Widgets Magazine

Η βδομάδα ξεκινά με έντονο ερωτισμό. Η Πανσέληνος που πραγματοποιήτε στον Κριό στις 5 Οκτωμβρίου, ενεργοποιά τον Πλούτωνα δίνοντας έντονα πάθη,  βαθειά συναισθήματα, αποκαλύψεις και αντιμετώπιση ψευδεσθήσεων…

Να θυμάστε: Το Ζώδιο, ο Ωροσκόπος και η Αφροδίτη σας, είναι εξίσου σημαντικά στην ερωτική πρόβλέψη. Δώστε την ίδια βαρύτητα αν το δεκαήμερο σας  αναφέρεται πιο κάτω!

ΚΡΙΟΣ

Στις πρώτες κιόλας μέρες της βδομάδας, άνκαι με πεσμένη ψυχολογία, οι σχέσεις αυτής της περιόδου χαρακτηρίζονται με πάθος, είναι σημαντικές και βαθιές, πιθανόν και από τον χώρο εργασίας σας, ειδικά οι Κριοί 2ου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος στις 5 Oτωμβρίου ωστόσο στο ζώδιο σας, σας κάνει σκεπτικούς για τις σχέσεις σας. Φέρνει προβλήματα στα ερωτικά για Κριούς του 2ου και 3ου δεκαημέρου, και πιθανόν να επιλέξετε να τελειώσετε εσείς μια σχέση, στις επόμενες δύο βδομάδες που σας ταλαιπωρεί καιρό. Αν ακολουθήσετε αυτή την οδό το τέλος θάναι οριστικό αλλά θετικό για εσάς στην πορεία. Όπως και να’χει πάντως η Πανσέληνος σας προβληματίζει, ρίχνοντας την ψυχολογία σας γι’αυτό και θέλει προσοχή. Από τη θετική της πλευρά σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τι τελικά είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας, τι είναι διατεθημένοι οι άλλοι να δώσουν σε σας και πόσο, είστε διατεθημένοι να συμβιβαστήτε στην τελική….

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόλο που υπάρχει ακόμα  έντονο το στοιχείο της ψευδαίσθησης και εξαπάτησης γύρω απο τις γνωριμίες αυτής της περιόδου και χρειάζεται προσοχή, η βδομάδα σας επιφυλάσσει παθιασμένες σεξουαλικές εμπειρίες και πάθη για Ταύρους του 2ου δεκαημέρου! Βιώνεται τον ερωτισμό μέσα στο σπίτι, ίσως αναπτερώνεται η σχέση με τον συμβίο σας ή  γνωρίζετε κάτι καινούργιο πολύ κοντά απο εκεί που μένετε.  Θα σας δωθούν ευκαιρείες για κάτι καινούργιο που εξιτάρει την φαντασία σας και προσφέρει πάθη. Θα έχετε φλέρτ, ερωτισμό και πάθη, εκμεταλλευτήτε λοιπόν τις ευκαιρείες και κινητοποιηθήτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την βδομάδα είστε πιο επικοινωνιακοί με το ταίρι σας του 1ου δεκαημέρου οι Δίδυμοι και είστε σε μιά χαλαρή φάση. Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωμβρίου αυξάνει τον ρομαντισμό και τη σεξουαλική σας διάθεση, είστε πιο παθιασμένοι και περνάτε πολύ καλα – οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου. Του 3ου δεκαημέρου, η κοινωνική σας ζωή και ένας πιο φιλελεύθερος τρόπος διασκέδασης δημιουργεί προβλήματα στην σχέση σας…  Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου όμως βιώνουν έντονο ρομαντισμό επικοινωνία και πάθη στην σχέση τους, και οι ελεύθεροι μπορούν να περιμένουν τον έρωτα να τους κτυπά την πόρτα πολύ σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν η επικοινωνία τελευταία με τον σύντροφο σας αντιμετώπιζε κάποιες δυσκολίες, αυτή η βδομάδα σας ευνοεί αρκετά. Μπορείτε να μεταφέρετε αυτό που θέλετε στον σύντροφο σας και να είστε και πολύ πειστικοί μάλιστα. Εκμεταλλευτήτε το ειδικά οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου. Οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου αισθάνεστε την ανάγκη να νιώσετε  πιο απελευθερωμένοι και φιλελεύθεροι, και αυτό προκαλεί θέματα στις σχέσεις σας. Δίνεται την εντύπωση ότι τα θέλετε όλα με τους δικούς σας όρους και μόνο, και αυτό θα σας στριμώξει στο να κάνετε συμβιβασμούς για να διατηρήσετε  κάποιες σχέσεις… Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωμβρίου επηρεάζει τις πολύ στενές σας σχέσεις ή θέματα με συμβίους και σας φέρνει στα όρια σας. Αισθάνεστε ότι σας κρίνουν και δεν σας αποδέχονται. Όλο αυτό ενισχίεται ακόμα περισσότερο στο τέλος της βδομάδας, όπου σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, καυστικούς και έντονους στο να επικοινωνήσετε πια αυτά που σας ενοχλούν βαθειά στην ψυχή σας. Αναγκάζεστε να αναπροσδιορίσεται…  Σημαντική εβδομάδα. Καρκίνοι 2ου δεκαημέρου πολύ σεξουαλικοί αυτηή την περίοδο με ερωτικές επιτυχίες,

