Widgets Magazine

Η Αφροδίτη εξάγωνο με τον Πλούτωνα, καταστάσεις μεταμορφώνονται στη ζωή μας και έχουμε ευκαιρία για έκτακτα έσοδα.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, προσοχή στη διαχείριση πληροφοριών και σε λάθος εκτιμήσεις σε σχέσεις με καταστάσεις.

Ο Άρης σε σύνοδο με Χείρωνα, βοηθά να αντιμετωπίσουμε θέματα του παρελθόντος και πλέον να πάρουμε δραστικά μέτρα ώστε να αφήσουμε πίσω καταστάσεις που μας εμπόδιζαν.

 

 

 

Κριός

Τις πρώτες ημέρες τις εβδομάδας έχετε αρκετές πληροφορίες από το περιβάλλον σας, που σας αποσπούν από αυτά που θέλετε να κάνετε. Κυρίως στο επαγγελματικό σας κομμάτι αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά, χωρίς να ζορίσετε καταστάσεις. Από ένα άτομο θα έχετε τη στήριξη που θέλετε είτε οικονομική είτε γενικά μέσω συμβουλευτικής.  Πάντως όπως και να έχει θα λάβετε πιθανόν μια απάντηση σε ένα θέμα που σας φλέγει και η πληροφορία αυτή, θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Είστε αρκετά ανεβασμένοι ψυχολογικά και θα είστε ο πόλος έλξης για τους γύρω σας. Και ίσως από όλο αυτό προκύψει μια ερωτική γνωριμία, μέσω τρίτου ατόμου.

 

Ταύρος

Είστε σε μια φάση όπου σε κάποια πράγματα είστε λίγο αφελείς και παρασύρεστε γενικότερα από το περιβάλλον. Και μπορεί να είναι αυτό η αφορμή να μπλέξετε σε μια κατάσταση. Όσοι είστε γονείς, θα πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια για να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας καθώς θα ασχολείστε με δικά σας θέματα. Μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση με ένα δικό σας άτομο και θα είναι η ευκαιρία να λύσετε μικροπαρεξηγήσεις. Σε σχέση με τους γύρω σας, είστε αυτός που θα κάνει την διαφορά, προσπαθώντας να γίνει η εστία όπου οι άλλοι θα αισθάνονται ασφάλεια.

 

Δίδυμος

Μια εβδομάδα όπου ενώ θέλετε να περάσετε καλά, αφήνεστε στα χέρια άλλων και νιώθετε πώς σας πιέζουν. Προσπαθήστε να μη βασιστείτε πολύ στα σχέδια που θα κάνετε γιατί ίσως κάτι από αυτά αλλάξει και βρεθείτε μπροστά σε απρόσμενες καταστάσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, κάνετε μια αναδρομή σε σχέση με το παρελθόν και προσπαθείτε επιτέλους να κλείσετε κάποιες πληγές, αφού τώρα νιώθετε πώς ένας κύκλος έχει τελειώσει. Επειδή η φύση σας είναι κοινωνική και θέλετε να ανοίγετε τους άλλους, αρχίζοντας φυσικά από εσάς, μη το παρακάνετε και ανοιχτείτε πιο πολύ από ότι πρέπει. Προς το τέλος της εβδομάδας ένα άτομο θα στηρίξει ένα σχέδιο σας. όσοι έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορείτε να τώρα να βρείτε μια λύση σε σχέση με μια θεραπεία.

 

 

Καρκίνος

Μια εβδομάδα όπου θα περάσετε αρκετά καλά, αρκεί όπου πάτε να μην αφεθείτε πολύ και ξεχαστείτε κάνοντας λάθη σε σχέση με τη συμπεριφορά σας. Ένα ταξίδι ή μετακίνηση μπορεί να προκύψει. Φίλοι και γνωστοί θέλουν την παρέα σας και μπορεί μέσα από αυτές τις συναντήσεις να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία. Προσοχή επίσης σε όσους οδηγείτε καθώς οποιαδήποτε παράβαση, μπορεί να έχει κόστος για εσάς.  Σε σχέση με τις παρέες σας, θέλετε να έχετε λόγο σε οποιαδήποτε κινήσεις σχεδιάζετε και ίσως κάποιες φορές το παρακάνετε.

 

 

Λέων

Μια εβδομάδα όπου είστε σε κατάσταση, όπου οι άλλοι σας ζητούν και θέλουν τη συντροφιά σας, αλλά ξεχνάτε να χαλαρώνετε και να περνάτε καλά. Μην αφήσετε μια μικρή ψυχολογική γκρίνια που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε συζητήσεις που αφορούν την καριέρα σας, ωστόσο μην αποφασίσετε ακόμη απλά σκεφτείτε το και αφήστε το στην άκρη του μυαλού σας. Σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον, θα είστε το άτομο που θα δώσει λύση σε ένα πρόβλημα. Κάποιοι από σας, θα θέλετε απλά να ξεκουραστείτε και να περάσετε ήρεμα χωρίς πολλές συναντήσεις.

 

 

Παρθένος

Εβδομάδα όπου είστε αρκετά συγκεντρωμένοι και προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τους γύρω σας. Ίσως βέβαια, νιώσετε πώς κάποια άτομα είναι καυστικά απέναντί σας και ίσως είναι η στιγμή να δώσετε τις απαντήσεις που θέλετε και όχι αυτές που βολεύουν τους άλλους. Όσοι βγείτε προς τα έξω και διασκεδάσετε, μπορεί να συναντήσετε ένα έρωτα που ίσως αυτή τη φορά να μην είναι στα δικά σας πρότυπα. Κάποιοι θα λάβετε κάτι πολύ όμορφο είτε αυτό είναι υλικό είτε πνευματικό. Ενώ θα έχετε προτάσεις να βγείτε ή να πάτε κάπου καλεσμένοι, το ιδανικότερο είναι να δεχτείτε εσείς κόσμο, γιατί θα περάσετε καλά προσφέροντας.

