Widgets Magazine

Η είσοδος του Ηλίου στον Αιγόκερο, μας κάνει πιο σταθερούς στα θέλω μας ισχυροποιώντας το ένστικτο εξουσίας και ανάληψης ευθυνών.

Η όψη εξαγώνου ¨Άρη Πλούτωνα, βοηθά στο να πετύχουμε σχέδια μέσα από εμμονή και να γίνουμε μαχητικοί σε αυτά που θέλουμε.

Το τρίγωνο ¨Ηλίου Ουρανού, φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις με νέους έρωτες αλλά και έκτακτα έσοδα.

Η σύνοδος Δία με Ερμή έρχεται να δώσει στη ζωή μας νέα επέκταση σε θέματα κλεισίματος συμφωνιών καθώς και ταξίδια.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου, δίνει την ευκαιρία να μπορέσουμε να δούμε το φως μέσα μας και να εκπληρώσουμε στόχους μέσα από μια ωριμότητα και υπευθυνότητα.

Κριός

Μια εβδομάδα όπου ανοίγεται ορίζοντες και βλέπετε τα σχέδια των προηγούμενων μηνών να υλοποιούνται.  Πολλοί περάσατε αρκετά πιεστικά για αρκετό διάστημα και πλέον τώρα αρχίζει να ελαφρύνει το φορτίο που κουβαλούσατε. Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση προκύπτει που θα σας κάνει να περάσετε αρκετά δημιουργικά. Πολλοί από σας ανανεώνεστε είτε μέσα από οικονομικές πηγές, αλλά κυρίως επειδή έρχεται μια ευκαιρία που σας βοηθά να ανατρέψετε δεδομένα και να αισθανθείτε ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία. Ίσως και προς το τέλος της εβδομάδας ένας έρωτας με αρκετό πάθος και ένταση εμφανιστεί.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα της οικογένειάς σας και θα νιώσετε πώς οι σχέσεις σου πλέον είναι σε καλύτερα δεδομένα.

Ταύρος

Η εβδομάδα για εσάς έχει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Άτομο με θέση ισχύος στη ζωή σας, σας πλησιάζει λειτουργώντας υποστηρικτικά στα σχέδια σας. Ίσως ένα άτομο σας προσεγίσει και να νιώσετε γοητευμένοι και πώς κάτι ερωτικό προκύπτει αλλά απλά επανεξετάστε το γιατί μπορεί εσείς οι ίδιοι να το βλέπετε έτσι. Έκτακτα έσοδα θα σας φέρουν μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις. Αν αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι ή κάποια μετακίνηση, κάντε μια μικρή έρευνα προτού το ξεκινήσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας κυρίως το Σαββατοκύριακο, θα μπορέσετε να κάνετε συνεννοήσεις και επαφές που θα είναι η βάση για το επόμενο διάστημα.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, θα φέρει ευκαιρίες στο να περάσετε καλά με άτομα που θέλετε και ίσως να συναντήσετε και ένα μεγάλο έρωτα.

Δίδυμοι

Ανοίγονται επαφές για σας, όπου έρχονται να βελτιώσουν την κοινωνική σας θέση.  Μια ευκαιρία σε θέματα εργασίας αρκεί να μην είστε αδιάφοροι ως προς τις νέες προκλήσεις που σας έρχονται. Είναι περίοδος όπου οι προσωπικές σας επαφές με τρίτα άτομα, θα σας δώσει μια πένα ανανέωσης και αρχής για μια καινούρια φιλία ή και κάτι ερωτικό. Μια έκτακτη πηγή για ένα παραπάνω έσοδο προκύπτει και από τη χαρά σας, ίσως το παρακάνετε και αφήσετε υποχρεώσεις να πάνε πίσω για να ικανοποιήσετε τις δικές σας επιθυμίες. Κάποιοι θα έχετε παραπάνω πιέσεις στην εργασίας σας και ίσως αυτό σας αγχώσει, αλλά το αποτέλεσμα μετά θα σας δώσει την ικανοποίηση που περιμένετε.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, σας  δίνει τη δυνατότητα να γεμίσετε το χώρο και το χρόνο σας με αυτά που θέλετε να κάνετε και να αλλάξετε κάποιες οπτικές στο πώς βλέπετε την καθημερινότητά σας.

