Widgets Magazine

Η σύνοδος Ηλίου-Κρόνου, όπου μέσα από στήριξη ενός ατόμου και σκληρή δουλειά, πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε.

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Κριό, οπότε γινόμαστε μαχητικοί σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε.

Η Έκλειψη Ηλίου στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου μας υπενθυμίζει πώς πρέπει να αφήσουμε κάτι για να προχωρήσουμε μπροστά.

 

 

Κριός

Με τον Άρη να κάνει την είσοδο στο ζώδιο σας, γίνεστε μαχητικοί και κερδίζετε έδαφος σε πράγματα που πιστεύατε πώς είχατε χαμένα. Ψυχολογικά είστε σε πολύ καλή φάση κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, γεγονός που σας κάνει διεκδικητικούς.

3 με 4 του μήνα, βλέπετε διαφορά με ένα θέμα που σας αφορά και το αποτέλεσμα είναι θετικό. Τις ίδιες ημέρες τραβάτε τα βλέμματα και ίσως είστε κάπως εριστικός με τους γύρω σας. Θέματα από το παρελθόν, έρχονται να σας δείξουν πώς πλέον μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Προς το τέλος της εβδομάδας, αρχίζει να υπάρχει μια σταθεροποίηση μιας κατάστασης στη ζωή σας.

Mέσα από την Έκλειψη στις 6 του μήνα, ένα θέμα που αφορά το επαγγελματικό σας περιβάλλον δείχνει να παίρνει μια διαφορετική τροπή, βοηθώντας να αλλάξει η εικόνα σας προς τα έξω.

 

 

Ταύρος

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά θετική για επαφές και σχέσεις με άτομα. Νιώθετε αρκετή ένταση και πρέπει να χαλαρώσετε. Μια πληροφορία μέσα από ένα άτομο ή μέσα από μια κρυφή συνάντηση θα έχει να κάνει με την έναρξη μιας περιόδου για εσάς, η οποία θα είναι ικανοποιητική. Ίσως κάποιοι νιώσετε πώς είστε θύμα εκμετάλλευσης μια κατάστασης και αποφασίσετε να διακόψετε δεσμούς, ίσως κάπως απότομα ή και ατσούμπαλα. Απλά είστε σε φάση αποδέσμευσης και θέλετε να νιώσετε πλέον ελευθερία.

Αρχίζετε να σκέφτεστε, το ενδεχόμενο είτε αλλαγής κατοικίας, είτε αλλαγής καταστάσεων μέσα στο σπίτι.

Mέσα από την Έκλειψη στις 6 του μήνα, θέματα που αφορούν σπουδές ή ταξίδια έρχονται τώρα να σας δείξουν μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας.

 

 

Δίδυμοι

Ευχάριστες καταστάσεις στη ζωή σας, που δείχνουν πώς σας ευχαριστούν. Ίσως κάποιοι λάβετε έκτακτα χρήματα που δεν το περιμένατε. Θέματα που είχαν να κάνουν με την υγεία σας, περνούν σε φάση βελτίωσης. Μέσα στη βδομάδα, θα θέλετε να αλλάξετε πράγματα που έχουν να κάνουν με τους γύρω σας. Και ίσως πρέπει άμεσα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Κάποια θέματα θα τα κάνετε μέσα από στήριξη τρίτου ατόμου. Παρόλο που θέλετε να το ρίξετε έξω έχετε αφήσει υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που πρέπει να τις λύσετε και δεν παίρνουν αναβολή.Mέσα από την Έκλειψη στις 6 του μήνα, ίσως δεχτείτε κάποιες πιέσεις σε σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου σας.

 

 

Καρκίνος

Είναι μια στιγμή όπου ξεκινάτε κάτι καινούριο και είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

3 και 4 του μήνα, κάποιοι θα έχετε ένα ευχάριστο νέο σε σχέση με δουλειά-καριέρα.

Ότι έχει να κάνει με κάτι ερωτικό, θα αρχίσει να εξελίσσεται σε κάτι πολύ όμορφο. Από Πέμπτη και Παρασκευή, θα έχετε αρκετές επαφές με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και ίσως ξεκινήσετε κάτι καινούριο . Κάποιοι ηρεμείτε από θέμα υγείας και δίνετε βάση σε θέματα διατροφής.

Mέσα από την Έκλειψη στις 6 του μήνα, θα βιώσετε τη διακοπή κάποιας συνεργασίας που στη θέση της έρχεται να πάρει μια καινούρια.

 

Λέων

Το προηγούμενο διάστημα είχατε προτάσεις για διάφορα θέματα. Αν και ήταν αρκετά πράγματα υπό συζήτηση, σταδιακά θα δείτε κάποια πράγματα να μπαίνουν σε μια τάξη. Κάποιοι αποφασίζετε να τελειώσετε οριστικά με μια δουλειά και να ξεκινήσετε μια

καινούρια. Η υγεία σας είναι κάτι που θα δώσετε προτεραιότητα, καθώς έχετε ανάγκη για ξεκούραση και ησυχία και ίσως κάποιοι μπείτε πλέον σε διαδικασία να κάνετε πράγματα που αναβάλατε για καιρό στον συγκεκριμένο τομέα. Για κάποιους από σας θα κάνει την έκπληξη του ένας νέος έρωτας με ένταση και πάθος

Mέσα από την Έκλειψη στις 6 του μήνα, να αλλάξετε προτεραιότητες και να δώσετε βάση σε θέματα υγείας ακόμη και αν χρειαστεί να διακόψετε μια δουλειά για αυτό.

