Widgets Magazine

Περιπέτεια μυρίζει αυτή η εβδομάδα αγαπητοί μου φίλοι και φαίνεται ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον για όσους βρίσκονται στα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων. Ο λόγος περί Δία, ο οποίος βέβαια κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό στις 10/10. Ας δούμε λοιπόν πως θα επειρεαστούν οι εκπρόσωποι των ζωδίων λίγο πιο αναλυτικά.

 

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριάρια, εσάς, εξακολουθούν να σας απασχολούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες ιδιαιτέρως του δευτέρου δεκαημέρου. Μπερδεμένοι είστε, διότι μάλλον, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ανάμεσα στο τι θέλετε να κάνετε και, στο τι θα πρέπει να κάνετε, που θα καθορίσει την από εδώ και πέρα πορεία σας. Δεν είστε και οι πλέον ήρεμοι άνθρωποι, άρα όλο αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό και ποιός θα την πληρώσει? Φυσικά τα κοντινά σας πρόσωπα. Ηρεμία αγαπητοί μου γιατί, μόνο έτσι θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποιό ακριβώς είναι το συμφέρον σας. Οι του πρώτου δεκαημέρου, υποδέχεστε τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, φορολογικά, περιουσιακά, κληρονομικά κλπ. Δεν λείπουν βέβαια το φλέρτ και ο έρωτας από την ζωή σας, που θα φωτίσουν τα σκοτεινά  σημεία της ψυχής σας. Αγαπητοί μου, λιγότερο άγχος για τον δρόμο προς την επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι Ταύροι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, συνεχίζετε την καλή πορεία σας. Έχουμε πει ότι δεν υπάρχουν ροδοπέταλα, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος είστε καλά. Τα οικονομικά ή φορολογικά ή κληρονομικά, συνεχίζουν να σας απασχολούν αλλά θα βρείτε και λύσεις. Πάντα βρίσκετε, αργείτε αλλά, βρίσκετε! Οι του πρώτου δεκαημέρου, θα υποδεχτείτε τον Δία στον τομέα των συνεργασιών και των συντρόφων. Ένας κούκος βέβαια, δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά αυτός ο κούκος είναι για εσάς μεγάλη βοήθεια και στα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, και στα θέματα που αφορούν την εργασία σας. Λοιπόν η εύνοια απ ότι θα δείτε συνεχίζεται, έστω και μετ εμποδίων για λίγους από εσάς και για πολύ λίγο ακόμα. Ψηλά το κεφάλι και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεχίζετε την πορεία σας, αγαπητοί μου Δίδυμοι, παρά τις λίγες αντιξοότητες και τα νευράκια. Δεν είναι τίποτα, θα περάσει. Άγχος και ανησυχία μέσα στο σπίτι, γαιτί έχετε να τακτοποιήσετε πολλά θέματα. Κάποιοι έχετε αποφασίσει να τελειώσετε καταστάσεις που σας ήταν βάρος εδώ και πολύ καιρό και να προχωρήσετε σε καινούρια μονοπάτια. Κάποιοι άλλοι κάνετε υπομονή αλλά μέχρι πότε? Έχετε φτάσει στα όριά σας και αυτό είναι επικίνδυνο για τον τρόπο που κάποια στιγμή θα ξεσπάσετε. Προσοχή σε αυτόν τον τρόπο διότι μπορεί τα λόγια σας να πληγώσουν κάποιους ανθρώπους ανεπανόρθωτα. Όμως, έρχεται ο Δίας στον τομέα της υγείας και της εργασίας, για να σας ανεβάσει και να αποζημιώσει τις προσπάθειές σας και την υπομονή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί φίλοι Καρκίνοι, ανησυχείτε υπερβολικά νομίζω. Τα πράγματα κυλούν κάτι παραπάνω από καλά. Κοιτάξτε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, και όχι τι δεν έχετε. Όταν το δείτε αυτό, θα καταλάβετε ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής σας, έχει μπει σε σειρά, και δεν θα δίνετε σημασία στο τι λένε οι άλλοι γύρω σας. Αυτή την περίοδο πρέπει να πράξετε το: Βλέπε, Άκου, Σώπα. Ένας Δίας που θα μπει στον πολύ φιλικό για εσάς Σκορπιό, θα δώσει τι άλλο? Παρά βοήθεια ,χαρά και διασκέδαση, έρωτα, φλέρτ, για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Όπως βλέπετε, η βοήθεια στις δυσκολίες, έρχεται για όλους. Μετατρέψτε την δυσκολία σε δημιουργία τώρα που μπορείτε!

