Widgets Magazine

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, όπου σχέσεις και συνεργασίας περνούν από ένα είδος δοκιμασίας.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που μπορεί να μας κάνει να έχουμε εμμονές σε θέματα.

Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό, ένταση στις σχέσεις και έλλειψη διπλωματίας.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο προς το τέλος της εβδομάδος, βοηθά να μπουν σε τάξη οι σκέψεις μας και να πάρουμε ώριμες αποφάσεις.

 

Κριός

Ζητήματα καριέρας και γενικά θέματα συνεργασιών είναι αυτό που σας απασχολεί αυτή τη βδομάδα. Κάποιες σχέσεις κρύβουν έναν ίσως περίεργο σκοπό είτε από μεριάς σας είτε από την αντίθετη πλευρά. Το κλίμα κινείται μυστηριωδώς και εσείς κάνετε σχέδια ώστε να ανατρέψετε καταστάσεις. Φερθείτε έξυπνα χρησιμοποιώντας όσο γίνεται λιγότερα πλάγια μέσα, σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Κάποιοι από σας, νιώθετε πίεση από άτομα εξουσίας ή κάποιο μεγαλύτερο άτομο. Νιώθετε πώς έχετε την ευθύνη των γύρω σας αυτή την περίοδο. Σε όσους είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρξει μια ευκαιρία ή γενικότερα ένα είδος λύσης προς το τέλος της εβδομάδος, ώστε βρείτε οικονομική διέξοδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, βρίσκονται στα πρόθυρα μιας νέας σχέσης.

 

Ταύρος

Τακτοποιείτε θέματα που έχουν να κάνουν με τη καθημερινότητά σας, ώστε να την κάνετε πιο εύκολη. Για κάποιους από σας που ψάχνετε εργασία, θα βρεθεί κάποιο άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον να σας προωθήσει κάπου ή να δώσει τη λύση για εσάς. Προσοχή βέβαια, καθώς τελευταία θα πρέπει να είστε  προσεκτικοί, καθώς καραδοκούν κίνδυνοι είτε από απροσεξία δική σας είτε από αμέλεια. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα αισθανθείτε ένα είδος ελέγχου ή πίεσης από τους γύρω σας και καλό θα ήταν να βάλετε στη θέση του οποιοδήποτε μπλέκεται στα πόδια σας. Γενικά μέσα από αρκετά ξεκαθαρίσματα που θα κάνετε, βρίσκετε την ηρεμία και τη γαλήνη που επιθυμείτε.

 

Δίδυμοι

Καταστάσεις που αφορούν για τους γονείς τα παιδιά τους, είναι κάτι που θα σας απασχολήσει και ίσως θα πρέπει να δείξετε μια μορφή αυστηρότητας και να κινηθείτε με μια μυστικότητα προς αυτά. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί να προκύψει μια κρυφή σχέση μέσα από τους χώρους που κινήστε καθημερινά και δεν θέλετε να την δείξετε προς τα έξω. Ως και το τέλος της εβδομάδας προσπαθήστε να κρατάτε χαμηλό προφίλ σε ότι κάνετε.  Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχουν ευκαιρίες για μια επαγγελματική συνεργασία. Προς το τέλος της εβδομάδας βλέπετε κάποια πράγματα να μπαίνουν σε ένα ρυθμό και να μπορέσετε να νιώσετε απελευθέρωση.

 

 

Καρκίνος

Το σπίτι και η οικογένεια σας απασχολεί τελευταία και ίσως θα πρέπει να πάρετε και τη γνώμη τρίτων για να βγείτε από μια κατάσταση. Η λύση θα έρθει από τρίτο άτομο, αρκεί να μη φανείτε αχάριστοι ως προς τη συμπεριφορά σας.  Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι λίγο περίεργη και ίσως θα πρέπει να κάνετε μια ενδοσκόπηση για να δείτε τι φταίει με σας. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα δώσετε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας απλά να προσέχετε να μην προκαλείτε. Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, θα προσπαθήσει να σας δει ερωτικά και ίσως εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό.

 

Λέων

Είστε αρκετά κουρασμένοι αυτές τις ημέρες και βιώνετε αρκετά το στοιχείο της πίεσης από το εξωτερικό σας περιβάλλον. Θα πρέπει να διαλέξετε με ποιους θέλετε να είστε και ποιους όχι. Η επικοινωνία με τον περίγυρο σας, ίσως σας κάνει να χρησιμοποιήσετε σκληρή γλώσσα κάποιες φορές και να μη θέλετε πλέον να δείξετε το γλυκό πρόσωπο που δείχνετε ως συνήθως. Προς τα μέσα της εβδομάδας, προκύπτει μια νέα συνεργασία η οποία φαίνεται πώς θα έχει πολλή καλή εξέλιξη. Ενώ προς το τέλος της εβδομάδος αρχίζει μια περίοδο με έντονες συναναστροφές απλά προσέξτε τα κακοπροαίρετα άτομα. Άτομα οικογενειακού περιβάλλοντος θα στηρίξουν τα σχέδια σας.

