Widgets Magazine

 

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, σχέσεις και συνεργασίες εξελίσσονται όμορφα μέσα από μια αρμονική συμφωνία που συμβαίνει από αμφότερες πλευρές.
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό, μας βοηθά να είμαστε πρωτοπόροι και εφευρετικοί μέσα από ιδέες και νέα σχέδια.
Ο Κρόνος στα μέσα της εβδομάδος ο πλανήτης το πόνου και της μάθησης, μπαίνει σε ορθόδρομη πορεία, ούτως ώστε τα μαθήματα που πήραμε το προηγούμενο διάστημα να μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά μέσα από ένα πρίσμα πλέον ωριμότητας.
Η Νέα Σελήνη τέλος της εβδομάδος στο ζώδιο του Παρθένου, που μέσα από την υπηρεσία έρχεται η απελευθέρωση, μαζί με το εξάγωνο του Δία Πλούτωνα φέρνει λύσεις σε καταστάσεις κυρίως στα οικονομικά.

Κριός
Επικοινωνία και κινητικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν την εβδομάδα.
Είστε σε μια νέα φάση της ζωής σας που χτίζετε πράγματα.
Πέμπτη με Παρασκευή έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε μια κατάσταση από το παρελθόν και να βάλετε μπρος σχέδια για να την υλοποιήσετε.
Μέσα από δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες ήδη από τις αρχές της εβδομάδος, επωφελείστε ερωτικά μέσα από μια γνωριμία. Δεν θα λείψει όμως η οπτική το να εκμεταλλευτείτε μια οικονομική ευκαιρία, μέσα από τα άτομα τα οποία θα συναναστραφείτε.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, βοηθά να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας μέσα από τρίτους.

Ταύρος
Μια εβδομάδα όπου θα αρχίσετε να νιώθετε αρκετά ευγνώμων για αυτά που σας συμβαίνουν, καθώς αυτά που συμβαίνουν στο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικά ως προς εσάς.
Αν και τα οικονομικά σας είναι πιεσμένα αυτή την περίοδο, Πέμπτη και Παρασκευή εμφανίζονται ευκαιρίες για έκτακτα έσοδα καθώς και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο που μπορεί να σας προωθήσει.
Ένα ταξίδι το οποίο θέλατε πολύ να κάνετε σε ένα μακρινό μέρος ή μια επαφή σας με ένα άτομο από το εξωτερικό φαίνεται να πραγματοποιεί μια κατάσταση που για εσάς μέχρι τώρα φαινόταν δύσκολη.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, θα σας ανοίγει προοπτικές για σχέδια καινούρια στο να υλοποιηθούν ή θα βρει λύσεις σε καταστάσεις που αφορούν σπουδές.

Δίδυμος
Μια εβδομάδα όπου θα έχετε αρκετή ανυπομονησία να προχωρήσετε σε καταστάσεις αλλαγών στη ζωή σας. ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να κινούνται με διαφορετικούς ρυθμούς από ότι θα θέλατε και αυτό είναι κάτι που πολλές φορές σας εκνευρίζει.
Η εμμονή καθώς και η επιμονή σε στόχους θα σας βοηθήσει να κρατήσετε από τη μία την αγωνιστικότητά σας και από την άλλη ίσως φανείτε πιεστικοί στα δικά σας άτομα και τους δημιουργήσετε προβλήματα. Επίσης προς Πέμπτη και Παρασκευή θα έχετε ευκαιρία να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας.
Προς το τέλος της εβδομάδος ο Κρόνος αρχίζει να μπαίνει σε ορθή πορεία οπότε κάπου ηρεμείτε καθώς βάζετε τα πράγματα κάτω και αναπροσαρμόζετε καταστάσεις.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις υπερβολές τόσο σε θέματα που αφορούν την υγεία σου όσο και στα οικονομικά σας.

