Widgets Magazine

Ήλιος σύνοδος με Ερμή , επικοινωνίες και επαφές, αρκετές συζητήσεις.

Κρόνος τετράγωνο με Ποσειδώνα, μπλεξίματα, σύγχυση, αρρώστιες.

Άρης τετράγωνο Πλούτωνας, προσοχή στις εμμονές, στη λεκτική και σωματική βία.

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός, ευχάριστες εκπλήξεις, έκτακτα έσοδα, νέοι έρωτες.

 

 

Κριός

Μια εβδομάδα υποστηρικτική αρκετά για σας, ώστε να κάνετε αυτά που θέλετε καθώς έχετε αρκετές δυνατότητες για επιτυχία. Επαφές και επικοινωνίες από την αρχή της εβδομάδας αλλά και το Σαββατοκύριακο, θα φανούν χρήσιμες για τα μετέπειτα σχέδια σας. Προσοχή βέβαια στις εντάσεις κυρίως 31 και 1 του μήνα, καθώς θα υπάρχουν καταστάσεις ή άτομα που θα προσπαθήσουν να σας φέρουν στα άκρα και να διαλύσετε πράγματα που μετά θα μετανιώσετε.   2 και 3 του μήνα είναι αρκετά καλές ημερομηνίες, για όσους είστε αδέσμευτοι και θέλετε να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία.

 

Ταύρος

Μια εβδομάδα όπου έχετε μια αρκετά καλή διάθεση αλλά και μια έμφυτη ικανότητα να αρχίσετε να προωθείτε τα σχέδια σας. Κάποιοι από σας, θα έχετε στήριξη από άτομο καταξιωμένο ή από ανώτερο άτομο στον επαγγελματικό σας χώρο. 31 και 1  του μήνα, μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια προς το άτομο σας και ακόμη αν ακούσετε κάτι μην ταραχθείτε αλλά προσπαθήστε να φέρετε σε πέρας την κατάσταση, μέσα από διπλωματία. 2 και 3 του μήνα, έχετε ευκαιρίες σε σχέση με το εργασιακό σας κομμάτι και ίσως κάνετε κάποιες επαφές, τις οποίες θα πρέπει να κρατήσετε μυστικές.

 

 

Δίδυμοι

Είστε σε μια φάση ζωής, που νιώθετε που κάποιο άτομο αρχίζει να λειτουργεί για σας υποστηρικτικά και αυτό σας βοηθά αρκετά στην ψυχολογία σας. Από την αρχή της  εβδομάδας ως και τέλος Ιανουαρίου, προσπαθήστε να οργανώσετε κάποια πράγματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και γενικά με αποφάσεις δικές σας που αφορούν και τους άλλους. Προς τα μέσα της εβδομάδας κάποιες πιέσεις από φίλους ή γνωστούς, θα σας κάνουν εκνευριστείτε και να νιώθετε πώς λειτουργούν για σας, χειριστικά.  Ίσως βγουν κάποια έκτακτα έξοδα προς το τέλος της εβδομάδας, ωστόσο προσπαθήστε να μην το παρακάνετε. 2 και 3 του μήνα, είναι ευκαιρία να βγείτε προς τα έξω και να περάσετε καλά με δικά σας άτομα.

 

Καρκίνος

Μια εβδομάδα όπου συνεργασίες αλλά και σχέσεις αποκτούν βάση και θεμέλια και μπορείτε να περιμένετε σιγά-σιγά πώς κάποια πράγματα αρχίζουν να στρώνουν στη ζωή σας. Επίσης στήριξη οικονομική από σύντροφο ή συνεργάτη είναι κάτι που σας καθησυχάζει. Αν και θα έχετε επαφές που αφορούν τα επαγγελματικά σας, δεν είστε ακόμη σίγουροι ως προς τις κινήσεις σας και χρειάζεται να το σκεφτείτε περισσότερο. 31 και 1 του μήνα, μην αφήσετε ένα άτομο να σας ρίξει την ψυχολογία και να σας φέρει σε καταστάσεις εκτός ορίων. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως έρθει μια νέα έκτακτη πηγή εσόδων, όπου θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας.