Καρκίνος

Παρόλο την ταλαιπωρία που είχατε το προηγούμενο διάστημα, η εβδομάδα αυτή έρχεται να δείξει πώς ένα πρόβλημα τελειώνει και πώς πλέον μπορείτε να οργανώσετε πράγματα βάση νέων δεδομένων . Από τις 21 του μήνα ως και το τέλος της εβδομάδας, μια νέα ευκαιρία σε θέμα επαγγελματικών, έρχεται να σας βάλει σε δίλημμα αλλά και να σας δώσει τη λύση  που περιμένατε και καθυστερούσε. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ένας έρωτας με μεγάλη διάρκεια και ένταση, έρχεται στη ζωή σας να φέρει τις αλλαγές που θέλετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, μια μετακίνηση ή ένα κοντινό ταξίδι, θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα που θέλετε για να περάσετε καλά.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, θα βάλει σε νέα θεμέλια τις σχέσεις σας με τους άλλους, αφού πλέον νιώθετε πώς θέλετε να γεμίσετε ζεστασιά στους γύρω σας.

Λέων

Γεγονότα έκτακτα με απρόβλεπτες θετικές εξελίξεις, έρχονται στη ζωή σας, εκεί που δεν περιμένατε. Σπίτι και οικογένεια, που απαιτούσαν κάποια παραπάνω ενέργεια από μέρους σας, πλέον μπαίνουν σε μια τάξη και ηρεμείτε.  Από τις 20 του μήνα και μετά, προκύπτει μια ευκαιρία μέσα από τα εργασιακά σας. Ενώ όσοι είστε γονείς θα έχετε ένα ευχάριστο νέα από τα παιδιά σας. Η εβδομάδα απαιτεί από σας να είστε οργανωμένοι, καθώς έχετε παραπάνω κούραση και πίεση αυτή τη βδομάδα. Ο σύντροφος ή η σύντροφος, θα λειτουργήσει υποστηρικτικά απέναντί σας και θα νιώσετε πώς ξαλαφρώνετε από ένα βάρος.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, βοηθά να ανακαλύψετε έναν “εσωτερικό δικό σας θησαυρό” και να κάνεις συνειδητοποιήσεις που θα βοηθούν σε απελευθέρωση.

Παρθένος

Εβδομάδα όπου μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια, θα δείτε πώς λύνονται κάποια θέματα. Βλέπετε πλέον τα πράγματα μέσα από ένα νέο πρίσμα και είναι η ευκαιρία να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με άτομα που θέλετε. ΄Οσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε κάποιο είδος φλερτ ή μια νέα γνωριμία μέσα από ένα άτομο φιλικό. Θέλετε να δώσετε αγάπη και προσφορά στους γύρω σας και το κάνετε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια είδηση που αφορά το όνομά σας, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, αφού νιώθετε πώς δικαιώνεστε για κάτι μετά από καιρό.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, βοηθά στο να έρθετε πιο κοντά σε στόχους που περιμένατε εδώ και καιρό αλλά και σε εκπλήρωση κάποιου ονείρου.

Ζυγός

Η εβδομάδα έρχεται να σας φέρει μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και για να σας θυμίσει πώς για να σας θυμίσει πώς ¨τα καλά κόποις κτώνται¨. Οπότε πλέον βάζετε σε προτεραιότητα κάποιες καταστάσεις και πρέπει να δουλέψετε περισσότερο και με υπευθυνότητα.  Ένα άτομο “κλειδί¨ προκύπτει στη ζωή σας που θα σας βοηθήσει σε θέματα καριέρας. Προσοχή όμως μη βολευτείτε και δεν βγείτε προς τα έξω. Καθώς η εβδομάδα απαιτεί να είστε παρόν, γενικά σε κοινωνικές εκδηλώσεις ώστε να σας έρθει η ευκαιρία που επιθυμείτε.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, σας φέρνει μπροστά σε καταστάσεις στη καριέρα ή στο γάμο σας που θα πρέπει να φερθείτε με μεγαλύτερη ωριμότητα.

Σκορπιός

Αυτό το διάστημα νιώθετε αυτοπεποίθηση και γενικά μπορείτε να φανείτε και να ξεχωρίσετε, αφού βλέπετε πώς το περιβάλλον γύρω σας, λειτουργεί υποστηρικτικά.

