Widgets Magazine

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς, σκέψεις και πράξεις μέσα από συναίσθημα, τάση να ξεχνάμε. Συναισθηματική λογική, αφηρημένη σκέψη.

Ουρανός στον Ταύρο. Νέα εποχή , αλλαγές με αέρα ανανέωσης.

Νέα Σελήνη στον άξονα Ιχθύ-Παρθένου, ευκαιρία για κάθαρση.

Εξάγωνο Άρη με Ποσειδώνα, καλλιτεχνική διάθεση αλλά και ωραιοποίηση καταστάσεων.

 

Κριός

Έρχονται αλλαγές. Και αυτό που έχει ως πρωτεύον σημασία είναι τα χρήματα σας και γενικότερα τα αποκτήματα σας. Θα αρχίσετε σταδιακά να ψάχνεστε σε θέματα εργασίας, αλλά παρόλα αυτά δεν πρέπει για αρκετό καιρό να παρατήσετε κάτι, για κάτι άλλο. Αυτές τις μέρες ασχολείστε με τον εαυτό σας και ότι αφορά τον εσωτερικό σας κόσμο. Κάποιοι θα νιώσετε λίγο μαζεμένοι και θα είστε μυστικοπαθείς σε σχέση με τους γύρω σας. Προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία σε διάφορα που συμβαίνουν και μην αφήσετε την ψυχολογία σας να πέσει, απλά προσπαθήστε να προβείτε σε λύσεις και όχι σε προβλήματα.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου, σου βγάζει τάση να γίνεις εσωστρεφής και να λύσεις τα προβλήματα μέσω απομόνωσης.

 

Ταύρος

Είστε σε μια κατάσταση όπου κάποιοι από σας αρχίζετε ήδη να νιώθετε έντονες αλλαγές στη ζωή σας. Πολλά από τα πράγματα που είχατε ως δεδομένα πλέον βλέπετε πώς δεν σας αρκούν και θέλετε να αρχίσετε να κάνετε αλλαγές. Αρκετές ξαφνικές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς είναι κάτι που θα ασχοληθείτε αυτό το διάστημα. Ίσως βέβαια να έχετε επαφές με συλλόγους ώστε να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά επιζητάτε. Κάποιοι από τους φίλους κυρίως ίσως  δώσουν τη λύση σε κάτι που πραγματικά θέλετε να κάνετε ως αλλαγή και να διαπιστώσετε πώς τελικά υπάρχει μια άκρη σε αυτά που είναι να κάνετε.

Η Νέα Σελήνη στις  6  του μήνα, θα φέρει επαφές με φίλους και ίσως υπάρξει μια λύση μέσα από αυτούς.

 

Δίδυμοι

Θέματα καριέρας είναι αυτό που θα ασχοληθείτε κυρίως, καθώς θέλετε να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα εργασία σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να αναδιοργανωθείτε. Μπορεί να χρειαστεί να δείξετε σταδιακά ένα νέο πρόσωπο, καθώς κάποια ¨εργαλεία¨ που χρησιμοποιούσατε ως τώρα, βλέπεις πώς ίσως πρέπει να αλλάξουν και ίσως να κάνετε κάτι για αυτά. Κάποιοι που δεν έχετε εργασία, πιθανόν να λάβετε νέα για μια θέση που είχατε κάνει τα χαρτιά σας παλιότερα. Προσοχή γιατί πολλές φορές θα νιώθετε αφηρημένοι και ίσως δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε.

Με τη Νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου, αρχίσετε να ασχολείστε με θέματα εργασίας και καριέρας και βλέπετε πώς να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας.

 

 

 

Καρκίνος

Θέματα που έχουν να κάνουν με μαθήματα ή εξετάσεις μπορεί να έχουν μια όχι και τόσο ομαλή εξέλιξη και να έχουν καθυστέρηση. Οπότε πρέπει να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε πιθανόν μπερδέματα. Κάποιοι από σας, θα αρχίσετε να βελτιώνετε σχέσεις με τους άλλους και νιώθετε πώς φεύγει ένα βάρος από πάνω σας. Ήδη νιώθετε πώς οι άλλοι σας βλέπουν με καλύτερο μάτι και οι συγκρούσεις μαζί τους σταδιακά μειώνονται. Κάποιοι επιβάλλεται να αναζητήσετε μια εργασία καθώς τα πράγματα είναι αρκετά ευνοϊκά.