Καρκίνος
Προσοχή στις αποφάσεις σας που παίρνετε αυτή τη βδομάδα καθώς μπορεί να κάνετε λάθος εκτιμήσεις σε καταστάσεις. Ίσως αν απομονωθείτε από όλους και όλα βρείτε την λύση που εσείς χρειάζεστε.
Προς Πέμπτη και Παρασκευή είναι ευκαιρία στην αναζήτηση νέας εργασίας ώστε να διορθώσετε τα οικονομικά σας.
Ερωτικά θα υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες αλλά εσείς είστε αρκετά επιφυλακτικοί καθώς είστε σε μια εποχή που θέλετε άλλα πράγματα.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, ίσως έχετε κάποιες πιέσεις από φίλους και γνωστούς σε μια κατάσταση που θα πρέπει να αλλάξετε στη ζωή σας. Αν όμως δείτε τον εαυτό σας έξω από όλα αυτά και δεν αντιδράσετε αρνητικά μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό μέσα από αυτή την κατάσταση.

Λέων
Αυτές τις ημέρες κανονίζετε επαφές και προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις από το παρελθόν ώστε να τελειώνετε με αυτές. Διαπραγματεύσεις που στο παρελθόν δυσκόλευαν, τώρα προκύπτουν έχοντας εσάς, πιο ώριμο από πριν στο να πάρετε αποφάσεις.
Κάποια έκτακτα έξοδα προκύπτουν για την οικογένεια και έτσι αφήνετε πίσω για λίγο αυτά που είχατε προγραμματίσει για εσάς.
Προς Πέμπτη και Παρασκευή υπάρχει μια οπτική νέας πηγής εσόδων για εσάς και είναι ευκαιρία να κάνετε μια παράλληλη εργασία για αυξήσετε το εισόδημά σας.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, σας φέρνει λίγο τα πάνω κάτω καθώς κάποιο ή κάποια άτομα ίσως σας ταράξουν λίγο παραπάνω την καθημερινότητά σας. Μια μικρή ανατροπή στα οικονομικά σας ίσως σας κάνει να αναθεωρήσετε πράγματα.

Παρθένος
Εβδομάδα με αρκετή κινητικότητα που σας κάνει να βγείτε λίγο έξω από τα νερά σας.
Κυρίως στις αρχές της εβδομάδος, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες επαφές και συζητήσεις ως προς μια νέα οπτική εσόδων. Αρκεί να είστε θετικοί και ανοιχτοί και μπορείτε να καταφέρετε καταστάσεις.
Προσοχή σε εξαπατήσεις μέσα από συζητήσεις και μέσα από μυστικές συναντήσεις.
Κάποια προβλήματα προς τα μέσα της εβδομάδας, επανέρχονται είτε με άτομα εξουσίας είτε με άτομα μεγάλα σε ηλικία και απαιτούν λεπτό χειρισμό. Προσοχή σε αυτά που θέλετε να διεκδικήσετε, αν έχετε δουλέψει αρκετά σε ένα τομέα και μπορείτε να μιλήσετε έξω από τα δόντια, ίσως να λάβετε μια ευκαιρία που δεν την περιμένατε.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, θα δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αλλαγές σε σχέση με εσάς, κυρίως να αλλάξετε βελτιώσετε το image σας και να προβάλλετε την εικόνα που θέλετε προς τα έξω.

Ζυγός
Επαφές και σχέσεις θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να λύσετε ένα πρόβλημα που έχετε.
Έχετε έντονη αναζήτηση κάποιων θεμάτων και όντως είστε τυχεροί καθώς βρίσκετε τα κατάλληλα άτομα για να βρείτε λύσεις.
Πέμπτη και Παρασκευή μέσα από μυστικές σχέσεις ή επαφές μπορείτε να καταφέρετε να βρείτε μια λύση σε θέματα σπιτιού. Όσοι είστε γονείς μπορείτε να καταφέρετε κάτι για το παιδί σας.
Προσοχή σε θέματα υγείας, μην υπερβάλλετε και κάνετε κατάχρηση της ενέργειάς σας.
Η Αφροδίτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, σας φέρνει ευκαιρίες για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, ίσως σας φέρει μια έκτακτη πηγή εσόδων και μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχετε.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ξεκινά με το να αρχίσετε κουβέντες και συζητήσεις με άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει σε θέμα δουλειάς. Γενικά θα τρέχετε αρκετά για άτομα τα οποία θα θέλουν επαφή μαζί σας και δεν θα έχετε καθόλου χρόνο.
Οι συζητήσεις σας θα είναι έντονες και ίσως έρθετε σε κόντρα με άτομο που δεν θα θέλατε να μαλώσετε.
Πέμπτη και Παρασκευή άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον σας βοηθούν για άνοιγμα νέων εργασιών ή συνεργασιών.
Προσπαθήστε να μην αφήσετε να διαψεύσουν πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή οπότε θα πρέπει να προσέχετε με τις συζητήσεις σας.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, μπορεί να φέρει μέσα από φιλικές σχέσεις μια έκτακτη πηγή εσόδων.

