Widgets Magazine

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και κάποια θέματα λειτουργούν στο προσκήνιο, αλλά είναι καλό διάστημα για εσωτερικοποίηση.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που έχει να κάνει με θέματα που αφορούν τα οικονομικά μας.

Ο Βόρειος δεσμός τρίγωνο με τον Ήλιο, που κάποιες καταστάσεις που αφορούν συλλόγους ή ομάδες ή γενικά την οικογένειά μας, όπου βοηθά να προσαρμοστούμε ή να ενταχθούμε σε μια ομάδα.

Ήλιος σύνοδος Ουρανός, απρόβλεπτες καταστάσεις θα μας φέρουν μπροστά σε αναγκαστικές αλλαγές.

 

Κριός

Η εβδομάδα αρχίζει με έκτακτα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο και πρέπει να μην αφήσετε το άγχος να σας διακατέχει, αλλά να πράξετε βρίσκοντας λύσεις.

Για τους υπόλοιπους υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις σε θέματα εργασιακών. Είτε μια βελτίωση από την εργασία σας, τόσο στις συνθήκες όσο και στο να πάρετε μια καλύτερη θέση. Η περίπτωση επίσης για όσους ψάχνουν εργασία είναι αρκετά ευνοϊκή στο να καταφέρουν να βρουν κάτι. ¨Ένα άτομο από το παρελθόν θα βοηθήσει να βελτιώσετε καταστάσεις στη ζωή σας. ¨Όσοι έχουν παιδιά θα πρέπει να λύσουν ένα θέμα αυτές τις ημέρες. Ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι, αυτή την περίοδο υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με μια σχέση.

 

Ταύρος

Η σταθεροποίηση καταστάσεων είναι αυτό που πρωτοστατεί για σας αυτή τη βδομάδα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας βάζει μπροστά δείχνοντας το δρόμο στους άλλους και χρησιμοποιώντας τα ευγενή στοιχεία σας, ώστε να ανταπεξέλθετε σε καταστάσεις. Προσοχή βέβαια θέλει στις προσωπικές σας σχέσεις και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς βρίσκεστε με απρόσμενες εξελίξεις που θα πρέπει ή να λύσετε ή και να σταματήσετε μια κατάσταση που σας προβληματίζει. Μια συνάντηση με ένα άτομο τα μέσα της εβδομάδας σας φέρνει μπροστά θέματα που ίσως είναι κρυφά. Θέματα καριέρας σας, πιθανόν να σας φέρουν σε διλήμματα και  να δείτε πώς πλέον έχετε γεμάτο ωράριο και δεν προλαβαίνετε για τον εαυτό σας πράγματα. Προγραμματισμός σε συνδυασμό με σύνεση, είναι το κλειδί της επιτυχίας.

 

 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα σας βρίσκει πιεσμένο, ίσως κάποια νέα από θέματα οικονομικών να σας αποπροσανατολίσουν και να νιώσετε πώς η διάθεσή σας πέφτει ξαφνικά αφού βρίσκεστε μπροστά σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Η αντιμετώπιση της κατάστασης βρίσκει τη λύση του, αν δείτε τα πράγματα ως παρατηρητής και όχι ως παθών. Είναι ευκαιρία για καταγραφεί και διαλογισμό ώστε να δείτε πώς μπορείτε να βαδίσετε από δω και πέρα με τα εφόδια που έχετε. Ένα άτομο έρχεται να σας βοηθήσει να βρείτε λύση στο πρόβλημα σας, αρκεί να κινηθείτε με μυστικότητα.  Θα ασχοληθείτε με την υγεία σας καθώς το ανοσοποιητικό σας είναι αδύναμο.

 

 

Καρκίνος

Εβδομάδα όπου δέχεστε προτάσεις και πρέπει να αποφασίσετε ποιο δρόμο να διαλέξετε. Ίσως φανείτε εριστικοί ως προς τους γύρω σας, αλλά αυτή τη φορά θα κάνετε το δικό σας. Ίσως πάρετε μια πληροφορία από κάποιον κρυφό σας θαυμαστή.