 

Παρθένος

Η διάθεσή σας αυτές τις ημέρες είναι ανεβασμένη και έχετε και μια ένταση μέσα στην καθημερινότητα. Χρήματα προκύπτουν ωστόσο είστε σε μια κατάσταση όπου ίσως φανείτε διστακτικοί ως προς τον τρόπο που θα τα λάβετε. Ένα θέμα με  δουλειά, δείχνει να τακτοποιείται γύρω στις 3 με 4 του μήνα. Νιώθετε γοητευτικός και ερωτεύσιμος και προσπαθείτε να είστε ο πόλος έλξης των γύρω σας. Θέματα που καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα, δείχνουν σιγά-σιγά να μπαίνουν σε μια τάξη και να αρχίζει η ανοδική πορεία.

Mέσα από την Έκλειψη στις 6 του μήνα, θα πρέπει να βρείτε μια λύση και να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας ή και έναν έρωτα.

 

Ζυγός

Θέλετε να πετύχετε πράγματα αυτές τις ημέρες οπότε θα φέρετε ίσως κάποιες καταστάσεις σε αδιέξοδο προκειμένου να πετύχετε πράγματα. 3 και 4 του μήνα, θα κάνετε μια νέα επαφή, από την οποία θέλετε και έχετε ένα συμφέρον και ίσως κλείσετε και μια συμφωνία μέσα από αυτό. Το Σαββατοκύριακο στο σπίτι θα υπάρχουν εντάσεις, γιατί θα υπάρχει μια βαβούρα που δεν θα σας αφήσει να ησυχάσετε. Κάποια συνεργασία ή σχέση έρχεται να τελειώσει ή να την ξαναχτίσετε μέσα από νέα θεμέλια.

Mέσα από την Έκλειψη στις 6 του μήνα, θα βρεθείτε μπροστά σε απρόσμενες καταστάσεις που έχουν σχέση με το σπίτι και θα πρέπει να βρείτε λύσεις.

 

Σκορπιός

Μια  νέα δουλειά είτε ευκαιριακή είτε με μορφή ημιαπασχόλησης , έρχεται σαν πρόταση εκεί που δεν το περιμένετε. Προς το Σαββατοκύριακο μια πληροφορία, ίσως  χαλάσει τα σχέδια και νιώσετε μια μικρή απογοήτευση. Αλλά αυτό στη συνέχεια θα αποδειχτεί για καλό σου, καθώς μια κατάσταση δεν προχωρούσε όπως πιστεύατε.

Mέσα από την Έκλειψη στις 6 του μήνα, ίσως αναγκαστείτε να αποχωριστείτε από ένα άτομο που είχε σχέση με την καθημερινότητά σας αλλά μπορεί να έρθει στη ζωή σας ένα νέο άτομο.

 

Τοξότης

Κάποια πράγματα κυλούν όμορφα και έρχονται να σας επιβεβαιώσουν για πράγματα που θέλατε να κάνετε. Κάποιοι από σας θα θελήσετε να αυξήσετε την οικογένεια σας και να προβείτε στην απόκτηση ενός απογόνου.  Ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να βρείτε έναν νέο έρωτα πλέον στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Αν και είστε και νιώθετε αρκετά τυχεροί ίσως το παρακάνετε και σπαταλήσετε παραπάνω.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 6 του μήνα,  δείχνει πώς ίσως πρέπει να αποχωριστείτε κάτι για να μπορέσετε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων στη ζωή σας.

 

 

Αιγόκερως

Η ζωή σας αρχίζει να έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς είστε σε φάση αλλαγών. Σε σχέση με το σπίτι θα πρέπει να είσαι προσεκτικοί για τυχόν ατυχήματα. Ένα νομικό ή δικαστικό θέμα δείχνει να προχωρά και να έχει θετική εξέλιξη και οπότε πλέον είναι διαχειρίσιμο.

Θέματα που έχουν να κάνουν με σπίτι και οικογένεια, δείχνουν να προχωρούν καθώς θα μπορείτε σταδιακά να χειριστείτε καταστάσεις.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 6 του μήνα, σας δείχνει πώς μπορείτε πλέον να προχωρήσετε σε νέα σχέδια στη ζωή σας, αφού βέβαια θα πρέπει να αποχωριστείτε κάτι.

 

 

Υδροχόος

Είστε αρκετά κοινωνικοί και αποτελείται το κέντρο της παρέας. Θέλετε να συζητήσετε διάφορα θέματα με διαφορετικού είδους ανθρώπους, οπότε το ρίχνετε έξω. Φυσικά αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η λεκτική σας επικοινωνία, η οποία τελευταία είναι ταυτόχρονα το αδύνατο και το δυνατό σας κομμάτι. Προσοχή μην πληγώνετε άλλους άθελά σας. 3 και 4 του μήνα ίσως σας έρθει η ευκαιρία από ένα άτομο, το οποίο θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα στόχο σας.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 6 του μήνα,  σας κάνει να αποφασίσετε να αποκαλύψετε μια κατάσταση την οποία δεν μπορείτε πλέον να την κρατάτε κρυφή.

 

 

Ιχθύες

Για αρκετούς ξεκινά πολύ καλά η νέα χρονιά, καθώς μετά από καιρό αναγνωρίζονται οι κόποις σας. Μια νέα πρόταση στο χώρο εργασίας σας θα προκύψει, η οποία θα σας αλλάξει επίπεδο. Οι επαφές που θα κάνετε εξελίσσονται διάφορα γεγονότα, τα οποία πολλές φορές θα σας οδηγήσουν σε ένα ξεκαθάρισμα. Βάζετε πλέον έναν νέο σκοπό στη ζωή σας και θα αρχίσετε να τον κυνηγάτε.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 6 του μήνα, ίσως αποφασίσετε κάνετε πέρα, κάποιους φίλους, ή ομάδες, οι οποίες δεν είναι χρήσιμες για σας.

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Δεκεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Ιανουαρίου- 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here