 

 

Παρθένος

Είστε αρκετά σπάταλοι και γενικά νιώθετε την ανάγκη να ξοδέψετε για να νιώσετε καλά. Κάποιοι από σας θα έχουν την ευκαιρία να έχουν ένα νέο εισόδημα ή γενικά να τους δοθεί η ευκαιρία να αυξήσουν τα οικονομικά τους μέσα από εργασία. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αρκετά μυστήριος και πιθανόν να ψάχνετε να βρείτε απαντήσεις για πράγματα που καιρό σας απασχολούσαν. Μη βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα καθώς είστε σε μια περίοδο όπου θα έρθουν αρκετές λύσεις για ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Ο σύντροφος σας θα φανεί υποστηρικτικός στις αποφάσεις σας και προς το τέλος της εβδομάδας είναι ιδανικό για να συζητήσετε αυτά που σας απασχολούν.

 

Ζυγός

Αυτή την περίοδο θέλετε να περάσετε καλά και θα επιδιώξετε παρέες και συναντήσεις με σκοπό τη διασκέδασή σας. Βέβαια ίσως το παρακάνετε στο θέμα χρημάτων και τελικά βγείτε ζημιωμένοι. Όσοι έχουν παιδιά θα βρεθεί ένα άτομο όπου θα τους βοηθήσει για να στηρίξουν κάποια επιλογή τους. Ενώ πολλοί περιμένουν από σας, είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με την υγεία και τη βελτίωση της, παρά να τρέχετε για θελήματα άλλων. Προς τα μέσα της εβδομάδας προκύπτουν βέβαια κάποια έκτακτα έξοδα και ενώ θα βιάζεστε να βρείτε λύσεις άμεσα θα πρέπει να δείξετε λίγο υπομονή, καθώς η λύση θα φανεί εκεί που δεν την περιμένατε. Νέα πηγή εσόδων προκύπτει μέσα από μια συζήτηση, την οποία θα πρέπει να κρατήσετε κρυφή.

 

 

 

Σκορπιός

Είστε σε μια φάση απομόνωσης και προσπαθείτε να σχεδιάσετε το πρόγραμμά σας για το επόμενο διάστημα. Αν και θέλετε από τη μία να μιλήσετε και να ζητήσετε τη γνώμη τρίτων, θα πρέπει να σιωπήσετε καθώς δεν θα είναι όλοι στο πλευρό σας ή δεν θα πάρετε μια αντικειμενική γνώμη που θα θέλατε. Ένα θέμα που σας απασχολούσε εδώ και καιρό φαίνεται να αρχίζει να αχνοφαίνεται η άκρη ενός νήματος και να βρίσκετε τελικά την επιθυμητή για σας λύση. Εντάσεις και νεύρα που πιθανόν να έχετε θα πρέπει να προσπαθήσετε να τα ελέγξετε αν θέλετε να καταφέρετε πράγματα. Θα χρειαστεί να κάνετε συζητήσεις για να δείτε ποιος είναι με το μέρος σας και ποιος όχι. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την στήριξη από κοντινά σας άτομα.

 

Τοξότης

Αρχίζετε σιγά-σιγά να αναπτύσσεστε σε τομείς που εσείς επιδιώκετε και μπορείτε έτσι να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Βέβαια θα έχετε την ανάγκη να ξοδέψετε, είτε γιατί θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας, είτε επειδή απλά πιστεύετε πώς έτσι χρειάζεται στη δεδομένη χρονική στιγμή. Νέες γνωριμίες μέσα από ένα νέο κύκλο που μπαίνετε ίσως παρέα ή ένα είδος ομάδας θα φανεί χρήσιμο για την μετέπειτα πορείας σας. Προς τα μέσα της εβδομάδας μην αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να χαλάσει καταστάσεις σε σχέσεις με τους γύρω σας. Θα είστε λίγο επιφυλακτικοί σε σχέση με τους γύρω σας ίσως γιατί θέλετε να αντλήσετε κάποιες πληροφορίες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει..

 

Αιγόκερως

Εβδομάδα με αρκετές ευκαιρίες ώστε να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να νιώσετε επιτέλους πώς η τύχη σας χαμογελά. Θα ασχοληθείτε με κάποιο συγγενικό σας άτομο και θα βοηθήσετε να λυθεί ένα πρόβλημά του. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και δεν θα πρέπει ακόμη να στηριχθείτε πάνω τους προτού μελετήσετε όλες τις συνιστάμενες που έχουν σχέση με αυτούς. 12 και 13 του μήνα θα βρεθείτε μπροστά σε μια ευκαιρία που θα σας δώσει τις οπτικές μιας νέας κατάστασης στη ζωή σου για να μπορέσετε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς το εμπρός.

