Widgets Magazine

Η Έκλειψη στις 21 του μήνα  στον άξονα Λέων-Υδροχόου που δίνει τη δυνατότητα απελευθέρωσης από δύσκολες καταστάσεις.

Η Αφροδίτη σύνοδο με Δία, διασκέδαση, γενναιοδωρία, αύξηση των οικονομικών.

Η Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα, νέοι έρωτες και νέες σχέσεις.

Ο Δίας σε τετράγωνο με Ποσειδώνα καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Ο Άρης τετράγωνο με τον Κρόνο, μια δυσκολία σε επαφές και λεκτική επικοινωνία μέσα από σκληρή γλώσσα.

Ο Άρης τρίγωνο με τον Δία, επεκτείνουμε τους ορίζοντές μας.

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο και βοηθά την επικοινωνία να είναι πιο εποικοδομητική.

 

 

Κριός

Νιώθετε πώς ταλαιπωρήστε και είστε σε ένα είδος αδιεξόδου σε μια κατάσταση στη ζωή σας. Το να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να αρχίσετε να κάνετε πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, είναι αυτό που θα σας δώσει ώθηση και δύναμη στο να μπορέσετε να αυτοεπιβεβαιωθείτε. Ως τις 23 του μήνα, θα έχετε νέες ιδέες και πρωτότυπες λύσεις για ένα θέμα που σας απασχολεί και μπορείτε μέσα από αυτό να βγείτε από ένα αδιέξοδο. Προσοχή στις βεβιασμένες κινήσεις καθώς μπορεί πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα να έρθετε σε σύγκρουση με άλλους. Προς το τέλος της εβδομάδας, ένα ταξίδι ή μια έκτακτη μετακίνηση θα δώσει μια νότα ανανέωσης. Η έκλειψη στις 21 του μήνα, σας δίνει τη δυνατότητα να ερωτευτείτε ή να αρχίσετε ένα νέο χόμπι.

 

 

Ταύρος

Θέματα που σας είχαν σε αγχώσει το προηγούμενο διάστημα, η εβδομάδα αυτή βοηθά να πάρετε αποφάσεις καθώς έχετε πιο καθαρή οπτική για ένα θέμα που σας αφορά. Ίσως έρθει μια έκτακτη πηγή χρημάτων και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Ένα θέμα με άτομο της οικογένειάς σας, ίσως σας αγχώσει και για αυτό, ίσως προχωρήσετε σε οριστικές λύσεις. Μια νέα σχέση, έρχεται στο προσκήνιο, την οποία θα κρατήσετε κρυφή. Προς το τέλος της εβδομάδας, νιώθετε πώς είστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος και αυτό είναι κάτι που σας ικανοποιεί και σας κάνει να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Η έκλειψη στις 21 του μήνα, σας δίνει τη δυνατότητα απελευθέρωσης, μέσα από επέκταση οριζόντων.

 

Δίδυμοι

Αν και τα οικονομικά σας, είναι σε μια κατάσταση που νιώθετε πώς δεν πάει άλλο αποφασίζετε να κάνετε νέες κινήσεις. Μια μετακίνηση ή ένα έκτακτο ταξίδι, θα βοηθήσει να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Ως τις 23 του μήνα, ίσως βάλετε θεμέλια σε μια νέα σχέση και αρχίσετε μια περίοδο όπου θα μπορείτε να διαφημιστείτε. Ίσως ένα γεγονός σας απρόβλεπτο σας μπλοκάρει για κανά δυο μέρες, ωστόσο μέσα από την δική σας πρακτικότητα και λογική βρίσκετε λύση στο πρόβλημα. Κάποιοι από σας, θα αποφασίσετε να περάσετε σε επόμενο στάδιο μια σχέση. Προς το τέλος της εβδομάδας, λαμβάνετε θετικές πληροφορίες από άλλους για το άτομο σας και αισθάνεστε μια δικαίωση. Η έκλειψη στις 21 του μήνα, σας φέρνει σε καταστάσεις όπου μπλέκεστε με κοντινά ή συγγενικά άτομα.

 

 

 

Καρκίνος

Ευκαιρία να τακτοποιήσετε το επαγγελματικό σας κομμάτι δίνεται η δυνατότητα μέσα  από την αρχή της εβδομάδας. Ως τις 23 του μήνα, έχετε ευκαιρία να περάσετε καλά με άτομα κοντινά σας και να βρείτε την ευκαιρία μέσα από αυτές τις συναντήσεις να βρείτε μια λύση. Ένα άτομο με τρόπο ίσως απότομο, σας επιβάλλει κάποιες ιδέες του και ίσως να έρθετε σε σύγκρουση, ωστόσο η διπλωματία θα είναι η καλύτερη λύση για σας. όσοι ήδη εργάζεστε ίσως πιάσετε μια ευκαιρία να βρείτε έναν νέο τρόπο για να εξελίξετε την δουλειά σας και τη θέση σας μέσα σας αυτή. Εσείς του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε λίγο συγκρατημένοι στις σχέσεις και στις επικοινωνίες σας. Η έκλειψη σας φέρνει μπροστά σε απρόβλεπτα έξοδα που θα πρέπει να κάνετε για να επενδύσετε κάπου.

