Widgets Magazine

 

Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα, οικονομική ενίσχυση, γνωριμίες ερωτικές με πάθος.

 

Αφροδίτη τετράγωνο με Δία, υπερβολή σε αισθήματα, σπατάλη χρημάτων.

 

Ο Ερμής στον Κριό, πρακτικότητα, άμεσες λύσεις σε προβλήματα.

 

Ο Ήλιος στον Ταύρο σταθερότητα, διάθεση για ξεκινήματα με σταθερή βάση.

 

Η Αφροδίτη στον Κριό, έρωτες, χωρισμοί, πάθη.

 

Πανσέληνος στο Ζυγό-Κριό δημιουργικότητα μέσα από τέλος καταστάσεων και αρχή νέων.

 

 

Κριός

Οι σχέσεις περνούν σε ένα άλλο στάδιο, αφού βγαίνετε από το καβούκι σας και θέλετε να επικοινωνήσετε. Θα βρεθείτε αρκετές φορές με γνωστούς και φίλους και θα προκαλείτε με την τόλμη και την πειθώ σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τολμηρές κινήσεις και να δείξετε την αξία σας. Προσοχή βέβαιες σε λανθασμένες εκτιμήσεις, καθώς πολλές φορές θα είστε υπό την επήρεια του βιαστικού και θα αποφασίζετε πράγματα χωρίς να το πολυσκέφτεστε. Επίσης κάποιες ευκαιρίες έχουν ανοίξει για εσάς και καταστάσεις που τις είχατε αμελήσει ή δεν μπορούσατε να τις κάνετε λόγω διαφόρων προβλημάτων, τώρα είναι η στιγμή να ξαναπροσπαθήσετε.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, δείχνει πώς σε μια σχέση θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση είτε για καλό είτε για άσχημο.

 

Ταύρος

Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, κυρίως θα ψάξετε να βρείτε τρόπους πώς να αυξήσετε το εισόδημά σας. Και κάποιοι από σας θα έχετε προς το τέλος της εβδομάδας μια ευκαιρία στο συγκεκριμένο τομέα, που θα πρέπει να τολμήσετε να την αρπάξετε.

Θα πρέπει να προσέξετε μην μπλέξετε σε σχόλια που αφορούν άλλα άτομα και πάρετε θέση, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε ένα μπέρδεμα που δεν θα έχει λύση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορεί να κάνουν μια νέα ερωτική γνωριμία και να νιώσουν κάτι μεγάλο εκεί που δεν το περίμεναν. Το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και αρχίζετε να έχετε λάμψη σε συνδυασμό με δύναμη. Είναι η στιγμή που θα αρχίσετε να χτίζετε και να μάχεστε για τα θέλω σας.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα φέρει κάποιες εντάσεις στις δουλειά σας και ίσως να σας ταλαιπωρήσει μια κατάσταση με την υγεία σας.

 

 

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα όπου θέλετε με κάθε τρόπο να επεκταθείτε και να στρώσετε πράγματα στη ζωή σας που ήταν σε ένα χάος. Πλέον οι σκέψεις σας είναι πιο δομημένες και βλέπετε τα πράγματα και τη λύσεις σε αυτά μέσα από μια αντικειμενικότητα. Κάποιοι θα θελήσουν να σας “παρασύρουν” προς έναν άλλο δρόμο από αυτόν που έχετε επιλέξει, αλλά καλό θα ήταν να μη τους ακούσετε. Προς τα μέσα της εβδομάδας, αναζητάτε να κάνετε αλλαγές όχι μόνο σε επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να αποφασίσετε να φύγετε από μια σχέση η οποία ήταν κουραστική και πλέον δεν σας έδινε καμιά ευχαρίστηση. Όσοι έχετε παιδιά, θα έχετε μια έκπληξη από αυτά και πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, σας φέρνει μπροστά σε ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή, αλλά και σας ωθεί να τολμήσετε για το διαφορετικό.

 

Καρκίνος

Αυτές τις μέρες θέλετε να δείξετε στους άλλους πώς αξίζετε και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να φανείτε.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κυρίως στη δουλειά σας γιατί μπορεί να κάνετε λάθη από βιασύνη που να σας κοστίσουν.

Θα ασχοληθείτε δημιουργικά με το ταίρι σας και θα του δώσετε το χρόνο που του αξίζει, καθώς για πολύ καιρό σας έβλεπε μέσα σε μια αγχώδη κατάσταση. Κάποιοι θα περάσετε και σε φάση επισημοποίησης μιας σχέσης και δεν αποκλείεται και μια συμβίωση. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε κάτι πολύ δυνατό, εκεί που δεν το περιμένατε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα βάλετε μπρος ένα σχέδιο που το είχατε στην άκρη για καιρό.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, μπορεί να σας φέρει κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή γενικά της οικογένειας σας, οπότε προσπαθήστε να έχετε μια ευελιξία.