Με την Πανσέληνο μπορείτε πλέον να κάνετε ξεκαθαρίσματα στο ποιος αξίζει να είναι στη ζωή σας και ποιος θα πρέπει να φύγει. Όσο δύσκολο και να είναι τολμάτε αυτή τη φορά να αποχωριστείτε ανθρώπους που σας κούρασαν.

Μια γνωριμία μέσα από ένα συγγενικό άτομο ή μια εκδήλωση που έχει σχέση με αυτό, μπορεί να σας φέρει στη γνωριμία ενός νέου έρωτα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχουν μια οικονομική ευκαιρία.

 

Λέων

Νιώθετε πώς χάνετε ενέργεια, είτε από ένα άτομο είτε από μια ομάδα στα οποία έχετε ποντάρει και δεν δίνετε χρόνο για τον εαυτό σας. Στα μέσα της εβδομάδας παρουσιάζεται μια ευκαιρία που βοηθά τόσο στο να διατηρήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία, όσο και να την σταθεροποιήσετε. Κάποια πληροφορία έρχεται να σας ξαλαφρώσει από ένα βάρος κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στην Πανσέληνο θα έρθει μια κατάσταση που πιθανό να συγκρουστείτε και είναι κάτι που αφορά μια παλιά συνεργασία. Εξετάστε το θέμα προτού προβείτε σε αλλαγές. Το να πάρετε βοήθεια για να λύσετε αυτή την κατάσταση θα είναι το ιδανικότερο.

 

Παρθένος

Μια εβδομάδα όπου, θα περάσετε αρκετά καλά μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις. Αυτές τις ημέρες βρίσκεστε μπροστά σε μια αποκάλυψη που αφορά κυρίως τα οικονομικά σας και θα πρέπει ο τρόπος που θα το χειριστείτε να είναι όσο γίνετε διπλωματικός και με σύνεση για να μπορέσετε να τα καταφέρετε. Αν και μπορείτε πλέον εφόσον έχετε βάλει βάσεις σε μια κατάσταση να κρατήσετε τα ηνία . Θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν και βάση των δεδομένων που έχετε θα πάρετε και κάποια απόφαση για τα παιδιά σας. Από τις 25 του μήνα και μετά, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μη φορτίζεστε και ρίχνετε το βάρος σε άλλους. Όσο αφορά την εργασία και τις σχέσεις σας με συναδερφικό περιβάλλον , κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη ανακατευτείτε σε κουτσομπολιά ή άσχημα σχόλια.

 

 

Ζυγός

Από την αρχή της εβδομάδας, κάνετε ανακατατάξεις ούτως ώστε να μειώσετε κάποια έξοδα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε καταστάσεις. Μπορεί όμως για κάποιους  από σας να έρθει μια ευκαιρία, ώστε να αυξήσουν τα έσοδά τους. Στην Πανσέληνο στις 24 του μήνα, ένα γεγονός που έχει σχέση είτε με σύντροφο είτε με παιδιά, θα σας φέρει μπροστά σε απρόσμενα γεγονότα και η  ψυχραιμία σε συνδυασμό με την οργάνωση θα σας δώσει την ασφάλεια που θέλετε. Επίσης ένα θέμα που είχατε στη δουλειά σας και προβληματιζόσασταν, δείχνει να βρίσκει το δρόμο ώστε να λυθεί. Προς το τέλος της εβδομάδος θα έχετε μια πρόταση που θα πρέπει να την καλοσκεφτείτε πριν αποφασίσετε.