 

Υδροχόος

Νέες καταστάσεις στη ζωή σας, σας βοηθούν στον ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε για καινούρια πράγματα, τα οποία έχουν σχέση με κάτι που θα θέλατε πολύ. Ίσως βέβαια νιώθετε ανασφαλείς και καχύποπτοι, αλλά η συνέχεια θα δείξει πώς τελικά πήρατε τη σωστή για σας απόφαση. Βέβαια θα υπάρχουν αρκετοί καλοθελητές που θα θέλουν να σταθούν εμπόδιο στα σχέδια σας, αν όμως κρατήσετε κρυφά κάποια πράγματα αυτό θα αναιρεθεί. 12 και 13 του μήνα ίσως βρείτε ένα εμπόδιο που αφορά την καθημερινότητά σας, αλλά είναι ευκαιρία να λυθεί μια κατάσταση. Προς το τέλος της εβδομάδας, βρίσκετε λύση σε ένα σας πρόβλημα μέσα από τρίτο άτομο.

 

 

Ιχθύες

Είστε σε μια φάση επαναπροσδιορισμού των σχέσεων στη ζωή σας και θα πρέπει να δείτε ποιοι είναι για καλό σας ή όχι. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε τη δουλειά με τα ερωτικά σας για να μην έχετε προβλήματα. Ένα άτομο που υπολογίσατε δεν μπορεί πλέον να σας βοηθήσει και ίσως να βρείτε αλλού τη λύση. Μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας φέρει ένα μεγάλο κέρδος, θα γίνει μέσα από κρυφές καταστάσεις. Ίσως προκύψει και μια σχέση για τους ελεύθερους, απλά προς το παρόν θα πρέπει να μην την φανερώσετε.  Προς το τέλος της εβδομάδος, ένα κοντινό σας άτομο θα φανεί ο “σωτήρας” καταστάσεων σε θέματα που έχετε να λύσετε.

 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Ζυγό στις 9/10/2018 και προβλέψεις ζωδίων.
Επόμενο άρθροΟι κυριότερες όψεις της εβδομάδας από 15 έως 21 Οκτωβρίου 2018
Μελίνα Κλεάνθη
Είμαι η Μελίνα Κλεάνθη έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα στο Τει Λογιστικής Σερρών. Από 16 χρονών ασχολούμαι με την αστρολογία προσπαθώντας να κατανοήσω τον εαυτό μου και κατά επέκταση τον κόσμο. Ασχολήθηκα αρκετά χρόνια εθελοντικά με σκοπό τη διάδοση της αστρολογίας και τη μελέτη των άστρων κυρίως μέσα από Φιλοσοφικό οργανισμό με προσφορά-βοήθεια στο συγκεκριμένο έργο. Ότι κάνω ποτέ δεν ξεχνώ το ρητό από το “Κυμβάλειο”. Όπως είναι πάνω είναι και κάτω”. Είμαστε ένας καθρέπτης του μακρόκοσμου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το ρόλο μας καλύτερα για αυτό που γεννηθήκαμε. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε η μελέτη των άστρων. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στην εφημερίδα “Μetrosport” -Εβδομαδιαία αστρολογική αρθογραφία στο σύλλογο Επιστημών και Τεχνών “Ολκός”. -Εισήγηση ομιλιών αστρολογίας σε σύλλογο “Ολκό”. - Εισήγηση ομιλιών-σεμιναρίων σε Πολιτιστικό-Φιλοσοφικό οργανισμό. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -Παρακολούθηση σεμιναρίων πρακτικής ψυχολογίας -Παρακολούθηση σεμιναρίων ψυχολογικής αστρολογίας. -Παρακολούθηση σεμιναρίου παραδοσιακής αστρολογίας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα H Aστρολογία ως τρόπος κατανόησης του Εαυτού μας. -Διήμερη εισήγηση σεμιναρίου με θέμα Η Αστρολογία στους διάφορους πολιτισμούς. -Ειδικές σπουδές πάνω σε πολιτισμούς και αποσυμβολισμός Ανατολικής και Δυτικής φιλοσοφίας. -Ειδικές σπουδές πάνω σε κλασσική φιλοσοφία. -Συμμετοχή σε ομαδική ερευνητική εργασία πάνω σε σεμινάριο με θέμα Ευτυχία και ψυχολογία. -Συνέχεια σπουδών πάνω σε Ωριαία Αστρολογία -Ενασχόληση με ομάδες ΜΚΟ. -Προσφορά σε εθελοντική ομάδα σε νοσοκομεία. -Εθελοντική δράση στην προστασία του Σέιχ-Σου. Είμαι ένα υπεύθυνο άτομο γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη για το αντικείμενο της αστρολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here