Τοξότης
Προσοχή στο πώς σας βλέπουν οι άλλοι και προσπαθήστε να δείξετε ένα ωραίο προφίλ προς τα έξω.
Θέματα δουλειάς και γενικότερα καριέρας σας κάνουν να είστε πιεστικοί με τα δικά σας άτομα και για αυτό θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι.
Πέμπτη και Παρασκευή παρουσιάζονται ευκαιρίες να βρείτε μια νέα δουλειά, ή γενικότερα να αυξήσετε το εισόδημά σας. όλα αυτά θα γίνουν μέσα από φιλίες και επαφές.
Προσοχή βέβαια προς το τέλος της εβδομάδος σε σχέση με τα οικονομικά σας.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, σας φέρνει ένα έρωτα που έρχεται να σας αναστατώσει τη ζωή.

Αιγόκερος
Μια εβδομάδα όπου θέματα καθημερινά σε σχέση με την εργασία και την υγεία σας είναι αυτά που θα σας κάνουν να επιστήσετε παραπάνω την προσοχή σας εκεί.
Θέματα που έχουν σχέση με συμβόλαια ή κάποιου είδους συμφωνία, απαιτούν προσοχή και καλό θα ήταν να καλοσκεφτείτε πριν κάνετε κινήσεις.
Κάποιο ταξίδι που μπορεί να σας βγει πιθανόν να έχει κάποιου είδους καθυστερήσεις.
Πέμπτη και Παρασκευή γίνεται κάτι πολύ καλό για όσους είστε γονείς σε σχέση με τα παιδιά σας.
Ήδη από αυτές τις ημέρες ο Κρόνος που γυρίζει ορθόδρομος, αρχίζετε να ανοίγετε τα φτερά σας και να σχεδιάζετε νέα πράγματα στη ζωή σας.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, θα σας φέρει ένα είδος δώρου μέσα από μια πρόταση που έρχεται από το εξωτερικό ή μια νέα πρόταση που θα σας ανοίξει τους ορίζοντες.

Υδροχόος
Μια περίοδος πίεσης για σας στον τομέα εργασίας σας. Κάποια συνάντηση με ένα άτομο από τη δουλειά σας, θα σας φέρει μπροστά στην έναρξη μιας ευχάριστης έκπληξης-ευκαιρίας.
Πέμπτη και Παρασκευή αποφύγετε να σπαταλήσετε χρήματα, καθώς θα κάνετε λάθος εκτίμηση καταστάσεων και προτεραιοτήτων.
Τα ερωτικά σου φαίνεται να είναι στάσιμα αυτή την περίοδο καθώς δίνετε αλλού το βάρος τώρα και ενδέχεται να έχετε προβλήματα με το ταίρι σας , επειδή το παραμελείτε.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, θα δώσει τη λύση σε καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας και να βρείτε λύσεις ως προς τα χρέη σας.

Ιχθύες
Αρκετές συζητήσεις και επαφές με άτομα, θα σας βοηθήσουν να προβάλλετε ένα προφίλ προς τα έξω, έτσι όπως εσείς το θέλετε. Το να γνωρίζετε τα δεδομένα όλα πριν κάνετε κινήσεις αυτό θα φανεί σωτήριο.
Πέμπτη και Παρασκευή θα πρέπει να προσέξετε μην πέσετε θύμα καταστάσεων και μπλεχτείτε σε λάθος καταστάσεις.
Βέβαια και η υγεία σας θέλει ιδιαίτερη προσοχή.
Ίσως ένα άτομο που παλιότερα είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε, σας βοηθήσει για κάτι που θέλετε να κάνετε.
Η Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, δίνει την δυνατότητα να ευνοηθούν σχέσεις και συνεργασίες με άτομα που έχετε όφελος.

Μελίνα Κλεάνθη

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της Εβδομάδας 27/8-2/9/18: Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη 9/9/2018 ώρα 21:43 στην 17η μοίρα της Παρθένου.
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here