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου ευνοήστε σε θέματα επικοινωνίας αυτή την βδομάδα, και ξεδιαλύνετε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Έχετε αρκετά στο κεφάλι σας να σας προβληματίζουν τελευταία και οι τελευταίες μέρες της βδομάδας σας στρεσάρουν. Μην πιέσετε καταστάσεις γιατι θα υπάρξουν εμμονικές σκέψεις, συμπεριφορές και αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους, βαθιές ανασφάλειες και προβληματισμοί που ίσως είναι καλύτερα να αποφύγετε την επίλυση τους αυτό το Σαββατοκυρίακο, ειδικά οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την βδομάδα άνκαι είστε αρκετά ερωτικοί, υπεραναλύεται τις σχέσεις σας προσπαθόντας να βγάλετε άκρη σχετικά με κάποιες αντιδράσεις και συμπεριφορές, ή αν έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία το τελευταίο διάστημα να καταλάβετε τελικά περι τίνος πρόκειται. Πλέον αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο…  Η αρχή της βδομάδας ευνοεί ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο της Παρθένου με ερωτικές παθιασμένες εμπειρίες. Δευτέρα και Τρίτη κινητοποίστε για επίτευξη ευχάριστων αλλαγών για εσάς.  Η Πανσέληνος στις 5 του Οκτώμβρη σας θέλει να ανζητάτε συντρόφους με τις ίδιες αξίες με σας σε θέματα σχέσεων και θέλετε να πορευτήτε ανάλογα. Σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα  για το 2ο δεκαημέρο,ενώ το 3ο δεκαήμερο περνά ακόμα δύσκολα και ίσως βιώσει και χωρισμό. Το Σαββατοκυρίακο σας βρίσκει προβληματισμένους με δυσκολία να επικοινωνήσετε στα ερωτικά σας τις βαθειές ανασφάλειες που αισθάνεστε.

