Widgets Magazine

Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο, τα λόγια και οι σκέψεις μας έχουν ένα σοβαρό υπόβαθρο και βοηθά να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.

Άρης τετράγωνο Κρόνος, δυσκολίες, πιέσεις, έντονη κούραση, θέματα μυοσκελετικού.

Ερμής σύνοδος με  Πλούτωνα, προσπάθεια να πετύχουμε μέσα από εμμονή μας σε κάποιους στόχους μας.

Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη, το ερωτικό κομμάτι είναι αυτό που κυριαρχεί.

Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας , ταξίδια, πνευματική καλλιέργεια, αναθέρμανση σχέσεων με συγγενείς.

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός, ανατροπές και εντάσεις, αλλά ίσως και κάποιες ευκαιρίες που μπορούμε να τα καταφέρουμε μέσα από έκτακτες καταστάσεις.

Ήλιος τετράγωνο Βόρειος, άτομο εξουσίας ή υποστηρικτικό παρεμβαίνει στη ζωή μας και μας δημιουργεί προβλήματα.

Ήλιος στον Υδροχόο, νέες ιδέες, νέες ευκαιρίες, διεύρυνση οριζόντων, ενασχόληση με εναλλακτικούς τρόπους ή μεθόδους μάθησης.

 

Κριός

Η εβδομάδα για αρκετούς από σας έχει να κάνει με αποφάσεις σημαντικές που θα πρέπει να πάρετε που αφορούν την εργασία ή γενικότερα την οικονομική σας κατάσταση. Θα κάνετε κάποιες συζητήσεις με άτομα που θα σας δώσουν πρόσθετες πληροφορίες στο πώς μπορείτε να κινηθείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, ένα απρόβλεπτο γεγονός μπορεί να είναι το κομβικό σημείο, για να κάνετε μια επιθυμητή αλλαγή στη ζωή σας. Βέβαια κάποια πράγματα απαιτούν   κάποιες ευθύνες παραπάνω, αλλά αυτές είναι για να περάσετε σε ένα βήμα παραπέρα στην εξέλιξή σας.

 

Ταύρος

Από την αρχή της εβδομάδας μια νέα γνωριμία για αρκετούς από σας, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα  έχει συνέχεια, είτε ερωτική είτε με προσωπικό χαρακτήρα. Θέμα δικαστικό ή γενικότερα ότι έχει να κάνει με το νόμο, δείχνει να μπαίνει σε έχει ένα τέλος και πλέον μπορείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις σημαντικές για τη ζωή σας. Ίσως κάτι σας ταράξει το ίδιο διάστημα, μέσα από μια είδηση που θα περιμένετε, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε και να είστε συγκρατημένοι.

 

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα όπου θα πρέπει να δείτε πώς θα χειριστείτε καταστάσεις που έχουν να κάνουν τόσο με οικονομικά σας όσο και το πώς θα προωθήσετε τα σχέδια σας.  15 και 16 του μήνα, θα υπάρξει μια πρόταση για αρκετούς από σας, που θα σας δώσει λύση σε προβλήματα και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Μια κατάσταση που σας πρόσφερε ασφάλεια ως τώρα, ή ακόμη και ένας άνθρωπος, δείχνει να σταματάει, οπότε θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους για να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Το Σαββατοκύριακο, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα παραπάνω για να κάτι που θέλετε πολύ. Προσοχή βέβαια τις ίδιες μέρες, να προσέξετε συζητήσεις ή συναντήσεις, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο άτομο να επηρεάσει αρνητικά την κρίση σας.