Η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα, σας βοηθά να επανεξετάσετε θέματα με σπουδές και εξετάσεις. Και κάποιοι θα έχουν εξελίξεις με θέματα εξωτερικού.

 

Λέων

Αυτό το διάστημα ασχολείστε με τα οικονομικά και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Ίσως βέβαια βρείτε και λύσεις βρίσκοντας παλιούς γνωστούς και φίλους, που έχουν τον τρόπο να σας δώσουν την πληροφορία που ζητάτε.

Για τους αδέσμευτους ίσως έρθει κάποιος έρωτας είτε από παλιά είτε από κάποιο άτομο που ήδη γνωρίζετε και δεν είχατε σκεφτεί να κάνετε κάτι.

Η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα, δίνει τη δυνατότητα να δείτε πώς θα βρείτε άκρη με ότι αφορά τα οικονομικά σας και ίσως βρείτε κάποιους κρυφούς τρόπους για να βρείτε μια διέξοδο.

 

Παρθένος

Υποθέσεις που είχαν να κάνουν με το σύντροφο ή με άτομα που έχετε μια μορφή συνεργασίας, έρχονται τώρα στο προσκήνιο για να βρείτε λύση. Είστε βέβαια σε μια κατάσταση που πολλές φορές θα μπερδεύετε αυτά που λέτε ή οι άλλοι δεν θα κατανοούν τι εννοείται. Οπότε καλό θα ήταν να μη βιάζεστε και να δίνετε βάση σε ότι λέτε και κάνετε μέσα από μια σειρά. Πολλοί από σας προετοιμάζεστε για μια αλλαγή αλλά καλό θα ήταν να την κάνετε σταδιακά και να προετοιμάσετε το έδαφος προτού ενεργήσετε.

Η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα, βοηθά να ξεκαθαρίσετε μια δυσκολία που υπήρχε με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή με κάποιο συνεργάτη.

 

 

Ζυγός

Ένα διάστημα όπου θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας. Είτε αυτές έχουν να κάνουν με το σπίτι και την εργασία είτε με την προσωπική σας ζωή και τις ανάγκες σας. Για αυτό ίσως χρειαστεί να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που αφορούν τη διατροφή σας και τις συνήθειές σας . Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα υπάρχει ανάγκη να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή και γενικά να φλερτάρετε και να νιώσετε δημιουργικοί. Δεν θα λείψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, ωστόσο είναι καλό να εξετάσετε κάτι προτού προβείτε σε κινήσεις αλλαγών.

Η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα, θα μπορούσε να δώσει ώθηση για ανανέωση και προσοχή μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις και βασιστείτε σε άτομα που μετά μπορεί να μετανιώσετε.

 

 

Σκορπιός

Το διάστημα αυτό έρχεστε πιο κοντά με δικά σας άτομα θέλοντας να τους δείξετε την αγάπη σας με κάθε τρόπο. Κάποιοι θα νιώσετε ότι ίσως είχατε παραμελήσει το σύντροφό τους και προσπαθήσετε να κάνετε μια νέα αρχή μαζί του. Ενώ όσοι είστε γονείς, θα έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας και ίσως καταλάβετε τι λάθος κάνατε τόσο καιρό και υπήρχαν κάποια προβλήματα. Αρκετοί μπορεί να βρείτε και κάποιο σας ταλέντο ή να ξαναπιαστείτε με ένα παλιό χόμπι που σας έδινε ευχαρίστηση. Θα δώσετε χρόνο στο σπίτι και θα προσπαθήσετε να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα.

Η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα, θα σας δώσει μια τάση για δημιουργικότητα μαζί με προδιάθεση αλλαγής.