 

 

Ζυγός

Θα έχει ενδιαφέρον η εβδομάδα, καθώς θα έχετε να τακτοποιήσετε πολλά πράγματα και προσοχή με ξεχαστείτε σε κάποιες υποχρεώσεις σας. Από τις 27 του μηνός και μετά, ίσως έρθουν κάποια έκτακτα έσοδα και μπορείτε τακτοποιήσετε υποχρεώσεις. Τρίτα άτομα ίσως σας δώσουν τη λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί. Θα μπορέσετε να βρεθείτε με άτομα που ίσως αργότερα σας βοηθήσουν, σε επαγγελματικά. Και ίσως από όλο αυτό ανοίξουν κάποιες ευκαιρίες, που ως τώρα δεν τις είχατε φανταστεί. Όλα αυτά θα συμβούν αν όντως, κινηθείτε και δεν επαναπαυτείτε στο σπίτι.

 

 

Σκορπιός

Είναι ημέρες όπου θέλετε να δαπανήσετε αρκετά ώστε να περάσετε καλά, ξεχνώντας βέβαια το αύριο. Μην το παρακάνετε όμως αυτές τις ημέρες, γιατί πιθανόν να βγείτε χαμένοι. Ίσως σε κάποιους βγει μια ευκαιρία για ένα είδος επένδυσής ή γενικότερα επέκτασης στη δουλειά. Προσοχή όμως μη ενθουσιάζεστε ακόμη, αλλά να είστε λίγο επιφυλακτικοί. Ένα μικρό ταξίδι, αν προκύψει, θα φανεί ωφέλιμο για το επόμενο διάστημα. Καταστάσεις με συγγενικά άτομα, θα έχουν χαρακτήρα ανανεωτικό για εσάς.

 

 

Τοξότης

Οι ημέρες αυτές είναι γενικά πολύ δελεαστικές καθώς έχετε πολλές προτάσεις και νιώθετε πώς τα φώτα της δημοσιότητας λάμπουν για εσάς. Μην αφήσετε τα δικά σας άτομα όμως να μείνουν παραπονεμένα, βάζοντας μπροστά άλλα σχέδια. Από τις 27 του μήνα και μετά, θα νιώσετε τυχεροί, είτε από έκτακτα έσοδα είτε από κάποια λύση που θα βρείτε από ένα άτομο, που θα σας βοηθήσει στο οικονομικό σας κομμάτι. Θα περάσετε καλά κυρίως μέσα από ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση, καθώς χρειάζεστε το χώρο σας και θέλετε να νιώσετε ελεύθεροι.

 

 

Αιγόκερως

Αυτές τις ημέρες, θα έχετε αρκετή κίνηση σε σχέση με το κοντινό σας περιβάλλον και δεν προλαβαίνετε να κάνετε αυτά που θέλετε. Ίσως βέβαια έρθουν κάποιες έκτακτες εκπλήξεις από δικά σας άτομα που δεν το περιμένατε. Ένα νέο άτομο στη ζωή σας, θα δώσει μια ευκαιρία για ανοίξετε μια νέα πορεία στη ζωή σας. Βέβαια θέλετε και έχετε ήδη σχέδια στο πώς θα κινηθείτε κυρίως επαγγελματικά και κάποια άτομα έρχονται και “κουμπώνουν” ακριβώς σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Το πιθανότερο είναι, για κανά δυο μέρες να απομονωθείτε, επειδή σας χρειάζεται η ξεκούραση.

 

 

 

Υδροχόος

Μια εβδομάδα, όπου κάνετε μεγάλα σχέδια για αυτές τις ημέρες και ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού, απλά και μόνο επειδή θέλετε να ευχαριστήσετε τους γύρω σας. ΄Ισως γνωρίσετε και κάποια άτομα που πιστεύετε πώς θα σας βοηθήσουν αργότερα σε κάποιο σας θέμα, αλλά προσοχή γιατί ακόμη δεν τους γνωρίζετε τόσο καλά. Μέσα από έκτακτη όμως συνάντηση, θα βρεθεί ένα άτομο που θα στηρίξει τα σχέδια σας. Στις 25 του μήνα, μη μετανιώσετε και μείνετε μέσα, γιατί θα περάσετε πολύ όμορφα μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις.

 

 

 

Ιχθύες

Για εσάς οι μέρες αυτές, είναι από τη μία αρκετά δημιουργικές, ωστόσο μην το παρακάνετε γιατί ίσως να πείτε πράγματα και  κάνετε υπερβολές σε σχέση με τρίτους, κάτι που δεν θα σας κάνει καλό. Ίσως βέβαια νιώθετε πώς έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια πράγματα και μπερδευτείτε από τις γνώμες των άλλων. Ένα άτομο από το εξωτερικό, σας δίνει ένα ευχάριστο νέο. ΄Οσοι περιμένετε νομικά ζητήματα, θα πάρετε θετική απόφαση από μια κατάσταση που σας αφορά. Παρόλο που ίσως θέλετε να μείνετε μέσα και να απομονωθείτε, καθώς σκέφτεστε πράγματα του παρελθόντος, δώστε χώρο στον εαυτό και βγείτε ώστε να περάσετε καλά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω στις 22 /12/ 2018.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας 31 Δεκεμβρίου 2018-6 Ιανουαρίου 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here