 

 

Καρκίνος

Είστε από τους ευνοημένους αυτής της περιόδους, καθώς για αρκετούς από σας, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια κατάσταση που ήταν τόσο καιρό δύσκολη. Κάποιοι μπορούν να προχωρήσουν στην εύρεση εργασίας, καθώς τα πράγματα είναι αρκετά θετικά για αυτούς. Ίσως μια κατάσταση σας αγχώσει καθώς νιώθετε πώς αυτή την περίοδο έχετε θέματα που σας βαραίνουν και να πάρετε μια ανακούφιση από όλη αυτή τη συζήτηση. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, θα έχετε έμπνευση και δημιουργικότητα για να πετύχετε κάτι μεγάλο.  Ίσως θέματα που έχουν κάνουν με το  οικονομικό σας, σας αγχώσουν καθώς θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Το Σαββατοκύριακο, προσοχή στις μετακινήσεις και γενικότερα στις άσκοπες κινήσεις.

 

 

Λέων

Θέματα  που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας και γενικά με το επαγγελματικό σας κομμάτι,  απαιτούν λύση άμεσα και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα ορίσουν πράγματα για το επόμενο διάστημα. Μέσα από τάξη και οργάνωση από μέρους σας, μπορείτε να καταφέρετε πράγματα που ήταν δύσκολα ως τώρα. Μια κατάσταση που έχει να κάνει με το οικογενειακό περιβάλλον ίσως σας προβληματίσει και δεν ξέρετε πώς να μοιράσετε το χρόνο σας. Το Σαββατοκύριακο μια κατάσταση ίσως είναι δύσκολο να διεκπεραιωθεί και θα πρέπει να τη λύσετε με τον ορθό τρόπο και λογικά τρόπο, αλλιώς θα έχετε μπερδέματα.

 

Παρθένος

Οι μέρες αυτές για σας, είναι έντονες καθώς θα θέσετε νέες βάσεις για πράγματα που θέλετε να κάνετε. Ίσως βρείτε μια λύση που αφορά τα παιδιά όσων είστε γονείς και για τον ερωτικό σύντροφο, αν είστε δεσμευμένοι. 15 και 16 μπορείτε να βρείτε τη λύση σε μια κατάσταση που σας μπλόκαρε το προηγούμενο διάστημα και να δείτε πώς μπροστά σας βρίσκετε η απάντηση σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Το Σαββατοκύριακο μέσα από κάτι έκτακτο, θα έχετε μια ευκαιρία που δεν θα πρέπει να την χάσετε. Τις ίδιες μέρες, ένα άτομο ίσως θελήσει να βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που έχετε, αλλά με τρόπο επιτακτικό και θα πρέπει να είστε διπλωματικοί ως προς το χειρισμό του.

 

 

Ζυγός

Από την αρχή της εβδομάδας ήδη, θα έχετε μια συζήτηση με ένα άτομο ή με κάποιους που όλα αυτά έχουν σχέση με το οικογενειακό σας περιβάλλον ή γενικότερα με το χώρο διαμονής σας. Το ενδεχόμενο για αλλαγή κατοικίας ή μια αγορά ή πώληση ή και κάποιου είδους μετακίνηση είναι στα φλέγοντα ζητήματά σας. Σε σχέση με τα ερωτικά σας θα πρέπει να αποφασίσετε στο πώς θα φερθείτε και τη γραμμή θα ακολουθήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Προς το τέλος της εβδομάδας, έκτακτα γεγονότα που έχουν σχέση με παιδιά ή ερωτικό σύντροφο έρχονται να ανατρέψουν μια κατάσταση και θα πρέπει να βρείτε μια λύση μέσα από ένα αντικειμενικό πρίσμα. Προσοχή στην υγεία σας το Σαββατοκύριακο.

 

Σκορπιός

Με συζητήσεις και αρκετές συναναστροφές, ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι αστραπή, που θα έχει ρόλο επαγγελματικό και θα πρέπει να ασχοληθείτε.. Βέβαια προς τα μέσα της εβδομάδας μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο εισόδημα, αρκεί να μπορέσετε να πιάσετε την ευκαιρία. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, κάποια γεγονότα ίσως σας αγχώσουν και χρειαστεί να προβείτε σε βιαστικές κινήσεις και να κάνετε λάθη. Ίσως υπάρχουν και καθυστερήσεις σε αυτά που θέλετε να κάνετε λόγω απρόοπτων εξελίξεων. Προσοχή στην οδήγηση και γενικά στον τρόπο που κινήστε.

