήσετε, για να δείτε το μέλλον σας, να είναι πλέον απαλλαγμένο από μελανά σημεία.

Επαναστατική η αλλαγή που θα κάνετε εσείς Καρκίνοι μου. Δεν μπορεί να μην πει κανείς την λέξη, <<αποκλείεται>> για εσάς. Κι όμως, Ουρανός είναι αυτός, ότι θέλει κάνει και δεν ρωτάει και κανέναν αν του αρέσει. Δηλαδή φανταστείτε τους εαυτούς σας, να καταλάβετε ξαφνικά, ότι πρέπει να φύγετε μακριά από το στενό συγγενικό περιβάλλον, και να ζήσετε μόνοι σας. Πόσο πιστευτό μπορεί να είναι αυτό. Είναι, διότι γίνεται αλλαγή στα σχέδια, εφαρμογή στα όνειρα, διάθεση να φύγετε μακριά από τις συνήθεις καταστάσεις. Η συνειδητοποίηση ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε την ζωή σας, αφού πια, τα θέλω και τα όνειρά σας, δεν θα συνάδουν πια, με αυτά των ανθρώπων που είναι τώρα γύρω σας. Είναι πιθανό, να γίνετε μέλη σε ομάδες, να θελήσετε περισσότερη γνώση, να αποφασίσετε να αποτελειώσετε σπουδές που είχατε αφήσει κάποτε στη μέση. Πρόοδος λοιπόν και σας το εύχομαι. Η περίπτωση  να σας απασχολήσουν θέματα φίλων, η απομάκρυνση και η δημιουργία νέων, είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο.

Εδώ ο Ουρανός, θα περάσει από τον 10ο οίκο σας Λέοντες. Το πέρασμά του από τον τομέα του επαγγέλματος και της καριέρας, καταλαβαίνετε απόλυτα την αλλαγή που πρόκειται να γίνει. Τώρα, ή εσείς θα την αποφασίσετε, ή θα σας επιβληθεί με κάπως άκομψο τρόπο. Το ζητούμενο είναι να καλοδεχτείτε με όποιον τρόπο κι αν είναι. Συνήθως, το αποτέλεσμα της αλλαγής, είναι καλύτερο από την προϋπάρχουσα κατάσταση. Τολμήστε λοιπόν, αλλά χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα εξουσίας, είτε εργοδότες είναι αυτοί, είτε το κράτος. Φροντίστε από τώρα να κλείσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα. Με άλλα λόγια, μιλάμε για πειθαρχία. Αλλαγές επίσης, μπορεί να έχετε και στον χώρο, ή τον τόπο διαμονής, ή  γενικώς σε ότι έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία. Διαφυλάξτε το κύρος και την φήμη σας και μην δίνετε λαβές στις κακές γλώσσες, που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην επαγγελματική σας εικόνα.

Φεύγοντας από το πρακτικό, και πηγαίνοντας στο πνευματικό, είναι πραγματικά η μέγιστη αλλαγή που θα μπορούσε να συμβεί σε εσάς τους πρακτικούς Παρθένους. Λοιπόν, η επιθυμία σας να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, θα είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Η διέλευση του Ουρανού από τον 9ο οίκο, σας λέει, αλλάξτε φιλοσοφία. Φύγετε και εγκαταλείψετε τις παλιές και απαρχαιωμένες ιδέες, και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει, μαζί με το σώμα σας. Εσείς, μάλιστα εσείς, θα ενδιαφερθείτε για το άγνωστο και την εξερεύνησή του. Έντονο θα είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης, ή επαφή και γνωριμία με ανθρώπους του νόμου. Σας εύχομαι να είναι μόνο για καφέ και για υπογραφές συμβολαίων η παρέα μαζί τους. Αναζητάτε νέες εμπειρίες, και υπάρχει και η άποψη, να ξεκινήσετε σπουδές που θα βοηθήσουν στην πρόοδο της ζωής σας με κάποιο εντελώς νέο αντικείμενο.