 

 

 

Λέων

Η εβδομάδα αυτή σας φέρνει μπροστά σε θέματα που θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ώστε να βγείτε από ένα αδιέξοδο. 22 και 23, θα ασχοληθείτε με μια νέα συνεργασία σας και θα βάλετε κάποια όρια ως προς τον τρόπο που συνεργάζεστε. Μια μετακίνηση ή ένα μικρό ταξίδι μέσα στην εβδομάδα, θα σας δώσει μια νέα ώθηση ώστε να ανανεωθείτε. Κάποιοι τολμάτε να προχωρήσετε σε μια νέα ερωτική σχέση. Αρκετοί από σας θα έχετε μια νέα ευκαιρία στη ζωή σας κυρίως σε επαγγελματικό κομμάτι, εκεί που δεν το περιμένατε και μπορείτε να αναλάβετε την πρόκληση αυτή καθώς το ρίσκο δεν σας τρομάζει. Η έκλειψη στις 21 του μήνα, θα σας δώσει την ώθηση να αποδεσμευτείτε από κάποιες καταστάσεις ή άτομα.

 

Παρθένος

Είναι μια εβδομάδα, όπου μπορείτε να προωθήσετε σχέδια σας, κυρίως όσοι είστε σε κατάσταση όπου κλείνετε ένα κύκλο και προχωράτε παραπέρα, νιώθετε πώς ήδη έχετε στρώσει κάποια πράγματα και προχωράτε ένα βήμα. Ενώ η διάθεση σας δεν είναι και η καλύτερη, χρειάζεται να δώσετε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας για να μπορέσετε ξαναβρείτε τη δύναμή σας. Μια νέα πληροφορία, που αφορά τα οικονομικά σας, σας επαναπροσδιορίζει σε κάποιες καταστάσεις στον συγκεκριμένο τομέα. 22 και 23 του μήνα, θα βρεθείτε με άτομα που θέλετε και θα έρθετε πιο κοντά με αυτά. Γύρω στις 24 του μήνα, κάτι που θέλετε να κάνετε σε σχέση με τα οικονομικά σας, ίσως δείξει πώς ένα θέμα έχει μια καθυστέρηση. Προς το τέλος της εβδομάδας, έρχεται μια λύση από κει που δεν το περιμένατε σε ένα σας πρόβλημα. Η έκλειψη στις 21 του μήνα, σας βρίσκει σε μια πεσμένη ψυχολογική διάθεση και θα πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

 

Ζυγός

Μια εβδομάδα, όπου έρχονται καταστάσεις στη ζωή σας, όπου θα αρχίσετε να δραστηριοποιήστε έντονα και μέσα από αυτό ίσως να βρείτε και λύσεις σε προβλήματά σας. Θέλετε ωστόσο να επεκταθείτε και προς νέους φίλους και νέες καταστάσεις στη ζωή σας. 22 ως και 24 του μήνα, ένα απρόβλεπτο γεγονός, ίσως σας κάνει να επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα. 25 και 26 του μήνα, μπορεί να έχετε μια ευκαιρία για ένα είδος δέσμευσης στη ζωή σας. Τις ίδιες μέρες, χρειάζεστε και χρόνο για εσάς και το ταίρι σας και ίσως αφήσετε όλα τα άλλα για να δώσετε πολύτιμο χρόνο εκεί. Η έκλειψη στις 21 του μήνα, σας φέρνει μπροστά σε σχέσεις ή φιλίες που πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

 

Σκορπιός

Έχετε αυτές τις μέρες  να ασχοληθείτε με καταστάσεις που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το να δώσετε όμως προτεραιότητα σε σας και να μην αφήσετε τους άλλους να παρέμβουν είναι μια κατάσταση που θα σας δώσει ένα έναυσμα να προχωρήσετε. Κάποιο άτομο στον επαγγελματικό σας χώρο σας δείχνει στήριξη προς τα σχέδια σας και αισθάνεστε μια επιβεβαίωση. Από τις 23 ως και τις 25 του μήνα, μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια κατάσταση, ωστόσο μέσα από την πρακτικότητα σας, τη λύνετε εύκολα. Αρκετοί από σας θα θελήσετε να ξοδέψετε χρήματα για να προωθήσετε μια κατάσταση στη  δουλειά σας. κάποιες απρόβλεπτες συναντήσεις με άτομα, θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Η έκλειψη στις 21 του μήνα, σχέσεις και συνεργασίες περνούν από ένα είδος ξεκαθαρίσματος.