ΛΕΩΝ

Οι αλλαγές αγαπητοί μου φίλοι Λέοντες δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Το Φθινόπωρο μπήκε πολύ δυναμικά για εσάς. Εργασία, νέες προτάσεις, ταξιδάκια, οικονομικά, όλα μαζί τι να πρωτοπιάσουμε. Λίγα σκαμπανεβάσματα, λίγος εκνευρισμός, αλλά με όλα αυτά που έχετε να κάνετε, αλλίμονο είναι και φυσιολογικό. Ο Δίας αλλάζοντας την θέση του και περνώντας στο ζώδιο του Σκορπιού, για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, θα είναι η χαρά σας, σε ότι αφορά το σπίτι και τα θέματα της οικογενείας. Ίσως να αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι, να αλλάξετε διακόσμηση, ακόμα και να δεσμευθείτε. Δεν θα βαρεθείτε πάντως αγαπημένοι μου αυτό είναι σίγουρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι Παρθένοι, το Σύμπαν εξακολουθεί να είναι σε ένα μεγάλο μέρος μαζί σας. Βέβαια, κάποια πράγματα που περιμένατε ή που νομίζατε ότι ήταν σίγουρα, σας απογοήτευσαν λίγο. Ίσως να νιώσατε και λίγο προδομένοι ή ότι σας κορόϊδεψαν. Όχι δεν νομίζω ότι έγινε έτσι. Ίσως είχατε μια παραπάνω αισιοδοξία. Όμως δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης, διότι κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις στη ζωή. Έρχονται λοιπόν άλλα πράγματα, νέα, όπου θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι καλά. Νέες γνωριμίες και επικοδομητικές, έρχονται να αποζημιώσουν και ηθικά και οικονομικά. Φυσικά η αιτία εδώ θα είναι ο Δίας όπου θα περάσει σε αυτόν τον τομέα που σας αφορά.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου φίλοι Ζυγοί, για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ξεκινά μια περίοδος όπου θα περάσετε πολύ καλά μπορώ να πω. Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό, θα ευνοήσει πρώτα, τι άλλο? Τα οικομικά σας σε πρώτη φάση και την φυσική σας κατάσταση. Συνεχίζουν να σας απασχολού τρίτα πρόσωπα, συνεργάτες, συγγενείς και τρώνε αρκετή από την φαιά ουσία σας. Όμως αγαπητοί μου φίλοι, όλες οι αλλαγές που συμβαίνουν, μάλλον σε καλό θα βγουν, γιατί ίσως σας αναγκάσουν, να κοιτάξετε αρκετά μπροστά για το δικό σας καλό. Συνεχίζετε να ξεκαθαρίζετε και, να καθαρίζετε τον εσωτερικό σας κόσμο, κατά συνέπεια και τις γύρω τοξίνες. Έχετε ήδη αντιληφθεί τι μπορεί να παίζει πίσω και γύρω σας. Υπομονή και παρακολούθηση των σημαδιών που θα σας δώσουν και τις λύσεις για το πως θα πράξετε στην συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν πιστεύω να έχετε παράπονο αγαπητοί Σκορπιοί, γιατί θα μας δείρουν όλοι οι υπόλοιποι. Για το μεγαλύτερο μέρος μιλάμε πάντα. Κι ακόμα, δεν είδατε τίποτα. Συνεχίζουμε βλέποντας έναν Δία να μπαίνει στο δικό σας το ζώδιο, έτοιμος να προσφέρει τα καλούδια του. Αφού έχετε ξεκαθαρίσει με τον εαυτόν σας και με τους άλλους την θέση σας, τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε σε εφαρμογή πλέον πολλά από τα σχέδια που κάνατε τόσον καιρό. Είστε αυθεντίες στο να αφουγκράζεστε και να νιώθετε την διάθεση ή τις προθέσεις των γύρω σας, όπου αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το να προλαβαίνετε τις καταστάσεις. Αυτό ακριβώς θα συμβεί αυτή την εβδομάδα. Λόγω ενστίκτου, (που πρέπει να το ακούσετε), θα βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τα δρώμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος αγαπητοί μου φίλοι Τοξότες στον Σκορπιό, θα συμβάλλει στην ικανοποίηση του εσωτερικού σας κόσμου, για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η βοήθειά του είναι πολύτιμη σε ότι αφορά τα οικονομικά σας πλάνα και τις συμφωνίες που αφρούν την εργασία σας. Οι υπόλοιποι λίγο υπομονή ακόμα. Έχετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα, σε ότι αφορά το φιλικό σας περιβάλλον, και στο εργασιακό σας αν εργάζεστε σε ομάδα. Αποκαλύπτονται πράγματα που ίσως αλλάξουν την γνώμη σας για ανθρώπους που είχατε μια διαφορετική εικόνα. Από καιρό όμως έχετε καταλάβει νομίζω και φυλαγόσαστε. Απλά τώρα επιβεβαιώνεστε και με αποδείξεις. Εντάξει