1200x800 popular mobile wallpapers free download
Widgets Magazine

Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός, νέοι έρωτες, ξαφνικά κέρδη.

Η Αφροδίτη στον Ιχθύ, αγάπη, βαθιά συναισθήματα.

Ο Άρης στους Διδύμους, μαχητικότητα- έντονη επικοινωνία.

Ο Ερμής ορθόδρομος, αποκατάσταση επικοινωνιών, επίλυση προβλημάτων.

Κριός

Η εβδομάδα, βοηθά να έρθετε πιο κοντά με δικά σας άτομο και να νιώσετε μια ζεστασιά μόνο με αυτούς που πραγματικά έχετε ανάγκη. Βέβαια τα οικονομικά ευνοούνται μέσα από έκτακτες πηγές που δεν ήταν αναμενόμενες και νιώθετε μια αίσθηση ασφάλειας. Ενώ το προηγούμενο διάστημα, είχατε μια θολούρα σε θέματα οικονομικών και γενικά διαχείρισης τους, αρχίζετε σταδιακά προς το τέλος της εβδομάδας, να βρίσκετε λύσεις. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ανάγκη να είστε το κέντρο της παρέας και να κατευθύνετε τις συζητήσεις. Προσοχή σε αυτά που λέτε και στο πώς τα λέτε.

Ταύρος

Αυτή την περίοδο σας έχετε εύνοια μέσα από επαφές που κατά επέκταση, θα βγείτε κερδισμένοι. Για αυτό μη διστάσετε να τολμήσετε να βγείτε αλλά και πάνω σε συζητήσεις να διαφημίσετε τον εαυτό σας ή ακόμη και τη δουλειά σας.  Από 26 ως και 28 του μήνα, μια γνωριμία η οποία θα σας δώσει έναν άλλο αέρα στη ζωή σας. Τις ίδιες μέρες καταλαβαίνετε πώς θέματα που αφορούν το εργασιακό σας κομμάτι, αρχίζουν να στρώνουν. Καθώς και θέματα που εκκρεμούσαν στον συγκεκριμένο χώρο, δείχνουν να αρχίζουν να λύνονται. Προς το τέλος της εβδομάδας, νιώθετε πώς θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για να περάσετε καλά αλλά και να εντυπωσιάσετε. Προσοχή λοιπόν, στις υπερβολές.

Δίδυμοι

Αυτό το διάστημα βιώσατε, αρκετές αποκαλύψεις και ενώ σε αρκετές φάσεις δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα, τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να δράσετε και να κερδίσετε από όλα αυτό. Στα μέσα της εβδομάδας και χωρίς να το επιδιώξετε ιδιαίτερα, καταλαβαίνετε πώς ένα άτομο λειτουργεί υποστηρικτικά για σας και έτσι θα έχετε κάποιο όφελος. Προς το τέλος της εβδομάδος, αρχίζετε να νιώθετε σταδιακά πώς ξαναποκτάτε τη χαμένη σας δύναμη, αλλά ξαναβρίσκετε και τη διάθεση να επικοινωνήσετε με ένα ευχάριστο τρόπο με τους γύρω σας.

Καρκίνος

Μια εβδομάδα, όπου ανοίγετε τα φτερά σας για νέα πράγματα. Νιώθετε μια σιγουριά και μια βεβαιότητα τόσο σε θέματα νέων ξεκινημάτων όσο και θέματα που αφορούν σπουδές ή άνοιγμα οριζόντων. Κάποιοι θα αποφασίσετε και ένα ταξίδι που έχει σχέση με το εξωτερικό ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με άτομο από μακριά. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να προκύψουν προτάσεις για μια συνεργασία ή γενικά για μια νέα εργασία. Το να είστε επιφυλακτικοί και να μη πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις λόγω παρόρμησης δικής σας, θα σας οδηγήσει στο σωστό για σας αποτέλεσμα.

Λέων

Μια αρκετά καλή για σας εβδομάδα, καθώς νιώθετε τόσο μια ανακούφιση στο ότι κάποια θέματα μπαίνουν σε μια σειρά. Αλλά και από την άλλη ξαναβρίσκετε το χαμένο σας χαμόγελο που λόγω πίεσης και τρεξίματος το είχατε ξεχάσει. Από τις 26 ως τις 28 του μήνα, θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη που αφορά τα οικονομικά σας.  Κυρίως όμως 28 και 29 του μήνα, ένα θέμα που είχατε και ήταν απλά στο μυαλό σας, είναι καλό σιγά-σιγά να βρείτε έναν τρόπο να το εκφράσετε. Θα τρέξετε πολύ αυτές τις μέρες για δουλειές. Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα ανακαλύψετε, πώς κάποιος που δεν περιμένατε, μπορεί να σας βοηθήσει.

Παρθένος

Οι προηγούμενες μέρες σας έφεραν αρκετές φορές σε σύγχυση και προκάλεσαν αρκετά μπερδέματα και προβλήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αυτές τις μέρες σταδιακά μπορείτε να ξεμπερδέψετε πράγματα με τους γύρω σας και να αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε, μέσα σε ένα πιο ομαλό κλίμα. Από τις 26 ως και τις 28 του μήνα, μέσα από μια νέα γνωριμία βελτιώνεται η ερωτική σας ζωή. Τόσο για τους δεσμευμένους, όσοι και τους αδέσμευτους μέσα από μια νέα γνωριμία. Ένα έκτακτο μικρό ταξίδι ή μια μικρή μετακίνηση, θα είναι η έκπληξη για σας για μια νέα ευκαιρία. Προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως υποστείτε μια κούραση παραπάνω καθώς θα βγουν έκτακτα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε.