 

 

Τοξότης

Είστε σε μια φάση, όπου ενώ προσπαθούσατε να κρατήσετε συνεργασίες και σχέσεις που είχαν σχέση με τα οικονομικά  σας, τώρα καταλαβαίνετε πώς πρέπει να προχωρήσετε λίγο παραπέρα αν θέλετε να στραφείτε προς νέα πράγματα στη ζωή σας. κάποιοι θα αρχίσετε ένα είδος έρευνας ώστε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, είτε μέσα από σπουδές ή επαφές με νέα πράγματα που θα πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε. Κάποιοι από σας, θα βρείτε ευκαιρία για μια νέα πηγή εισοδήματος. Αν και αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας, καθώς το παρακάνετε επειδή θέλετε να ξοδέψετε περισσότερο από αυτό που πιστεύατε. Κάποιοι ίσως θελήσετε να αποκτήσετε και έναν διάδοχο. Η έκλειψη στις 21 του μήνα, θα σας δώσει το έναυσμα να προχωρήσετε προς νέα πράγματα στη ζωή σας, αφού τακτοποιούνται εκκρεμότητές σας. Κάποιοι θα τολμήσετε ένα μακρινό ταξίδι.

 

 

Αιγόκερως

Μια κατάσταση βλέπετε πώς δεν πάει άλλο και ίσως θελήσετε να βάλετε ένα τέλος. 24 και 25 του μήνα, ίσως ένα θέμα που έχει σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον σας ταράξει, αλλά τακτοποιείται έγκαιρα. Επίσης μέσα από μια ευκαιρία, μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα. Προσοχή στις κινήσεις αλλά και γενικά στις μετακινήσεις σας. Μη βιάζεστε και μη λέτε πράγματα που ίσως αργότερα το μετανιώσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, κάποια πράγματα που σας ταράζουν ίσως μπουν σε μια τάξη. Η έκλειψη στις 21 του μήνα, μπορεί να σας κάνει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από ότι είχατε υπολογίσει.

 

Υδροχόος

Μέσα από τον Ερμή στο ζώδιο σας, βρίσκετε την ευκαιρία να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με άτομα που είχατε χαθεί, αλλά και να είστε πιο κοντά σε φίλους και γνωστούς. Είναι ευκαιρία πλέον αυτό το διάστημα, να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, που εδώ και καιρό κρατούσατε κρυφά. 22 και 23 του μήνα, θα έχετε αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις και λύνετε κάποια πράγματα δικά σας. Μια από τις συναντήσεις που θα έχετε, θα σας βοηθήσει στο επαγγελματικό σας κομμάτι μέσα από μια νέα ευκαιρία που θα σας δοθεί. Βέβαια προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως κάποια πράγματα σας αγχώσουν και σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Απλά αν τα οργανώσετε δεν θα έχετε πρόβλημα. Η έκλειψη στις 21 του μήνα, σας δίνει τη δυνατότητα να απομακρύνετε κάποια άτομα τη ζωή σας και ίσως να έρθετε πιο κοντά με κάποιους άλλους.

 

Ιχθύες

Κάποιες καταστάσεις που κάνατε πίσω και δεν θέλατε να τις δείτε, πλέον κάνετε κινήσεις ώστε να κάνετε ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα. Ίσως χρειαστεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω για να πετύχετε πράγματα. 21 ως και 23 του μήνα, νιώθετε ένα δυναμισμό και νιώθετε πώς δικαιώνεστε μέσα από κάτι πολύ καλό που σας συμβαίνει. Οι εμπειρίες που θα πάρετε είναι μοναδικές. 24 και 25 του μήνα, ίσως μπορέσετε να καταφέρετε μια κατάσταση αλλά κυρίως δαπανώντας χρήματα. Μια νέα πρόταση για δουλειά, έρχεται μέσα από μια νέα ευκαιρία. Ίσως μια κατάσταση με μια παρέα ή κάποιο άτομο θα πρέπει να την κρατήσετε κρυφή.

Η έκλειψη στις 21 του μήνα, σας δείχνει θέματα που έχουν να κάνουν με το χώρο εργασίας σας και σας βοηθά να βρείτε λύσεις.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣεληνιακή έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, στις 21 Ιανουαρίου 2019.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here