λοιπόν, όλα καλά. Η πορεία σας δεν θα αλλάξει. Θα αλλάξει όμως η φιλοσοφία σας και θα γίνετε λίγο πιο προσεκτικοί στο ποιούς ανθρώπους εμπιστεύεστε στο εξής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ηρεμία επικρατεί αγαπητοί μου Αιγόκεροι για τους περισσότερους από εσάς. Η είσοδος του Δία στον Σκορπιό, φιλική θέση για εσάς, έρχεται να σας δώσει άνοδο στην επικοινωνία και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μικρές αποδράσεις θα δώσουν ανάσα και λίγη ξεκούραση από την καθημερινότητα. Για άλλους εκνευρισμός στο σπίτι, στην οικογένεια και γενικώς στο οικογενειακό περιβάλλον. Όμως πάντα υπάρχει βοήθεια εξ ουρανού. Ο Ήλιος και ο Ερμής, φωτίζουν τον δρόμο σας και κατεβάζετε ιδέες διαφυγής. Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν σιγά σιγά άνοδο αφού είναι κοντά σας φίλοι, ή κάποιοι άνθρωποι που δεν γνωρίζετε ότι σας προωθούν. Η διαχείρηση αγαπητοί μου φίλοι είναι στο χέρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή αγαπητοί μου φίλοι Υδροχόοι, φαίνεται ότι αρχίζει να ανεβαίνει. Το ηθικό σας βέβαια ακμαιότατο. Φίλοι είναι κοντά σας να προωθήσουν εσάς και τις ιδέες σας, αν και, πρέπει να προσέχετε λίγο ποιούς ακριβώς θεωρείτε ανθρώπους της εμπιστοσύνης σας. Γενικά η άνοδος είναι πλέον εμφανής στην ζωή σας και ήταν καιρός διότι έχετε αρκετά χρόνια να χαρείτε. Είστε έτοιμοι τώρα να αλλάξετε αυτά που δεν σας άρεσαν ή σας δυσκόλευαν την ζωή. Σπίτι, εργασία, καταστάσεις μες το σπίτι, διακόσμηση κλπ. Αυτό φυσικά έχει και σαν αποτέλεσμα, (οι αλλαγές), την οικονομική σας άνοδο κάτι που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Αγαπητοί μου φίλοι φαίνεται ότι όλα μπαίνουν σε σειρά πλέον και το μόνο που χρειάζεται είναι η όρεξή σας και να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά οι υποχρεώσεις, είναι θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα αγαπημένοι μου Ιχθύες. Όμως ποιός σας πιάνει τώρα. Νέα πράγματα βάζετε σε εφαρμογή, σχέδια που κάνετε πράξη γιατί σας ήρθαν ξαφνικά κάποιες ιδέες. Μπράβο σας, επιτέλους κάνετε κάτι για τον εαυτόν σας και όχι για τους άλλους. Το ότι ωφελούνται και άλλοι δεν έχει καμία σημασία αφού εσείς πρώτα αισθάνεστε καλά. Πάντα θα υπάρχουν γύρω σας κάποιοι που θα ωφελούνται χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους, αλλά το παραβλέπουμε. Δεν αποκλείονται τα έκτακτα έξοδα φυσικά, τα οποία και θα τακτοποιήσετε.Με την είσοδο του Δία στο φιλικότατο για εσάς, ζώδιο του Σκορπιού, αναμένετε άνοιγμα στους ορίζοντές σας, όποιας ηλικίας και να είστε. Φυσικά και η ερωτική σας ζωή αποκτά πολύ ζωντανά χρώματα και εσείς αρχίζετε να φωτίζετε τον κόσμο γύρω σας με την καλή σας διάθεση.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο ωροσκόπιο του Marcello Mastroianni – La dolce vita
Επόμενο άρθροΠως θα επηρεάσει η Σελήνη τις σχέσεις μας και τον έρωτα από 9 ως 15 Οκτωβρίου 2017
Μαίρη Νίνου
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος του Proficiency Level, όσον αφορά τις ξένες γλώσσες, και έχω δύο υπέροχες κόρες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Από μικρή διάβαζα και ενημερωνόμουν, για τα ζώδια τότε, και πάντα με γοήτευε ο Ουρανός. Από το 1995 άρχισα να διαβάζω βιβλία αστρολογίας, και όσο διάβαζα, τόσο έψαχνα κι άλλα, κι άλλα. Εργάστηκα , σε εταιρεία με αστρολογικές γραμμές. Εργαζόμουν πολλές ώρες, αλλά ποτέ δεν το έβλεπα ότι πήγαινα στη δουλειά. Ήταν η ξεκούρασή μου, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα. Σύντομα άρχισα να γράφω και στα δύο περιοδικά που είχε η ίδια εταιρεία. Έψαχνα από τότε να βρώ σχολή, αλλά υπήρχε μόνο στο εξωτερικό και έτσι έμαθα μόνο από τα βιβλία. Είμαι αυτοδίδακτη λοιπόν. Ήρθε η ώρα που γνώρισα τον Χρήστο τον Άρχο και πλέον διδάσκομαι κανονικά, και επιτέλους βλέπω το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα. Ο μαθητής ήταν έτοιμος, και εμφανίστηκε ο δάσκαλος! Ποτέ δεν είναι αργά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here