Ζυγός

Από την αρχή ήδη της εβδομάδας, αρχίζετε να νιώθετε έναν αέρα ανανέωσης και πώς τα πράγματα βαίνουν στη ζωή σας μέσα από έναν καλύτερο τρόπο. Γοητεύετε τους γύρω σας και είστε πολλές φορές ο πόλος έλξης της παρέας, αφού από τη μία κερδίζετε με το χαμόγελό σας αλλά και από την άλλη αισθάνεστε πώς ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος έχει φύγει από πάνω σας. Από 26 ως 28 του μήνα, είναι πολύ πιθανόν να προσελκύσετε μια νέα σχέση και να βρείτε το πολυπόθητο ταίρι που ονειρεύεστε. Επαγγελματικά, είστε σε διαρκή προσπάθεια διόρθωσης λαθών του παρελθόντος αλλά επίσης θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις καθώς ξεφορτώνεστε κάτι από το συγκεκριμένο χώρο που δεν ήταν δική σας αρμοδιότητα.

Σκορπιός

Θέλετε να βγείτε και να περάσετε καλά και είναι η κατάλληλη περίοδος όπου βρίσκονται άτομα που θα σας κάνουν να ξεφύγετε και να νιώσετε χρήσιμοι και δημιουργικοί. Μέσα από επαφές που θα κάνετε και γενικά κινητοποιήσεις, ενδέχεται να γνωρίσετε ένα άτομο που θα έχει όλα τα προσόντα για να προχωρήσει η σχέση αυτή σε κάτι παραπάνω. Οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους κάνοντας έναν απολογισμό της σχέσης του και μοιράζοντας ευθύνες ώστε να είναι καλά μεταξύ τους. Αν και τελευταία έχετε έναν αέρα αυτοπεποίθησης, προσπαθήστε να μη προσβάλλετε τους γύρω σας και έρθετε σε κόντρα με τους άλλους κυρίως το Σαββατοκύριακο. Προσοχή σε θέματα υγείας κυρίως να αποφύγετε τις υπερβολές.

Τοξότης

Μια εβδομάδα όπου έχετε αποθέματα ενέργειας και τώρα είναι η ευκαιρία να βγείτε προς τα έξω για να νιώσετε γεμάτοι. Αρκετές συναντήσεις κυρίως για θέματα εργασιακά θα σας κάνουν να συνδυάσετε πράγματα και να περάσετε ιδιαίτερα όμορφα. Από τις 26 ως τις 28 του μήνα, ένα άτομο θα θελήσει να στηρίξει τα σχέδια σας, οπότε προσέξτε να μην κάνετε λάθος κινήσεις. Θέματα που αφορούσαν το σπίτι και τη σχέση σας με συγγενικά άτομα, είναι η κατάλληλη περίοδος να αποκατασταθούν. Το Σαββατοκύριακο, προσέξτε μη δείξετε έναν χειριστικό χαρακτήρα σε σχέση με τους γύρω σας και προκαλέσετε αρνητικά σχόλια.

Αιγόκερως

Ο τρόπος που κινείστε στους χώρους της καθημερινότητάς σας, εμπνέει εμπιστοσύνη και συμπάθεια προς τους γύρω σας και είναι κάτι το οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για κάποιο στόχο σας. Από τις 26 ως τις 28 του μήνα, ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά σας, δείχνει να παίρνει θετική τροπή και να λύνεται ως εκ διά μαγείας. Βέβαια δεν θα λείψει και ένα νέο φλερτ το οποίο μπορεί να καταλήξει σε κάτι πιο σοβαρό. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να ξεκουραστείτε, καθώς το επόμενο διάστημα σας περιμένει έντονη δουλειά και πρέπει να είστε έτοιμοι.

Υδροχόος

Οι μέρες αυτές για εσάς είναι αρκετά καλές σε θέματα εσόδων καθώς έρχονται έκτακτες καταστάσεις που θα βοηθήσουν στο να πάρετε κάποια χρήματα αλλά αν το χειριστείτε καλύτερα μπορείτε να έχετε μια μόνιμη πηγή εσόδων. Αν και προσπαθείτε να έχετε μια αισιοδοξία, κάνετε φαύλους κύκλους με το μυαλό σας και εγκλωβίζεστε σε ένα πρόβλημα που δείχνει να βαίνει καλώς. Μην αφήσετε το ψυχολογικό να σας συνεπάρει, καθώς φίλοι και γνωστοί θα θελήσουν την παρέα σας και πρέπει να το ρίξετε έξω για να χαλαρώσετε. Το Σαββατοκύριακο θα θελήσετε να κάνετε ένα πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα, στο πώς θα χειριστείτε τα οικονομικά σας.

Ιχθύες

Εβδομάδα όπου κάποια από τις επαφές που θα κάνετε θα βρείτε ένα γόνιμο έδαφος και θα ξεχωρίσετε αλλά μην απογοητευτείτε αν δεν σας το δείχνουν. Από 26 ως 28 του μήνα είστε σε μια κατάσταση όπου ξεχωρίζετε από τους άλλους και προσπαθείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας. Από τις 27 του μήνα και μετά, αν προβείτε σε κινήσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, θα ήταν ωφέλιμο για σας. Πρωταγωνιστείτε σε χώρους που θέλετε να αποδείξετε την αξία σας. Ερωτικά είναι μια καλή εποχή για φλερτάρετε καθώς με το πέρασμα σας γοητεύετε. Πολύ πιθανόν μέσα  στον επόμενο μήνα να προκύψει για τους αδέσμευτους μια νέα σχέση, ενώ για τους δεσμευμένους είναι μια περίοδος όπου έρχεστε πιο κοντά με το σύντροφό σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον Μήνα Απρίλιο 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 1 ως 7 Απριλίου 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here