Widgets Magazine

Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα, εγωκεντρική συμπεριφορά και τάση να θέλουμε να πετύχουμε πράγματα.

Ερμής τετράγωνο με Άρη, προσοχή στα νεύρα και τις εντάσεις και στη λεκτική μας επικοινωνία..

Ερμής σύνοδος με Κρόνο. Κούραση από τη μία, αποτελεσματικότητα από την άλλη.

Δίας τετράγωνο με Ποσειδώνα, προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις καταστάσεων ή ανθρώπων.

 

Κριός

Θέλετε να κλείσετε υποθέσεις και να τακτοποιήσετε πολλά πράγματα για αυτό τρέχετε να τα προλάβετε όλα.  Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη αλλά ταυτόχρονα για αρκετούς από σας, το οικονομικό σας αρχίζει να έχει άνοδο. 7 ως και 10 του μήνα, προσοχή στις επαφές σας με τους άλλους καθώς δεν ελέγχετε πολλές φορές αυτά που λέτε. Πολλοί θα θελήσετε να βάλετε την ερωτική σας  ζωή σε προτεραιότητα και να περάσετε σε ένα άλλο επίπεδο μια σχέση. Το Σαββατοκύριακο πιθανόν να υπάρχουν καταστάσεις με το σπίτι ή με τους γονείς που απαιτούν οργάνωση από μέρους σας, ώστε να διευθετηθούν.

 

 

Ταύρος

Μια εβδομάδα όπου θα είστε σε γενικά καλή διάθεση για να κάνετε αυτά που επιθυμείτε, καθώς βλέπετε να αυξάνονται και τα οικονομικά σας. Από τις 7 ως και τις 10 του μήνα, ίσως λάβετε κάποιες πληροφορίες-ειδήσεις οι οποίες δεν θα είναι ευχάριστες. Μη δώσετε όμως μεγάλη σημασία αν δεν προέρχονται από έγκυρη πηγή. Προς το τέλος της εβδομάδας μια υπόθεση που αφορά νομικά ή δικαστικά που έχουν να κάνουν με καριέρα μπορείτε να τα προχωρήσετε. Οι καταστάσεις σας βοηθούν να προχωρήσετε καθώς έχετε στήριξη από άτομα για ότι θέλετε να κάνετε. 12 και 13 του μήνα ίσως κάτι σας ταράξει, αλλά θα είναι προσωρινό.

 

 

 

Δίδυμοι

Με αρκετές γνωριμίες και  νέες σχέσεις ξεκινά μια θετική εβδομάδα για σας. Κάποιοι μπορείτε τώρα να προχωρήσετε σε καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον ή να βρείτε μια νέα εργασία ή να κάνετε μια νέα συνεργασία. Δεν θα λείψουν όμως και οι ερωτικές προκλήσεις για τη δημιουργία μιας καινούριας ερωτικής σχέσης. Από τη Δευτέρα ως Τετάρτη προσοχή στις επαφές σας, να μην είστε καυστικοί και πιεστικοί ως προς τους άλλους. Από τις 11 του μήνα και μετά, είστε σε μια φάση όπου μπορείτε να πάρετε αποφάσεις στο πώς θα προχωρήσετε από δω και πέρα με μια σχέση ή συνεργασία που σας ενδιαφέρει.

 

 

Καρκίνος

Εσείς θα είστε σε κατάσταση όπου η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, λόγω εκτάκτων ευχάριστων καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας. Από τις 7 ως τις 10 του μήνα, νιώθετε πώς κάποιος εισβάλλει στη ζωή σας και σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις ή να αλλάξετε σε κάποιον τομέα. Η διπλωματία θα είναι η λύση σε αυτή την περίπτωση όπου θα σας οδηγήσει σε σωστό αποτέλεσμα. Από τις 11 του μήνα και μετά, θα πάρετε απόφαση είτε να διαλύσετε μια σχέση, ή να αρχίσετε κάτι καινούριο. Μη βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα ρωτώντας τρίτους, γιατί θα μπερδέψουν τις επιλογές σας.

 

 

 

 

 

Λέων

Η εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά ανεβασμένους τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά που βοηθά να ξεπεράσετε μικροπροβλήματα .Θα είστε βιαστικοί και θα θέλετε να κάνετε πράγματα που σας πήγαν πίσω. Από τις 7 ως τις 10 του μήνα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε σχέση τόσο με την εργασία όσο και την καθημερινότητά σας, γιατί έχετε τάση για μικροατυχήματα. Από τις 10 του μήνα και μετά, θα κατανοήσετε πώς πρέπει να κάνετε μια αλλαγή που τόσο καιρό καθυστερείτε. Μια πληροφορία που θα έρθει προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις.

 

 

 

Παρθένος

Τις ημέρες αυτές νιώθετε έντονα πώς πρέπει να βρεθείτε με άτομα που θέλετε και να τους ευχαριστήσετε με κάθε τρόπο. Ίσως και αυτό είναι ένα κίνητρο για εσάς να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο του σπιτιού και να αρχίσετε να σχεδιάζετε ή να κάνετε κάποιες μικροαλλαγές που επιθυμείτε. Από τις 7 ως και τις 10 του μήνα, θα είστε σε κατάσταση όπου θα νιώθετε πώς κάποια πράγματα δεν είναι όπως τα θέλατε και ίσως βγάλετε μια γκρίνια ως προς τους γύρω σας. Από τις 11 του μήνα και μετά, κάποιοι θα πάρετε αποφάσεις που έχουν να κάνουν είτε  με παιδιά είτε με ερωτικό σύντροφο.