 

 

Λέων

Το διάστημα αυτό είναι αρκετά δημιουργικό για σας, γεννάται νέες ιδέες και πρωτοτυπείτε σε πολλά πράγματα. Και αν το προηγούμενο διάστημα ήταν αυτό απλά ένα πλάνο στο μυαλό σας τώρα μπαίνει σε  πράξη και μάλιστα εκπλήσσεστε και εσείς οι ίδιοι με αυτά που βγάζετε προς τα έξω. Έχετε ευκαιρία για έκτακτα χρήματα και γενικά θα σας προκύψουν δουλειές εκεί που δεν το περιμένατε. Αρκεί να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν στο δρόμο σας και θα τολμήσετε να αλλάξετε καταστάσεις γύρω σας. μια κοινωνική εκδήλωση που θα προκύψει στα μέσα της εβδομάδας, θα έχει θετικές εξελίξεις στην πορεία σας.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας φέρει μια μετακίνηση ή ένα ταξίδι με σκοπό την επαγγελματική εξέλιξη, ενώ μπορεί να σας ανοίξει μια νέα ευκαιρία σε θέματα σπουδών.

 

 

 

Παρθένος

Το προηγούμενο διάστημα βιώσατε αρκετές συναισθηματικές εξάρσεις και ήταν μια έντονη περίοδος για σας στο συγκεκριμένο τομέα. Από δω και πέρα οι εμπειρίες που είχατε, αρχίζουν να λειτουργούν για σας ως μάθημα ώστε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε με όλα αυτά που συνέβησαν. Παρόλο που θα έχει διάφορες συναντήσεις, θα είστε σε μια φάση απομόνωσης, χωρίς να λέτε πολλά.  Νιώθετε πώς ένα άτομο σας πιέζει πολύ και προσπαθήστε να χειριστείτε την κατάσταση με έξυπνο τρόπο. Θέλετε από τη μία να κάνετε το δικό σας αλλά από την άλλη θα αντιδράτε σε ότι σας λένε. Το οικονομικό από τα μέσα της εβδομάδας θα σας απασχολήσει, καθώς προκύπτουν έκτακτα έξοδα.  Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, προκύπτουν έκτακτα έσοδα οπότε ισορροπείτε καταστάσεις.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας φέρει μπροστά σε καταστάσεις με τα οικονομικά και χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα σας να βρείτε μια απάντηση αλλά και λύση σε αυτή την κατάσταση.

 

Ζυγός

Μια παρόρμηση σας διακατέχει αυτή τη βδομάδα και τα συναισθήματά σας είναι έντονα καθώς έντονος και πολλές φορές υπερβολικός είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις γύρω σας.

Θα σας γίνει μια πρόταση σε σχέση με μια συνεργασία αλλά καλό θα ήταν να μη δώσετε την εντύπωση πώς μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα καθώς μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Σε κάποιους από σας θα εμφανιστεί ένας νέος έρωτας ενώ κάποιοι θα αποφασίσουν να αποχωρίσουν από μια σχέση.  Πολλές φορές από τα μέσα της εβδομάδας και μετά είστε στο επίκεντρο σε ότι κάνετε, οπότε προσπαθήστε να εστιαστείτε εκεί που πρέπει και όχι σε όποιον να είναι . Το Σαββατοκύριακο είναι ωφέλιμο σε σχέση με νέες επαφές.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, σας φέρνει μπροστά σε καταστάσεις που αφορούν το άτομο σας και δεν τις περιμένατε και γενικά εκπλήξεις που θα έχουν κάποιες θετικό και κάποιες αρνητικό χαρακτήρα.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα για σας έχει αρκετές ανατροπές. Θέλετε να κάνετε πράγματα που άλλοτε δεν τολμούσατε και κάποιοι από σας θέλετε να κάνετε κινήσεις ακραίες που δεν το συνηθίζατε. Σας ενδιαφέρει όμως να περάσετε και καλά, για αυτό προσοχή σε έξοδα που μπορεί να μετανιώσετε. Από τα μέσα της εβδομάδας θα έχετε μια ένταση σε ότι κάνετε και όσο πιο οργανωμένοι είστε τόσο λιγότερες απώλειες από απροσεξία κυρίως θα έχετε. Προσέξτε την υγεία σας αλλά και την ξεκούραση σας καθώς τελευταία το έχετε παρακάνει. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα είστε λίγο υπερβολικοί καθώς θέλετε να περάσετε καλά γιατί θέλετε να συνδυάσετε χαρά και εργασία.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας κάνει να θέλετε να ξεκουραστείτε από το έντονο τρέξιμο και να πάρετε αποφάσεις μετά από έντονη σκέψη.