 

Τοξότης

Αυτό το διάστημα, θα ασχοληθείτε με το σπίτι και ότι έχει να κάνει με αυτό. Ίσως προσπαθήσετε να διορθώσετε κάποιες ζημιές που είχατε και να βάλετε επιτέλους σε εφαρμογή σχέδια που κάνατε τόσο καιρό για αυτό, ώστε να υπάρχει μια πρακτικότητα. Βέβαια προσοχή καθώς ξεκινάτε από κάπου και λόγω ότι είχατε παραμελήσει καταστάσεις να σας βγουν και απρόβλεπτα πράγματα. Θα υπάρξουν αρκετά διαλείμματα μέσα στη βδομάδα όπου θα τύχουν συναντήσεις με παρέες που βοηθούν ώστε να χαλαρώσετε.

Η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα,  δίνει τη δυνατότητα να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να ομορφύνετε το χώρο σας και κατ επέκταση τη ζωή σας.

 

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα όπου προσπαθείτε να κρατήσετε ισορροπίες και να μην αμφιταλαντεύεστε. Οι άλλοι θέλουν το χρόνο σας και προσπαθείτε να κάνετε πράγματα ώστε να προλάβετε αυτά που πρέπει για εσάς αλλά και να ικανοποιήσετε και τους άλλους. Αφεθείτε και θα βρείτε τη λύση.  Αρκετές επαφές με συγγενικά πρόσωπα και εκκρεμότητες που αφορούν αυτούς, σας αποπροσανατολίζουν. Αν και θα νιώσετε πώς φεύγει από πάνω σας ένα βάρος, παρόλα αυτά χρειάζεται να βρείτε τρόπους να ανανεωθείτε ερωτικά.

Στη  Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αγορές που είχατε προγραμματίσει, να ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο και τις μετακινήσεις σας.

 

 

 

Υδροχόος

Ένα διάστημα όπου τα οικονομικά σας παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να μειώσετε τα έξοδα ώστε να σας μένουν χρήματα. Ίσως χρειαστεί να καταλάβετε πώς ένα έξοδο που κάνατε εδώ και καιρό, δεν σας ωφελεί πια και να το σταματήσετε. Γενικά όμως η διάθεσή σας με τη Αφροδίτη στο ζώδιο σας, είναι ανεβασμένη και κάνετε τα πράγματα που σας ευχαριστούν, προσπαθώντας να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας και να βρείτε τον εαυτό σας. Και ενώ εδώ και καιρό δικά σας άτομα σας δίνουν στήριξη και δεν το βλέπετε, τώρα νιώθετε πιο δυνατοί αφού καταλαβαίνετε πώς δεν είστε μόνοι.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου, δίνει δυνατότητα μείωσης των εξόδων σας και εύρεσης νέων ιδεών για τα οικονομικά σας.

 


Ιχθύες

Ένα διάστημα όπου νιώθετε αρκετές αλλαγές γύρω από τον εαυτό σας και προσπαθείτε να βρείτε που είστε, που πάτε και τι αξίζετε. Θα καταλάβετε σταδιακά πώς το προφίλ που βγάζατε προς τα έξω δεν είναι τόσο λειτουργικό γιατί τώρα βλέπετε πώς έχετε περάσει από μια φάση ωρίμανσης και θέτετε νέες βάσεις στα πράγματα. Ίσως θελήσετε να αλλάξετε το στυλ σας ή και γενικά την εμφάνισή σας. Η συμπεριφορά σας θα είναι λίγο προκλητική ως προς τους άλλους για αυτό προσοχή στις συγκρούσεις και στις ακραίες συμπεριφορές.

Μπορεί να προκύψουν χρήματα από κρυφές πηγές ή και ένας κρυφός έρωτας.

Η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα, σας δίνει το σθένος να παλέψετε για κάτι καλύτερο σε σχέση με τον εαυτό σας και να βρείτε τα ιδανικά που σας ταιριάζουν.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗμερολόγιο Όψεων Μάρτιος 2019
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Μάρτιο 2019
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here