 

 

Λέων

Μια εβδομάδα, όπου καταστάσεις που αφορούν θέματα επαγγελματικά, αρχίζουν να τακτοποιούνται και να παίρνετε μια μεγάλη “ανάσα”. Κάποιοι από σας θα νιώσετε πώς έχετε στήριξη από το σύντροφο ή τη σύντροφό σας και θα είναι γεγονός που θα σας καθησυχάσει. 31 και 1 του μήνα, ίσως είστε αρκετά εριστικός με τους άλλους και θα έχετε πρόβλημα μαζί τους. Προσοχή επίσης στον τρόπο που οδηγείτε αλλά και γενικά στις μετακινήσεις σας ,ειδικότερα αυτές τις δυο μέρες. 2 και 3 του μήνα, μπορεί να έχετε μια  νέα ευχάριστη γνωριμία, η οποία είναι στο χέρι σας, πώς θα εξελιχθεί.

 

Παρθένος

Μια εβδομάδα, όπου αρκετοί από σας, μπορείτε να βρείτε μια ευκαιρία που  ψάχνατε εδώ και καιρό και να αρχίσετε να τακτοποιείτε καταστάσεις στη ζωή σας, μέσα από νέες ευκαιρίες που έρχονται απρόβλεπτα στη ζωή σας. Κάποιοι μπορεί να πάρετε αποφάσεις και να προβείτε στη σταθεροποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας. Ίσως έχετε κάποιο άγχος προς τα μέσα της εβδομάδας και νιώθετε αρκετή ένταση επειδή έχετε να διεκπεραιώσετε αρκετά θέματα. Προσοχή στα έξοδα προς τα μέσα της εβδομάδας. 2 και 3 του μήνα είναι πολύ καλές μέρες για να μπορέσετε να εφαρμόσετε πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητά σας.

 

Ζυγός

Εκκρεμότητες και καταστάσεις που αφορούσαν τόσο το σπίτι όσο και την οικογένειά σας, έχουν μπει πλέον σε μια σειρά και σιγά-σιγά τακτοποιούνται. Αρκετοί από σας θα περάσετε δημιουργικές στιγμές κυρίως με δικά σας άτομα και νιώθετε κατά κάποιον τρόπο πώς είστε τυχεροί σε ότι κάνετε. Μια είδηση προς τα μέσα της εβδομάδας, θα σας χαροποιήσει δίνοντας σας μια θετική απάντηση σε κάτι που περιμένατε. 31 και 1 του μήνα αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να είστε ευέλικτοι ως προς τον τρόπο που θα τα χειριστείτε. 2 και 3 του μήνα, θα αναζητήσετε στιγμές δημιουργικότητας με καλούς φίλους και θα καταφέρετε να ανανεωθείτε.

 

 

 

Σκορπιός

Μια περίοδος όπου νιώθετε μια αυτοεπιβεβαίωση και έχετε την σιγουριά πώς μπορείτε να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Από την αρχή ως τα μέσα της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με το σπίτι ως περιβάλλον και ίσως έχετε και κάποιες έκτακτες επισκέψεις, οι οποίες μπορεί να σας βγουν ωφέλιμες. 31 και 1 του μήνα, προσέξτε στον τρόπο που επικοινωνείτε είτε λεκτικά είτε σε σχέση με οδική σας συμπεριφορά καθώς είστε επιρρεπείς σε καυγάδες και μπλεξίματα. Κυρίως άτομα που κάνετε δουλειά που έχει σχέση με εργαλεία ή μηχανήματα, θέλει να προσέξετε περισσότερο. Το Σαββατοκύριακο, θα έχετε ευκαιρία για έκτακτα έσοδα.