 

Τοξότης

Από την αρχή της εβδομάδας, ευνοούνται για σας, συζητήσεις και κουβέντες πάνω στον εργασιακό σας χώρο. Κάποιοι ίσως αναγκαστείτε μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον να βρείτε λύσεις σε ένα τομέα που σας αφορά και να κάνετε κουβέντες με ανώτερους σας για αυτό. Ίσως να έχετε και ένα οικονομικό όφελος μέσα από αυτή την κατάσταση. Υπάρχει για πολλούς από σας, το ενδεχόμενο μιας νέας ερωτικής γνωριμίας μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον. Προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως χρειαστεί να αλλάξει κάτι στον τομέα της εργασίας σας και θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση βάση λογικής. Κάποιοι νιώθετε πώς η τύχη σας χαμογελά και ίσως κάνετε κάποιες νέες συζητήσεις για ένα νέο άνοιγμα σας.

 

 

Αιγόκερως

Θέματα που σας αφορούν, βρίσκετε τα κατάλληλα άτομα που θα βοηθήσουν να προωθηθεί ένα σας σχέδιο. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, είναι βοηθητικές ώστε να “σπρώξετε” μια κατάσταση, με το δικό σας μοναδικό τρόπο. Είναι καλό όμως να δώσετε χρόνο και να απομονωθείτε έστω και για λίγο για να πάρετε αντικειμενικές αποφάσεις για το επόμενο διάστημα όπου μια νέα πηγή εισοδήματος έρχεται.
Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως κάτι σας αγχώσει που αφορά ένα έκτακτο έξοδο που προκύπτει ξαφνικά, είτε αφορά το σπίτι είτε το μεταφορικό σας μέσο, αλλά δεν θα πρέπει να σας απελπίσει, καθώς η νέα σας οικονομική κατάσταση μπορεί να διορθώσει άμεσα το θέμα αυτό.

 

Υδροχόος

Μια νέα γνωριμία έρχεται να σας δώσει μια ώθηση, ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή. Ίσως βέβαια να κρατήσετε κρυφή αυτή τη γνωριμία από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Επειδή κάποια θέματα όμως σας κρατούν πίσω καθώς ασχολείστε αρκετά με ψυχολογικά σας, η λύση είναι να τολμήσετε να κάνετε το βήμα ακόμη και αν φοβάστε. Ένα άτομο που έχει κάποιο είδος εξουσίας πάνω σας, ίσως σας επιβάλλει τη γνώμη του για ένα θέμα, ωστόσο δεν πρέπει να συγκρουστείτε μαζί του. Βέβαια κάποιοι θα εξετάσετε αρκετά το θέμα αυτό και ίσως θελήσετε να το μοιραστείτε με κάποιο δικό σας άτομο για να σας καθησυχάσει. Προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα παραπάνω για να φανείτε κάπου, ή να προωθήσετε ένα σκοπό σας.

 

 

Ιχθύες

Επαφές και συζητήσεις έχουν σχέση με την προώθηση της προσωπικής σας ζωή και βοηθούν να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας περίγυρο.
Από την αρχή της εβδομάδας ως τις 15 του μήνα, ίσως έρθει μια μεγάλη ευκαιρία την οποία πρέπει να αδράξετε. Κάποιοι από σας, θα έχετε μια νέα πρόταση για εργασία. Όσοι έχετε σχέση με καλλιτεχνικό επάγγελμα από την αρχή ως τα μέσα της εβδομάδας, θα έχετε έμπνευση να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.  Το Σαββατοκύριακο, ίσως έχετε κάποια έκτακτα έξοδα από μια κατάσταση που δεν είχατε προβλέψει, οπότε πρέπει από την αρχή της εβδομάδας να είστε προνοητικοί.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΙχθύες 2019: Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΣεληνιακή έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, στις 21 Ιανουαρίου 2019.
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here