Κάποια έκτακτα έσοδα έρχονται μέσα στην εβδομάδα και θα σας δώσουν μια απρόσμενη χαρά, καθώς βοηθούν σε εκπλήρωση υποχρεώσεων. Μπορεί μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές να προκύψουν νέες συνεργασίες και να δείτε πολλά από αυτά που θέλατε να κάνετε σε σχέση με το εργασιακό σας, να βρίσκουν νέο έδαφος.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, βοηθά να κάνετε αρκετές επαφές και επικοινωνίες για να έρθετε πιο κοντά σε καταστάσεις που θέλετε.

Τοξότης

Μια εβδομάδα όπου πολλά πράγματα πάνε όπως τα θέλετε και έχετε κάποια ευχάριστα νέα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. 20 και 21 του μήνα, μπορείτε να λύσετε ένα θέμα που είχε τόσο καιρό καθυστέρηση. Τις ίδιες ημέρες θα έχετε αρκετή κινητικότητα τόσο στο χώρο εργασίας σας, όσο και σε προσωπικές σχέσεις. ίσως προκύψει μια σχέση μέσα από όλο αυτό που δεν το περιμένατε. Όσοι είστε γονείς έχετε ένα πολύ ευχάριστο νέο από παιδιά. Μια μετακίνηση ή ένα ταξίδι που δεν το περιμένατε, είναι μια έκπληξη στο να περάσετε καλά. Σε σχέση με τα οικονομικά σας, είστε αρκετά τυχεροί καθώς θα έχετε κέρδη είτε από τυχερά παιχνίδια ή από κάτι έκτακτο που δεν το περιμένατε.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, σας βοηθά να ανταπεξέλθετε σε προκλήσεις και να ρισκάρετε ώστε να βγείτε κερδισμένοι.

Αιγόκερως

Επαφές μυστικές και σχέδια κρυφά είναι μια περίοδος όπου οργανώνετε τα πράγματα για το επόμενο διάστημα. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχετε σε στόχους και κυρίως σε θέματα που θέλετε. Μια νέα γνωριμία μέσα από ένα νέο κύκλο ή ομάδα ανθρώπων θα σας δώσει ευκαιρίες ανάπτυξης αλλά και προοπτικής νέων οριζόντων για εσάς. Παρόλο που είχατε κόψει επαφές με κάποια άτομα, τώρα είναι η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με αυτά και να αναθερμάνετε τις σχέσεις. 20 και 21 του μήνα, μια είδηση μυστική που έχει να κάνει με το όνομά αλλά και την εικόνα σας, έρχεται να σας δώσει μια δικαίωση.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με άτομα και να βγείτε κερδισμένοι από αυτό.

Υδροχόος

Μια εβδομάδα όπου ανακατεύεστε με πολλά και θέλετε να δείξετε με κάθε τρόπο πώς αξίζετε. Οι ευκαιρίες θα δοθούν καθώς λάμπετε και ξεχωρίζετε από τη μία, αλλά από την άλλη κάνετε τα πάντα προκειμένου να σας  δοθεί η αναγνώριση. Προσοχή στους κόλακες και σε παγίδες που μπορεί να σας βάλουν τρίτα άτομα. Σε σχέση με τα οικονομικά σας είστε υπερβολικοί και κάνετε περιττά έξοδα. 20 και 21 του μήνα μέσα από μια μετακίνηση ή ένα ταξίδι, θα βρεθείτε κερδισμένοι. Η υγεία σας θέλει προσοχή καθώς έχετε αρκετό τρέξιμο αλλά το ανοσοποιητικό σας από την άλλη σας προδίδει.

Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, απαιτεί να δώσετε παραπάνω ενέργεια στο πώς θα διαχειρίζεστε τις δουλειές σας, καθώς και το να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας.

Ιχθύες

Ένα είδος ευκαιρίας για αποκτήσετε κάποια έκτακτα έσοδα θα είναι κάτι που θα σας δώσει χαρά. Κάποιες πληροφορίες για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, τις μαθαίνετε από πριν και ξέρετε πώς να κινηθείτε. 20 και 21 του μήνα, θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις. Κάποιοι περιμένετε και μια νέα πρόταση μέσα από μια εργασία και τώρα εμφανίζεται η ευκαιρία. Όσοι είστε γονείς προσοχή σε σχέση με τα παιδιά σας καθώς θα έχετε την τάση να επιβάλλεστε στους άλλους και να δημιουργήσετε ένα όχι και τόσο θετικό κλίμα.  Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα, σας φέρνει πιο κοντά σε ένα όνειρο ζωής.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 10 έως 16 Δεκεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΠανσέληνος στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω στις 22 /12/ 2018.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here