 

 

Τοξότης

Είστε σε περίοδο όπου αρκετά θέματα έχουν μπει σε μια πορεία και πλέον προχωρείτε μπροστά αφού έχετε  ήδη προετοιμάσει το έδαφος τον προηγούμενο καιρό. Αν και θα είστε σε μια έντονη κινητικότητα αυτή τη βδομάδα, θα βρεθείτε πιθανόν σε κάποια μορφή συζήτησης που μπορεί να προκύψει μια νέα πρόταση για δουλειά, η οποία δεν φαίνεται όμως ότι θα είναι αυτό που περιμένατε. 31 και 1 του μήνα, προκύπτουν έκτακτα έξοδα, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα είστε αρκετά σπάταλοι, οπότε κρατήστε ένα μέτρο. 2 και 3 του μήνα, είναι θαυμάσιες μέρες για να περάσετε καλά μέσα από άτομα από το χώρο της εργασίας σας.

 

 

Αιγόκερως

Οι καταστάσεις γύρω σας είναι υπό έλεγχο, γεγονός που σας ικανοποιεί και σας βοηθά να προχωρήσετε στα σχέδια σας. Θα έχετε επαφές και συναντήσεις και ίσως μέσα από αυτές προκύψουν έκτακτα έσοδα. 31 και 1 του μήνα, προσπαθήστε να μην εκδηλώσετε με άσχημο τρόπο εντάσεις που πιθανόν έχετε. Προσοχή σε μικροατυχήματα, κυρίως σε χώρο του σπιτιού. Μια απρόσμενη συνάντηση με ένα άτομο, ίσως σας χαλάσει τα σχέδια. 2 και 3 του μήνα, χρειάζεστε χρόνο και χώρο με δικά σας άτομα που θέλετε να είστε ο εαυτός σας.

 

Υδροχόος

Μια εβδομάδα, όπου μπορείτε να ξεπεράσετε θέματα του παρελθόντος, καθώς νιώθετε πώς ανεβαίνει σταδιακά η διάθεσή σας. Συζητήσεις και επικοινωνίες με δικά σας άτομα θα σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα. Ίσως μέσα από αυτές, προκύψει μια νέα δουλειά με τη μορφή συνεργασίας. 31 ως και 1 του μήνα, ένα άτομο που έχει κύρια σημασία για σας, ίσως προσπαθήσει να καθυστερήσει τα σχέδια σας και να αναβάλλεται πράγματα που θέλετε να κάνετε. Αν είστε όμως προνοητικοί, μπορεί να πετύχετε αυτό που θέλετε. 2 και 3 του μήνα, μέσα από φίλους και παρέες, θα βρείτε ευκαιρία για να ανανεωθείτε.

 

 

Ιχθύες

Αρκετές επαφές και συναντήσεις αυτό το διάστημα για σας, που αφορούν τόσο το προσωπικό όσο το επαγγελματικό σας συμφέρον. Θα πρέπει όμως να τις κρατήσετε μυστικές και γενικά να κινηθείτε μέσα από μια μυστικότητα, αλλιώς θα βγείτε ζημιωμένοι. 31 και 1 του μήνα, προσοχή στα έκτακτα έξοδα, αλλά και ακόμη και αν αυτά είναι προγραμματισμένα, προσέξτε να μην ξεφύγετε και το παρακάνετε. Ιδίως κάτι που προγραμματίζετε καιρό, να φανεί πώς δεν θα έχετε το όφελος που περιμένετε και πως θα μετανιώσετε αν οικονομικά ανοιχτείτε παραπάνω. 2 με 3 του μήνα, μέσα από επαφές, μπορεί να προκύψει μια νέα εργασία για σας, αλλά ίσως και ένας νέος έρωτας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 21 έως 27 Ιανουαρίου 2019
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Φεβρουάριο 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here