 

 

Σκορπιός

Συζητήσεις και συναντήσεις αυτή τη βδομάδα θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα μπούσουλα ώστε να λύσετε ένα θέμα που έχετε. Στην Πανσέληνο στις 24 του μήνα, μια είδηση που αφορά κάποιο είδος συνεργασίας. Είναι περίοδος όπου μπορείτε να υπογράψετε συμβόλαια και να περάσετε σε κάποιο είδος σταθεροποίησης μια κατάστασης. Νομικά θέματα, επίσης, ευνοούνται. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια έκπληξη και να γίνει κάτι που δεν το περίμεναν. Προσοχή αυτές τις ημέρες για τους υπόλοιπους του ζωδίου, καθώς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι.

 

Τοξότης

Καταστάσεις που αφορούν την εργασία σας, σας αποπροσανατολίζουν και σας κάνουν λίγο εριστικούς. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τις εντάσεις με τους γύρω σας, για να μην έχετε θέματα. Σε κάποιους από σας μέσα από συναντήσεις, θα προκύψει μια νέα πηγή εσόδων και θα είναι στο χέρι σας αν θα δεχτείτε την πρόταση. Στις 24 του μήνα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι κάνετε γιατί ενδέχεται από βιασύνη να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν θέλατε. Θα πρέπει να αποφύγετε τις συγκρούσεις, αν και θα έχετε σιγουριά ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όλα.

 

 

Αιγόκερως

Νιώθετε πώς πρέπει να κυκλοφορήσετε και να δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο και το κάνετε, αποφεύγοντας κάθε ενδοιασμό. Θα προσπαθήσετε βέβαια να κερδίσετε την εύνοια κάποιου καταξιωμένου ατόμου και η εντύπωσή του για σας θα  παίξει ρόλο αργότερα.  Στις 24 του μήνα, προκύπτει ένα θέμα που δυσκολεύει είτε σε σχέση με σας είτε με τα παιδιά σας, το οποίο θα πρέπει να το χειριστείτε διπλωματικά.  Ένας νέος έρωτας μέσα από ιδιαίτερες συνθήκες, μπορεί να γεννηθεί.

Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, θα υπάρχει μια μορφή τύχης σε ότι κάνετε.

 

Υδροχόος

Αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις αυτή τη βδομάδα, υπό το φως του παρασκηνίου, μπορεί να σας δώσουν τις απαντήσεις και να δώσετε λύσεις σε κάποιο σας πρόβλημα. Θέματα με το χώρο του σπιτιού θα σας απασχολήσουν αλλά μη δώσετε τόσο βάση και δώσετε εκεί όλη την ενέργειά σας, γιατί ίσως χάσετε κάτι ευχάριστο. Τώρα είναι η ευκαιρία να τακτοποιήσετε θέματα με τα οικονομικά σας. Αλλά και οποιασδήποτε συζητήσεις με κάποιο σας παιδί, θα σας κάνει να ξεκαθαρίσετε πράγματα. Ίσως βέβαια να έχετε μια σύγκρουση με ένα άτομο και τσακωθείτε ενώ δεν θα θέλατε.

 

Ιχθύες

Αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε τις επαφές όλες που θέλατε εδώ και καιρό για να ανοίξουν ευκαιρίες. Φίλοι κυρίως από μακριά, θα φανούν χρήσιμοι σε κάτι που θέλετε να κάνετε. Στις 24 του μήνα, μέσα από μια πληροφορία που θα πάρετε ίσως φανείτε αρκετά υποψιασμένοι και διαλύσετε καταστάσεις που δεν θα θέλατε. Μέσα από μια δύσκολη κατάσταση, θα είστε το άτομο που θα ξεχωρίσει και αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε υπέρ σας. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές σε θέματα εργασίας. Το να δώσετε χρόνο στην υγεία και στην ξεκούρασή σας, θα είναι ωφέλιμο και χρήσιμο για σας.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚατανόησε τις σχέσεις σου με την βοήθεια της Αστρολογίας
Επόμενο άρθροΠανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 24 /10/2018
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here