 

 

Ζυγός

Εσείς σε μια φάση που βγάζετε αρκετά έντονο το στοιχείο του μαγνητισμού ως προς τους γύρω σας και θα πρέπει να επιδιώξετε συναντήσεις και συζητήσεις για να βρεθείτε κερδισμένοι. Από τις 7 ως και τις 10 του μήνα, κάποιο ή κάποια άτομα προσπαθούν ¨να σας οργανώσουν” θέλοντας το καλό σας και επιβάλλοντας σας πράγματα που δεν είστε έτοιμοι ή δεν θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να χειριστείτε αυτή την κατάσταση με ωραίο τρόπο και δεν χρειάζεται να εμπλακείτε σε συγκρούσεις μαζί τους. Θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ίσως σας επηρεάσουν να πάρετε αποφάσεις μέσα από τα νέα δεδομένα που έχετε στη ζωή σας.

 

 

 

Σκορπιός

Από την αρχή της εβδομάδας θα έχετε μια έντονη διάθεση και θα βγάλετε αρκετή ένταση στο χώρο εργασίας σας. Είτε με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο, προσέξτε την κριτική συμπεριφορά σας, απέναντί του. Δε θα λείψουν ευκαιρίες για έκτακτα έσοδα  ή για νέες πηγές εσόδων που εμφανίζονται μπροστά σας, αρκεί να τις δείτε ως ευκαιρίες και να μην τις προσπεράσετε.

Από τις 11 του μήνα και μετά, θα προκύψει μια νέα συνάντηση ή συζήτηση, η οποία θα έχει χαρακτήρα επέκτασης για εσάς. Ένα άτομο θα είναι αρκετά υποστηρικτικό απέναντί σας σε σχέση με αυτή την κατάσταση, ώστε να σας βοηθήσει να πάρε μια αντικειμενική απόφαση.

 

 

 

Τοξότης

Η ενέργεια και η διάθεση σας είναι αρκετά ανεβασμένες και βοηθούν να μην περάσετε απαρατήρητοι σε ότι και να κάνετε. Κάποιοι θα θελήσετε από την αρχή της εβδομάδας να κάνετε πράγματα κρυφά ή που σε άλλη περίπτωση θα ήσασταν αρνητικοί και αυτό μπορεί να σας μπλέξει σε καταστάσεις. ¨Έχετε βέβαια κάποια οικονομική πρόταση και έχετε την βεβαιότητα πώς έχει ανοίξει μια ευκαιρία στη ζωή σας που θα πάει πολύ καλά. Μην αποφασίσετε όμως γρήγορα, καθώς αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν κάποια σημάδια που οδηγούνται από γεγονότα, τα οποία θα σας ανοίξουν τα μάτια.

 

 

Αιγόκερως

Η εβδομάδα σας βρίσκει με έντονη διάθεση και μια κατάσταση που νιώθετε πώς μπορείτε να καταφέρετε πράγματα αφού νιώθετε πώς είστε αρκετά δυναμικοί. Θέματα ίσως με το σπίτι σας βγάλουν κάπως εκτός προγράμματος και αναβάλλεται κάποια πράγματα που θα κάνατε γιατί πρέπει να δώσετε αλλού προτεραιότητα. Από τις 11 του μήνα και μετά θα έχετε μια πρόταση, η οποία θα σας δώσει ώθηση να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Είστε βέβαια λίγο εγκρατείς, αλλά θα πρέπει να πάρετε την απόφαση χωρίς να βάλετε συναίσθημα, αλλά απλή λογική. Αν βάλετε και τη δημιουργικότητα σας να λειτουργήσει, θα δείτε ότι έχετε περισσότερη δυναμική να τα καταφέρετε.

 

 

Υδροχόος

Είστε από τους ευνοημένους της εβδομάδας, καθώς μετά από καιρό νιώθετε πλέον πώς κάποια πράγματα πάνε προς το μέρος σας και πρέπει να πάρετε τα πάνω σας, γιατί σας περιμένουν μεγάλα σχέδια. Βέβαια θέλετε την γνώμη πολλών για να πάρετε μια απόφαση, αλλά οι άλλοι αντίθετα θα σας μπερδέψουν. Από την αρχή της εβδομάδας ως τις 10 του μήνα, ίσως νιώσετε ενοχλημένοι από κάποιο άτομο. Από τις 11 του μήνα και μετά θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις σε θέμα που έχει να κάνει με την εργασία σας. Απλά είστε σε μια κατάσταση που θα πρέπει να συνδυάσετε την προσωπική σας ευχαρίστηση και τους γύρω σας.

 

Ιχθύες

Η αύρα σας εκπέμπει μια έλξη προς τους άλλους και μπορείτε να τολμήσετε πράγματα που σε άλλες φάσεις θα ήσασταν διστακτικοί. Νιώθετε πώς  θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε σχέση με άλλους, ίσως γιατί πιστεύετε πώς θα φανείτε στα μάτια τους και θα ανέβει η υπόληψη τους για σας. Μην το παρακάνετε καθώς ίσως βρεθείτε ζημιωμένοι από κάτι τέτοιο. Από τις 11 του μήνα και μετά, μπορείτε να νιώσετε πώς υπάρξει μια δυνατότητα εξέλιξης για σας. ίσως μέσα από μια νέα πρόταση ή και μια προαγωγή στην εργασία σας. Σκεφτείτε το καλά, προτού αποφασίσετε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο 2019
Επόμενο άρθροΚριός 2019: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here