 

 

Τοξότης

Μια εβδομάδα με αρκετές συναντήσεις και νέες γνωριμίες που θα σας δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τον κύκλο γνωριμιών σας .  Στην εργασία σας νέες ευκαιρίες ανοίγονται αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε τυχόν λάθη. Θα έχετε αρκετή έμπνευση και θα πρέπει να προβάλλετε τα σχέδια σας στους άλλους. Δικά σας άτομα που τα είχατε παραμελήσει, θα έρθετε πιο κοντά με αυτά και θα τους δώσετε την κατάλληλη φροντίδα. Όσοι είστε γονείς θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα σε σχέση με τα παιδιά σας. Στους ελεύθερους του ζωδίου, θα υπάρξει μια νέα γνωριμία ερωτικής φύσης και ίσως να είναι το άτομο που πραγματικά ψάχνετε να σας γεμίσει.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας φέρει μπροστά σε εκπλήξεις και ανατροπές σε θέματα φίλων ή ομάδων.

 

 

Αιγόκερως

Αυτές τις μέρες θα δώσετε χώρο και χρόνο στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Τόσο σε ότι αφορά το σπίτι, όσο και τα άτομα του σπιτιού. Ίσως προβείτε σε αγορές για το συγκεκριμένο χώρο ή ακόμη να αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο μιας μικρο-ανακαίνισης. Θα νιώσετε έναν έλεγχο από κάποιο άτομο και στο χέρι σας είναι να αποφύγετε καταστάσεις με αυτό με διπλωματία. Από τα μέσα της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε κυρίως με τον επαγγελματικό σας τομέα και προσπαθείτε ή να βρείτε νέους συνεργάτες ή κάποιους που θα στηρίξουν τα σχέδια σας. Βέβαια κάποιες καταστάσεις σας πάνε πίσω και δεν σας αφήνουν να απλωθείτε όπως θα θέλατε. Προκύπτει μια κατάσταση μέσα στο σπίτι που θα σας φέρει καθυστερήσεις. Μην τα παρατάτε όμως γιατί αργότερα δικαιώνεστε.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας φέρει μπροστά σε κάποιες ανατροπές στα επαγγελματικά σας που όμως με καλή διάθεση και οργάνωση, λύνονται.

 

 

Υδροχόος

Επαφές και συναντήσεις που κάποιες από αυτές μπορεί να βγουν ζημιογόνες, οπότε προσέξτε που κινήστε. Θα έρθετε πιο κοντά με συγγενικά άτομα που είχατε καιρό να δείτε και θα κάποιο από αυτό ίσως να σας βρει λύση σε ένα σας πρόβλημα. Σε όσους κάνουν εργασία που έχει να κάνει με γράψιμο ή συμβόλαια, είναι ευνοϊκή περίοδος να κυνηγήσετε θέματα για να βγείτε κερδισμένοι. Θα προκύψει ένα ταξίδι για κάποιους  ή μια μικρή μετακίνηση το οποίο θα έχει κάποια σχέση με την εργασία σας ή κάποιο δικό σας όφελος. Επειδή θα είστε αρκετά διαχυτικοί με τους άλλους και ίσως εμπιστευτείτε παραπάνω κάποια άτομα, θα πρέπει να είστε λίγο επιφυλακτικοί.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα κάνετε κάποιο έκτακτο ταξίδι ή μια μετακίνηση. Και κάποιοι θα αποφασίσετε να αρχίσετε κάποιο είδος σπουδών ή κάποιο σεμινάριο.

 

 

Ιχθύες

Μια περίοδος που έχετε αρκετή έπαρση σε ότι κάνετε απλά θέλει προσοχή η συμπεριφορά σας γιατί πολλές φορές το παρακάνετε. Έχετε μια γοητεία τελευταία προς τους άλλους αλλά πάλι χειριστείτε το με μέτρο. Θα έχετε κάποια οικονομικά οφέλη εκεί που δεν το περιμένατε αλλά πριν από αυτό θα κάνετε κάποια μικρά έξοδα για να βγείτε αργότερα κερδισμένοι. Θέλετε και πιστεύετε πώς κάποια άτομα θα στηρίξουν τα σχέδια σας, αλλά καλύτερα θα είναι να στηριχθείτε στα δικά σας πόδια.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας φέρει μπροστά σε καταστάσεις με χρήματα που είναι να πάρετε είτε από τρίτα άτομα είτε να έχετε κάποιο όφελος από το σύντροφό σας.

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας 8 έως 14 Απριλίου 2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας, από 22-28/4/2019.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here