ΖΥΓΟΣ

Σεξουαλισμός, πάθη και έρωτες, σας προβληματίζουν τελευταία αρκετά και επηρεάζουν το ψυχισμό σας. Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο απέναντι σας ζώδιο, και με την εμπλοκή του Πλούτωνα, όλα αυτα που σας ενοχλούσαν και σας προβλημάτιζαν, πιθανότατα με θέματα συμβίωσης ή κάποιας πολύ στενής ερωτικής σχέσης, έρχονται τώρα στην επιφάνεια και η ανάγκη σας να τα εξωτερικεύσετε και να τα μιλήσετε είναι έντονη. Η επικοινωνία σας θα είναι αυστηρή, κάθετη και απόλυτη. Θα έλεγα να περιμένατε μετά τα μέσα του μήνα αν μπορείτε.  Άν πάλι είστε ελεύθεροι, κάποια σχέση πάθους απο το παρελθόν ακόμα είναι στις σκέψεις σας, ή μία νέα έντονη σχέση πάθους σας κτυπά την πόρτα. Πιεσμένα τα πράγματα για το 3ο δεκαήμερο, πιθανοί χωρισμοί με την Πανσέληνο στον Κριό, όμως σύντομα ευνοήστε με καινούργιες ξαφνικές σχέσεις. Το 2ο δεκαήμερο περνά όμορφα δεν θα λείψουν όμως και κάποιες ανατροπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια καινούργια ή πρόσφατη γνωριμία απο φιλικό περιβάλλον σας αναζωγονεί και σας δίνει χαρά αυτό το διάστημα, για  Σκορπιούς 2ου δεκαημέρου με αρχές 3ου.  Τελευταία βιώσατε κάποιες ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές που επηρέασαν τον ψυχισμό σας και την καθημερινότητα σας. Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωμβρίου πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο του χάρτη σας, βοηθόντας σας να αντιμετωπίσετε αυτά που σας βαραίναν και να κλείσετε αυτό τον κύκλο με την βοήθεια της Πανσελήνου.  Αυτή την βδομάδα σας  προβληματίζει ο ψυχισμός, ο τρόπος σκέψης και λειτουργίας που ίσως να μην συνάβει με την καθημερινότητα που ζείτε και πλέον επαναστήτε όσο και αν είναι άβολο ή δύσκολο για σας να το αντιμετωπίσετε. σας, ειδικά οι 2ου δεκαημέρου Σκορπιοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 1ο και 2ο δεκαήμερο κοινωνικοποίστε και ευνοήστε ερωτικά με γνωριμίες ειδικά απο φιλικό περιβάλλον από τα μέσα της βδομάδας και μετά. Ανανεώνεστε ολοκληρωτικά!  Το 3ο δεκαήμερο του Τοξότη ακόμα ταλαιπωρήστε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μέχρι και το τέλος του χρόνου, τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα.  Προβλήματα επικοινωνιακά κάποιοι θα βιώσουν και χωρισμό….

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Αν το τελευταίο διάστημα σας προβλημάτιζε κάποια ερωτική σχέση, τώρα πιά αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για Αιγόκερους 2ου δεκαήμερου. Η Πανσέληνος στις 5 Οκτωμβρίου, σας ζητά να προβληματιστήτε κατα πόσον είστε ήρεμοι και άνετοι με την πορεία μιας πολύ στενής διαπροσωπικής σχέσης. Στο τέλος της βδομάδας αισθάνεστε πρόκλιση από την σχέση σας σε θέματα εξουσίας ή εμπιστοσύνης. Αν θέλετε αλλαγές θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι….

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο διάστημα σας έφερε αντιμέτωπους με προβλήματα με κάποια πολύ στενή ερωτική σχέση. Τώρα πια το πεδίο ξεκαθαρίζει και μάλιστα σας προσφέρει ενστικτώδης πάθη, απολαύσεις ευνοώντας ιδιαίτερα Υδροχόους τέλη 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου. Το Σαββατοκυρίακο αποκαλύπτονται μυστικά, δικά σας ή άλλων προς εσάς…Σας διακατέχουν βαθειές ανασφάλειες, προβληματισμοί και εμμονές σχετικά με μια στενή ερωτική σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Το τελευταίο διάστημα σας προβλημάτιζε κάποια ερωτική σχέση, τώρα πιά ξεκαθαρίζει το τοπίο και αισθάνεστε πιο θετικοί και σίγουροι για το τι μέλλει γενέσθαι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Κριού στς 5 Οκτωμβρίου, σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα οι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου. Οι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου ακόμα περνάτε ζόρικα. Το Σαββατοκυρίακο αισθάνεστε  ότι πρέπει να αλλάξουν πράγματα στην καθημερινότητα σας  και φέρνετε αντίσταση.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here