Widgets Magazine

Τα κυριότερα γεγονότα από 12 ως 18 Νοεμβρίου 2018!

Η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη και σταματάμε να ταλαιπωρούμαστε σε θέματα αισθηματικά.

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και σχέδια καθυστερούν ενώ έρχονται άτομα από το παρελθόν μας.

Ο Άρης μπαίνει στον Ιχθύ και βοηθά τα ζώδια του νερού για σχέση και έρωτα.

Ο Άρης με τον Ουρανό κάνουν εξάγωνο βγαίνουν στοιχεία παρορμητισμού.

 

ΚΡΙΟΣ

Θέματα που έχουν αρχίσει από το καλοκαίρι και είχαν δείξει μια μορφή καθυστέρησης, δείχνουν αυτή τη βδομάδα να έχουν λύσεις και βοηθούν να τακτοποιήσετε υποθέσεις. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε την ευκαιρία μέσα από μια συνάντηση που θα κάνετε να βρείτε απάντηση για κάτι που θέλετε. Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις και γενικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι κάνετε. Κάποιες φορές θα νιώθετε πώς έχετε μια απαισιοδοξία αλλά θα πρέπει να μιλήσετε με το άτομο που σας προβληματίζει για να λύσετε θέματα. Προς το τέλος της εβδομάδας, ωφελείστε στο να κάνετε μια νέα αρχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα βοηθά να κλείσετε θέματα που έχουν σχέση με την αρχή μιας νέας συνεργασίας. Επιδιώκετε τη βοήθεια φίλου ή γνωστού για να αναγνωρίσετε μια κατάσταση και το συγκεκριμένο άτομο θα λειτουργήσει για σας υποστηρικτικά είτε μέσα από οικονομική βοήθεια είτε απλά με τις συμβουλές του. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο να μη σας ξεγελάσει κάποιος και κάνει πράγματα εις βάρος σας. Θέματα με οικονομικές απολαβές, ίσως καθυστερήσουν και για αυτό θα πρέπει να μην είστε σπάταλη ως προς τις κινήσεις σας. Για όσους είχατε θέματα υγείας, αρχίζετε να βλέπετε μια σταδιακή βελτίωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίοδος όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, σε σχέση με συζητήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Μπορείτε να βγάλετε χρήματα μέσα από μια νέα συνεργασία την οποία  επιδιώκατε καιρό. Μια είδηση που έχει σχέση με ένα άτομο που θα σας ανοίξει τους ορίζοντες φαίνεται αρκετά θετική. Από τα μέσα ως τέλη της εβδομάδας προσοχή στις κινήσεις σας όπως επίσης θα πρέπει στο να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Άτομο που είχατε μαλώσει ή παρεξηγηθεί είναι κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε μαζί του και να βρείτε λύσεις. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ανεβασμένη αλλά ταυτόχρονα και η δημιουργικότητά σας. Όσοι έχετε παιδιά, θα έχετε μια ευχάριστη είδηση για την πορεία τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρχίζετε να ανανεώνεστε και να δίνετε βάση στον εαυτό σας. Θα έχετε στήριξη από ένα άτομο της οικογένειας σας για κάτι που θέλετε να κάνετε. Κάποιοι από σας θα κάνετε μια νέα ερωτική σχέση. Προσπαθήστε επίσης να είστε όσο πιο οργανωτικοί γίνετε. Θέματα που έχουν να κάνουν με τρίτους ίσως σας οδηγήσουν σε εντάσεις και κατ επέκταση σε προβλήματα με την υγεία σας. Προς το Σαββατοκύριακο θα γίνετε αρκετά κοινωνικοί και θα είστε περιτριγυρισμένοι από φίλους και γνωστούς για να περάσετε καλά.  Στην εργασία σας, προσέξτε να μη δώσετε τροφή για σχόλια. Το να έχετε την προσοχή  σας σε ότι κάνετε θα φανεί σωτήριο.

 

ΛΕΩΝ

Άτομο από το παρελθόν έρχεται και δίνετε βάση πλέον σε νέα δεδομένα στον τρόπο που επικοινωνείτε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό ταξίδι ή κάποιου είδους μετακίνηση που αφορά μια εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε.  Ο τρόπος που μιλάτε και επικοινωνείτε είναι λίγο έντονος και θα πρέπει να προσέχετε να μην πληγώνετε τους γύρω σας. Προς το Σαββατοκύριακο κάποια θέματα που έχετε δείχνουν να μη λύνονται άμεσα αλλά να υπάρχει καθυστέρηση. ¨Όσοι ασχολείστε με δουλειά που έχει να κάνει με καλλιτεχνία θα απομονωθείτε για να δημιουργήσετε. Προσοχή στις υπερβολές κυρίως σε φαγητό ή ποτό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μέρες όπου θα θέλετε να βγείτε και να δείξετε την εικόνα σας προς τα έξω. Μπορεί να έχετε ένα συμφέρον μέσα από όλο αυτό και τελικά να νιώσετε δικαιωμένοι. Θέματα που είχαν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια ίσως να σας ωθήσουν σε προβλήματα. Μην αφήσετε τρίτους να εισβάλλουν στη σχέση σας.

Προσοχή στις συζητήσεις και στις επαφές σας με άλλα άτομα κυρίως όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Επίσης να προσέχετε σε πισώπλατα χτυπήματα. Προς το Σαββατοκύριακο ίσως έρθουν για κάποιους κάποια έκτακτα έσοδα.

