Widgets Magazine

Στις 4/8/17  ο Δίας κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο του Ζυγού-Αιγόκερου-Κριού και Καρκίνου. Αυτή η όψη μας κάνει να νοιώθουμε πολύ δυνατοί και ικανοί να πετύχουμε σκοπούς και στόχους , σε σχέση με τα επαγγελματικά μας και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Θα πρέπει όμως να δράσουμε με τιμιότητα και ν’ αποφύγουμε  να εκμεταλευτούμε και να εξαπατήσουμε τους άλλους.

Στις  7/8/17 πραγματοποιείται μια έκλειψη στον άξονα Λιονταριού-Υδροχόου στη  15η μοίρα και επηρεάζει τα σταθερά ζώδια , Λέοντες-Υδροχόους-Σκορπιούς και Ταύρους του 2ου δεκαημέρου. Επειδή συμμετέχει και ο Άρης δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί σε αλλαγές  που πιθανόν να θελήσουμε να κάνουμε . Νέα ξεκινήματα σε σχέση με την προηγμένη τεχνολογία ευνοούνται , καθώς και οι πρωτοποριακές ιδέες και οι επαφές με το εξωτερικό.

Στις 12/8/17 η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και επηρεάζει τα ζώδια του νερού  Καρκίνους-Ιχθείς και Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου. Θα υπάρχει πολύ καλλιτεχνική έμπνευση , ερωτική διάθεση και ρομαντισμός .Θα έχουμε τη διάθεση να φροντίσουμε την οικογένειά μας ,να περάσουμε όμορφες και γλυκές στιγμές μαζί τους .

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα με 2 μοίρες ανοχή , πρίν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να είμαστε επιφιλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε ότι ακούμε γιατί θα υπάρχει η τάση της εξαπάτησης και της  παραπληροφόρησης .

Στις 13/8/17 ο Ήλιος θα  κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και θα επηρεάσει  Λέοντες –Τοξότες  και Κριούς του δευτέρου προς τρίτου δεκαημέρου. Αυτές  τις μέρες μπορείτε να πετύχετε και να σταθεροποιήσετε κάποιες προσδοκίες σας , να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας και να έχετε όφελος γιατί δουλέψατε σκληρά .

Στις 15/8/17  η Αφροδίτη  θα κάνει αντίθεση  με τον Πλούτωνα και θα επηρεάσει το 2ο δεκαήμερο του Καρκίνου –Αιγόκερου-Κριού και Ζυγού. Αυτή η όψη φέρνει έντονες συναισθηματικές αντιπαραθέσεις  ,σεξουαλικότητα και εμμονές με τις σχέσεις και μέσα στην οικογένεια  . Προσοχή  χρειάζεται με τα οικονομικά , να μην κανουμε μεγάλα ανοίγματα και ριψοκίνδυνες κινήσεις  .

Στις 17/8/17  έχουμε ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και επηρεάζονται οι Καρκίνοι – οι Ζυγοί –οι Κριοί και οι Αιγόκεροι  στο τέλος του 2ου δεκαημέρου . Μ΄αυτή την όψη θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολές και τις απερισκεψίες . Γιατί μπορεί να υπερ εκτιμήσουμε τις ικανότητες μας και να κάνουμε λάθος κινήσεις η λάθος επιλογές σε θέματα που αφορούν την οικογένεια αλλά και τις διαπροσωπικές μας σχεσεις.Μια τάση για καλοπέραση και τεμπελιά δεν θα λειπει.

Στις 21/8/17 έχουμε την 2η έκλειψη μεσα στον Αύγουστο που γίνεται στην 28η μοιρα του Λέοντα  και συγχρόνως κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό . Οπότε επηρεάζεται το 3ο δεκαήμερο του Λέοντα-Κριού και Τοξότη. Μ΄αυτή την έκλειψη ευνοούνται  νέα ξεκινήματα , καινοτόμες  ιδέες σε σχέση με το διαδίκτυο και όχι μόνο. Συλλογικές δραστηριότητες και πρωτοποριακές αλλαγές .

Στις 22/8/17 ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο και θα ευνοήσει τους  Λέοντες – Τοξότες και Κριούς γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου . Μ΄αυτή την όψη  θα νοιώθουμε ανθεκτικοί, δυνατοί, δραστήριοι. Θα  έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων,  θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε στόχους που έχουμε βάλει και να ολοκληρώσουμε πράγματα. Αν υπάρχουν καθυστερήσεις θα είναι για καλό.

Στις 24/8/17 η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό επηρεάζοντας τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες του Καρκίνου- Κριού-Αιγόκερου και Ζυγού του τρίτου  δεκαημέρου. Πιθανόν να προκύψουν ξαφνικά οικονομικά έξοδα αλλά και εντάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις . Μπορεί να χαλάσουν κάποιες σχέσεις . Δημιουργούνται όμως και νέες σχέσεις με έντονο ερωτισμό αλλα πιθανόν να μην έχουν διάρκεια.

Στις 26/8/17 έχουμε τη σύνοδο του Ηλιου με τον Έρμη στο ζώδιο της Παρθένου . Αυτή η όψη ευνοεί την επικοινωνία , τη σωστή κρίση και αντίληψη . Μπορούμε να συζητήσουμε πράγματα που μας απασχολούν και πιθανόν να βρούμε λύσεις ,γιατί θα υπάρχει αλληλοκατανόηση.

Στις 27/8/17  θα έχουμε το εξάγωνο Δία-Κρόνου που επηρεάζει τους Ζυγούς και Τοξότες του 2ου προς 3ου δεκαήμερου. Μας δίνει ευκαίριες να σταθεροποιήσουμε σχέσεις . Θα υπάρχουν διευκολύνσεις  σε νομικά θέματα και γενικά οι εξελίξεις  μπορεί να είναι αργές αλλά  σταθερές.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Χρονιά του Λέοντα 2017 – 2018: Τυχερές αλλαγές!
Επόμενο άρθροΑναλύοντας τον αστρολογικό χάρτη ενός παιδιού
Κορίνα Βασιλοπούλου
Ασχολούμαι με την αστρολογία από το 1990 .Κατά καιρούς έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και μαθήματα με διακεκριμένους αστρολόγους οι οποίοι μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους και με βοήθησαν πολύ στην προσπάθεια μου να εξελιχθώ και να κατανοήσω όλα όσα υπάρχουν μέσα σ΄έναν αστρολογικό χάρτη .Η μελέτη της αστρολογίας πιστεύω ότι δεν σταματά ποτέ γιατί είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και κάθε φορά κάτι καινούριο μαθαίνεις που σε βοηθάει να εξελίσσεσαι . Τα τελευταία χρόνια ένοιωσα την ανάγκη ν’ ασχοληθώ και με τον εσωτερικό μου κόσμο .Γι’ αυτό και παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια εναλακτικών θεραπειών όπως το pranic healing . Πιστεύω ότι μέσα από την αστρολογία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να καταλάβουμε τις λάθος συμπεριφορές μας και να προσπαθήσουμε να εξελιχθούμε προς το καλύτερο . Συνδιάζοντας τις γνώσεις μου από την αστρολογία και το pranic healing μπορώ να σας βοηθήσω σε θέματα που σας απασχολούν. Για προσωπικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here