Απρόοπτες οικονομικές αλλαγές για εσάς Ζυγοί μου. Ο Ουρανός θα μπει στο 8ο σπίτι σας, που είναι ένας πολύ ευαίσθητος χώρος. Οι οικονομικές αλλαγές, είναι εξαιτίας, τρίτων. Δηλαδή, ίσως δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, αλλά απαιτείται προσοχή στις συναλλαγές σας. Οι απόψεις επίσης που έχετε για τον έρωτα και την σεξουαλικότητα, φαίνεται να καταρρίπτονται και την θέση τους να παίρνουν ο πειραματισμός και η λήψη εμπειριών, πέραν των δεδομένων σας. Η διαίσθησή σας θα είναι άκρως ανεβασμένη και καλό θα είναι να την ακούτε, προς αποφυγήν λαθών, ή σωστής στιγμής για να κάνετε τις ανατροπές σας. Συνεχίστε να καταβάλετε προσπάθεια να κρατήσετε τις ισορροπίες και τις άμυνες, ώστε να χρησιμοποιήσετε θετικά και επικοδομητικά την επίδραση. Πάντως, οι εσωτερικές αλλαγές που θα γίνουν, να είστε σίγουροι οτι θα σας δυναμώσουν και θα εμφανίσουν έναν άλλο τρόπο ζωής, πιο υγιή και απαλλαγμένο από άγχη και φοβίες.

Διαπροσωπικές σχέσεις στο στόχαστρο Σκορπιοί μου. Απέναντί σας ο Ουρανός, στον 7ο οίκο έρχεται να ξεσηκώσει και να ανατρέψει γάμους ή συνεργασίες. Θα ψάξετε την αποδέσμευση, ή θα έρθει η ξαφνική δέσμευση, ο έρωτας, σχέσεις ευκαιριακές, πλην όμως δυνατές. Για να διατηρήσετε την ομαλότητα, αυτό ισχύει και στο επαγγελματικό σκηνικό, θα πρέπει να αναζητήσετε πρώτα μέσα σας την ισορροπία και την αρμονία. Είναι γεγονός όμως, ότι θα φύγει και θα αλλάξει, ότι έχει ήδη κάνει τον κύκλο του. Ακόμα και ό,τι νομίζατε, ότι είχε σταθερές βάσεις. Η αλήθεια θα φανεί και εσείς θα βρείτε τον τρόπο να λειτουργήσετε ώστε, η πορεία σας, να είναι αυτή που θα έχετε επιλέξει εσείς. Και επειδή κανένας οίκος δεν λειτουργεί μόνος του, οι αλλαγές πάνε λίγο ντόμινο. Αν πχ. Διαλύσετε μια σχέση, έρχεται μαζί, και μια πιθανή αλλαγή σπιτιού, ή αν διαλύσετε μια συνεργασία, αλλάζει και το περιβάλλον το φιλικό. Καλό θα ήταν λοιπόν, να αλλάξετε εσείς πρώτοι, ότι είναι αυτό που έχει βαλτώσει, παρά να γίνει με άλλον τρόπο. Όλα όμως γίνονται για κάποιον λόγο. Δεν νομίζετε?

Ως διπλό ζώδιο Τοξότες, δύο είναι και οι τομείς που θα κληθείτε να αλλάξετε, ή να δώσετε μεγαλύτερη βάση. Περνώντας ο Ουρανός στο 6ο σπίτι σας, θα ζητήσει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο. Αυτό σημαίνει για αυτούς που έχουν υπαλληλική εργασία, ότι ίσως να αλλάξουν το επάγγελμα, που μέχρι τώρα έκαναν, και να κάνουν κάτι δικό τους, εντελώς διαφορετικό από την τελευταία απασχόληση. Επίσης, ο δεύτερος τομέας που θα ζητήσει προσοχή, είναι ο τομέας της υγείας. Ας το  κάνουμε λίγο πιο κατανοητό με ένα παράδειγμα. Αν δεν αλλάξετε εσείς, με την θέλησή σας το επάγγελμά σας, ίσως να έρθετε σε ρίξη με τον εργοδότη, και να βρεθείτε σε πολύ δυσάρεστη θέση, τόσο που να επιρρεαστεί η υγεία σας. Αν όμως, αφού νιώθετε οτι κάτι δεν πάει καλά, προσανατολιστείτε εσείς μόνοι σας σε κάτι άλλο, μπορείτε να συνδυάσετε ένα επάγγελμα, με αντικείμενο τον τομέα της υγείας.  Έτσι, έχετε προκαλέσει εσείς την αλλαγή και στους δύο τομείς. Στο χέρι σας είναι!