ΖΥΓΟΣ

Καινούρια άτομα στη ζωή σας, έρχονται να βοηθήσουν να μπορέσετε να ξεπεράσετε θέματα που είχατε και να κάνετε μια νέα αρχή έτσι όπως εσείς την θέλετε και την επιλέγετε. Κάποιοι αποφασίζετε και ένα ταξίδι που θέλατε εδώ και καιρό ενώ κάποιοι άλλοι αποφασίζουν να προχωρήσουν σε θέματα σπουδών.  Να είστε προσεκτικοί τόσο στην οδήγηση όσο και στις μετακίνησείς σας. Μέσα  στη βδομάδα ίσως γίνεται λίγο έντονοι αλλά και υπερβολικοί ως προς τον τρόπο που φέρεστε στους άλλους. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα ανοίξουν τα φτερά τους προς νέες κατευθύνσεις στη ζωή τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα σας θέμα αρχίζει να λύνεται και σταδιακά αλλάζει η καθημερινότητά σας. Θέματα που αφορούν νομικά ή κληρονομικά είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε λύσεις μπροστά σας και να δικαιωθείτε. Ένα άτομο της οικογένειάς σας θα φανεί υποστηρικτικό ως προς τα σχέδια σας. Προσέξτε στον τρόπο που κινείστε γιατί μπορεί λόγω απροσεξίας να την πατήσετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορούν να ερωτευτούν και να δημιουργήσουν μια νέα σχέση στη ζωή τους, ενώ οι δεσμευμένοι περνούν καλά και δημιουργικά με το σύντροφό τους. Όσοι θέλετε να υπογράψετε συμβόλαια προσπαθήστε να αποφύγετε προς το παρόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αρκετά μπερδεμένοι και προσπαθείτε συνεχόμενα να ξετυλίξετε την άκρη ενός νήματος. Θέματα με την οικογένεια, έρχονται στο προσκήνιο για να σας θυμίσουν πώς πρέπει να κινηθείτε από δω και πέρα. Μη πάρετε αποφάσεις προτού εξετάσετε ένα θέμα εξονυχιστικά.

Ένα άτομο από το παρελθόν έρχεται για να στηρίξει ένα σας, σχέδιο. Σε κάποιους βέβαια δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για φλερτ ή και κάτι παραπάνω. Σε θέματα εργασίας αρχίζετε να φαίνεσθε και ανεβαίνουν παράλληλα και οι ευθύνες. Προσοχή με τα προσωπικά σας πράγματα για τυχόν απώλειες. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τρίτα άτομα γιατί πιθανόν να μετανιώσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις ημέρες θα βιώσετε μια νέα συνεργασία και θα είναι καλό γιατί πλέον έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Μια νέα πηγή έκτακτου εισοδήματος είναι κάτι που θα σας χαροποιήσει αρκετά. Προσοχή στις σχέσεις σας με άλλους καθώς θα είστε αφηρημένοι. Τα πράγματα σταδιακά  αρχίζουν να δείχνουν πώς αρχίζουν κάποιες αλλαγές στη ζωή σας και σιγά-σιγά κάποιες πληροφορίες ως προς τα που θα κινηθείτε. Θα θελήσετε να βελτιώσετε την υγεία σας και ίσως αρχίσετε ένα νέο τρόπο διατροφής. Ένα άτομο θα θελήσει να ταράξει την ησυχία σας και καλό θα ήταν να το αποφύγετε και να μη συγκρουστείτε μαζί του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από την αρχή της εβδομάδας, βλέπετε πώς μια ευκαιρία έρχεται και είναι έτοιμη να την εκμεταλλευτείτε. Κάποιοι από σας θα κάνετε ένα κοντινό ταξίδι που κυρίως θα αφορά τα επαγγελματικά σας. Προσοχή σε θέματα χρημάτων, κυρίως αποφύγετε τις υπερβολές. Προς το τέλος της εβδομάδος άτομα από το παρελθόν έρχονται και είναι ευκαιρία να περάσετε καλά μαζί τους. Θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια ίσως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μια νέα επαφή με άτομα που αφορούν ένα σύλλογο ή μια ομάδα ανθρώπων εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένατε. Κάποιοι ενδέχεται να γυρίσετε σε μια παλιά σχέση.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι περίοδος που πλέον περιμένεις κάτι μεγάλο το οποίο θα έρθει και θα βάλει ένα τέλος σε μια περίοδος αναμονής. Μια συνάντηση που έχει σχέση με μια εργασία που θα κάνετε θα είναι αρκετά καλή. Ένα άτομο ίσως παρέμβει αρκετά στη ζωή σας και θα πρέπει να το σταματήσετε. Θα έχετε αρκετές εντάσεις αλλά είναι και ευκαιρία σας να πετύχετε. Σε θέματα εργασιακά έρχεται μια ευκαιρία αλλά θέλετε πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη καθώς κάποια θέματα καθυστερούν. Προσοχή σε επενδύσεις και σε καταστάσεις που αφορούν οικονομικά. Το να απευθυνθείτε σε άτομο ή άτομα για βοήθεια θα είναι το ιδανικό.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Δίας στον Τοξότη και η επιρροή του ως τις 2/12/2019
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της Εβδομάδας 19-25 Νοεμβρίου 2018
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here