Η δημιουργία στο μεγαλείο της φίλοι Αιγόκεροι. Μπορούμε να πούμε, ότι θα έχετε μια συναρπαστική περίοδο αφού ο Ουρανός, θα περάσει στον 5ο οίκο σας. Ο οίκος της χαράς, της δημιουργίας, των παιδών και της διασκέδασης. Ξαφνικοί έρωτες οι οποίοι παραγματικά θα σας κάνουν να πετάτε στα ουράνια. Οι σχέσεις που θα συνάψετε, δεν θα μοιάζουν σε τίποτα με αυτές που ξέρατε και που μεγαλώσατε με κάποια στερεότυπα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για την διάρκειά τους. Επίσης, αν έχετε παιδάκια, μπορεί να αντιμετωπίσετε τους μικρούς επαναστάτες, και εκεί θα χρειαστεί να οπλιστείτε, με πολύ γερό στομάχι και υπομονή. Αν δεν έχετε, τότε εντελώς αναπάντεχα, μπορεί να αποκτήσετε. Επίσης, μπορεί και να τα παντρέψετε, ή να γίνετε και γίνετε παπούδες, γιαγιάδες. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, και εφ΄ όσον το υποστηρίζει και το προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα βιώσετε πολύ χαρούμενες, έως σοκαριστικές αλλαγές.

Εδώ, οι αλλαγές που μπορεί να προκείψουν αγαπητοί Υδροχόοι, αφορούν σε πιο προσωπικό επίπεδο, τον τομέα του σπιτιού και σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Γεγονότα τα οποία θα διαδραματιστούν, είναι η αλλαγή σε κατοικία, η οποία μπορεί να σημαίνει ακόμη και αλλαγή κράτους, ανατροπές, οι οποίες θα αλλάξουν τις συνθήκες με τις οποίες είχατε μάθει να ζείτε μέχρι τώρα. Δεν αποκλείεται και η τέλεση ενός γάμου, ο οποίος εκ των πραγμάτων αλλάζει τα δεδομένα. Μπορεί να απομακρυνθείτε από τους αγαπημένους σας ανθρώπους, και οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Η φιλοσοφία και η προσέγγιση των πραγμάτων από άλλη γωνία, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις επερχόμενες αλλαγές. Επίσης, την προσοχή σας σε ότι αφορά τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας και τους εμπιστεύεστε, διότι υπάρχει το σενάριο να σας επιβουλεύονται ή να επιδιώκουν  να χρησιμοποιήσουν ψυχολογικό πόλεμο, για να σας εκμεταλλευτούν στον επαγγελματικό τομέα, ή ακόμη και στην ακίνητη περιουσία σας. Προσοχή μεγάλη λοιπόν.

Νέα αίσθηση και αντίληψη της λέξης ελευθερία, για εσάς Ιχθύες. Νομίζω ότι πολλοί περιμένατε αυτή την διέλευση, για να ξαναβρείτε τον παλιό, καλόν σας εαυτό. Για εμένα, θα αισθανθείτε και πάλι παιδιά. Με την ανεμελιά σας, με τις καινούριες επαφές σας, με τα ταξίδια σας, και γενικά καμία απολύτως σχέση με τα τελευταία χρόνια, που ήταν σαν να είχατε πέσει σε κινούμενη άμμο. Η διάθεσή σας για αλλαγή, είναι αυτή που θα σας σώσει κιόλας, διότι εύκολα θα προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Η καθημερινότητα αλλάζει και για όσους ασχολείστε με το εμπόριο, τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε το φως. Πώς θα γίνουν όλα αυτά?? Μιλάμε για θαύμα?? Όχι. Δεν θα γίνουν από την μια μέρα στην άλλη. Είπαμε ότι ο Ουρανός, διανήει, 4 μόνο μοίρες τον χρόνο. Αγάλι αγάλι γίνεται, απλά τα γεγονότα θα είναι εν ριπή οφθαλμού και εσείς θα θέλετε λίγο χρόνο να προσαρμοστείτε στην νέα τάξη πραγμάτων.

 

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚρόνος στον Αιγόκερω για το 2018. Σημαντικές όψεις του Κρόνου- Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια.
Επόμενο άρθροΕτήσιες Οικονομικές Προβλέψεις Ζωδίων 2018
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here